PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΟΣΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) ΔΡΟΜΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΝ?

hornet900
01-03-06, 19:04
Αγαπητοί κύριοι,

Το ΡΝ μου αρέσει τόσο πολύ που όλο θέλω να το σκαλίζω! Μόνο αγκαλιά με το ΜΙΟ 168 δεν κοιμάμαι. (εξ'αιτίας του ΡΝ φυσικά)

Παρακαλώ μου λέτε με τι χρώμα συμβολίζονται οι δρόμοι στο ΡΝ? Η εθνική οδός και η Αττική οδός συμβολίζονται με κόκκινο, αυτό το καταλαβαίνω. Το κίτρινο είναι οι λεωφόροι? το πορτοκαλί οι διπλής κατεύθυνσης το άσπρο οι μονόδρομοι? σωστά? και το μπεζ σε κάποια επαρχιακά σημεία τι είναι? οι χωματόδρομοι? Μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο χρώμα που δεν έχω δει? Όλα αυτά να αναφέρονται κάπου μέσα στο ΡΝ (όπως σε όλους τους κανονικούς χαρτες?).

Σας ευχαριστώ

zeppelin
02-03-06, 11:56
Έχεις δίκιο να ρωτάς μιας και το υπόμνημα του χάρτη απουσιάζει από help του PN.

Υπάρχουν 6 κατηγορίες δρόμων:

1. με κόκκινο χρώμα οι αυτοκινητόδρομοι
2. με κίτρινο χρώμα οι λεωφόροι
3. με πορτοκαλί χρώμα οι κύριοι δρόμοι
4. με λευκό χρώμα (ξεχωρίζουν με τη κατηγορία 5 γιατί εμφανίζονται σε zoom level που η 5η κατηγορία δεν εμφανίζεται) μια κατηγορία μεταξύ κύριων δρόμων και απλών δρόμων
5. με λευκό χρώμα οι απλοί δρόμοι
6. με μπεζ χρώμα οι χωματόδρομοι

Chris Lappas
02-03-06, 12:14
Στην επόμενη ενημέρωση, εκτός του ότι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να συμπεριληφθεί το υπόμνημα στο πρόγραμμα, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο κατανοητό για τον χρήστη να απεικονίζονται οι απλοί δρόμοι με μπεζ χρώμα και οι χωματόδρομοι με λευκό, όπως δηλαδή αποτυπώνονται στην συντριπτική πλειοψηφία των "χάρτινων" χαρτών.