PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι πρεπει να σβησω???

fokion
02-03-06, 11:34
Περαν των λοιπως μπραβω ωραια κ.λ.π. που τα εχουμε πει, εχω το εξης προβλημα

Το dest3 το ειχα εγκαταστησει στην καρτα και το σουλευα απο εκει ( ΜΙΟ 168). Αγορασα και κατεβασα το πακετο το γνωστο, και το εγκατεστησα συμφωνα με τις οδηγιες ( Hard reset k.l.p.) Ομως, επειδει ειχα βγαλει την καρτα κατα το hard reset στην καρτα ειχαν μεινει τα παλιά αρχεια ( κατι που με βολεψε αφου μετεφερα τα favorites) ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν μεγαλα αρχεια που δεν χρειαζονται....

Πως μπορω να τα σβησω?? και ποια?

zeppelin
02-03-06, 12:17
Σβήσε τα πάντα από τη κάρτα και μετά βάλε μόνο αυτά που κατέβασες και είσαι οκ

fokion
02-03-06, 12:35
ΟΧΙ - ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ :D :D :D :D :D :D :D

Φιλε ZEPPELIN περα απο την πλακα εχω καταχωρημενα και τακτοποιημενα τοσα πολλα favorites αλλα και αλλα προγραμματα που αν το κανω καταστραφηκα

Λοφω του προβληματος με το βυσμα και την επισκευη του εκανα ηδη 5 hard reset κατα λαθος και...... 5 επανεγκαταστασεις των παντων..... οποτε οπως καταλαβαινεις απλα δεν εχω το κουραγιο :( :( :( :( :( :( :(

Αν υπηρχε μια λιστα με τι ποια αρχεια πρεπει να υπαρχουν που, πιστευω οτι θα βοηθουσε. Φαντασου οτι υπαρχει ακομα το Dtweak που αν το πατησεις προσπαθει να εκκινησει...

zeppelin
02-03-06, 12:46
Σβήσε τους φακέλους 2577 και destinatorApps και βάλε τους νέους που κατέβασες.

fokion
02-03-06, 13:20
Συγνωμη που σε πρηζω..
Αλλα το ηληθιο πηγε και εγκατασταθηκε στην καρτα στο ιδιο folder ( Dest Apps) και δεν ξερω ποιο αρχειο ειναι απο ποιο προγραμμα

zeppelin
02-03-06, 13:57
τι υπάρχει μέσα στο destinatorApps (στην SD σου)?

fokion
02-03-06, 14:05
Τρια Directory

Destinator
GreeceG
GreeceU

To destinator directory εχει μεσα
ενα directory common
Το αρχειο του dest3
ενα αλλο με το ιδιο ονομα
ενα destinatorDa... ( δεν μπορω να το διαβασω)
το DT tweek