PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΠΑΣΜΕΝΟ DESTINATOR PN KAI HP hw6515

petrinos
27-02-06, 03:31
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.....
ΧΘΕΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ PN ΣΠΑΣΜΕΝΟ .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ GPS DEVICE....ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ GPS"

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???? ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ???? 'Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?????

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ........

geovass
27-02-06, 08:40

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ GPS DEVICE....ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ "ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ GPS"

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???? ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ???? 'Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?????

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Καλημερα,

Το προγραμμα παιζει θαυμασια.
Αγορασε το και μετα ελα εδω εαν εχεις καποιο προβλημα.

MinOtaVrS
01-03-06, 15:40

Φιλε μου πάρτο αξίζει και την τελευταία δεκάρα αν εισαι kai επαγγελματιας θα κάνεις απόσβεση σε χρόνο dt ...

ΒΤW το σπασμενο εχει τετοια προβληματα και πολλές φορές χάνει το στιγμα, σε βγαζει αλλού γι' αλλου κλπ κλπ ....

LiQuiD
03-03-06, 13:08

Δές τις ρυθμίσεις:

Θύρα:Com8
Βaud Rate:57600
Πρωτόκολλο:ΝΜΕΑ

Μόλις το ρυθμίσεις πάτα ΟΡΙΣΜΟΣ GPS. Καλύτερα να προσπαθήσεις να το πετύχεις και να έχεις τη δυνατότητα να το δοκιμάσεις με σκοπό φυσικά να το αγοράσεις αργότερα, παρά να το αγοράσεις χωρίς να το δοκιμάσεις και να κλαίς τα λεφτά σου όπως έπαθα εγώ και άλλοι πολλοί.

petrinos
10-03-06, 05:04
ΦΙΛΕ LiQuiD

DYSTYXVS KAI PALI PROBLHMA KAI DEN EINAI APO TO PROGRAMA ....PISTEYO

STH COM 8 MOU LEEI OTI EINAI APASXOLHMENH

BRISKEI GPS STH COM 7 ALLA MOLIS TOY LEO NA KANEI ORISMO GPS MOU LEEI OTI DEN ANTAPOKRINETAI !!!!!!!!!!!!!!

MH KSEXNAS OTI EXO TO HP HW6515..........

OPOS GIA ALLH MIA FORA EPIBAIBEONOMAI ..... MALLON TO GPS POY EINAI ENSOMATOMENO DOULEYEI MONO GIA TH MAMA TOY POY EINAI MIA PROSFORA TOY..........TOMTOM FYSIKA .....GI AFTO KAI TO DOREAN PROGRAMA

AN KAPOIOS EXEI AFTO TO @$#@#$##$@ HP 6515 ASMOY PEI AN TOY DOULEYEI TO DESTINATON PM....

EYXARISTO POLY
APANTHSTE MOU PARAKALO PRIN TO PETAKSO *&#@!!!!!!

tsarbo
10-03-06, 07:08
Από ότι ειχα διαβάσει παλιοτερα για να δουλέψει το destinator στο 6515 χρειάαζεται κάποιο προγραμμα serial spliter. Για περισσότερες πληροφορίες δες τι γράφει εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7384&postdays=0&postorder=asc&start=75

zer0cool
10-03-06, 09:53
κατέβασε το gpsgate και θα βρείς γιατριά.

petrinos
11-03-06, 02:49
αγαπητοι μου φιλοι,

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣΙΝΟΣ....ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ^&*&*% 6515???

ΓΙΑΤΙ ΤΟ Gpsgate ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ GPS ΤΟΥ ΤΟΜΤΟΜ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS RECEIVER ΤΟΥ 6515 ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟΜΤΟΜ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ Π*****Ο
ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ 6515 ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ DESTINATOR PN .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????? ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ???????

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......
ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

typodot
11-03-06, 09:14
φιλε μου εχω και εγω το HP6515
to PN το δοκιμασα σπασμενο με GpsGate. Περα απο οτι χανεις λογω οθονης τα περισσοτερα menu, το πιο σοβαρο προβλημα ειναι οτι χανεις το ακριβες στιγμα.
Με την επίσημη εκδοση υπαρχει αυτοματη εγκατασταση για τη πορτα του GPS και ταυτοχρονα βλεπεις ολα τα menu
Μονο και μονο για την δουλεια που κανουν με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ χαρτη στην NGI πρεπει να αγορασεις το προγραμμα....
Αξιζει η προσπαθεια τους και πρεπει να κανουμε και εμεις κατι. Το πιο απλο να ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ τους χαρτες της
Για οποια αλλη βοηθεια στην διαθεση σου

maktubgr
11-03-06, 12:31
ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ NGI;ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η NGI. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΟΚΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΣΤΟ FORUM ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ,ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

typodot
12-03-06, 08:05
ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ NGI;ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η NGI. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΟΚΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΣΤΟ FORUM ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ,ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

Συμφωνω μαζι σου, αλλα δεν ειναι και τοσο ωραιος ο τροπος σου......
Ξαναδιαβασε το post μου και θα αλλαξεις γνωμη....
Και εγω για την σοβαρη προσπαθεια απο την NGI αγορασα το προγραμμα.
Ασε να κανουμε και λαθος.... Μην μας γραφεις ετσι ομως.....
Αν δεν δειξουμε το δρομο, ολοι θα ψαχνουν για σπασμενα.....

MinOtaVrS
12-03-06, 09:36
Παρακολουθώ από την αρχή την εξέλιξη του θέματος και δεν ήθελα να πάρω θέση εξ αρχής, για να δω και να αξιολογήσω αντιδράσεις.

Βλέποντας όμως ότι το θέμα οδηγείτε σε flame θα ήθελα να σας πω ότι από την όλη εξέλιξη αυτού μου δείχνει 3 πράγματα

- Χρήστες με το θάρρος της γνώμης τους
- Ένα αξιόλογο προϊόν
- Μια αξιόλογη εταιρία ..

Ένα προϊόν που το αγοράζεις για να μην έχεις προβλήματα με τα crackαρισμενα “σκασίματα” υποστηρίζοντας μια εταιρία που δεν κυνηγάει χίμαιρες , γιατί μην κρυβόμαστε θα μπορούσε η NGI κάλλιστα να επεμβεί και να κλειδώσει το θέμα και κάνεις δεν θα την κατηγορούσε για αυτό .

Όλα αυτά λοιπόν σε εμένα αποπνέουν ένα και μόνο πράγμα ΥΓΕΙΑ και μονο ΥΓΕΙΑ, κάνοντας σε να θέλεις να υποστηρίξεις την NGI ακόμα πιο πολύ , γιʼ αυτό αναλογιστείτε την θέση της, το πως θα αντιδρούσατε εσείς σε παρόμοια περίπτωση και σκεφθείτε αν αξίζει να αγοράσεις από αυτήν ....

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα δεν το κάνω όμως προτρέποντας σας να πάτε στα αντίστοιχα θέματα του myphone.gr και δείτε από μόνοι σας το τι λέγεται, το τι γράφεται και ποια είναι η στάση της εταιρίας σε όλα αυτά ..

Φιλικά...

akatsim
14-03-06, 16:28
Εγω το αγορασα σημερα αφου το "δοκιμασα" λιγο καιρο. Το προιον ειναι καταπληκτικο και η υποστηριξη επισης. Για να το αγορασω πηγα απο τα γραφεια της NGI. Τα παιδια φαινεται οτι αγαπουν αυτο που κανουν, αλλα ειναι καιρος και να ανταμοιφθουν. Για τα χρηματα του, το προιον ειναι κλοπη. Ελπιζω να συνειδητοποιησουν πολλοι τη προσπαθεια που γινεται και να αγορασουν το προιον. Ηταν τα πιο ευχαριστα 169 ευρω που εδωσα. Δεν μπορει το καλοπαιδο να δινει 500 και 600 ευρω για το μουρατο νεο κινητο και να κομπαζει που εχει το PN σπασμενο.

zeppelin
14-03-06, 17:14
αγαπητοι μου φιλοι,

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣΙΝΟΣ....ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....

ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ^&*&*% 6515???

ΓΙΑΤΙ ΤΟ Gpsgate ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ GPS ΤΟΥ ΤΟΜΤΟΜ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS RECEIVER ΤΟΥ 6515 ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟΜΤΟΜ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ Π*****Ο
ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ 6515 ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ DESTINATOR PN .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????? ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ???????

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......
ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

To πακέτο που πουλάει το Πλαίσιο δεν χρειάζεται ούτε gpsgate και υποστηρίζει πλήρως την οθόνη 240Χ240 του 6515. Άρα εκτός των επενδύσεων στους χάρτες από την NGi έχει γίνει και μια σοβαρή προσπάθεια για να υποστηριχτεί αυτή η συσκευή από τη Destinator Technologies.

nemesis2u
13-04-06, 20:48
παιδια καλησπερα. εχω το 6515 εδω και αρκετο καιρο και εχω ψαξει το internet για την λυση. Η λυση ειναι απλη το PN δουλευει μονο οταν εχεις το gpsgate και τρεχει προτου το ανοιξεις. Ο λογος ειναι γιατι εχει λοκαρει το ΤΟΜΤΟΜ στην com 7 και δεν το αφηνει. Το D3 δεν δουλεβε με τιποτα, το PN κανει μια προσπαθεια να το βρει, το βρησκει μεν αλλα δεν παιρνει data απο αυτό!!. Και μιλαμε για original PN. Επειδή έχω φτάσει μέχρι την HP για αυτό το θέμα οι ίδιοι μου είπαν για 3rd party port splitter. Και αν δεν κάνω λάθος έχω σωσμένο όλη την συζήτηση. Για αυτό μην ακούω παλαβά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 100% χωρίς το gpsgate και το Πλαισιο ή όποιο άλλο "Πλαίσιο" δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο όσον αφορα το ίδιο το προιον. Εκτός αν υπάρχει καμία συμφωνία Πλαίσιο-HP-NGI, γιατί το 6515 σε όσα forums μπήκα είχε ΠΑΝΤΟΥ το ίδιο θέμα με το COM7. Αν διαβάσετε το σχετικό bulletin στην HP η λύση που προτείνει , έτσι για τα μάτια του κόσμου, για setup σε com 7 και ΝΕΜΕΑ κτλ δεν παίζει....

nemesis2u
13-04-06, 20:51
.... και όσον αφορά το display βλέπεις ΣΧΕΔΟΝ όλα στα 240χ240 πχ το κουμπί κάτω δεξιά του HOME αλλά δεν βλέπεις μπαταρία, οδό, ταχύτητα όλο όσο βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Υπάρχει τεράστια διαφορά από το "συμβατό" με το "συμβατό"...!!!!

zeppelin
14-04-06, 10:49
Η έκδοση του Destinator PN για το 6515 παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χρειάζεται κάποιο επιπλέον software!

nemesis2u
15-04-06, 18:45
παίζει μόνο εάν το αγοράσεις από το Πλαισιο μαζί με το PN? Αν, όπως εγώ είχα αγοράσει το D3 με το Mio 168 και μετά αφού πλήρωσα 50 ευρώ για Upgrade σε PN, που θα βρω την έκδοση για το 6515 στο οποίο τώρα το εγκατέστησα με την νόμιμη ενεργοποίηση?

zeppelin
17-04-06, 13:17
Θα μπορούσες να κατεβάσεις εξ' αρχής τα αρχεία για το HP 6515 όταν αγόρασες το update. Τώρα απλά μπορείς να έρθεις από εδώ για σου δώσουμε τα αρχεία.

GTZ
25-04-06, 17:57
Γειά σας κι απο μένα...
Εγω αγόρασα το hp 6515 και το πακέτο ΡΝ απο το Πλαίσιο,χωρίς να είναι προεγκατεστημένα.Τα εγκατέστησα μόνος μου.
Στην αρχή το λειτούργησα χωρίς το ΤΟΜ ΤΟΜ,κατόπιν ΚΑΙ με το ΤΟΜ ΤΟΜ (έως και τώρα) χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στη λειτουργία του συστήματος.
Η λειτουργία του είναι σχεδόν άψογη.
Το σχεδόν άψογη έχει να κάνει με την ταχύτητα ανανέωσης του στίγματος.
Καθυστερεί υπερβολικά με το ενσωματωμένο gps και παρατηρείται το φαινόμενο να στρίβω σε ένα στενό και το στίγμα να ακολουθεί με διαφορά 5 sec!!!
Eχει κανείς το πρόβλημα αυτό;
Καμμιά λύση;Aλλαξα SD card με 133Χ αλλά δεν είδα καμμιά διαφοροποίηση...

Στο μεταξύ χρησιμοποιώντας το bluetooth BTGPS στην COM5 το στίγμα ακολούθεί πολύ πιό γρήγορα,μπορώ να πώ ακαριαία.
Αρα κάτι δεν παίζει καλά με το ενσωματωμένο gps... :?
Any comments?

ekh
26-04-06, 12:36
παιδια καλησπερα. εχω το 6515 εδω και αρκετο καιρο και εχω ψαξει το internet για την λυση. Η λυση ειναι απλη το PN δουλευει μονο οταν εχεις το gpsgate και τρεχει προτου το ανοιξεις. Ο λογος ειναι γιατι εχει λοκαρει το ΤΟΜΤΟΜ στην com 7 και δεν το αφηνει. Το D3 δεν δουλεβε με τιποτα, το PN κανει μια προσπαθεια να το βρει, το βρησκει μεν αλλα δεν παιρνει data απο αυτό!!. Και μιλαμε για original PN. Επειδή έχω φτάσει μέχρι την HP για αυτό το θέμα οι ίδιοι μου είπαν για 3rd party port splitter. Και αν δεν κάνω λάθος έχω σωσμένο όλη την συζήτηση. Για αυτό μην ακούω παλαβά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 100% χωρίς το gpsgate και το Πλαισιο ή όποιο άλλο "Πλαίσιο" δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο όσον αφορα το ίδιο το προιον. Εκτός αν υπάρχει καμία συμφωνία Πλαίσιο-HP-NGI, γιατί το 6515 σε όσα forums μπήκα είχε ΠΑΝΤΟΥ το ίδιο θέμα με το COM7. Αν διαβάσετε το σχετικό bulletin στην HP η λύση που προτείνει , έτσι για τα μάτια του κόσμου, για setup σε com 7 και ΝΕΜΕΑ κτλ δεν παίζει....

Αγαπητέ φίλε κάνεις λάθος. Εχω και εγώ το 6515 με το PN αγορασμένο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ (για 6515). Δουλεύει μια χαρά, βλέπει αμέσως το GPS χωρίς spliter. Αυτό που πρέπει να κάνει ο κάτοχος του 6515 είναι:
1. Hard reset
2. Εγκατάσταση του PN (ΠΛΑΙΣΙΟ για 6515) ΄ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΟΜΤΟΜ.

ekh
26-04-06, 12:42
Γειά σας κι απο μένα...
Εγω αγόρασα το hp 6515 και το πακέτο ΡΝ απο το Πλαίσιο,χωρίς να είναι προεγκατεστημένα.Τα εγκατέστησα μόνος μου.
Στην αρχή το λειτούργησα χωρίς το ΤΟΜ ΤΟΜ,κατόπιν ΚΑΙ με το ΤΟΜ ΤΟΜ (έως και τώρα) χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στη λειτουργία του συστήματος.
Η λειτουργία του είναι σχεδόν άψογη.
Το σχεδόν άψογη έχει να κάνει με την ταχύτητα ανανέωσης του στίγματος.
Καθυστερεί υπερβολικά με το ενσωματωμένο gps και παρατηρείται το φαινόμενο να στρίβω σε ένα στενό και το στίγμα να ακολουθεί με διαφορά 5 sec!!!
Eχει κανείς το πρόβλημα αυτό;
Καμμιά λύση;Aλλαξα SD card με 133Χ αλλά δεν είδα καμμιά διαφοροποίηση...

Βεβαιώσου ότι το Assisted GPS έχει ενημερωμένα αρχεία. Βεβαιώσου επίσης ότι η θέση που το έχεις τοποθετήσει στο αυτοκίνητο (υποθέτω), βλέπει ουρανό. Το δικό μου, παρότι έχω φιμέ μεβράνες, μου δείχνει την θέση μου ακριβέστατα. Νομίζω επίσης ότι υπάρχει και firmware update για το 6516.

Στο μεταξύ χρησιμοποιώντας το bluetooth BTGPS στην COM5 το στίγμα ακολούθεί πολύ πιό γρήγορα,μπορώ να πώ ακαριαία.
Αρα κάτι δεν παίζει καλά με το ενσωματωμένο gps... :?
Any comments?