PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιό Destinator?

spaul
02-04-08, 13:10
Γεια σας και από 'μένα.
Είμαι καινούργιος στο forum και αυτό είναι το πρώτο μου post.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα Destinator.
Δηλαδή άλλο είναι για PNA άλλο για PDA?
Εξαρτάται από το λειτουργικό (win ce ή win mobile)?
Και τι γίνεται με τις αναλύσεις? Γιατί χρειάζονται κάποια tips & tricks (απ΄ότι είδα εδώ μέσα) για να έχουμε σωστές αναλύσεις σε κάποιες συσκευές? Δεν αλλάζουν από τις ρυθμίσεις του προγράμματος?

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω για το Talk & Drive.
Πωλείτε ως αυτόνομο πρόγραμμα και μπορεί να το εγκαταστήσει όποιος έχει Destinator?
Μπορούμε να το εγκαταστήσουμε και σε PNA που έχει μικρόφωνο ή είναι μόνο για PDA?

Σας κούρασα...

Insomniac
02-04-08, 13:21
Αλλο το destinator για pna και αλλο για pda αλλα βασικα εχουν τις ιδιες λειτουργιες.Το talk and drive ειναι το ιδιο αλλα πρεπει να το υποστηριζει και η συσεκυη.Βασικο να εχει μικροφωνο.Σε pda δεν ξερω αν γινεται να μπει.

panosha
02-04-08, 13:24
Περί του ίδιου προγράμματος πρόκειται, χρειάζονται όμως μικρές προσαρμογές ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής και την ανάλυση της οθόνης. Αν αγοράσεις κάποια συσκευή θα έχεις ότι χρειάζεσαι, οπότε μην ασχολείσαι. Από εκεί και πέρα αν μιλάμε για αρχεία κι επεμβάσεις που έχουν κάνει χρήστες, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να περνάς ότι ταιριάζει στην συσκευή σου. Το Talk & Drive δεν πωλείται σκέτο, αλλά πακέτο με κάποιες συσκευές που έχει γραφτεί για να συνεργάζεται.

Καλώς ήλθες.

spaul
02-04-08, 13:44
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.
Σκοπεύω να αγοράσω μόνο το Destinator για ένα PNA που θα μου δώσουν (δεν ξέρω ακόμα ποιο) αλλά θα είναι φορμαρισμένο. Γι' αυτό ρωτάω αν πρέπει να ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο Destinator.

Insomniac
02-04-08, 14:04
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας.
Σκοπεύω να αγοράσω μόνο το Destinator για ένα PNA που θα μου δώσουν (δεν ξέρω ακόμα ποιο) αλλά θα είναι φορμαρισμένο. Γι' αυτό ρωτάω αν πρέπει να ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο Destinator.

Αν αγορασεις pna θα εχει το καταλληλο destinator.Δεν πουλιουντε μονα τους.Μην ανησυχεις.