PDA

Επιστροφή στο Forum : Destinator 7 for PC

nathanas
06-03-08, 23:33
Παιδιά έχω καιρό το destinator 5 gia pc kai thelw na rwtisw an mporw na treksw me kapoio tropo to destinator 7 se pc....
kserw pws ginetai mallon me to mapmonkey alla thelw kapoies odigies gia to pou na kanw install to destinator 7.....
please someone help!

scotty
07-03-08, 00:26
για το D6 ξερω να σου πω αν σε ενδιαφερει

nathanas
07-03-08, 13:47
exw dokimasei to destinator 6 me to mapmonkey....
aplws thewrw kalytero to 5 epeidi me to mapmonkey eixa kapoia provlimata...
arxika otan trexw to programma mou petaei error messages pou lene pws o tahoma font den vrethike....alla ta ellinika ta diavazei kanonika meta...
kai ena allo einai oti crasharei sinexeia to programma...px otan paw na mpw sto settings...
an esy exeis to destinator 6 xwris ta parapanw provlimata endiaferomai na mathw pws...
kai akomi tha ithela na mou peite an yparxei tropos na vrw mia database me ola ta simeia endiaferontos kai na ta perasw mesa ola me tin mia....xwris na ta vazw ena-ena....
efxaristw!

panosha
07-03-08, 13:51
φίλε μου σε παρακαλώ γράφε ελληνικά, θα γίνεις κατανοητός και θα σε διαβάσουν περισσότεροι.

nathanas
07-03-08, 14:16
όντως βλακεία με τα greeklish...
δεν θα επαναληφθεί...βαριέμαι βέβαια να ξαναποστάρω το ίδιο μήνυμα σε ελληνικά...

Sakisgr
08-03-08, 02:10
:smt031, Υπάρχει και η εκδοση 7 διαθεσιμη για pc, και μάλιστα χωρις τα προβληματα που παρουσιαζονται στα ppc...

frosty
09-03-08, 13:37
:smt031, Υπάρχει και η εκδοση 7 διαθεσιμη για pc, και μάλιστα χωρις τα προβληματα που παρουσιαζονται στα ppc...
Πως μπορω να βρω την εκδoση του dest 7 για P.C., εαν θελεις γραψε μου στο info@frosty.gr , Ευχαριστω εκ των προτερων. Δημητρης

pextis
16-03-08, 19:28
To Programa

-kai Gia Osous Den Exoun Ton Xarth,as To Katebasoun Apo Dw:

ChrisAthens
16-03-08, 20:07
Ρε φίλε, πρώτο ποστάρισμα και νομίζεις πως είναι σωστό να δίνεις λογισμικό που άλλοι έχουν πληρώσει για να αποκτήσουν?? Και μάλιστα στο site της εταιρείας που το παράγει!!!!!

Sakisgr
16-03-08, 20:07
Μην δίνετε μέσα στο φόρουμ συνδέσμους με παράνομο λογισμικό ή χάρτες. Προστατέψτε τον χώρο που σας φιλοξενεί.

panosha
16-03-08, 20:27
pextis (http://www.navimania.gr/member.php?u=6051)

Μετά από την πρώτη παρατήρηση, διόρθωσες το μήνυμα κι επανέφερες τους συνδέσμους με το παράνομο λογισμικό. Συνέχισε και θα μας αποχαιρετίσεις πριν προλάβει κάποιος να σε καλωσορίσει.

mak1
10-08-08, 14:16
να ρωτησω κατι?δεν μπορουμε να το εχουμε στο pc αυτο το προγραμμα?ειμαι νομιμος κατοχος .