PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

OSCAR
04-03-06, 11:37
Κατ αρχήν χαιρετώ τα μέλη του φορουμ και συγχαίρω την ομάδα της NGI για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει.
Επειδή αυτόν τον καιρό "ψαχνομαι" για την αγορά κάποιου PPC με σχετικό πρόγραμμα πλοήγησης ζήτησα από ένα φίλο να μου δανείσει το δικό του για να το δοκιμάσω γενικά. Στο PPC που είναι ένα FS loox 720 με GPS CF κάρτα είναι περασμένος και ο destinator PN με την τελευταια upgrade εκδοση αγορασμένη . Το δοκίμασα στην Πελοπόννησο σε "κλασσικές διαδρομές στην Αργολίδα όπου και μένω.
Και έχω να κάνω τις παρακάτω παρατηρήσεις - διορθώσεις (δεν γνωρίζω αν τα θέματα που θα θίξω έχουν "ξαναπεράσει")

1- Στην διαδρομή από Ναύπλιο πρός Αργος στο τέλος της οδού Ναυπλίου -Αργους στην περιοχή "Αγ. Βασίλειος -γραμμές τραίνου η ειδοποίηση είναι "ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΕΞΙΑ" στην πραγματικότητα θα 'επρεπε να είναι "ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ" Αντίστροφα στο ίδιο σημείο ερχόμενοι από το δρόμο που περνάει από την τοποθεσία "5 δρόμοι " του Αργους και ένω για να πάει κανείς στο Ναύπλιο πρέπει να στρίψει δεξιά αφού αλλάζει και δρόμο δεν υπάρχει καμμία ειδοποίηση και ο χάρτης δείχνει τον δρόμο ενιαίο κατα περίεργο τρόπο.

2- Στην διαδρομή Ναύπλιο - Δρέπανο στην τελική κανονική στροφή του δρόμου υπάρχει η ειδοποίηση "ΣΤΡΙΨΤΕ ΔΕΞΙΑ"

3- Στην διαδρομή για ΚΑΡΥΑ και περίπου ενα χιλιόμετρο πριν την κεντρική πλατεία του χωριού υπάρχει ειδοποίηση στρίψτε αριστερα που στην πραγματικότητα είναι να αφήσης την κεντρική οδό που μόνη της οδηγεί στο χωριό (εδω επειδη δεν ήξερα καλά την περιοχή αν είχα δώσει βάσει στην πλοήγηση ακόμα θα με ψάχνανε)

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω το εξής καλόν θα ήταν κατα την γνώμη μου το "ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ" οταν αφορα πόλεις να έχει ένα κοινο για όλες σημείο που θα μπορούσε να είναι το Δημαρχείο κάθε πόλης έτσι με ένα υπόμνημα θα ήξερε ο πλοηγούμενος ότι Ναύπλιο π.χ είναι το μέρος που είναι το Δημαρχείο Ναυπλιου κ.οκ για το Αργος την Λαριασσα κ.λπ

ΜΙα τελευταία παρατήρηση που δεν γνωρίζω αν είναι πρόβλημα του προγραμματος ή της συσκευής η ειδοποίηση που λέει π.χ" σε 500 μέτρα στρίψτε αριστερα" σπάει σε δυο κομμάτια π.χ λέει " ΣΕ 500 ---------παυση----- μέτρα στριψτε αριστερα. Κατα την γ΄νώμη μου δεν είναι πολύ φιλική για το οδηγό θα ήταν προτιμότερο να είναι όλη μαζί.[/b]

chris1
07-03-06, 13:27
Σε ευχαριστούμε πολυ για τις κατατοπιστικές παρατηρήσεις σου. Περιμένουμε με ενδιαφέρον αναφορές σφαλμάτων ή αλλαγών στο επαρχιακό δίκτυο της Πελοποννήσου, όπου έχουμε αναβαθμίσει σημαντικά την κάλυψη σε σχέση με τις προηγούμενεες εκδόσεις χαρτών.