Επιστροφή στο Forum : Αναπαραγωγή μουσικών αρχείων
τι ειδους αρχεια μουσικης μπορει να αναπαραγει?με τα mp3 αποτυχαμε
Αγγελος Φάγκρας
23-03-08, 15:47
ναι ..και εγω το δοκιμασα ...αλλα τζιφος !!!
και μου ειχαν πει αποτο ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ οτι "τα παιζει ολα " ...
Και γενικοτερα απο βιντεο τι γινεται ? ποια φορματ υποστηρίζονται ?
θελει τηλεφωνο στην MLS μου φαίνεται ....
Παιδιά το mls a3850 μπορεί να αναπαραγάγει αρχεία ήχου wav και wma.
Δυστυχώς mp3 δεν παίζει.
Και από αρχεία εικόνας: bmp,jpg,gif.
Αρχεία video: mpg4.
(Αυτά τουλάχιστον έχω δοκιμάσει εγώ)
Η αλήθεια είναι ότι έχει ελλιπέστατη τεκμηρίωση, όμως σαν gps είναι αξιοπρεπές.
Αν κάποιος φίλος γνωρίζει τι τσιπ gps έχει ας το αναφέρει, για να το ξέρουμε εγκυκλοπαιδικά.
<o:p></o:p>
Αγγελος Φάγκρας
26-03-08, 09:34
Βέβαια μιλάμε για "πείραγμα" δηλ. να σπάσεις το κεντρικο μενου και να εγκαταστήσεις mp3 player για CE 5 .....
Την απάντηση την εχει βρει ο Vreel παιδια ...
Συγχαρητήρια στον Vreel !!!! :smt038
μπορει καποιος να κανει post το link με τις οδηγιες του vreel για mp3.:smt014
Παιδιά εγώ ουδεποτε ποσταρα οδηγιες για αυτο μην ψαχνεται αδικα. Αυτο που καταφερα ηταν να εχω προσβαση στα windows του MLS Α3850 υστερα απο υποδειξεις του Αγγελου και απο 'κει και περα ηταν ευκολη δουλεια.
Κατεβασα και εγκατεστησα στην καρτα εναν αλλο multimedia player τον "HPC Player" (1.07 version + fixed exe για μηνυματα λαθους σε wc3) και μπορώ και παιζω πλεον και mp3 στο 3850.
Τον HPC Player με μια απλη αναζητηση (google) θα τον βρειτε παντως ευκολα καθως αναφερεται σε αρκετα forum για gps.
Αγγελος Φάγκρας
01-04-08, 18:59
Πάντως απο τα ηχεία δεν ακούγεται θα έλεγα ικανοποιητικα το .mp3 ...
Εξ'αλλου ειναι συσκευη πλοήγησης αυτοκινητου και οχι στερεο ....χι....χι.....
ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ WΑV.
ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ MEDIA PLAYER ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ
Αγγελος Φάγκρας
06-04-08, 22:57
ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ MEDIA PLAYER ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ
για .mp3 λέγαμε ... καθως στα διάφορα site π.χ πλαίσιο γράφουν οτι υποστηρίζεται απο την συσκευη
Αγγελος Φάγκρας
13-04-08, 23:22
..υποστηρίζεται ή οxι ...εμεις τα παίζουμε ....χι..χι... :)
Α, ναι εσύ έχεις ένα μενού επιπλέον γι αυτό.......χι...χι...χι.
Γιώργος Μπενετάτος
14-04-08, 00:41
Γειά σας (και πάλι). Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να εγκαταστήσω το HPC Player?
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 10:14
http://rapidshare.com/files/107340735/HPC_Player.rar.html (http://rapidshare.com/files/107340735/HPC_Player.rar.html)
Θα κάνεις copy το "HPC Media Player107.cab" και θα το τρέξεις μέσα απο το PNA σου
(εγκατασταση στην κάρτα )
Επίσης copy το "PLAYERce5.exe" και αυτο θα τρέχεις
ΠΡΟΤΕΙΝΩ
Φτιάξε ενα ωραιο "κουμπι" στο ΜΕΝΟΥ να το τρέχεις μαζι με ολα τα αλλα ...
Καλή επιτυχία !
Γιώργος Μπενετάτος
14-04-08, 17:57
Ευχαριστω για την βοήθεια αλλα δεν κατάφερα να το κάνω! όταν τρέχω το player5.exe φορτώνει ασταμάτητα χωρίς αποτέλεσμα!
Γιώργος Μπενετάτος
14-04-08, 18:07
Σορρυ! απλά είχε κολλήσει, μετα το reset έπιασε! Κάτι τελευταίαο, εικόνες πως μπορώ να βλέπω; όταν φορτώνω εικόνα μου λέει να εγκαταστήσω την εφαρμογή πρώτα!
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 22:49
Εαν δεις την συσκευη σου θα βρεις κατι σχετικο -υποστηρίζεται απο την συσκευη !
...υπάρχουν διαφορα προγράμματα για εικόνες για win ce 5 - μια αναζητηση στο google θα βοηθησει
εγω χρησιμοποιω π.χ το PhotoExplorer.exe
Εαν θελεις κατι αλλο που δεν καταλαβαινω γινε πιο σαφής ....
Γιώργος Μπενετάτος
14-04-08, 23:59
Αυτό εννούσα, ευχαριστώ
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:19
the best
prepei na kseklidoso to mls mou gia na ta kano ola afta ???
allios den?
καλησπερα
οσον αφορα τα mp3 κατεβασα ενα τριαλ απο το ιντερνετ το convert mp3 που μετατρεπει τα mp3 σας σε wavesound που παιζει κ το mls μας.κατεβαστε τα κανεις convert σε λιγοτερο απο 5 sce και μετα μεσα στο mls στην sd
oso gia tα video την ψαχνω ακομα την ακρη αν καποιος δε θέλει να ξεκλιδωσει το mls του
http://www.pocketdivxencoder.net/
filaraki tora kano to encode gia tha to valo sto mls alla k pali afto ta kani .avi
to mls pezei ta .avi?
Δοκίμασε με κάποιο μικρό αρχείο μέχρι να βρεις το ιδανικό και σε παρακαλώ γράφε ελληνικά.
πως τα κανει τα αρχεια wmv και οχι avi
γιατι αφου τα κανω avi και παω να τα βαλω μέσα στο mls ξεκιναει να κανει την αντιγραφη και ξαφνικα ξαναρχιζει παλι απο την αρχη
τι συμβαινει??
Για αρχεία wmv μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Movie Maker που είναι ενσωματωμένο στο PC σου λογικά. Για μεταφορές αρχείων μεγάλου μεγέθους ξέχασε το AS και πάρε ένα card reader.
συγγνώμη ρε παιδια.είμαι καινούριος και ξέρω οτι έχει ερωτηθεί πολλές φορές αλλα πώς στο καλό θα έχω πρόσβαση στα windows του α3850? και απο εκεί και μετά πώς βάζω προγράμματα>μη χτυπάτε είπαμε νέος
συγγνώμη ρε παιδια.είμαι καινούριος και ξέρω οτι έχει ερωτηθεί πολλές φορές αλλα πώς στο καλό θα έχω πρόσβαση στα windows του α3850? και απο εκεί και μετά πώς βάζω προγράμματα>μη χτυπάτε είπαμε νέος
Αν διάβαζες προσεκτικά το thread του Α3850 δεν θα είχες απορία.
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7705 lipssealed
δηλαδη αν παρω ενα card reader τοθ φορτωνω αρχεια wmv αφου τα εχω μετατρεψει με καποιο προγραμμα και μετα βαζω την sd στο mls και τα αναγνωριζει?
Ναι, φτιάξε πρώτα ένα μικρό σε μέγεθος να σιγουρευτείς.
panosha πολυ καλο αυτο το προγραμματακι αλλα υπαρχει ενα τελευταιο προβλημα για να γινει τελειο.προσπαθησα να περασω και υποτιτλουσ σε μια ταινια αλλα μου βγαζει κατι πολυ περιεργα format οταν του φορτωνων το .srt file (αρχειο υποτιτλων) και οταν παταω preview πριν το κανω encode που βγαζει κινεζικα.ποια μορφη πρεπει να χρησιμοποιησω για να μπορεσει να περασει και υποτιτλουσ στην ταινια??
ευχαριστω
Αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν έχω δοκιμάσει.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.