Επιστροφή στο Forum : Εισαγωγή συντεταγμένων για εύρεση τοποθεσίας
Καλησπέρα και απο μένα.
Είμαι κάτοχος ενός MLS Destinator 4400BT με λογισμικό Destinator 6.1. Θα μπορούσατε να μου απαντήσετε αν υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής συντεταγμένων για την εύρεση μιας τοποθεσίας;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιώργος.
georgegino
19-03-08, 18:20
osgps convertor για το οποιο εχουν γραφτει σχετικα στο forum και myPOIcatcher το οποιο ακομα δεν ειναι ετοιμο για pna αλλα ο δημιουργος του θα δωσει προσεχως μια εκδοση ειδικα γραμμενη για .ce compact framework 3.5 που θα τρεχει στα μηχανακια μας
Ναι υπάρχει η δυνατότητα να γινει. Αλλα πρεπει να βλέπεις windows για να τρεξεις το προγραμμα που εχει αυτη τη δυνατοτητα, κοινως να το "ξεκλειδωσεις"..georgegino εννοεις τον Barry Davies?http://www.imageshack.gr/files/8g0y3i4kt867hc3pzw7p.jpg
Ναι υπάρχει η δυνατότητα να γινει. Αλλα πρεπει να βλέπεις windows για να τρεξεις το προγραμμα που εχει αυτη τη δυνατοτητα, κοινως να το "ξεκλειδωσεις"..georgegino εννοεις τον Barry Davies?http://www.imageshack.gr/files/8g0y3i4kt867hc3pzw7p.jpg
Αγαπητέ Sakisgr,
Πιστεύεις ότι ο τρόπος ξεκλειδώματος που αναφέρεται στο forum δουλεύει;;; Και αν ναι, μετά το ξεκλείδωμα τι πρέπει να κάνω;;; Πιστεύω ότι αυτή η αδυναμία οφείλεται στο λογισμικό του Destinator. Υπάρχει κάποια παράμετρος που πρέπει να πειράξω στα αρχεία του λογισμικού;
Γιώργος
georgegino
19-03-08, 18:45
Δειτε λιγο το Forum εχει γινει προσφατα αναφορα στα συγκεκριμενα θεματα και μαλιστα ο φιλος bbbb εχει δωσει λυσεις που λειτουργουν.Το δικο μου παντος ξεκλειδωσε και ειναι ετοιμο να δεχτει οτι προγραμματα τρεχουν σε windows ce.net 4.2 (MLSDestinator 3900BT)
Το destinator αυτουσιο δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα μεταβασης σε σημειο απο συντεταγμενες.Στα pda gsm έχουν την δυνατοτητα αλλα μεσω sms. Μπορεις αν θέλεις, αν και δεν εχω πιασει στα χερια μου το 4400 αλλα θα μπορουσα να στο κανω, είναι να προσαρμοσεις για παραδειγμα το πληκτρο που ανοιγει τις φωτο ας πουμε να σου ανοιγει το os gps.. Aν ειχα την συσκευη θα σου ελεγα πως να το κανεις για να μην παιδευεσαι. Και νομιζω οτι τρεχει και στην 4,3 οθονη 480χ272 γιατι αρχικως το προγραμμα ειχε γραφτει για 3,5 οθόνες...
Georgegino και Sakisgr,
Σας ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητά σας.
Θα δοκιμάσω τις λύσεις που προτείνετε και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.
Σας ευχαριστώ πολύ :)
Γιώργος
georgegino
19-03-08, 19:05
Λοιπον να τα βαλουμε στη σειρα.Στην ενοτητα που ειμαστε τωρα εχει γινει αναφορα για εξτρα λειτουργιες στο 4400 απο τον major.Με τον τροπο που σου δειχνει μπορεις να δημιουργησεις νεα πληκτρα στη συσκευη σου οποτε μπορεις να αντιστοιχισεις ενα πληκτρο για να εκινεις την νεα εφαρμογη απο το μενου υποδοχης της συσκευης οπως εκκινεις και το destinator.Περα απο αυτο το osgps convertor εχει γραφτει για 3,5
" αλλα για συσκευες που επιτρεπουν περιστροφη οθονης και απ οτι ξερω οπως και το δικομου ετσι και το 4400 δεν υποστηριζει οποτε δεν γνωριζω πως θα εμφανιζεται η εφαρμογη στην οθονη σου.Τελος το mypoicatcher ειναι πολυ καλυτερο αλλα εγω που το εχω εγκαταστησει διαπιστωσα δυσλειτουργια παρολου που τρεχει η εφαρμογη κανονικα.Ο δημιουργος του προγραμματος σημερα κιολας ειπε οτι το γραφει και για pna οποτε ......Υπομονη
http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?t=1595&start=120
georgegino
19-03-08, 19:26
Αυτο ακριβως!!!!!!
Zητάει εγγραφή το link που δίνεις.
georgegino
19-03-08, 20:57
Zητάει εγγραφή το link που δίνεις.
Ναι φιλε.Δεν ξερω βεβαια αν μεσα απο εδω ειναι σωστο να κανουμε αναφορα για θεματα που εχουν λυση σε αλλα φορουμ αλλα νομιζω οτι η αποκτηση γνωσης δεν πρεπει να περιοριζεται.
Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά άλλοι δίνουν τη γνώση χωρίς εγγραφή κι άλλη με εγγραφή. Τώρα ποιος περιορίζει ποιον είναι ένα θέμα.
georgegino
19-03-08, 21:04
Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά άλλοι δίνουν τη γνώση χωρίς εγγραφή κι άλλη με εγγραφή. Τώρα ποιος περιορίζει ποιον είναι ένα θέμα.
Σωστος ,και σας ειμαστε ευγνωμωνες που μοιραζεστε μαζι με μας τους πιο αρχαριους και τον χρονο και τις γνωσεις σας.Μη το παρεις στραβα αυτο που ειπα απλα δεν ηξερα καλα τους κανονες του φορουμ και νομισα οτι εκανα γκαφα.Anyway στο συγκεκριμενο θεματακι επειδη απο οτι ισως καταλαβες ψαχνομαι απο την αρχη τελικα βρηκα λυση εκει .Το γνωριζει και ο φιλος bbbb και ισως εχει συμβαλλει.
Nέα έκδοση mypoi catcher για windows ce.Προς το παρόν για οθόνες 480*272
http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=26842#26842
Αγγελος Φάγκρας
28-03-08, 23:36
Και εγγραφή κάναμε ...αλλα ..αναμονή !
Θα περιμένουμε έγκριση πολύ καιρό ?
.....Δεν το στέλνεις να το δοκιμάσουμε ......?
georgegino
29-03-08, 12:48
Nέα έκδοση mypoi catcher για windows ce.Προς το παρόν για οθόνες 480*272
http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=26842#26842
Χεραιτω bbbb.Την δοκιμασα και εγραψα σχετικα και πιστευω οτι το ειδες.Για να εχει μια ιδεα και το forum παραθετω σχετικα...
Εκδοση που δουλεύει σε Windows CE και PNA με οθόνη 4'' ή 4,3''
με ανάλυση 472 Χ 280.
Δοκίμασμενη σε Mio C320, C520 .Φαίνεται να τρέχει σωστά.
Εγκατάσταση .NET Framework :
Το καινούργιο .ΝΕΤ Compact Framework 3.5 μπορείτε
να το κατεβάσετε σε μορφή CAB από εδώ :
http://www.gpspocketpc.gr/Downloads/Mike/mpc_ce/NETCFv35.wce.armv4.cab
είτε σε αποσυμπιεσμένη μορφή σε έναν φάκελο από εδώ :
http://www.gpspocketpc.gr/Downloads/Mike/mpc_ce/Microsoft .NET CF 3.5.rar (http://www.gpspocketpc.gr/Downloads/Mike/mpc_ce/Microsoft%20.NET%20CF%203.5.rar)
Εγκατάσταση .ΝΕΤ CF στην SD στον root φάκελο αλλά και σε άλλους φακέλους .Φαίνεται ότι παίζει σωστά.
Εγκατάσταση εφαρμογής :
Απλώς αποσυμπιέστε το φάκελο και τοποθετήστε τον στην SD κάρτα σας.
Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ :
http://www.gpspocketpc.gr/Downloads/Mike/mpc_ce/myPOICatcher_CE.rar
Φυσικα για τα LINK χρειαζεται οπως αναφερθηκε,,εγγραφη.
Αν και ο bbbb ειναι ο πλεον αρμοδιος και ενημερωμενος για την συγκεκριμενη εφαρμογη παραθετω επισης και το δικο μου σχολιο που αφορα κυριως σε χρηστες MLS 3900 και 4400
"""" Καταρχην αντιγραφοντας το rar αρχειο στην sd ειτε σε ξεχωριστο φακελο ειτε μεσα στον φακελο του προγραμματος παιρνω το μυνημα ..
(ειτε εκινοντας το προγραμμα απευθειας ειτε κανοντας πρωτα soft reset.)
"File or assembly name System.Windows.Forms,Version3.5.0.0.,Culture=neutr al,PublicKeyToken=969DB8053D3322AC
,or one of its dependencies,was not found. Quit
Με το quit μου λεει ..The application failed to load required components.....
κλπ και με παροτρυνει να το ξαναεγκαταστησω.
Οταν αντιγραφω το αρχειο cab στην sd και το τρεχω δυστυχως δεν με ρωταει που θελω να το εγκαταστησω και το αποσυμπιεζει κατευθειαν (προφανως στον φακελο των windows).Το καλο νεο ειναι οτι το προγραμμα ξεκιναει κανονικα φυσικα σε landscape για μεγαλυτερες οθονες και απο το λιγο που καταφερα να το δοκιμασω ειδα οτι τωρα οι ενδειξεις του gps λειτουργουν ταχυτατα μεν,λαθος δε γιατι ξανα εχω αυτες τις ακαταλαβιστικες τεραστιες τιμες για lon lat (πχ 402925 μοιρες 31" 1' )
Αλλο ενα καλο νεο ειναι οτι μετα απο απλο off της συσκευης το προγραμμα ξανατρεχει κανονικα ,,
αλλα το κακο νεο ειναι οτι μετα απο soft reset το μυνημα λαθους ξαναεμφανιζεται (ενω ταυτοχρονα προσπαθοντας να ξαναεγκαταστησω το microsoft cf3.5 cab μου λεει οτι ηδη υπαρχει) και το προγραμμα δεν εκκινει οποτε δυο ειναι τα ζητουμενα...
Να βρεθει τροπος να αποσυμπιεζεται το cab στην sd (η αντιγραφοντας το rar στην sd να εχουμε θετικο αποτελεσμα )
Να διορθωθουν οι λαθος ενδειξεις του gps... """"""
Αυτα προς ενημερωση .Η εφαρμογη αν δουλεψει και στα δικα μας PNA ειναι εξαιρετικη.Οτι γραφεται παραπανω τα παραθετω με καθε επιφυλλαξη και πιστευω με την εγκριση του δημιουργου της εφαρμογης...
Nα έχεις υπ' όψιν σου πως τα links όπως τα έδωσες παραπάνω, δουλεύουν κανονικά χωρίς εγγραφή.
georgegino
29-03-08, 13:44
Nα έχεις υπ' όψιν σου πως τα links όπως τα έδωσες παραπάνω, δουλεύουν κανονικά χωρίς εγγραφή.
Ακομα καλυτερα..
Το παλικαρι που ασχολειται παντος εχει κανει πολυ καλη δουλεια.
Ο Μιχάλης είναι εξαιρετικός, αλλά πίσω από usernames + passwords, κι έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε από τα μέρη μας.
georgegino
29-03-08, 13:51
Ο Μιχάλης είναι εξαιρετικός, αλλά πίσω από usernames + passwords, κι έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε από τα μέρη μας.
Θα ταν καλο να τον προσκαλουσατε μια και εχετε αλλη σχεση μαζι του ,να κανει καμια επισκεψη και απο το forum για να δινει καμια χρησιμη συμβουλη σε συνεργασια με σας τους παλιωτερους..
Είναι παλιό μέλος στο φόρουμ και μας επισκέπτεται, όχι ενεργό βέβαια κι έκανε την επιλογή να προσφέρει αλλού. Εμείς έχουμε ανοιχτές τις πόρτες για όλους.
Αγγελος Φάγκρας
29-03-08, 21:49
Για PNA-MLS3850 (οθονη 320Χ240 ) με Win.CE 5 δεν παίζει !!!!!
Τσεζιπάρω και όντως κανει εγκατασταση του .NET στα Windows ,
οταν τρέχω το "mypoicatcherCE.exe" Μου βγάζει
"Εrror
An error cannot be displayed because thse messages are optional and are not currently installed on this device.
Please install 'NETCFv35.Messages.EN.cab for other platforms
Restart the application to see the message at
System.IO.__Error.WinIoError(int32errorCode,string str) at System.IO.Filestream..ctor
k.tl. k.tl. ..... "
Please υπάααρχει κάτι να παίζει ? (π.χ προηγούμενη εκδοση )
τουλαχιστον να δοκιμασω κατι ......
Αγγελος Φάγκρας
29-03-08, 23:20
Σημαντικο .....
πρεπει να εγκατασταθεί στο Folder \sdmmc\mypoicatcher_ce το .exe ........
το gps δεν παιζει ...βγαζει το μηνυμα που αναφερω προηγουμένως
στο EXIT βγαζει μηνυμα λάθους και οτι θα κλεισει το πρόγραμμα
στο manual δεν παιζει η καταχωρηση των αριθμών
Κάποια βοηθεια ?Κάνω κατι λάθος .....
Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με τον georgino είχα κα ιεγώ με το δικό μου 4400. Επιπλέον δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το .Net Framework διοτι μου εμφανιζεται ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο "\Windows\Microsoft .NET CF 3.5.Unload" είναι σε χρήση ή είναι read-only. Στην ουσία, τετοιο αρχείο δεν υπάρχει στο Windows directory. Εχει κανείς κάποια ιδέα ή το αφήνω ως έχει ?
Αγγελος Φάγκρας
30-03-08, 10:03
Δηλαδη το GPS ON/OFF σας παίζει ?
Δεν με αφήνει να μπώ καν στην εφαρμογή οπότε δεν μπορώ να πώ αν δουλεύει το GPS...
georgegino
30-03-08, 22:07
Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με τον georgino είχα κα ιεγώ με το δικό μου 4400. Επιπλέον δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το .Net Framework διοτι μου εμφανιζεται ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο "\Windows\Microsoft .NET CF 3.5.Unload" είναι σε χρήση ή είναι read-only. Στην ουσία, τετοιο αρχείο δεν υπάρχει στο Windows directory. Εχει κανείς κάποια ιδέα ή το αφήνω ως έχει ?
Πρεπει να ξανακανεις την εγκατασταση απο την αρχη .Θα σου πει οτι ηδη υπαρχει,θα συνεχισεις κανονικα και θα το εγκαταστησεις ξανα.Αμεσως μετα και χωρις να κλεισεις την συσκευη σου θα πας remove programs και θα σου το απεγκαταστησει κανονικα..
georgegino
30-03-08, 22:11
Δηλαδη το GPS ON/OFF σας παίζει ?
Μην βιαζεσαι με το myPOICatcher.Δεν ειναι ετοιμο για τα δικα μας pna .Οταν θα ειναι θα το μαθεις απο το Φορουμ.Για την ωρα μη πειραματιζεσαι γιατι οι ερωτησεις σου δεν μπορουν να απαντηθουν...Οταν ετοιμαστει θα δωθει στο φορουμ η διαδικασια...
Κατι ακομα...Γραφεις οτι τρεχεις windows CE.NET 5.0???? και οχι 4.2???
Αγγελος Φάγκρας
30-03-08, 22:38
Ναι ...(build 0 - 20/sep/2007) υπάρχει πρόβλημα ?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.