PDA

Επιστροφή στο Forum : destinator 7 για pc?

statik
29-03-08, 19:56
Μπορω να τρεξω με καποιο τροπο το destinator 7 ή καποια εκδωση στον Pc? και να ναι πως?

PAVL-2
29-03-08, 21:08
stile pm me ta stoixeia soy [email] na sto steilo

PAVL-2
31-03-08, 23:51
Παρακαλω πολυ μην μου στελνετε αλλα pm γιατι ΔΕΝ θελω γινω αυτο που κατηγορω και που εχει σχεση με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Ευχαριστω

ChrisAthens
01-04-08, 00:44
Τώρα με μπέρδεψες για τα καλά. Πρώτα του ζητάς να σου στείλει με ΡΜ το e-mail του για να του στείλεις το D7PC και μετά λες πως δεν θέλεις να έχεις σχέση με "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ"???? Και στο e-mail τι του έστειλες? Γαλακτομπούρεκο??? Δεν πάμε καλάααααααααα.......

Xapns
01-04-08, 00:52
Μάλλον μπουγάτσα ήταν!w00t2tease

panosha
01-04-08, 01:08
Παιδιά μην βαράτε, καμιά φορά αποφασίζεις να βοηθήσεις κάποιον που ξέρεις πως έχει αγοράσει το Destinator ας πούμε και μετά σου βγαίνει ξινό αν γράψεις κάτι τέτοιο, από τον χείμαρρο των PM που δέχεσαι. Μπράβο στον PAVL-2. clap

ChrisAthens
01-04-08, 01:21
Εννοείς κάτι σαν το Sunnysoft Contacts? Που το 1ο τους ποστ στο φόρουμ ήταν για να ζητήσουν "γλυκάκι" η "ιδέα"??

PAVL-2
01-04-08, 16:31
Για να καταλαβω κατι, το να δωσω προσωπικα ενα προγραμμα σε καπιον που θεωρο φιλο θα πρεπει να παρω αδεια,αυτο που εκανα γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι παρανομο και αναλαμβανω την ευθηνη και οποιος εχει το θαρρος να με κατηγορησει τα στοιχεια μου υπαρχουν στο φορουμ και εας κινησει αγωγη εναντιον μου.
Εαν δεν σεβομουν αυτο των χωρο θα μπορουσα να ανεβασο το link και να ειναι ορατο σε ολους.

PAVL-2
01-04-08, 16:35
Τώρα με μπέρδεψες για τα καλά. Πρώτα του ζητάς να σου στείλει με ΡΜ το e-mail του για να του στείλεις το D7PC και μετά λες πως δεν θέλεις να έχεις σχέση με "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ"???? Και στο e-mail τι του έστειλες? Γαλακτομπούρεκο??? Δεν πάμε καλάααααααααα.......

Και απο που γνωριζεις εαν του εστειλα,Λογαριασμο δεν θα σου δωσω.

Αγγελος Φάγκρας
01-04-08, 16:51
Συγγνώμη που επεμβαίνω - φιλοσοφικα - εαν το έστελνες με ΕΜΑΙΛ και αυτος για να βοηθήσει κάποιον άλλο συνάδελφο το έκανε POST με δ/νση και τα όλα του ποιος θα έκανε την "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ"????

Παιδια επειδη εχω "τραβήξει " πολλα με ολα αυτα και τις πνευματικές άδειες στο επάγγελμά μου ευχομαι αυτος ο χωρος να είναι για μέλη που βοηθούν και λύνουν απορίες και που τους διέπουν κάποιες αρχές

Φιλικότατα - ...και όχι με την έννοια του Τριανταφυλόπουλου

panosha
01-04-08, 16:58
Ο φίλος PAVL-2 θέλησε να βοηθήσει κάποιον και στην συνέχεια βρέθηκαν διάφοροι να του ζητούν μία από τα ίδια. Είναι σαφές πως σέβεται τον χώρο και πρώτα απ' όλα τον εαυτό του με αυτό που έγραψε ζητώντας να μην στέλνουν PM.

Ας τελειώσουμε εδώ παρακαλώ.

Αγγελος Φάγκρας
01-04-08, 17:06
Μου έχει συμβει και έμενα σε αυτο το FORUM ... απλα η άποψη μου ειναι οτι ή το κάνεις και μετά το κάνεις μεχρι τέλος ή δεν το κάνεις απο την αρχή

ή στην συγκεκριμένη περίπτωση πολύ σωστά αναφέρεις το λάθος σου και δεν το ξαναεπαναλαμβάνεις ...

panosha
01-04-08, 17:07
Είναι θέμα διαχείρισης, που απαιτεί εμπειρία και να την πατήσεις πρώτα.

Xapns
01-04-08, 17:13
Εγώ πάντως απλά αστειεύτηκα!dance
Δεν τον κατηγόρησα, γιατί κι εγώ το έχω κάνει αυτό!innocent

respect

PAVL-2
01-04-08, 19:32
Εγω φταιω για ολα σκοτωστε με

joannita
01-04-08, 20:19
Το παρακάτω μου ήρθε με e-mail:

Όπως και άλλοι έτσι κι εμείς, προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να αφυπνίσουμε τους υπολοίπους κι όλοι μαζί να κάνουμε κάτι. Σήμερα λοιπόν συστάθηκε ο "Σύλλογος Υπέρ της Δολοφονίας του PAVL-2 πουφταίειγιαόλα" (ΣΥΔοP2Π) και ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για το θέμα.

Στην διαδικασία προώθησης της προσπάθειάς αυτής, θα ήταν τιμή μας αν και η δική σας υπογραφή βρισκόταν μεταξύ των δικών μας. Επιπλέον,θα είμασταν ευγνώμονες αν μπορούσατε, με οποιονδήποτε τρόπο, να βοηθήσετε στην προώθηση του link και τη συλλογή πρόσθετων υπογραφών.

http://www.navimania.gr/showthread.php?p=98843#post98843

Εκ μέρους όλων όσων συμμετέχουν στον αγώνα αυτό,
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων thanksalot

sofgeo
01-04-08, 21:46
Πρωτα από όλα καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο forum και αυτή είναι η πρώτη μου τοποθέτηση.

Η ανταλλαγή προγραμμάτων και αρχείων μεταξύ χρηστών δέν είναι παράνομη. Αν δεν υπήρχε αυτή η ανταλλαγή, πιστέψτε με, εγώ και πολύ άλλοι χρήστες δεν θα είχαμε καν υπολογιστή. και έτσι χαρη στη χρήση των προγραμματων peer to peer , και αναβάθμιση κάνουμε, και υπολογιστή αγοράζουμε, και gps pna - pda, και adsl γραμμη έχουμε για να κατεβάζουμε ταινίες - τραγούδια - mp3 κ.λ.π.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω σε αυτό το forum είναι πως το να ξεκλειδώνεις μία συσκευή είναι νόμιμο, ενώ το να δώσεις χάρτες ή προγραάμματα είναι παράνομο.

Με λίγα λόγια η απάντηση για destinator σε pc κ.α. είναι:

mod: Σεβαστές οι απόψεις σου, αλλά διαφωνούμε. Μην το επαναλάβεις.

sofgeo
01-04-08, 23:08
Αν παραβίασα κάποιες απο τις αρχες του forum ζητάω συγνωμη και επιθυμω να μου πειται ένα link να διαβάσω περισσότερα για το navimania ωστε μελλοντικα να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Ευχαριστώ.

panosha
01-04-08, 23:11
Νομίζω στο έδωσα και στο PM που πήρες.

http://www.navimania.gr/faq.php?faq=vb_faq

Στο Κανόνες καλής συμπεριφοράς γράφει: Mην δημοσιεύετε άμεσους συνδέσμους ή άλλους που οδηγούν σε παράνομο λογισμικό. Προστατέψτε τον χώρο που σας φιλοξενεί.

aiantos
01-04-08, 23:20
Για να δουλεψει το Destinator στο pc τι αλλο χρειαζεται??

Ισως καποιο δεκτη GPS ή κατι παρομοιο??

Διαφωτηστε με...

Σας ευχαριστω πολυ

panosha
01-04-08, 23:23
http://www.navimania.gr/faq.php?faq=c#faq_a3