Επιστροφή στο Forum : ΤΑ POI Bar-Clubs της ΑΘΗΝΑΣ χάθηκαν! - ΜΙΟ 168&Destinato
:idea: :) Παιδιά είμαι νέος και έχω πάθει πλάκα: ξαφνικά, εξαφανίστηκαν από τα ΧΡΗΣΙΜΑ (POI) τα Bar-Clubs της ΑΘΗΝΑΣ μόνο!!! (της Θεσσαλονίκης υπάρχουν). Αντέγραψα ξανα τον χάρτη (εχω το PN και την τελευταία έκδοση GreeceU) αλλά τίποτα!
Εχει κανείς να προτείνει λύση :?: :idea:
εισαι απο Θεσσαλονικη και μονο τα bar-clubs, η γενικα δεν σου βγαζει χρησιμα στην Αθηνα?
η αναζητηση για τα χρησιμα νομιζω περιοριζεται σε ακτινα 80 χιλιομετρων απο το στιγμα.
Αν συμβαινει κατι τετοιο δοκιμασε να ορισεις σαν αφετηρια ενα σημειο στην Αθηνα (χωρις σημα στο gps γιατι θα σε παει ξανα στην Θεσσαλονικη) και ξανακανε αναζητηση στα χρησιμα
η οταν μπεις στα χρησιμα, απο τα εργαλεια επελεξε την αναζητηση για ολοκληρο τον χαρτη.
αλλα μαλλον δεν θα δεις αποτελεσμα για τα bar-clubs....
απο που κατεβασες τον χαρτη? :wink:
Σε αυτές τις κατηγορίες που αναφέρεις (bars-clubs) ΔΕΝ υπάρχουν στοιχεία για την Αθήνα, μόνο για Πάτρα & Θεσσαλονίκη. Επίσης υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες (ΔΕΗ, Λιμεναρχεία, Νομαρχίες, ΟΤΕ, 24hours, Piano Bar, Pizzeria, Πολιτιστικά Κέντρα, Βενζινάδια Aegean/Avin/Cyclon/Dracoil/EL Petrol/Elin/Jetoil/Revoil/Silk Oil/Ε.Π./ΕΤΕΚΑ) που είτε δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία για την Αττική είτε υπάρχουν ελάχιστα.
Αυτό είχε επισημανθεί από τις πρώτες κυκλοφορίας του PN, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση.[/b][/u]
Δες την παρατήρηση εδώ
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=5855&highlight=#5855
Αγαπητοί φίλοιι, κατ αρχάς ευχαριστώ για τη βοήθεια. ΟΜΩΣ όταν αγόρασα (από το NGI shop) τον χάρτη, ΕΙΔΑ ότι τα Bar-Clubs υπήρχαν και μάλιστα 6-7 από αυτά τα πέρασα στα Αγαπημένα. Δεν είναι δυνατόν. Εξάλλου όποιο σημείο (από Κρήτη μέχρι Ορεστιάδα) αν βάλετε σαν αφετηρία και σαν ακτίνα το ΟΛΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ, όλα τα POI εμφανίζονται. Εγω είμαι στην Τρίπολη. Ορίστε μερικά που είχα δεί και ευτυχώς πρόλαβα και τα εβαλα στα Αγαπημένα: Blue (χαλάνδρι), Camel Club, Club 22, Decadence, ODD, Memphis, Stavlos (Θησείο) κλπ. Δεν είναι δυνατόν !!!!!! Εσείς δηλαδή δεν τα έχετε? :roll: :?: :?:
εγω δεν εχω pn...
εχω μεινει ακομα στο 3, οποτε δεν ξερω τι να σου πω...
στο pc στην κονσολα σου τα εμφανιζει?
Δεν χρησιμοποιώ πλέον την κονσόλα. Η εγκατασταση του PN δεν τη χρειάζεται
Αγαπητοί φίλοιι, κατ αρχάς ευχαριστώ για τη βοήθεια. ΟΜΩΣ όταν αγόρασα (από το NGI shop) τον χάρτη, ΕΙΔΑ ότι τα Bar-Clubs υπήρχαν και μάλιστα 6-7 από αυτά τα πέρασα στα Αγαπημένα. Δεν είναι δυνατόν. Εξάλλου όποιο σημείο (από Κρήτη μέχρι Ορεστιάδα) αν βάλετε σαν αφετηρία και σαν ακτίνα το ΟΛΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ, όλα τα POI εμφανίζονται. Εγω είμαι στην Τρίπολη. Ορίστε μερικά που είχα δεί και ευτυχώς πρόλαβα και τα εβαλα στα Αγαπημένα: Blue (χαλάνδρι), Camel Club, Club 22, Decadence, ODD, Memphis, Stavlos (Θησείο) κλπ. Δεν είναι δυνατόν !!!!!! Εσείς δηλαδή δεν τα έχετε? :roll: :?: :?:
Προσωπικά, επιμένω ότι δεν υπήρχαν ποτέ. Έχω κάνει 4-5 καθαρές εγκαταστάσεις του PN (κατεβασμένο από NGI στις 2/2) και ποτέ δεν τα είδα ποτέ στην Αττική, ακόμα και με ακτίνα όλο το χάρτη. Και μένω Αθήνα by the way.
Στο παλιό χάρτη όπως και στο νέο περιλαμβάνονται τα bar - restaurants της Αθήνας. Πιθανότατα έκει να τα έχεις βρει, και κάποια άλλα απλά τα έβαλες μόνος σου στα αγαπημένα.
Δεν υπάρχουν clubs στο τελευταίο χάρτη για την Αθήνα
OK Zepellin. Φαίνεται ότι έχω γεράσει. Το ότι τα είχα δεί και είχα περάσει αρκετά από αυτά είναι αναμφισβήτητο γεγονός. Το αν υπήρχαν μόνο στο Destinator 3 και όχι στο PN, πιθανώς να ισχύει. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ τα "εισάγουμε" στο PN?
Υπάρχουν στη κατηγορία εστιατόρια και στο PN
Μα στα Εστιατόρια, θα υπάρχουν ... εστιατόρια, όχι Bar - club...
Και εν πάσει περιπτώσει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ για ποιο λόγο υπήρχαν Bar -Club στο D3 και αφαιρέθηκαν στο PN !!! Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση
Επαναλαμβάνω δεν αφαιρέθηκε τίποτα. Στο 3 αλλά και στο PN υπάρχουν κάποια εστιατόρια στη κατηγορία bar restaurants είναι κακό???????????????
ΠΑΡΑΚΑΛΩ φίλε zepellin, προσπάθησε να μου απαντήσεις συγκεκριμένα και αριθμημμενα, αν θές να με βοηθήσεις να καταλάβω:
1. Στο PN και στην Κατηγορία Bars-Clubs, είχα δεί συγκεκριμένα μαγαζιά στην ΑΘΗΝΑ, τα οποία και πέρασα στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. Σου αναφέρω και πάλι τα BLUE, Χαλάνδρι, MO BETTER (Θεμιστοκλέους +Κωλέττη) κ.ά και μάλιστα με τα τηλέφωνά τους κλπ.. Τα εχω κάνει backup και τα βλέπω ακόμα και τα τηλέφωνά τους είχατε μέσα. ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
2. Δεν τα βρίσκω στα Εστιατόρια που μου είπες. Αλλώς δεν θυμάμαι που στο δ... τα είχα δεί. Ενα είναι σίγουρο ότι δεν μούρθαν από το κεφάλι και βέβαια τα είδα στο πρόγραμμα, απλώς δεν θυμάμαι σε πιό : το 3 ή το PN? ΜΗΠΩΣ υπήρχαν στον παλιό χάρτη GREECEG-Version 2005.Q1.3119 (Greek)?
3. Μπορεί ένας φίλος με D 3 να μας πεί αν υπάρχουν εκεί? ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Rock Bars-Clubs που ανέφερα πιό πάνω
Ευχαριστώ
Αποκλείεται. Μάλλον αυτά τα πέρασες μόνος σου στα Αγαπημένα, δε τα βρήκες στα Χρήσιμα γιατί δεν υπήρχαν ούτε στο χάρτη 2005.Q1 ούτε στο νέο 2005.Q4
OK zellin, παραδίνομαι. Αυριο θα επισκεφτώ ένα ψυχίατρο. Ευχαριστώ πάντως :(
ο φίλος ZEPPELIN έχει δίκιο υπάρχουν τα bar κλπ αλλα με την
εγκατάσταση δημιουργει κάπου ενα directory όπου τα έχει
σε txt μορφή. Στο PN εννοώ , όποιος ψάξει θα τα δεί. :lol: :lol:
Φίλε ZEPPELIN για την ακρίβεια , κοίταξε στο my documents / maps / athens.txt και θα τα δεις.
regards
vasvas :lol: :lol: :lol:
Φίλε vasvas, προς το παρόν μου έδωσες ελπίδες και ανέβαλα το ραντεβού με τον ψυχίατρο. Ανοίγω το ΜΙΟ και πάω στο directory my documents και δεν βρήκα ούτε maps και φυσικά ούτε athens.txt. :cry: Που στο καλό το είδες εσύ?
Αγαπητέ φίλε,
Μετα την εγκατάσταση στο my documents κλπ οχι στη κάρτα
αλλα main memory. Τουλάχιστον ετσι εχει συμβη με εμενα.
Regards :lol: :lol:
To μόνο που βρίσκω σχετικά με το Destinator στο \My Documents\HSTC\Destinator είναι το licences.txt...Περίεργο...
Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχουν τέτοια αρχεία, μήπως είχες εγκατεστημένο άλλο λογισμικό?
Δεν έχω άλλο λογισμικό και τα αρχεία τα έχω - ισως καποιο
θαυμα - δεν ξέρω και δεν μπορω να το εξηγήσω , κάποια στιγμή
που θα περάσω από NGI θα στα φέρω .
:lol: :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.