Επιστροφή στο Forum : Kολλήματα μετά τα 100 χλμ.
lefteris1968
08-03-08, 19:44
help,Καλισπερα σε ολους θα ηθελα να σας ρωτισω κατι?
εχω ενα asus a686 με περασμενο και το des 6 και το 7 ολα ειναι μια χαρα το μονο που μου κανει ειναι κατι κολληματα μετα τα 100 χιλιομετα ταχ...
ειναι φυσιολογικο αυτο? ΕΥΧΑΡΙΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ........
φυσιολογικό δεν είναι, προσπάθησε να ξεκινάς με αρκετή ελεύθερη μνήμη για εκτέλεση προγραμμάτων, μην αφήνεις άλλα προγράμματα να τρέχουν στο παρασκήνιο.
lefteris1968
09-03-08, 11:28
τα εχω και τα 2 στιν καρτα ειναι σωστο αυτο?
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το να τα έχεις και τα δύο στην κάρτα. Αυτό που σου λέει ο Παναγιώτης είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα τρέχουν και άλλα προγράμματα στο background που δεν μπορείς να τα αντιληφθείς και σου καταναλώνουν μνήμη. Βρές ένα process manager και κοίτα τι προγράμματα τρέχουν μαζί με το destinator. 8)
Πολύ καλός process manager http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6620
lefteris1968
09-03-08, 15:00
ok....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ
lefteris1968
09-03-08, 22:42
δεν καναμε τιποτα μαλον κατι αλλο θα ειναι...........
Τι άλλα προγράμματα τρέχουν μαζί με το destinator?
lefteris1968
09-03-08, 23:10
ελα κωστα καλησπερα παντος σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε ολα τα παιδια...
οσο για το προβλημα μου το προγραμμα που μου ειπες δεν μου το τρεχει μου βγαζει σφαλμα το εκανα με του pps και δεν τρεχει κανενα τουλαχιστον ετσι μου δειχνει
Αν κάνεις softreset πόση ελεύθερη μνήμη έχεις αμέσως μετά?
Οταν τρέχεις το destinator πόση ελεύθερη μνήμη έχεις? (Τρέξε το destinator και με κάποιο τρόπο δες την ελεύθερη σου μνήμη, με το dest να τρέχει)
lefteris1968
09-03-08, 23:33
χωρις το des 33.65 με το des26.70
Από μνήμη είσαι καλά. Τι να σου πώ. Μία νέα εγκατάσταση ίσως? :smile:
Έχεις μήπως Talk & Drive ;
lefteris1968
13-03-08, 22:25
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ FORMAT ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΕ FAT32 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ FORMAT ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΕ FAT32 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.....
Γνώμη μου είναι να έκανες Format Την κάρτα fat και οχι fat32 !
lefteris1968
14-03-08, 14:28
γιατι? ολα ειναι ενταξει τωρα.................
οι κάρτες απο την ετερεία είναι Fat σκέτο,
κάτι θα ξέρουν
με πιο τρόπο κάνεις την κάρτα φορματ σε fat?είμαι άσχετος απο αυτα...αν θέλετε πείτε μου κι εμένα....αυτο θα κάνει το πρόγραμμα να δουλεύει πιο σωστά και γρηγορα?
ευχαριστω!
Βάζεις την κάρτα σε ένα card reader, πατάς δεξί κλίκ και στο μενού που θα σου εμφανιστεί υπάρχει επιλογή format. Διαλέγεις τι format θέλεις να κάνεις quick, full, fat, fat32 και πατάς οκ.
Ετσι και αλλιώς η κάρτα σου είναι format σε fat. Δεν έχει καμία σχέση το format της κάρτας με το πρόγραμμα αν θα σου τρέχει πιό σωστά ή πιό γρήγορα. :smt039
Mε Fat 16 έχω μετρήσει όμως πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης - εγγραφής σε απλές κάρτες.
Mε Fat 16 έχω μετρήσει όμως πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης - εγγραφής σε απλές κάρτες.
Το File Allocation Table (FAT) δημιουργήθηκε από την Microsoft. Είναι το βασικό σύστημα αρχείων του MS-DOS, των windows 3.11 και των windows 95 στην πρώτη εκδοσή τους. Αρχικά χρησιμοποιούνταν στα flopy disks των 5.25" και μετέπειτα 3.5" . Αργότερα φορμάρονταν με αυτό και οι σκληροί δίσκοι. Είναι αρκετά απλό σύστημα αρχείων και διαμορφώθηκε με τα τεχνολογικά δεδομένα τις εποχής που σχεδιάστηκε. Το περισσότερα λειτουργικά συστήματα το υποστηρίζουν ακόμα, αλλά έχει ξεπεραστεί από τα νεότερα συστήματα αρχείων. Στο FAT 16 ένα partition δεν μπορεί να ξεπερνά τα 2 Gbyte και ο συνολικός αριθμός καταλόγων που επιτρέπει, είναι αρκετά περιορισμένος για τις σημερινές απαιτήσεις. Το Fat 16 είναι επιρρεπές στον κατακερματισμό των αρχείων, που κάνει την προσπέλαση και ανάγνωση των αρχείων αρκετά αργή. Από την δεύτερη έκδοση των Windows 95 το Fat 16 αντικαταστάθηκε με το Fat 32. Αν και το Fat 32 υπερείχε σε ασφάλεια και δυνατότητες, το Fat 16 ήταν γρηγορότερο στους αργούς επεξεργαστές της εποχής των Windows 95. Κατά την μορφοποίηση του σκληρού δίσκου δημιουργούνται, το Master Boot Record το primary partition και τα extended partition. Στην περίπτωση του Fat 16 μόνο ένα primary partition και ένα extended partition επιτρέπονται.
Τα παραπάνω ισχύουν σε όλα τα αποθηκευτικά μέσα. :smt006
για μένα ισχύει αυτό που βλέπω με τα ματάκια μου και μετράω με τα χεράκια μου.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.