Επιστροφή στο Forum : Νέο VGA trick για PN
Στο γνωστό FTP (ελπίζω να μην πειράζει ε), ανέβασα αρχείο με όνομα VGAfied.zip το οποίο είναι η δική μου δοκιμή, για να δουλέψει το PN "ανθρώπινα" σε VGA device.
Η φιλοσοφία είναι διαφορετική από την άλλη έκδοση από τον συνάδελφο μια και ήθελα χρήση του PN σε VGA ΟΠΩΣ με το QVGA (δηλ. με το δάχτυλο κλπ.) και όχι ψυράκια. (btw φίλε δεν μου άρεσε και το σπορ αυτοκίνητο -ήταν μακρύ- και γύρισα σε twingo δεν πειράζει ε;... χεχεχε)
Σηκώστε το και διαβάστε το VGAfied.txt για να καταλάβετε.
ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ BACKUP ΤΟ \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Visual \All !!!!!! (μη μου ζητάτε τα ρέστα μετά)
Διαδώστε το ελεύθερα. ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΤΟ VERSION ΜΗΔΕΝ. Σκοπεύω να το ψιλοωβελτιώσω (ειδικά στα text που είναι αίσχος τώρα) - ίσως και σε σε συνεργασία με τον συνάδελφο που έφτιαξε την άλλη έκδοση (και με παρακίνησε να κάνω τη δική μου και τον ευχαριστώ) - αλλά ΗΔΗ το προτιμώ από εκείνη την έκδοση (για τα δικά μου γούστα ε).
Πείτε μου γνώμες εδώ.
Τελικά φίλε NLS καθίσαμε και κάναμε σχεδόν την ίδια δουλειά επί δύο ;-)
Ρίξε μία ματιά και στο δικό μου πακέτο DestinatorPN(5.1.172)-VGA.zip στο directory Destinator Pn Files στον ftp.
Ίσως καταφέρουμε κάτι καλό αν συντονιστούμε.
α μπράβο, εσένα έψαχνα
ναι το έχω δει το δικό σου - έχεις κάνει αλλαγές στο destinator.bmp (μα τους βλάκες bmp έπρεπε να τα έχουν;...) ενώ εγώ δεν έχω κάνει αλλαγές απλά διπλασιασμούς
κάπου είναι καλό να συμβαίνει ότι κάνεις εσύ, κάπου ότι κάνω εγώ
το δοκίμασες το δικό μου;
σου στέλνω email με pm και τα λέμε
(ή λίγοι έχουν VGA devices ή λίγοι δοκιμάζουν να παίξουν την - απείρως καλύτερη - VGA version από την QVGA ή απλά δεν γράφουν...)
Στο γνωστό FTP (ελπίζω να μην πειράζει ε), ανέβασα αρχείο με όνομα VGAfied.zip το οποίο είναι η δική μου δοκιμή, για να δουλέψει το PN "ανθρώπινα" σε VGA device.
Ποιός είναι ο FTP?
(ή λίγοι έχουν VGA devices ή λίγοι δοκιμάζουν να παίξουν την - απείρως καλύτερη - VGA version από την QVGA ή απλά δεν γράφουν...)
Guys, όχι εδώ είμαστε οι VGA users και αναμένουμε τα αποτελέσματα με αγωνία!
Τώρα που βγήκε επιτέλους το PN για νέους χρήστες θα το εγκαταστήσω στο X50v, οπότε ελπίζω να μας χαρίσετε ένα όμορφο VGA hack! :wink:
και εμείς το ελπίζουμε... το FTP θα το βρείτε κάπου εδώ στο forum - δεν το θυμάμαι απ'έξω
και εμείς το ελπίζουμε... το FTP θα το βρείτε κάπου εδώ στο forum - δεν το θυμάμαι απ'έξω
ftp://destinator:12345@bnet.gr :wink:
φιλικα Μακης
Εγω πλεον με τη New version (αγορασμενη) δεν εχω κανενα προβλημα με το qtek9000 που εχει vga :):):)
Αγαπητέ NLS αυτο ισχύει και για το MIO168? :roll:
σορρυ φυσικά όχι
δεν μπορούμε να κάνουμε ένα μηχάνημα που ΔΕΝ είναι VGA να... είναι
και για να δείτε λίγο τι χάνετε:
http://www.ilogic.gr/various/Screen001.jpg
http://www.ilogic.gr/various/Screen002.jpg
(να δούμε πότε κάποια Destinator Technologies θα σοβαρευτεί και θα μας δώσει σημασία)
psychrometric
09-03-06, 18:02
Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για τη δουλειά. Θέλω να ρωτήσω αν το vga trick χρειάζεται ακόμη και στην τελευταία έκδοση του destinator PN.
Επίσης το ftp://bnet.gr με login: destinator και pass: 12345 εμφανίζεται κενό. Μήπως κάνω κάποιο λάθος ?
Ευχαριστώ.
έχεις δίκιο - κάποιος το καθάρισε...
το δικό μου αρχείο τουλάχιστον μπορείτε να το βρείτε:
http://www.ilogic.gr/various/PN-VGAfied.zip
λυπάμαι που δεν μπορώ να διαθέσω χώρο ή bandwidth για άλλα αρχεία σε αυτό το server
ναι το αρχείο χρειάζεται ΣΕ ΟΛΕΣ τις εκδόσεις Destinator PN μέχρι ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ η Destinator Tech κάνει το PN να παίζει native VGA
να ξαναπώ να έχετε backup έτσι;
NLS, φοβερό το PN VGAfied by NLS! :D
Πολύ σωστά έκανες που μεγάλωσες τα εικονίδια διότι είναι απαραίτητο να μπορούν να πατηθούν με το δάκτυλο όταν βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο. Η μόνη μου παρατήρηση είναι ότι το κουμπί "Χ" ίσως θα έπρεπε να μεγαλώσει κι άλλο... σ' επόμενη version ίσως??
Και το πληκτρολόγιο επίσης είναι λίγο... corrupted και εξαιρετικά μικρό. Θα πρέπει ν' αλλάξει κι αυτό για να είναι λειτουργική η VGA.
Thanks για τη δουλειά, συνέχισε please!
ίσως - το έχω ψιλοπαγώσει το project λόγω (πραγματικών) δουλειών
αλλά που θα πάει :)
υπάρχει και ο apostat
Εγω πλεον με τη New version (αγορασμενη) δεν εχω κανενα προβλημα με το qtek9000 που εχει vga :):):)
Και εγώ το έβαλα στο 9000 και παίζει κανονικά. Όταν έβαλα όμως το VGA-Fied μου τα έκανε όλα τεράστια σε βαθμό να μη μπορώ να επιλέξω πράγματα στο κάτω ένα τρίτο της οθόνης, οπότε το ξαναγύρισα στο απλό. Μάλλον πρέπει να μας βοηθήσει επίσημα η NGI σε αυτό το σημείο (άλλωστε ο αριθμός χρηστών VGA PDAs, αυξάνεται συνεχώς).
Και εγώ το έβαλα στο 9000 και παίζει κανονικά. Όταν έβαλα όμως το VGA-Fied μου τα έκανε όλα τεράστια σε βαθμό να μη μπορώ να επιλέξω πράγματα στο κάτω ένα τρίτο της οθόνης, οπότε το ξαναγύρισα στο απλό. Μάλλον πρέπει να μας βοηθήσει επίσημα η NGI σε αυτό το σημείο (άλλωστε ο αριθμός χρηστών VGA PDAs, αυξάνεται συνεχώς).
Το ίδιο πρόβλημα και εγώ με το δικό μου Qtek 9000 με το VGAfy. Δεν μπορούσα ούτε να κλείσω (ούτε με τον "task manager") οπότε αναγκαστικά έκανα reset.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.