PDA

Επιστροφή στο Forum : Απορώ

chrisfill
04-03-06, 17:38
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ pN ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ.

Π.Χ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΤΑ.
ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ?

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (Β), ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΕΝΩ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΤΟ ΙΚΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ(Α) ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΤΟ (Β) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΑΒΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΦΟΥ ΓΩΝΙΑ.

ΤΟ ΕΛΤΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ 800 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΑΒΙΕΡΟΥ 3 ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΨΗ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΟΝ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΒΙΕΡΟΥ 3 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ

ΔΗΛ. ΛΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ,ΑΘΗΝΑΣ,ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΘΗΒΑ........
ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ Η' ΕΧΩ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΥΦΟΣ.
ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ,ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ,ΔΑΚΤΥΛΟΓΡ ΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟ PN APO KAPOIO ΜΑΓΑΖΙ.
ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ HONDOS CENTER,BEAUTI SHOP KAI KATI ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ ΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑ.

maximi01
05-03-06, 10:09
Τα ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ είναι μία μεγάλη ιστορία. Πράγματι οι πηγές, οι διαδικασίες και ο έλεγχος απαιτούν πολλές διασταυρώσεις που δεν είναι πάντα εύκολες. Πρέπει όμως να ομολογήσουμε ότι στην έκδοση που πήρατε δώσαμε μεγάλο βάρος στην επέκταση του χάρτη και στην διόρθωση – ενημέρωση των κυκλοφοριακών στοιχείων στις ήδη χαρτογραφημένες περιοχές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την πλοήγηση. Ειδικά δε για τα σημεία της Αθήνας δεν είχαμε το χρόνο και την άνεση να τα επεξεργαστούμε όπως θα θέλαμε. Στην επόμενη έκδοση όμως, την οποία και θα πάρετε δωρεάν όπως υποσχεθήκαμε, έχουμε προγραμματίσει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος και σ’ αυτά. Κάθε παρατήρηση και βοήθεια πάντως είναι ευπρόσδεκτη.