Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Κατέβασα το PN σαν αναβαθμιση του Dest 3. Μου στάλθηκε το κλειδί κανονικά με mail, αλλά κατά την ενεργοποίησή του στο site του Destinator χρησιμοποίησα το device ID που ήξερα για τη συσκευή μου από την προηγούμενη ενεργοποίηση. Το αποτέλεσμα ήταν να μου έρθει ένα activation key που δεν αντιστοιχεί στη συσκευή μου! Κατα την εγκατάσταση του PN είδα ότι το device ID είναι τώρα διαφορετικό!!
Τι μπορώ να κάνω τώρα αφού το κλειδί είναι ήδη χρησιμοποιημένο και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω πάλι, με το σωστό device? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Από το site της Destinator για την άδεια του PN επιλέξτε "Μεταφορά σε άλλη συσκευή" και βάλτε το σωστό DeviceID που σας βγάζει το PN. Θα σας φτιάξει νέο Activation Key.
Στο site του Destinator μου εμφανίζει στο όνομά μου μόνο το παλιό licence key (του Dest3). Το licence key του PN δεν είναι πουθενά. Οταν πάω να το ξαναενεργοποιήσω μου λέει ότι είναι invalid. Αυτά συμβαίνουν στο www.destinator1.com/community/activationspage.action. Πού μπορώ να βρώ που έχει καταχωρηθεί το licence του PN με το λάθος device ID? Μήπως είναι πιο εύκολο να μου δοθεί καινούργιο κλειδί και να κάνω καινούργια ενεργοποίηση με το σωστό device ID? Που έμπλεξα ρε παιδί μου έτσι, και δούλευα τόσο τέλεια με το Dest3!! Δε γίνεται να χρησιμοποιηθεί α καινούργιος χάρτης (GreeceU) με το Dest3? (το δοκίμασα πρίν φορτώσω το πρόγραμμα, αλλά δεν δούλευε.)
Εντωμεταξύ το PN λειτουργεί κανονικά με τους Ευρωπαϊκούς χάρτες, μόλις το γυρίζω στον Ελληνικό ζητάει ενεργοποίηση!
Παιδιά όλα εντάξει, πήρα τηλέφωνο στην NGI και λύθηκε το θέμα στο πι και φί!! Ευχαριστώ πολύ την κοπέλα στο τηλέφωνο (δεν ρώτησα όνομα!).
Δουλεύει τέλεια (το πρόγραμμα, όχι η κοπέλα!) και δεν ζητά ενεργοποίηση για τους χάρτες τηε Ευρώπης!! Κορυφή!!
εχω το ιδιο προβλημα. Πως το ελυσε η κοπελα που λες...με μεταφορα σε καινουργια συσκευη? Ευχαριστω
Κανονικά πρέπει να μπείς στο www.destinator1.com/comunity, εκεί που έχες ενεργοποιήσει το ΡΝ. Φυσιολογικά πρέπει να σου δίνει να διαλέξεις μεταξύ δύο κωδικών συσκευής (του παλιού Dest3 και του νέου του ΡΝ). ΑΝ έχεις κάνει το λάθος και έχεις χρησιμοποιήσει τον ίδιο κωδικό συσκευής θα έχεις μόνο ένα.
Εκει ζητάς μεταφορά σε άλλη συσκευή, δίνεις τον κωδικό που σου δίνει το ΜΙΟ και παίρνεις το καινούργιο κλειδί. Με αυτό δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.
Εγώ είχα κάνει το λάθος να πάω για ενεργοποίηση στο www.destinatoreurope.com όπως λέει το manual του ΡΝ. Εκεί γίνεται μπέρδεμα γιατί δεν σε αφήνει να δηλώσεις τά ίδια στοιχεία (mail, όνομα, κτλ) δυό φορές. Ετσι για να μπείς πρέπει να δηλώσεις άλλο email και password με αποτέλεσμα να μην είναι κάπου συγκεντρωμένα όλα τα κλειδιά και κωδικοί συσκευών σου. Εγώ είχα ξεχάσει με τί mail είχα μπεί, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω μεταφορά σε άλλη συσκευή.
Το ηθικό δίδαγμα για όλους είναι να ενεργοποιήσουν το προϊόν ΜΟΝΟ στη γνωστή διεύθυνση www.destinator1.com/comunity.
Καλή τύχη!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.