Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR 6
Παρουσιαστηκε στην Cebit απο την Destinator Τechnologies η επερχόμενη έκδοση του Destinator με την ονομασία Destinator 6 !!
Oι πρώτες εικόνες ειναι κολακευτικότατες ..
Λέγετε οτι δεν εχουν μείνει στην ανανεωση του graphic interface (ανασχεδιασμενα εικονίδια, "σπασιμο" της μπαρας πληροφοριων στα 2,εικονιδιο στην κεντρική οθονη για την αμεση αυξομειωση της εντασης του ηχειου, βελτιστη φωτεινότητα κ.α)
Αλλα εχουν προχωρήσει σε πολυάριθμες βελτιώσεις με κύριο στόχο να το κανουν το ίδιο γρήγορο και πολυχρηστικό με το ΤΟΜ ΤΟΜ
Πολύς λόγος έγινε για το ενσωματωμενο TMC 3 και για τις υπηρεσιες RDS ΤΜC (που δυστυχώς δεν συνανταμε στην Ελλαδα )
Θαυμάστε το λοιπόν και περιμενουμε και το επισημο overview απο τα παιδιά
της ΝGI που πήγαν στην Cebit .. :lol:
http://www.mobinaute.com/mobinaute/images/G500/G500_destinator6_1.jpghttp://www.pocketpcitalia.com/News/2006/03/Destinator-6--Sar--cos%C3%AC!/9.jpg
http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/03/Destinator-6--Sar--cos%C3%AC!/12.jpghttp://www.mobinaute.com/mobinaute/images/G500/G500_destinator6_3.jpg
http://www.mobinaute.com/mobinaute/images/G500/G500_destinator6_4.jpghttp://www.pocketpcitalia.com/News/2006/03/Destinator-6--Sar--cos%C3%AC!/13.jpg
Chris Lappas
08-03-06, 23:50
Πολύ ενδιαφέρων. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου αν μπορούσα με ακόμα 50 Ευρώ να το αποκτήσω τώρα αμέσως. Αν κρίνω όμως από τις αντιδράσεις των άλλων χρηστών για την αναγκαστική αναβάθμιση στο PN, στην NGI μάλλον έχουν να ακούσουν τα εξ αμάξης όταν με το καλό το 6 έρθει και στην χώρα μας…
Πολύ ενδιαφέρων. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου αν μπορούσα με ακόμα 50 Ευρώ να το αποκτήσω τώρα αμέσως. Αν κρίνω όμως από τις αντιδράσεις των άλλων χρηστών για την αναγκαστική αναβάθμιση στο PN, στην NGI μάλλον έχουν να ακούσουν τα εξ αμάξης όταν με το καλό το 6 έρθει και στην χώρα μας… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λεγεται destinator 5 και λεγεται destinator 6 :?:
ε ρε γλεντια παλι :D :D :D :D :D :D
Ομως το θεμα ειναι εχει Κρισιμες Διαφορες??
Καλα τα γραφικα αλλα απο ουσία????
An den to testaroume den tha mathoume alla mhn xechnate oti opou ftiaxnei to graphic interface peftoun oi epidoseis sta mhxanakia me mikro epexergasth :wink:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λεγεται destinator 5 και λεγεται destinator 6 :?:
ειναι προφανες ότι θελουν να δείξουν τρομερή βελτιωση
An den to testaroume den tha mathoume alla mhn xechnate oti opou ftiaxnei to graphic interface peftoun oi epidoseis sta mhxanakia me mikro epexergasth :wink:
To βλεπω το εργο..... το MIO 168 για press papie το βλέπω, εστω και overclocked που ειναι τωρα....
GIasas pedia kai apo mena
kai tha eidela na sas po oti auto pou mas endiaferi einai na exoume ena programa me olous tous xartes tis europis mazi kai tin Ellada opos ginete
se oli tin europi paradigmatos xari ego pou so stin souidia agorasa to pn gia oli tin europi ektos vevea tis ellados
Oso gia to destinator 6 oti i eteria paragi sinexia kainourgia programata giati prepi kati na poulisoun kai auti
Idiafores tou PN me to 6 einai mikres xoria pou tha prepi na anavatmisoume kai pocket pc i na agorasoume megalitera SD diladi mono plirone katheti kainourgio pou kiklofori
TO PN einai entaxi kai to mono pou xriazomaste eina anavathisis ton xarton me kapio kostos mikro vevea
Einai nono i apopsimou
FIlika KOSTAS giasas
Σας παρουσιάζω επιγραμματικά μερικές από τις βελτιώσεις του Destianator 6 που θεωρώ σημαντικές.
1. Νέος «μηχανισμός χαρτογράφησης» (map engine) που πετυχαίνει ταχύτερη και καλύτερη ποιοτικά απεικόνιση χαρτών καθώς και πλήρη συμβατότητα με VGA
2. Έξυπνο πληκτρολόγιο που απομονώνει τα γράμματα για γρήγορη εισαγωγή διευθύνσεων
3. Εισαγωγή ενδιάμεσων σημείων προορισμού και αυτόματη βελτιστοποίηση της σειράς που θα τα «επισκεφθεί». Σχεδιασμός της διαδρομής δηλαδή με γνώμονα όχι την σειρά που εισάγονατι αλλά με την σειρά που ελαχιστοποιεί την διαδρομή.
4. Ενσωματωμένο TMC για απλούς και συνδρομητικούς σταθμούς. Έχει νόημα προς το παρόν όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.
Στην Γαλλία θα κυκλοφορήσει τον Μάιο – Ιούνιο. Στην Ελλάδα ? ....
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Μην μας εξοντώσετε στην πίεση «πότε και πως ...» !
ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σας παρουσιάζω επιγραμματικά μερικές από τις βελτιώσεις του Destianator 6 που θεωρώ σημαντικές.
1. Νέος «μηχανισμός χαρτογράφησης» (map engine) που πετυχαίνει ταχύτερη και καλύτερη ποιοτικά απεικόνιση χαρτών καθώς και πλήρη συμβατότητα με VGA
2. Έξυπνο πληκτρολόγιο που απομονώνει τα γράμματα για γρήγορη εισαγωγή διευθύνσεων
3. Εισαγωγή ενδιάμεσων σημείων προορισμού και αυτόματη βελτιστοποίηση της σειράς που θα τα «επισκεφθεί». Σχεδιασμός της διαδρομής δηλαδή με γνώμονα όχι την σειρά που εισάγονατι αλλά με την σειρά που ελαχιστοποιεί την διαδρομή.
4. Ενσωματωμένο TMC για απλούς και συνδρομητικούς σταθμούς. Έχει νόημα προς το παρόν όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.
Maximi σ' ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και θα ήθελα να σε παρακαλέσω οταν εχεις κατι καινούριο άξιο προσοχής ας μας ρίχνεις που και που καμιά ενημέρωση ..
Οσο για την παράκληση σου συμφωνώ και επαυξάνω, απο την στιγμή που καλα, καλα, δεν εχει βγει επίσημα στην Ελλάδα το ΡΝ και σε συνδυασμό με το ποσo καιρό πριν ειχε πρωτο κυκλοφορήσει το ΡΝ στην Γαλλία η λογική λέει οτι θα το περιμένουμε 1/2 με 2 χρόνια τουλάχιστον για αυτό θα κανουμε υπομονή όλοι μας ... :lol:
Οσο για την παράκληση σου συμφωνώ και επαυξάνω, απο την στιγμή που καλα, καλα, δεν εχει βγει επίσημα στην Ελλάδα το ΡΝ και σε συνδυασμό με το ποσo καιρό πριν ειχε πρωτο κυκλοφορήσει το ΡΝ στην Γαλλία η λογική λέει οτι θα το περιμένουμε 1/2 με 2 χρόνια τουλάχιστον για αυτό θα κανουμε υπομονή όλοι μας ... :lol:
Καλα βρε και εσυ, το εσκισες!! Οχι και κανα 2 χρονια για να βγει. :D
H λογικη ετσι λεει Γιώργο μου δες ποτε κυκλοφορησε το PN στην Γαλλία και κάνε σούμα .. :lol:
H λογικη ετσι λεει Γιώργο μου δες ποτε κυκλοφορησε το PN στην Γαλλία και κάνε σούμα .. :lol:
Ναι, αλλα πιστευω πως η NGI βρηκε τροπους ωστε το επομενο προιον να ερθει συντομοτερα. :D
Ναι, αλλα πιστευω πως η NGI βρηκε τροπους ωστε το επομενο προιον να ερθει συντομοτερα. :D
Ξερεις κατι που δεν ξέρω :lol: :lol: :lol:
Οπ ήρεμα. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από αυτό που όλοι ξέρουμε. Πάντως, χωρίς να δεσμεύομαι θα προσπαθήσουμε ο χρόνος να είναι πολύ λιγότερος από αυτόν που έκανε το PN 8)
Οπ ήρεμα. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από αυτό που όλοι ξέρουμε. Πάντως, χωρίς να δεσμεύομαι θα προσπαθήσουμε ο χρόνος να είναι πολύ λιγότερος από αυτόν που έκανε το PN 8)
Δεν υπάρχει λογος βιασύνης, μην ξεχνας οτι είμαστε στην Ελλάδα οτι και να κάνεις όπως και να το κάνεις ολο και κάποιος κακοπροαίρετος θα βρεθεί να σε κριτικάρει άσχετα με το αν εσύ προσπάθησες για το καλύτερο ... :cry:
Chris Lappas
11-03-06, 16:30
Η πιο σημαντική εξέλιξη. Άντε με το καλό να το έχουμε και στα χέρια μας. :D
γιατί 5 είναι το PN (μάλιστα είναι 5.1)
μπα εγώ κάτι άλλο θα ρωτήσω:
1) πόσο;
2) ποιός θα είναι ο τελευταίος χάρτης που θα παίζει σε PN ώστε να ξέρουμε πότε θα πρέπει "χωρίς πίεση" να αναβαθμίσουμε;
μπα εγώ κάτι άλλο θα ρωτήσω:
1) πόσο;
2) ποιός θα είναι ο τελευταίος χάρτης που θα παίζει σε PN ώστε να ξέρουμε πότε θα πρέπει "χωρίς πίεση" να αναβαθμίσουμε;
Τι ειναι αυτα που ρωτας τωρα βρε NLS?
Μολις παρουσιαστικε το νεο προιον. Ασε τους ανθρωπους να το δουν πρωτα και μετα θα μας τα πουν ολα, οταν θα ερθει η ωρα.
μάλλον δεν έπιασες την λεπτή (χοντρή) ειρωνία μου
τέσπα ας είμαι ευγενικότερος:
ελπίζω το παρόν (που τότε θα είναι παρελθόν) να διδάξει ώστε οι κινήσεις να είναι σωστότερες στο μέλλον
fair enough?
γιατί 5 είναι το PN (μάλιστα είναι 5.1)
Και πιο ειναι το 4?
Εγω ειχα το 3 πριν...
4 δεν εμφανίστηκε ποτέ - ίσως εσωτερικά θεώρησαν ότι από 3 σε 5 ήταν μεγάλη η αλλαγή (που δεν έβαλαν καν VGA) - ίσως επειδή ήταν αιώνες μετά την παρουσίαση του 3 που βγήκε το PN (ενδιάμεσα εγώ λέω ότι τεμπέλιαζαν, όσο ευγενικά και αν πουν κάτι άλλο οι συνεργάτους τους και φίλοι μας, NGi)
αυτό που μου κάνει εντύπωση με το 6 είναι οτι ΞΑΝΑΛΛΑΖΟΥΝ την φιλοσοφία παρουσίασης στην οθόνη της πληροφορίας, πράγμα που συνήθως είναι το σήμα κατατεθέν κάθε είδους προγράμματος (και δείχνει και ότι το είχαν "ψάξει" όταν το έφτιαξαν, όχι ότι κάθε 6 μήνες αλλάζουν γνώμη)... από το 3 στο PN είδαμε την "διαφάνεια" των κουμπιών... στο 6 πάλι (αν καταλαβαίνω) βλέπουμε την αδιαφάνια και εμφάνιση ΚΙ ΑΛΛΩΝ πληροφοριών...
ας... αποφασίσουν
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.