PDA

Επιστροφή στο Forum : θελω το konsole

tosoun
03-03-06, 13:15
παιδια ειμαι απο επαρχεια πωσ θα παρω to cd?

ta μεταφορικα τα πληρωνω εγω

zeppelin
03-03-06, 13:31
Θα πρέπει ΄ρθεις από εδώ, διαφορετικά θα πρέπει να συσκευάσουμε αρκετά πακέτα μιας και δε το ζητάς μόνο εσύ.

tosoun
03-03-06, 14:12
ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ COPY ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

zeppelin
03-03-06, 15:16
Κανένα πρόβλημα

petros
03-03-06, 20:40
Φίλε Ζep,
επειδή δεν έχω άλλο τρόπο για να πάρω το CD (επιμένω ότι ίσως έπρεπε να μπεί στο ftp), υπάρχει η Γενική Ταχυδρομική που έρχεται "αντ'αυτού" και μπορεί να πάρει το CD χωρίς καμία συσκευασία χωρίς τίποτα και αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα. θέλω να πιστέυω ότι αυτό θα μπορεί να γίνεται και έτσι την τρίτη να έρθουν να το παραλάβουν..
Φιλικά PetroS

fokaias
04-03-06, 10:46
Ναι ρε παιδιά, κάντε κάτι.
Ας μπει ως download στο σάιτ της NGI, ή στο ftp και εγώ είμαι πρόθυμος να πληρώσω τα έξοδα αποστολής.
Υπάρχει κάποιος στη Θεσσαλονίκη να το αντιγράψει και να μου το στείλει, τα έξοδα αποστολής και του cd δικά μου.
Για επικοινωνία
fokaias@freemail.gr

Ευχαριστώ

lakis
07-03-06, 14:25
Ας μπεί ένα κόστος για το cd και την συσκευασία στο e-shop της ngi (για το destinator 3 user) να τα αγοράζουμε να επιλέγουμε και τρόπο απόστολής και να το πληρώνουμε online! Γιατί όλοι θέλουμε το Cd με την κονσόλα με το ανάλλογο κόστος φυσικά....

Σας ευχαριστούμε !!!!

zeppelin
07-03-06, 17:15
Όταν παραλάβουμε τα Cds θα βγει σαν προϊόν

lakis
08-03-06, 07:05
Ευχαριστούμε πολύ !!!!!

Θα περιμένουμε, για το νέο προϊόν!
:D :D :D :D :D

navigatorhydra
19-03-06, 09:43
Καλημέρα σε όλους.Είμαι απο αυτούς που έκαναν downloading το pn σαν αναβάθμιση του destinator 3 με τα 49ε.Τα παιδία της ngi όπως το είχαν υποσχεθεί μετά απο τηλεφωνημά μου εαν κυκλοφόρησε η κονσόλα του pn μου απάντησαν πως υπήρχαν ορισμένα cds και μπορούσα να πάω να το παραλάβω όποτε ήθελα(μέχρι να βγουν για όλους που έκαναν downloading).Αυτό και έκανα.Σημειωτέον χωρίς καμμία επιβάρυνση.Επίσης ήταν εξυπηρετικότατοι σε ότι και εαν τους ρώτησα.

sampoter
19-03-06, 12:48
Καλημέρα σε όλους.Είμαι απο αυτούς που έκαναν downloading το pn σαν αναβάθμιση του destinator 3 με τα 49ε.Τα παιδία της ngi όπως το είχαν υποσχεθεί μετά απο τηλεφωνημά μου εαν κυκλοφόρησε η κονσόλα του pn μου απάντησαν πως υπήρχαν ορισμένα cds και μπορούσα να πάω να το παραλάβω όποτε ήθελα(μέχρι να βγουν για όλους που έκαναν downloading).Αυτό και έκανα.Σημειωτέον χωρίς καμμία επιβάρυνση.Επίσης ήταν εξυπηρετικότατοι σε ότι και εαν τους ρώτησα.

κι εμενα μου εστειλαν εμαιλ πως θα μου ερθει με curier
περασαν βεβαια αρκετες μερες και ακομη δεν ειρθε αλλα
εχω υπομονη.

MAKIS32
19-03-06, 19:07
Νικο τελικα τι εχει γινει με τα cd της κονσολας?
Ποτε θα τα εχουμε? :wink:

chrispgn
19-03-06, 20:00
ela mou nte pote??? :roll:

cgavar
19-03-06, 20:33
Υπομονή...ψήνονται!

MAKIS32
19-03-06, 23:12
Υπομονή...ψήνονται!

Ελπιζω μονο να μην καουν!!!! :lol:
:lol: :lol: :lol:

zeppelin
20-03-06, 13:07
Σε περίπου 10 εργάσιμες. Όταν τα παραλάβουμε από το εργοστάσιο θα σας ενημερώσουμε άμεσα