Επιστροφή στο Forum : Fortuna Slim Gps
SuperBilly16V
02-03-06, 20:41
To Fortuna Slim Gps δέχεται και εξωτερική κεραία? Ρωταώ επειδή έχω γαλλικό αυτοκίνητο (307) με μεμβράνες, για να μην έχω προβλήματα με την λήψη. :D
Δεν έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία, αλλά δε τη χρειάζεται ακόμη και σε Γαλλικό αυτοκίνητο. Έχουν γίνει οι σχετικές δοκιμές.
Η μεμβράνη έχει σε κάποιο σημείο κενό το οποίο και φαίνεται. Εκεί λένε και οι οδηγίες του fast pass των διοδίων οτι πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθεί. Στο clio είναι στό κέντρο και κάτω του μπαρπρίζ. :idea: Εγώ εκεί τοποθετώ και το GPS και λειτουργεί κανονικά χωρίς όμως να έχω αντιληφθεί οτι όταν είναι σε άλλο σημείο έχει πρόβλημα.
Σκέφτομαι να αγοράσω το FSC Loox 720 και να το χρησιμοποιήσω με το Fortuna Slim BT GPS ως δέκτη σήματος.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν η ταχύτητα επικοινωνίας του δεκτη GPS με το PDA είνα καλή (ταχύτητα ίδια με το αν είναι ενσωματομένος στο PDA π.χ. n500 ή Μιο 168) :D :D ή θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία τους. :cry: :cry:
αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι πρέπει να έχεις δύο συσκευές, η λύση με το slim είναι πιο αξιόπιστη
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.