PDA

Επιστροφή στο Forum : Aυτόματη Eιδoπoίηση

Herc
10-01-05, 13:39
Πως θα σας φαινόταν ένα thread στο οποίο να μπορούμε να αναφέρουμε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου, ραντάρ, ακόμα και "κρυφά" σημεία με εντυπωσιακή θέα, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να λειτουργήσει ώς αυτόματη ειδοποίηση;
Εάν σας φαίνεται ενδιαφέρον, τότε εδώ είμαστε. Διαφορετικά ας το κλειδώσουν οι συντονιστές. :wink:

Herc
01-06-05, 09:04
Κάμερες, μπλόκα, κλπ.:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=92&highlight=

daspan
01-01-06, 23:06
Πως θα σας φαινόταν ένα thread στο οποίο να μπορούμε να αναφέρουμε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου, ραντάρ, ακόμα και "κρυφά" σημεία με εντυπωσιακή θέα, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να λειτουργήσει ώς αυτόματη ειδοποίηση;
Εάν σας φαίνεται ενδιαφέρον, τότε εδώ είμαστε. Διαφορετικά ας το κλειδώσουν οι συντονιστές. :wink:

θα θεωρούμουν ...κεφάλας αν ρωτούσα πως να κάνω την εγκατάσταση για να με ειδοποιεί αυτόματα,και πως τις ρυθμίσεις στο ντεστ 3 ????

scotty
02-01-06, 15:44

θα θεωρούμουν ...κεφάλας αν ρωτούσα πως να κάνω την εγκατάσταση για να με ειδοποιεί αυτόματα,και πως τις ρυθμίσεις στο ντεστ 3 ????

Δεν θα το ελεγα ,αλλα απο οτι εχω δει στις ερωτησεις σου , τα περισσοτερα που ζητας να μαθεις εχουν ξαναυπωθει , ψαξε λιγο καλυτερα τις ενοτητες θα βρεις τις απαντησεις 8)

daspan
02-01-06, 20:40

λοιπόν δάσκαλέ μου...
όντως είχες δίκιο...
είμαι λιγώτερο ..κεφάλας και περισσότερο τεμπέλης μάλλον!!!
έκανα τις εγκαταστάσεις για τα πιθανά σημεία ελέγχου με κάμερες...
δεν ξέρω όμως που να περάσω το διορθωτικό αρχειάκι που έδωσες εκ των υστέρων (Auto_Alert_2_Herc_20051114)...
επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν σ αυτά τα σημεία περιλαμβάνονται και οι επικίνδυνες διαδρομές,κρυφά σημεία με εντυπωσιακή θέα κλπ...
και πάλι σ ευχαριστώ φίλε μας για τις τόσο και τόσες βοήθειες που μας δίνεις...

grimak
14-01-06, 15:53

Φιλε Herc αν υπάρχει ενδιαφέρον και απο άλους χρήστες είμαι μέσα!
αν και πιστέυω οτι σημεία επικίνδυνα ή με εντυπωσιακή θέα για το καθένα μας είναι υποκειμενικό.
Ίσως μια προσπάθεια να μας πείσει!

Herc
16-01-06, 09:52
@ daspan

Sorry, αλλά μόλις τώρα είδα το post αυτό.
Το αρχειάκι αυτό πρέπει να το αποσυμπιέσεις στο pc σου και μετά να το περάσεις στο pocket σου, στον φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Favorites με το όνομα Auto Alert 2.dat (ή Auto Alert 1.dat αναλόγως εάν χρησιμοποιείς την Αυτόματη Ειδοποίηση 2 ή την 1 για τις κάμερες).

Περιέχει κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας, κάμερες ταχύτητος, radar, πιθανά μπλόκα που έχουν αναφερθεί από διάφορους χρήστες.

Δεν περιέχει τίποτα άλλο. Για τα υπόλοιπα (ενδιαφέρουσες τοποθεσίες, κλπ) κανείς δεν έχει αξιωθεί ακόμα να κάνει μια τέτοια καταγραφή (ούτε κι εγώ ο ίδιος). Είναι απαραίτητη πάντως η συμβολή όλων μας. Στην επόμενη εκδρομή σας λοιπόν, εάν δείτε κάτι ενδιαφέρων, καταγράψτε το στίγμα του και μοιραστείτε το εδώ μαζί μας.

@ grimak.

Βεβαίως και είναι όλα υποκειμενικά. Προτάσεις μοιραζόμαστε και είναι αυτονόητο ότι μπορεί και να μην εξίσου ενδιαφέρουσες για όλους.

Ειδικά όμως για τα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου, εγώ προσωπικά προτιμώ να ελλατώσω ταχύτητα σε ένα σημείο που θα μου υποδείξεις (που αν θα είναι λάθος θα χάσω 30 δευτερόλεπτα απο τον χρόνο μου) παρά να το περάσω ανυποψίαστος (με το ρίσκο να χάσω το αυτοκίνητό μου, την σωματική μου ακεραιότητα ή και την ζωή μου).

Ιδίως με την κυκλοφορία του PN που θα μπορούμε να έχουμε τέτοιες ειδοποιήσεις σε όλες τις κατηγορίες των favourites, νομίζω ότι μια τέτοια προσπάθεια θα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, είτε για ψυχαγωγικούς σκοπούς είτε για λόγους ασφαλείας. :wink: