Επιστροφή στο Forum : destinator TRUCKS
harris3344
31-03-08, 13:05
Μηπως υπαρχει προγραμμα destinator για φορτηγα για να μην παει απο στενα για δρομους ευρωπαικους για υψος γεφυρων και οτι αλλο μπορει να βοηθησει
ευχαριστω..
mastoris than.
01-04-08, 22:41
Μηπως υπαρχει προγραμμα destinator για φορτηγα για να μην παει απο στενα για δρομους ευρωπαικους για υψος γεφυρων και οτι αλλο μπορει να βοηθησει
ευχαριστω..
Δυστυχώς, το destinator, δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα και δεν γνωρίζω άλλο πρόγραμμα με τέτοιου είδους ενημέρωση, που θα ήταν εξυπηρετικότατη για οδηγούς βαρέων οχημάτων.
Χρήστος Λάππας
01-04-08, 23:46
Αν δεν κάνω λάθος, το igo έχει αυτή την δυνατότητα. Να είχε και χάρτες...
mastoris than.
02-04-08, 01:02
Αν δεν κάνω λάθος, το igo έχει αυτή την δυνατότητα. Να είχε και χάρτες...Από το στόμα σου . . .
Φίλοι μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Από ότι έχω διαβάσει σε μία ενημέρωση που είναι κάνει ο zep (εδώ στο forum) οι χάρτες έχουν την πληροφορία απλά το πρόγραμμα δεν τις εκμεταλλεύεται. lipssealed
Φίλοι μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Από ότι έχω διαβάσει σε μία ενημέρωση που είναι κάνει ο zep (εδώ στο forum) οι χάρτες έχουν την πληροφορία απλά το πρόγραμμα δεν τις εκμεταλλεύεται. lipssealed
Οχι Κωστα , καλα εκανες και το ειπες!!!! Αυτα τα πραγματα πρεπει να τα λεμε , μπας και αλλαξει τιποτα καποια στιγμη!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.