Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα γραμματοσειράς
χαμηλά κάτω που μου λέει την τρέχων οδό πάντα κόβει τα γράμματα με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτα.τι κάνω?
mastoris than.
30-03-08, 22:06
Πείραξες μήπως σε κάποιο αρχείο, κάποιες τιμές, για αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς; Αν ναι, επανέφερε τις αρχικές τιμές.
Πείραξες μήπως σε κάποιο αρχείο, κάποιες τιμές, για αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς; Αν ναι, επανέφερε τις αρχικές τιμές.
όχι,όπως το αγόρασα ετσι μου τα βγάζει.
mastoris than.
31-03-08, 04:09
όχι,όπως το αγόρασα ετσι μου τα βγάζει.Πάντως κι εγώ πρόσεξα, ότι σε οδούς που λόγω μικρού ονόματος χωρούν με μεγάλη γραμματοσειρά, γράμματα όπως το γ ή το ρ, εμφανίζονται μισά.
Αγγελος Φάγκρας
31-03-08, 09:29
....μια απο τα ιδια , παιδιά ...κόβει το γ, ρ για το δικο μου 3850 (απο μανα - χωρις αλλαγές)
Και σε μένα το ίδιο κάνει frusty
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
Αγγελος Φάγκρας
13-04-08, 10:22
Ψαξτε στο FORUM ...εχουν δωσει καποιες οδηγίες ,σχετικά ....
αναζητήστε θεματα απο
<TABLE cellSpacing=4 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>mastoris than. (http://www.navimania.gr/member.php?u=1457) http://www.navimania.gr/images/ca_evo2/statusicon/user_offline.gif<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_98300", true); </SCRIPT>
Ποιητής
</TD><TD width="100%"> </TD></TR></TBODY></TABLE>
Καλά ψηλέ, άμα βρείς άκρη σφύρα μου και μένα έτσι??
Αγγελος Φάγκρας
13-04-08, 23:10
.....μη τα θελουμε ολα δικα μας ... ο καλός ο "οδηγός" θέλει διάβασμα :)
Την τύχη μου, τρία διπλώματα έχω πάλι πρέπει να διαβάσω?
mastoris than.
13-04-08, 23:18
Καλά ψηλέ, άμα βρείς άκρη σφύρα μου και μένα έτσι??
Προσπάθησα προ καιρού, να αλλάξω το μέγεθος γραμματοσειράς, με ενδιέφερε μεγαλύτερο.
Στην συνέχεια και αφού το εντόπισα, είχα πρόβλημα με το μέγεθος της ετικέτας (μπάρας), αφού με μεγαλύτερη γραμματοσειρά τα γράμματα θα φαίνονταν μισά και δεν μπόρεσα να βρω από που θα άλλαζε, έτσι τα άφησα ως είχαν, μιας και για μένα ήταν πραγματική Οδύσσεια κάθε προσπάθεια αναζήτησης του σωστού αρχείου και η αλλαγή των παραμέτρων.
Πραγματικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε θα θεωρήσω ενόχληση την ερώτηση μέσω π.μ., από οποιοδήποτε μέλος θελήσει να μάθει κάτι από τα λίγα που γνωρίζω.
Aλλάζοντας το skin λύνεται το πρόβλημα αυτομάτως.
Αγγελος Φάγκρας
13-04-08, 23:31
panosha 740 ή 5 ?
mastoris than.
13-04-08, 23:31
Είδες αλλά δεν διάβασες.
Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ sik panosha και όλα οκ.Αρκεί να το συνηθίσεις....
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 00:07
...ριχτα μου !! δασκαλε που διδασκες και ...δεν κράτησα τιποτα ....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.