Επιστροφή στο Forum : Αδυναμια αντιγραφης αρχειων με Activesync
georgegino
18-03-08, 00:54
Το προβλημα ειναι το εξης.Συνδεοντας το 3900BT με το PC μεσω activesync κανω περιηγηση στα αρχεια της συσκευης αλλα στην προσπαθεια μου να τραβηξω καποιο αρχειο απο τη συσκευη στο PC δυστυχως το συστημα αρνειται.
Συγκεκριμενα ,στην προσπαθεια μου να τραβηξω το igopath.txt για να δημιουργησω νεα πληκτρα στο 3900ΒΤ δεν τα καταφερα.
Και κατι ασχετο,,Υπαρχει κανενα ετοιμο προγραμματακι για windows CE.Net 4.2 που να κανει μετατροπη συντεταγμενων αυτοματα με το πατημα ενος κουμπιου και οχι με χειροκινητο υπολογισμο τυπου calculator?Επισης υπαρχει κανενα αλλο χρησιμο προγραμματακι που θα αξιζε τον κοπο να το εγκαταστησω στη συσκευη μου?
τι ακριβώς εννοείς με το αρνείται;
georgegino
18-03-08, 01:17
Δεν μπορω να τραβηξω το αρχειο στο pc μου ουτε με αντιγραφη επικολληση ουτε με drag' n drop Τα γνωστα..
Eχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο αρχείο είναι μόνο για ανάγνωση.Για δοκίμασε να μπεις στα windows και να το αντιγράψεις από την flash μνήμη στην sd.
http://wp.buzzdev.net/joannaex/faq/cant-copy-files-from-ppc-to-pc-using-activesync/
georgegino
18-03-08, 01:32
γεια σου φιλε τελικα εχεις μια λυση για ολα.εισαι ωραιος ,δουλεψε.Αν τωρα ακολουθησω οδηγιες του φιλου που δημιουργει νεα πληκτρα για το 4400 πιστευεις να δουλεψει.ξερεις,θελω να βγαλω ενα πληκτρο στο αρχικο screen υποδοχης για το myPOIcatcher
georgegino
18-03-08, 01:33
ευχαριστω joannaex εγινε με τη συμβουλη του bbbb
γεια σου φιλε τελικα εχεις μια λυση για ολα.εισαι ωραιος ,δουλεψε.Αν τωρα ακολουθησω οδηγιες του φιλου που δημιουργει νεα πληκτρα για το 4400 πιστευεις να δουλεψει.ξερεις,θελω να βγαλω ενα πληκτρο στο αρχικο screen υποδοχης για το myPOIcatcher
Δεν ξέρω,διότι δεν το έχω δοκιμάσει.Εκτός από αυτό, μπορείς να αλλάξεις και το μονοπάτι σε ένα πλήκτρο στο μενού που σου έχω δώσει,μέσω του αρχείου sdmmc.ini.
Αυτό που δεν ξέρω και γιαυτό συνήθως δεν προτείνω λύσεις πειράγματος αρχείων που βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη των pna,είναι ότι αν πάθει οτιδήποτε η συσκευή,αν θα σε καλύψει η εγγύηση από τη στιγμή που υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορείς να πειράξεις το αρχείο.
georgegino
18-03-08, 01:52
αυτο το εχω κανει ηδη αλλα θελω λιγο να πειραματιστω.αν εχεις υποψη σου και κανενα προγραμματακι για αυτοματη μετατροπη συντεταγμενων???
georgegino
18-03-08, 01:55
αυτο το εχω κανει ηδη αλλα θελω λιγο να πειραματιστω.αν εχεις υποψη σου και κανενα προγραμματακι για αυτοματη μετατροπη συντεταγμενων???
εκτος απο αυτο θελω να αποδεσμευσω το πληκτρο navigate απο το να με οδηγει στο μενθ που μου εχεις δωσει και να δημιουργησω και ενα πληκτρο menu χωριστα αλλα δεν ξερω με ποιο τροπο εχεις δεσμευσει το πληκτρο
georgegino
18-03-08, 01:59
αφου το κανει ο φιλος με το 4400 γιατι να μη γινει και στο 3900.τι θα μπορουσε να παθει η συσκευη?
εκτος απο αυτο θελω να αποδεσμευσω το πληκτρο navigate απο το να με οδηγει στο μενθ που μου εχεις δωσει και να δημιουργησω και ενα πληκτρο menu χωριστα αλλα δεν ξερω με ποιο τροπο εχεις δεσμευσει το πληκτρο
To κουμπί είναι προγραμματισμένο να ψάχνει για ένα αρχείο με όνομα destinator.exe στο root της κάρτας μνήμης.Αυτό μπορείς να το δεις και να το αλλάξεις από το αρχείο igopath.txt.Αντικαθιστώντας το γνήσιο destinator.exe με το εκτέλεσιμο του menu(μετονομασμένο σε destinator.exe ή με οποιοδήποτε άλλο αρχείο-μετονομασμένο σε destinator.exe),έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπεις.
Για το αν μπορεί να πάθει κάτι το 3900 από το πείραγμα του igopath.txt...απλά εφιστώ την προσοχή γιατί μου έχει τύχει να μου "μείνει" συσκευή(όχι το 3900 ή το 4400),μετά το πείραγμα σχετικού αρχείου και ευτυχώς είχα την εφαρμογή μενού και το επανέφερα εύκολα.
georgegino
19-03-08, 11:51
To κουμπί είναι προγραμματισμένο να ψάχνει για ένα αρχείο με όνομα destinator.exe στο root της κάρτας μνήμης.Αυτό μπορείς να το δεις και να το αλλάξεις από το αρχείο igopath.txt.Αντικαθιστώντας το γνήσιο destinator.exe με το εκτέλεσιμο του menu(μετονομασμένο σε destinator.exe ή με οποιοδήποτε άλλο αρχείο-μετονομασμένο σε destinator.exe),έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπεις.
Για το αν μπορεί να πάθει κάτι το 3900 από το πείραγμα του igopath.txt...απλά εφιστώ την προσοχή γιατί μου έχει τύχει να μου "μείνει" συσκευή(όχι το 3900 ή το 4400),μετά το πείραγμα σχετικού αρχείου και ευτυχώς είχα την εφαρμογή μενού και το επανέφερα εύκολα.
:smt040:smt040Ευχαριστω πολυ φιλαρακο μου.Θα κοιταξω να κανω προσεκτικες κινησεις.Οσον αφορα το myPOIcatcher πιστευω θα ειδες ενα μικρο σχολιο που εχω βαλει στο αντιστοιχο forum.Πιστευω οτι μαζι με τον δημιουργο του θα μπορουσατε να το βελτιωσετε οστε να λειτουργει αξιοπιστα και σε PNA.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.