PDA

Επιστροφή στο Forum : PN paketo me BT Receiver?

kosanton
27-02-06, 12:20
Παίδες της NGI,

Μήπως έχουμε κάνα νεώτερο για το αν / πότε / και σε ποιά τιμή θα κυκλοφορήσει πακέτο PN full version με BT GPS Receiver?

Ξέρουμε μήπως και ποιό? (Ελπίζω το Fortuna Slim, ή κάτι ακόμα καλύτερο και εξίσου δοκιμασμένο)

Μια που έχω πάρει το qtek 9000 εδώ και 2 μήνες έχοντας στο μυαλό μου το PN και ακόμα PN δεν έχω καταφέρει να δω... κάντε κάτι και για εμάς, please. (Έχω φτάσει να αναβάλλω και ταξίδια επαγγελματικά για να έχω την δυνατότητα να τα κάνω με το PN μαζί μου! :lol: )

Ευχαριστώ

zeppelin
27-02-06, 12:27
Θα είναι το fortuna slim

kosanton
27-02-06, 12:34
Θα είναι το fortuna slim

Άψογος για την ταχύτητα απάντησης!!!

..έτσι απαντήθηκε το "αν" και το "τι"...

Όσον αφορά στο "ΠΟΤΕ" και το "ΠΟΣΟ"???
έχουμε κάποιο νεώτερο??? Υπάρχει περίπτωση να ισχύσει το "τέλος του μήνα"???

zeppelin
27-02-06, 12:38
Τα CD μας καθυστερούνε. Η τιμή θα καθοριστεί λίγο πριν βγει το προϊόν.

kosanton
27-02-06, 12:45
sorry zepelin που είμαι πιεστικός, αλλά είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις και τη δική μας αγωνία που περιμένουμε στην ουρά για το PN ακούγοντας όλους εσάς να περιγράφετε τις πρώτες, και τις δεύτερες ... και τις τρίτες εντυπώσεις σας... :)

Μπορείς να δώσεις μια εκτίμηση χρόνου??? σε μία εβδομάδα? σε 2 εβδομάδες? σε ένα μήνα?

ή μήπως υπάρχει η δυνατότητα για εμένα που δεν καίγομαι για το CD, αλλά ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ να περάσω από τα γραφεία σας να το εγκαταστήσετε εσείς, να πάρω και το BT receiver και να πάω στο ταμείο να πληρώσω όσα μου πείτε???

Ευχαριστώ

zeppelin
27-02-06, 13:12
ΟΚ τότε θα υπάρξει κι μια "downloading" version για PN με το slim (αυτή την εβδομάδα).

kosanton
27-02-06, 13:19
ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ που συμμερίζεστε τις αγωνίες μας και που το αποδεικνύετε κιόλας!!!

Μια τελευταία ερώτηση: Έχω το Qtek 9000 και επείδη - αν κατάλαβα καλά - υπάρχουν διάφορα θεματάκια για την εγκατάσταση ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ για την σωστή λειτουργία του PN σε αυτό, τι θα συνιστούσες; να το δοκιμάσω μόνος μου (dowloading ή οτιδήποτε) ή μήπως θα ήταν καλύτερα να περάσω από εκεί να το κάνετε εσείς, οι experts?

Ευχαριστώ

zeppelin
27-02-06, 13:26
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του 9000