Επιστροφή στο Forum : ακομα καπνιζετε δειτε αυτο!!!!!!
<embed src="http://www.metacafe.com/fplayer/914475/still_smoking_watch_this.swf" width="400" height="345" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"> </embed><br><font size = 1><a href="http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/">Still Smoking? Watch This !!</a> - <a href="http://www.metacafe.com/">Click here for more free videos</a></font>
Ενας καλος λογος για να κοψετε το καπνισμα
ChrisAthens
03-03-08, 20:55
Άφωνος....
:sad:
Το θέμα είναι να μείνεις.. Άκαπνος!!
mastoris than.
04-03-08, 03:25
μμμμ, ναι, δεν λέω περίφημο, αλλα, το νερό είναι 250 γραμμάρια και το αίμα 20πλάσιο (5 κιλά) στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο φιλτράρεται, αντίθετα με το νερό του αστείου πειράματος.
ποτέ κανείς, μα κανείς δεν θα καπνίσει έτσι ένα τσιγάρο, θα είχε πεθάνει στην πρώτη εβδομάδα.
είμαι καπνιστής ναι, δεν είμαι υπέρ του καπνίσματος και αγωνιώ μην το "μάθουν" τα παιδιά μου.
αλλά είναι τουλάχιστον κουτό, να μιλάνε για τις "βλαβερές" συνέπειες του καπνίσματος, χειρότερα και επιβλαβέστερα είναι η υποκρισία και το δήθεν.
έχεις κάτι να πεις γι'αυτούς που "τσινάνε" όταν εισπράτουν τις διαμαρτυρίες των διπλανών τους μη καπνιστών;
mastoris than.
04-03-08, 10:58
και μένα με ενοχλεί, που δεν καπνίζεις, δεν το έκανα θέμα. 8-)
Φταίω εγώ μετά που λέω "οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους"; Δεν φταίω. :smt074
ChrisAthens
04-03-08, 13:52
Πάντως πλάκα-πλάκα όταν κάπνιζα κι εγώ-πριν το κόψω-με ένοχλούσε ο καπνός του διπλανού. Δεν απαγορεύεται κάποιος να καπνίσει, αλλά ας σεβαστεί και τους άλλους που δεν καπνίζουν. Α, και μην αρχίσουν τίποτα σχόλια ότι αυτοί που κάπνιζαν και το'κοψαν είναι οι χειρότεροι αντικαπνιστες!!:smt067
παιδια απο τοτε που εκοψα το καπνισμα ειναι σαν να ειμαι αλλος ανθρωπος,πραγματικα αξιζει εστω την προσπαθεια
και εγω θα συμφωνησω για το παθητικο καπνισμα! δεν με ενδιαφερει εαν καπνιζει ο αλλος. καλα κανει.αλλα απο την στιγμη που εχω επιλεξει να μην καπνιζω , γινομαι εξαλος οταν μυριζω τον καπνο του αλλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μμμμ, ναι, δεν λέω περίφημο, αλλα, το νερό είναι 250 γραμμάρια και το αίμα 20πλάσιο (5 κιλά) στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο φιλτράρεται, αντίθετα με το νερό του αστείου πειράματος.
ποτέ κανείς, μα κανείς δεν θα καπνίσει έτσι ένα τσιγάρο, θα είχε πεθάνει στην πρώτη εβδομάδα.
είμαι καπνιστής ναι, δεν είμαι υπέρ του καπνίσματος και αγωνιώ μην το "μάθουν" τα παιδιά μου.
αλλά είναι τουλάχιστον κουτό, να μιλάνε για τις "βλαβερές" συνέπειες του καπνίσματος, χειρότερα και επιβλαβέστερα είναι η υποκρισία και το δήθεν.
Ναι κ. Θανάση δίκιο έχετε, αλλά έχει σημασία αν γίνει κάτι σε 2 χρόνια ή σε 15 χρόνια; Σημασία έχει ότι είναι ένα απολύτως άχριστο πράμα, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην υγεία και δυστηχώς και στους υπόλοιπους γύρω από τους καπνιστές που δεν φταίνε σε τπτ. Πιστεύω ότι σκοπός του βίντεο ήταν να μας δείξει τι μένει από το τσιγάρο στον οργανισμό ασχέτως αναλογίας! Γιατί σίγουρα στα 10-15 χρόνια κάτι από αυτό το μαύρο νεράκι θα σας μείνει!
Κρίμα είναι! Και πέρα από την υγεία, βλέπω διαφορά και στα ρούχα και στο σπίτι. Μπαίνω σε σπίτια καπνιστών για επίσκεψη και όταν φεύγω βρομάω ολόκληρος τσιγαρίλα! Κόψτε το να σωθείτε!
Kάθε πράγμα, εκτός από τα αρνητικά του έχει και τα θετικά του, ας αποφασίσει ο καθένας πως θέλει να ζήσει...
Όταν λες θετικά, τι εννοείς;:smt104
Όταν λες θετικά, τι εννοείς;:smt104
Εμ, πώς....
Οι καπνοπαραγωγοι, τα καπνεργοστασια, ο Παπαστρατος, οι περιπτεραδες, τα καταστηματα με ειδη καπνιστη, οι γιατροι, οι κατασκευαστες αποσμητικων χωρου (και τοσοι αλλοι) κλεφτες θα γινουν;
Εκμεταλευονται τα "θετικα" του καπνισματος!
... τα γραφεία τελετών κλπ
συμφωνω οτι πισω απο τις καπνοεταιρειες κρυβονται μεγαλα συμφεροντα
σοβαρά πάντως, δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή τη βλακεία που λέγεται κάπνισμα. δεν το έβαλα ποτέ στο στόμα μου. ο πατέρας μου το έκοψε μαχαίρι πολλά χρόνια τώρα. από την άλλη, μετά λύπης βλέπω όλο και περισσότερες γυναίκες να πέφτουν με τα μούτρα σ'αυτή την αηδία, προσπαθώντας να φθάσουν και να ξεπεράσουν τους άντρες που τώρα άρχισαν να βάζουν λίγο μυαλό. η δουλειά μου με αναγκάζει να κλείνομαι σε γραφεία με μανιώδεις καπνιστές και εκεί φαίνεται το επίπεδο πολλών τέτοιων ανθρώπων. ποτέ δεν εχω ζητήσει από κάποιον να το κόψει, ούτε να μην καπνίζει παρουσία μου. μου φθάνουν όμως όλα τα υπόλοιπα που αναπνέο μέσα στην βρώμικη ατμόσφαιρα που φτιάξαμε. δεν φταίω να καπνίζω παθητικά επειδή έτσι γουστάρει ο άλλος. και επειδή οι καπνιστές το έχουν ήδη έτοιμο το ειρωνικό σχόλιο, θα τους πω μόνο "καλή ψυχή". αν πάψουν να αυταπατώνται, θα σώσουν πρώτα τον εαυτό τους, εμάς που δεν καπνίζουμε, αλλά -κυρίως- τις μελλοντικές γενιές.
Καθος έβλεπα το video, άναψα ένα τσιγάρο. ;) Δεν μπορώ να πω οτι με σόκαρε, περίμενα να εντυποσιαστώ. Τι έκανε σιγά έβγαλε την πίσα απο 400 τσιγγάρα.
Ποιο πολύ με σόκαρε το ψημένο αυγό ανάμεσα σε 2 κινητά με κλήση, ή το νόμισμα που λιώνει μέσα σε μια coca cola.
Σε λάθος σημείο χτυπάτε πάντως, ας απαγορευτεί η πώληση. Ολα τα άλλα είναι ημίμετρα και μεσοβέζικες λύσεις.
Όπως θα λεγε και ένας κυνικός φίλος σε αυτή την περίπτωση, "εντάξει μωρέ, και η ζωή υπερεκτιμημένη είναι". :smt025
Υπάρχει μια μεγάλη και εκνευριστική υποκρισία σε σχέση με το θέμα του καπνίσματος. Από τη μια το κράτος και οι καπνοβιομηχανίες κάνουν τζίρο πολλών δισεκατομμυρίων ετησίως από το κάπνισμα, κι από την άλλη κόπτεται το κράτος για τη δημόσια υγεία. Αν όντως θέλουν να προστατεύσουν τον πληθυσμό, ας το απαγορεύσουν εντελώς, όπως και τα ναρκωτικά, στο κάτω κάτω είναι πολύ χειρότερο από το χασίς.
Αλλά από τα 4€ που στοιχίζει ένα πακέτο το πραγματικό κόστος είναι 1€ και το 65% (δεν γνωρίζω πως ακριβώς έχουν σήμερα τα πράγματα) πάει στο κράτος.
Πριν από λίγα χρόνια το κάπνισμα ήταν μόδα, όπως μεθοδεύτηκε από και προς όφελος των καπνοβιομηχανιών. Επίσης, αν κοιτάξουμε λίγο τους περασμένους αιώνες θα δούμε πως αποτελεί μία αρχαιότατη συνήθεια, συχνά συνυφασμένη με λατρευτικές παραδόσεις και θρησκευτικές συνήθειες. Επί πλέον, είναι αποδεδειγμένο πως ο καπνός από μόνος του, ως φυτό δεν είναι πιο βλαβερός από άλλες ουσίες που δημιούργησε η φύση. Οι βλαβερές επιδράσεις του τσιγάρου οφείλονται σε όλες εκείνες τις ουσίες που προστίθενται από την χημική επεξεργασία μέσα στις καπνοβιομηχανίες
Δεν προσπαθώ να αποδείξω πως το κάπνισμα κάνει καλό, είναι σαφές πως κάνει κακό στην υγεία, διεκδικώ όμως το δικαίωμά μου να απολαμβάνω τη ζωή μου, όπως μου αρέσει, υπό την προϋπόθεση πως δεν ενοχλώ κανένα.
Στους χώρους διασκέδασης (όπως μπαρ, καφέ, εστιατόρια) είναι γελοίο να απαγορεύεται. Πρώτον, διότι και οι καπνιστές έχουν δικαίωμα στον καφέ και στο μπαρ (αφήστε που είναι και οι καλύτεροι πελάτες) και δεύτερον, διότι τόσα πράγματα καταστρέφουν την υγεία μας καθημερινά, το παθητικό κάπνισμα μας μάρανε; Άντε να αναπνεύσεις στην Πατησίων κι αν δε βγάλεις τον καρκίνο σε χρόνο dt… εγώ θα κόψω το κάπνισμα!
Είναι απαράδεκτο να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να μου απαγορεύουν το κάπνισμα - εμπειρία από ταξίδια στην Ευρώπη κυρίως τα τελευταία χρόνια. Αν ήθελαν να προστατεύσουν τους πολίτες που δεν καπνίζουν, ας έδιναν άδεια για μαγαζιά όπου επιτρέπεται το κάπνισμα κι ας διάλεγε ο καθένας που του αρέσει να πάει.
Πολλοί νομίζουν πως η αντικαπνιστική υστερία που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί, είναι μια μόδα ή επιτέλους κάποιες κυβερνήσεις αποφάσισαν να μας σώσουν. Όσο μόδα ήταν και η φιλοκαπνιστική τακτική που επικρατούσε πριν από 2-3 δεκαετίες.
Προσωπική μου άποψη είναι πως εδώ έχουμε, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, έναν τρόπο να περάσουν οι κυβερνήσεις έμμεσα τον βούρδουλα ξανά, την υποταγή των λαών σε όποια μέτρα αποφασίζουν αυτές.
Είναι πολλά τα λεφτά... αλλά προσέξτε η παγκοσμιοποίηση βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Κάτσε να θυμηθώ ποιος άλλος τα είπε αυτά τα τελευταία. Α, ο Βασιλάκης τα είπε προσφάτως. Το δικό μου σχόλιο είναι πως όταν τελειώνει η μουσική δημιουργία, το ρίχνουμε στον πολιτικό και κοινωνικό σχολιασμό. Τέλος πάντων, εδώ δεν διάβασα πολιτικές απόψεις για το κάπνισμα. Είδα απόψεις ανθρώπων που διεκδικούν το αυτονόητο. Δεν θέλουμε τον καπνό σας. Μην μας ενοχλείτε. Βεβαίως κ η Πατησίων είναι ντουμάνι, είναι ανάγκη να επιβαρύνομαι και από τον καπνό των τσιγάρων όπου και αν βρίσκομαι; Αναγκάζομαι να μην πηγαίνω σε νυχτερινά μαγαζιά ή να μένω λίγο επειδή κάποιοι θέλουν να ...ζήσουν τη ζωή τους όπως εκείνοι θέλουν. Το θέμα είναι πως σαφώς κάτι πρέπει να γίνει και αυτό το κάτι απαιτεί πολιτική βούληση. Τα υπόλοιπα συνομωσιολογικά δεν με βρίσκουν σύμφωνο και δεν τα σχολιάζω. Πάντως, είναι έκδηλο το θράσος των καπνιστών τελευταία και το βλέπω παντού. Στο όνομα της ελευθερίας της βούλησης, δεν υπολογίζουν τίποτα. "Υπό την προυπόθεση να μην ενοχλω κανέναν". Και ποιος ορίζει τα όρια αυτής της "περιοχής" ενόχλησης; Οι καπνιστές;
δεν είμαι με τους καπνιστές, είμαι με τον εαυτό μου. η παραπάνω θέση περί παγκοσμιοποίησης και βούρδουλα, δεν είναι του βασιλάκη, αλλά του μεγαλύτερου έλληνα νέου συνθέτη σήμερα που ήταν δίπλα του στην εκπομπή που είδες, συνομήλικου μαζί μου και με μια κόρη στην ίδια ηλικία με την δική μου, που δεν θέλω να καπνίζει.
Δεν προσπαθώ να αποδείξω πως το κάπνισμα κάνει καλό, είναι σαφές πως κάνει κακό στην υγεία, διεκδικώ όμως το δικαίωμά μου να απολαμβάνω τη ζωή μου, όπως μου αρέσει, υπό την προϋπόθεση πως δεν ενοχλώ κανένα.
Απόλαυση το λες εσύ να καταστρέφεις μόνος σου τη ζωή σου;
Στους χώρους διασκέδασης (όπως μπαρ, καφέ, εστιατόρια) είναι γελοίο να απαγορεύεται. Πρώτον, διότι και οι καπνιστές έχουν δικαίωμα στον καφέ και στο μπαρ (αφήστε που είναι και οι καλύτεροι πελάτες) και δεύτερον, διότι τόσα πράγματα καταστρέφουν την υγεία μας καθημερινά, το παθητικό κάπνισμα μας μάρανε; Άντε να αναπνεύσεις στην Πατησίων κι αν δε βγάλεις τον καρκίνο σε χρόνο dt… εγώ θα κόψω το κάπνισμα!
Δεν έχουν όμως το δικαίωμα νααφαιρέσουν τη ζωή κανενός. Αν αυτοί θέλουν
να καταστρέψουν τη ζωή τους με αυτή την απόλαυση που λες, ναι, δικαίωμά τους,
Εγώ όμως δεν τους φταίω σε τπτ. Είναι σα να μου λες ότι και αυτός που κάνει
χρήση ναρκωτικών έχει το δικαίωμα να μου δίνει και μένα χωρίς να θέλω!!!! !!!
Αν όντως θέλουν να προστατεύσουν τον πληθυσμό, ας το απαγορεύσουν εντελώς, όπως και τα ναρκωτικά, στο κάτω κάτω είναι πολύ χειρότερο από το χασίς.
Αν ήθελαν να προστατεύσουν τους πολίτες που δεν καπνίζουν, ας έδιναν άδεια για μαγαζιά όπου επιτρέπεται το κάπνισμα κι ας διάλεγε ο καθένας που του αρέσει να πάει.
Να διαβάζουμε όλο το κείμενο.
μα δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το κράτος!
ο καθένας από μόνος του είναι υπέυθυνος και υποχρεωμένος να σκέφτεται λίγο και τον συνάνθρωπό του!
δεν πρέπει να περιμένεις να βγάλει νόμο το κράτος για να σεβαστείς τους γύρω σου!
όταν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και ιδιαίτερα κάτι βλαβερό για τον εαυτό σου,
το κάνεις γιατί εσύ γουστάρεις και όχι οι άλλοι!
είναι σαν τα τροχαία, ένας τρελός γουστάρει να τρέξει και σκοτώνει καμιά 10ριά
στο πέρασμά του που δεν του φταίνε σε τπτ! ακόμα και με τους νόμους που υπάρχουν, και με τα πρόστημα που μπήκαν λύση δεν βρέθηκε!
είναι λοιπόν στην κρήση του καθενός να προσέξει ή όχι τον συνάνθρωπό του!
υ/γ. πάντα τα διαβάζω όλα! και οι απαντήσεις πάντα φιλικά και όχι σε προσωπικό επίπεδο!
ξέρω πως γράφεις χάρη και προσπαθώ να σέβομαι τους γύρω μου όσο μπορώ. άλλα θέματα προσπαθώ να θίξω με την ευκαιρία που παρουσιάστηκε και να προβληματίσω, σχετικά με την "καθοδήγηση" που εκπορεύεται από διάφορα κέντρα.
Είναι απαράδεκτο να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να μου απαγορεύουν το κάπνισμα - εμπειρία από ταξίδια στην Ευρώπη κυρίως τα τελευταία χρόνια. Αν ήθελαν να προστατεύσουν τους πολίτες που δεν καπνίζουν, ας έδιναν άδεια για μαγαζιά όπου επιτρέπεται το κάπνισμα κι ας διάλεγε ο καθένας που του αρέσει να πάει.
Πραγματικά φρικτό, το έζησα και εγώ στο εξωτερικό φυσικά. Για έναν που καπνίζει 10 χρόνια πχ να μην μπορεί να πάει με την παρέα του σε ένα εστιατόριο, και αν τελικά κάνει το λάθος και πάει θα υποφέρει. Δεν τα μπορώ τέτοιες λύσεις υποκρησίας, το τσιγάρο να πωλείται κανονικά αλλα να απογορεύεται η κατανάλωση του στους περισσότερους χώρους.
Χωροι καπνιστών και αντικαπνιστών, μια χαρα ζούσαμε και συνηπάρχαμε τόσα χρόνια, το μόνο πρόβλημα είναι όταν ο χώρος είναι κλειστός και δεν αερίζεται σωστά, (night club) και σε αυτό δεν φταίνε οι καπνιστές.
Και plz παιδιά μην κάνετε σαν υστερικοί αν μυρίσεται λίγο καπνό. Το τσιγάρο βλάπτει σε μεγάλες ποσότητες και μακροχρόνια χρήση, τότε προκαλλώνται βλάβες, αποδεδειγμένα
μια χαρά ζούσατε εσείς, ρώτα και τους άλλους που δεν καπνίζουν. και τέλος πάντων, αν θέλετε να κάνετε το κομμάτι της, θα κάνετε κάποιες παραχωρήσεις. μην καπνίσετε για 1-2 ώρες που θα είστε σε ένα εστιατόριο. δεν θα πάθετε και τίποτα. όχι μονά ζυγά δικά σας. μήπως να καπνίζετε και στα αεροπλάνα; τώρα για το "μην κάνετε σαν υστερικοί" τι να σχολιάσω; ξέρουμε όλοι ποιοι κάνουν και πως όταν δεν έχουν τσιγάρο, όταν χάσουν το πακέτο τους ή τον αναπτήρα τους. δηλαδή, αν είναι δυνατόν, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, θα τρελαθούμε εντελώς. πρέπει να διεκδικούμε καθημερινά το δικαίωμα στην υγεία μας, αν είναι δυνατόν, το αυτονόητο...
Προσωπικά δεν πηγαίνω σε εστιατόρια που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Επίσης όποιος θέλει να τρώει μαζί μου σε εστιατόρια πρέπει να με ανέχεται όπως τον ανέχομαι και εγώ. :grin:
Πάντως αυτό που λέω είναι πως δεν μπορεί να απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλα τα εστιατόρια, αυτό είναι το θέμα μου, πρέπει να υπάρχουν εστιατόρια για καπνιστές.
εκ μέρους των μη καπνιστών, συγγνώμη που σας κλέβουμε και οξυγόνο και δεν καίγεται καλά το τσιγάρο σας (άκου μας ανέχεστε)...
Πάντως αυτό που λέω είναι πως δεν μπορεί να απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλα τα εστιατόρια, αυτό είναι το θέμα μου, πρέπει να υπάρχουν εστιατόρια για καπνιστές.
Αν θέλεις πες μου την γνώμη σου για την ουσία όσων γράφω.
Συμφωνείς να μην δίνει άδεια το κράτος (σε άλλες χώρες ήδη ισχύει) σε επαγγελματίες να ανοίγουν εστιατόρια που να επιτρέπεται το κάπνισμα ;
το δικό μου θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός σεβασμός από τους καπνιστές στους υπόλοιπους οι οποίοι, κατ' αυτούς είναι υποχρεωμένοι να ρουφάνε τον καπνό τους, (για να μην πιάσουμε την κουβέντα για τις μελέτες που αφορούν το παθητικό κάπνισμα). γράφτηκε μάλιστα παραπάνω ότι πριν ζητήσουμε την παρέμβαση του κράτους θα πρέπει οι ίδιοι να σκεφτόμαστε λίγο τον συνάνθρωπό μας. αλλά αφού αυτό δεν γίνεται από τους αμετανόητα "παρτάκηδες" καπνιστές, σαφώς και πρέπει να λάβει μέτρα το κράτος. οπότε καταλήγουμε στο θέμα που "καίει" εσένα. οχι, δεν συμφωνώ να μην δίνει άδειες το κράτος για εστιατόρια που επιτρέπεται το κάπνισμα. να επιτρέπεται το κάπνισμα και να διαχωρίζεται το κατάστημα σε δυο υποπεριοχές, για καπνιστές και και μη, με την πρώτη βέβαια να τηρεί τις προϋποθέσεις (από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου μέχρι τα μηχανολογικά) έτσι ώστε ο καπνός να μην φτάνει ποτέ και ούτε στο ελάχιστο στην δεύτερη περιοχή.
παιδια απο τοτε που εκοψα το καπνισμα ειναι σαν να ειμαι αλλος ανθρωπος,πραγματικα αξιζει εστω την προσπαθεια
Από πότε δηλαδή, σε πόσο καιρό άρχισες να νιώθεις διαφορά?
Ούτε κ γώ καπνίζω κ μ'ενοχλεί αφόρητα αν κάποιος καπνίζει δίπλα μου.
Επίσης μ'ενοχλεί σε κάποιους δημόσιους χώρους το οτι δεν σέβονται τον χώρο για τους καπνιστές κ τους μή καπνιστές ..
Αλλα τι να πείς...Ελλάδα!
Παιδιά όποιος δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα, ας δοκιμάσει αυτό:
http://www.theelectroniccigarette.co.uk/
Εδώ και δύο βδομάδες που το καπνίζω δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο στο στόμα μου!
Συγγνωμη κοπελια! Μηπως έχεις... μπαταριες;!
http://www.theelectroniccigarette.co.uk/ImageView.asp?ImageID=942
Φανταστειτε την εκπληξη των γυρω σας οταν θα σας βλεπουν να καπνιζετε το ιδιο τσιγαρο για κανενα διωρο και αυτο να μην τελειωνει!
Σε αυτό έχεις πολύ δίκιο.
Εγώ καπνίζω αλλά προσπαθώ να μην ενοχλώ.
Αν και στην Ελλάδα δεν βλέπω να αλλάζει άμεσα κάτι.
Και σύντομα θα προσπαθήσω να το κόψω.
Παιδιά όποιος δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα, ας δοκιμάσει αυτό:
http://www.theelectroniccigarette.co.uk/
Εδώ και δύο βδομάδες που το καπνίζω δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο στο στόμα μου!
Kαλύτερα να μην ξαναβάλεις αυτό το αντικείμενο στο στόμα σου.
Εχει απαγορευτεί σε αρκετές χώρες, στην Τουρκία πρώτα πρώτα. Χρησιμοποιεί χημικά, και ένα είδος χημικής νικοτίνης που ίσως και να είναι πιο βλαβερή απο την κανονική. Ακούγεται οτι μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον εγγέφαλο.
http://www.e-sigara.com/e-sigara.html Aυτό εδώ είναι το site της εταιρείας που το έκλεισε η Τουρκική κυβέρνηση.
Ούτε την συνήθεια της νικοτίνης εξαλείφει, ούτε την συνήθεια της καπνιστικής κίνησης. Είναι ένα κακό και επικίνδυνο προιόν απο μια μική εταιρεία, χωρις τις απαραίτητες έρευνες.
Ούτε υπάρχει καμία απόδειξη οτι αυτό το προϊόν σε βοηθάει έστω να σταματήσεις κάθε επαφή με κάθε είδους καπνίσματος.
ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ Η ΟΙ ΠΙΠΕΣ BENTURI.
Kαλύτερα να μην ξαναβάλεις αυτό το αντικείμενο στο στόμα σου.
Εχει απαγορευτεί σε αρκετές χώρες, στην Τουρκία πρώτα πρώτα. Χρησιμοποιεί χημικά, και ένα είδος χημικής νικοτίνης που ίσως και να είναι πιο βλαβερή απο την κανονική. Ακούγεται οτι μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον εγγέφαλο.
http://www.e-sigara.com/e-sigara.html Aυτό εδώ είναι το site της εταιρείας που το έκλεισε η Τουρκική κυβέρνηση.
Ούτε την συνήθεια της νικοτίνης εξαλείφει, ούτε την συνήθεια της καπνιστικής κίνησης. Είναι ένα κακό και επικίνδυνο προιόν απο μια μική εταιρεία, χωρις τις απαραίτητες έρευνες.
Ούτε υπάρχει καμία απόδειξη οτι αυτό το προϊόν σε βοηθάει έστω να σταματήσεις κάθε επαφή με κάθε είδους καπνίσματος.
ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ Η ΟΙ ΠΙΠΕΣ BENTURI.
Φίλε κοίτα εδώ...
http://www.e-kapnisma.info/yaf_postst12_-----.aspx
όσοι ασχολούνται με το άθλημα του καπνίσματος λογικά θα έχουν δει και αυτό...
http://www.youtube.com/watch?v=FBJANtZq0cw
και αν δεν το έχουν δει, καλά θα κάνουν να το δουν...
originality
14-08-08, 15:17
Υπομονη....
σε λιγο κανεις δεν θα καπνιζει σε δημοσιο χωρο....
Γιουπι....!!!!!!lol3
marioslatas
07-04-09, 22:31
παλικαρια εγω το εψαξα λιγο το θεμα και βρηκα καποιες σελιδες ονλινε που δινουν καποιες επιστιμονικες ερευνες για το τσιγαρο Συγκεκριμενα
ηλεκτρονικο τσιγαρο 1 (http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_cigarette)
ηλεκτρονικο τσιγαρο 2 (http://www.healthnz.co.nz/)
meta vevaia yparxun dimosiefseis apo guardian ktl ... opoios exei xrono as diavasei ηλεκτρονικο τσιγαρο (http://www.ecigarettedirect.co.uk/extra%20info/e-cigarette-safety.html) ηλεκτρονικο τσιγαρο (http://www.guardian.co.uk/uk/2008/oct/09/smoking.health) ηλεκτρονικο τσιγαρο (http://www.stopit.gr) ηλεκτρονικο τσιγαρο (http://www.e-cigarette-blog.com/electronic-cigarette-trial-auckland-uni-looking-volunteers-t162)
Υπομονη....
Γιουπι....!!!!!!lol3
Ήθελα να τονίσω ότι το κλουβί είναι καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χώρος
κοινόβιο και ο νέος νόμος δεν ισχύει εκεί !
Όλα αλλάζουν γύρω μας και όλα είναι σχετικά. grin1
Ήθελα να τονίσω ότι το κλουβί είναι καθαρά ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χώρος
κοινόβιο και ο νέος νόμος δεν ισχύει εκεί !
.....και επομένως κάνουμε ότι μας..........''καπνίσει''.!!! thumbs up2
ameeeeeeeeeeeeeee clap1
Με greeklish νιώθεις πραγματικά πως κάνεις ότι σου καπνίσει ε ? grin1
Υπομονη....
Γιουπι....!!!!!!lol3
Αμήν και πότε!!!!!Είμαι πρώην καπνιστής και τους καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο τους καπνιστές, αλλά αυτή η καπνίλα στα ρούχα και στα μαλλιά ρε παιδιά δεν παλεύεται
tsakmakisd
26-04-09, 01:19
Έχουν δίκιο ρε παιδιά όσοι δεν καπνίζουν να διαμαρτύρονται για τον καπνό που αναπνέουν από εμάς που έχουμε αυτή τη συνήθεια του καπνίσματος.
Η ελευθερία του κάθε ανθρώπου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του συνανθρώπου του, και αυτό πρέπει να το σέβονται όλοι αν θέλουμε να αποκαλούμαστε πολιτισμένοι και ευγενείς.
Καπνίζω δηστυχώς από τα 15 μου και στα 35 που είμαι τώρα το διέκοψα μόνο μια φορά για ένα τρίμηνο αλλά δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και το ξανάρχισα , και μάλιστα σε διακοπές απο χαρά και όχι απο κανένα ζόρι.
Η ουσία είναι ότι μας αρέσει δε μας αρέσει εμείς είμαστε οι ενοχλητικοί και όχι οι "απέναντι" που τους ανγκάζουμε λίγο ή πολύ να υποφέρουν το καπνό μας. Στο κάτω κάτω εμείς το απολαμβάνουμε αλλά αυτοί το σιχαίνονται.
Θα μας άρεσε δηλαδή να έρχεται ο μή-καπνιστής δίπλα μας με ένα αποσμητικό χώρου κατά του καπνού και κάθε τρεις και λίγο φστττττττ στα μούτρα μας και μάλιστα με ένα άρωμα που να μας προκάλεί εκτός από αηδία αλλά και κακό στην υγεία μας? και να δείχνει να το απολαμβάνει μάλιστα ο ίδιος απαντώντας στις διαμαρτυρίες μας "έλα μωρέ πως κάνεις έτσι?" ή "δε μπορώ χωρίς αυτό το αποσμητικό τρελλαίνομαι..."
για σκεφτείτε το.... δε νομίζω .
Anyway ... υπάρχουν και τα αίθρια όπου μπορούμε να ξεχαρμανιάζουμε χωρίς να ενοχλούμε κανέναν.
Σας βρησκω πολυ σωστο!!!!the best1the best1
ΕΜΟΤΙΚΟΝ τζοανιτας που καπνιζει στη μουρη του συμφορουμιτη δίπλα σε
ΕΜΟΤΙΚΟΝ τσακμακισδ που κραταει σπρεϊ και το κανει φσσστ φσσσσστ στη μούρη της τζοανίτας
heat1
το τσιγαρο σκοτωνει. το ιδιο ομως και οληστης που μπορει βαση πιθανοτητων να συναντησης πηγαινωντας στο σπιτι σου,σκοτωνει επισης και ο τοξικομανης οταν εχει στερηση και κατα λαθος βρεθεις μπροστα του.και ο πεινασμενος κακομοιρος αλλοδαπος σκοτωνει οταν μπει στο σπιτι σου να κλεψει οτι βρει.και ο μεθυσμενος οδηγος σκοτωνει.και ο ψυχακιας αστυφυλακας σκοτωνει.και ο γιατρος εαν δεν τον πληρωσεις θα σε σκοτωσει αφου δεν θα σε χειρουργησει.και η γιουρομπανκ με την βιζα μπορει να σε σκοτωσει εαν δεν προσεξεις.και τα καλασνικοφ που ριχνουν ριπες 30 σφαιρων την ανασταση μπορει να σκοτωσουν αφου η σφαιρα παει ψηλα και μετα πεφτει.ασε που εαν οδηγεις μηχανη χωρις κρανος εισαι ηδη νεκρος αλλα δεν το γνωριζεις ακομα.πιστευω οτι οσοι κατοικουμε στην ελλαδα ζουμε καθαρα απο τυχη.και ειδικα αυτοι που μενουν αθηνα και κεντρο,ε ενταξει απο τσιγαρο δεν προκειτε να πανε.
Έχουν δίκιο ρε παιδιά όσοι δεν καπνίζουν να διαμαρτύρονται για τον καπνό που αναπνέουν από εμάς που έχουμε αυτή τη συνήθεια του καπνίσματος.
Η ελευθερία του κάθε ανθρώπου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του συνανθρώπου του, και αυτό πρέπει να το σέβονται όλοι αν θέλουμε να αποκαλούμαστε πολιτισμένοι και ευγενείς.
Καπνίζω δηστυχώς από τα 15 μου και στα 35 που είμαι τώρα το διέκοψα μόνο μια φορά για ένα τρίμηνο αλλά δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και το ξανάρχισα , και μάλιστα σε διακοπές απο χαρά και όχι απο κανένα ζόρι.
Η ουσία είναι ότι μας αρέσει δε μας αρέσει εμείς είμαστε οι ενοχλητικοί και όχι οι "απέναντι" που τους ανγκάζουμε λίγο ή πολύ να υποφέρουν το καπνό μας. Στο κάτω κάτω εμείς το απολαμβάνουμε αλλά αυτοί το σιχαίνονται.
Θα μας άρεσε δηλαδή να έρχεται ο μή-καπνιστής δίπλα μας με ένα αποσμητικό χώρου κατά του καπνού και κάθε τρεις και λίγο φστττττττ στα μούτρα μας και μάλιστα με ένα άρωμα που να μας προκάλεί εκτός από αηδία αλλά και κακό στην υγεία μας? και να δείχνει να το απολαμβάνει μάλιστα ο ίδιος απαντώντας στις διαμαρτυρίες μας "έλα μωρέ πως κάνεις έτσι?" ή "δε μπορώ χωρίς αυτό το αποσμητικό τρελλαίνομαι..."
για σκεφτείτε το.... δε νομίζω .
Anyway ... υπάρχουν και τα αίθρια όπου μπορούμε να ξεχαρμανιάζουμε χωρίς να ενοχλούμε κανέναν.
Έτσι είναι. Κάπνιζα και εγώ τώρα ποια όχι και καταλαβαίνω πόσο ενοχλητικό είναι. Σε λίγους μήνες θα υπάρχουν και νόμοι με πρόστιμα για όποιον δεν καταλαβαίνει.
Οποιος θέλει να καπνίσει ας το κάνει μακρυά απο μη καπνιστές
Οπότε όποιος δεν καπνίζει μακριά μου. grin1
Και όταν το κόψω όποιος καπνίζει, πάλι μακριά μου. lol3
Προβληματίζομαι τι θα κάνω κατά την περίοδο της απεξάρτησης. lotpot
είναι μικρή αυτη η περίοδος πιστεψέ με μικρότερη απότι νομίζεις
Αστειεύομαι. Το θέμα του καπνίσματος είναι πολύ μεγάλο και σοβαρό για την υγεία μας.
Το θέμα των απαγορεύσεων και των τελευταίων νόμων παγκοσμίως όμως, είναι γελοίο.
Το χρησιμοποιούν για να μας μάθουν να αποδεχόμαστε όσα μας επιβάλλουν και μετά να μας επιβάλλον ακόμα χειρότερα.
Και γω υποψιάζομαι ότι η απαγόρευση του καπνίσματος είναι ο προθάλαμος άλλων απαγορεύσεων που θα περάσουν , (το έχω κόψει 5 χρόνια) αλλά επειδή ακριβως είναι πολύ σοβαρό δεν είναι προφανές το "σχέδιο" .
Παιδιά , μην τα ισοπεδώνουμε όλα και τα βάζουμε όλα σε ένα mixer. Τους οικονομικούς κωλοσούς αλλα και τις κυβερνήσεις τις συμφέρει να καπνίζουμε τους μεν γιατί οικονομάνε , τους δε γιατί εισπράττουν μεγάλο φόρο.
Κι ώμος παρόλα αυτά δεν πέρασε ο νόμος του χρήματος. Αλλά ο νόμος τις υγείας και του σεβασμού του συνανθρώπου
Ο νόμος αυτός δεν έχει καμια σχέση με άλλα πακέτα παρακολούθησης που θέλουν να επιβάλουν. Πιστεύω είναι άλλη συζήτηση.
Εύχομαι σε όλους τους καπνιστές να το κόψουν και να ζήσουν απο εδώ και πέρα ελεύθεροι και όχι εξαρτώμενοι από τον πρόωρο θάνατο.
Οι κυβερνήσεις έχουν νομιμοποιήσει το κάπνισμα (βαρύ ναρκωτικό που προκαλεί εξάρτηση) και έχουν απαγορεύσει τη χρήση άλλων ουσιών που δημιουργούν μικρότερα προβλήματα από τον καπνό. Έτσι βολεύει την τσέπη τους και τα συμφέροντα τους. Με αυτούς τα έχουν βρει αυτή την εποχή, από εκεί τα παίρνουν.
Άλλοι έχουν επενδύσει, έχουν στήσει επιχειρήσεις που τρέφουν οικογένειες και άλλοι εισπράττουν ακόμα περισσότερα μέσω των φόρων, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα!
Εμπορικές συμφωνίες και τίποτε άλλο. Ο επιχειρηματίας αν δε του επέτρεπαν να φτιάχνει τσιγάρα, θα έφτιαχνε κάτι άλλο. Δε τον απασχολεί αν το προϊόν του κάνει κακό στην υγεία, αλλά μόνο το κέρδος.
Αν νομίζεις πως και αυτές οι κινήσεις της απαγόρευσης και του περιορισμού είναι για το καλό μας και προς τη σωστή κατεύθυνση, πάλι η στάχτη στα μάτια μας έπιασε τόπο.
Οι πολιτικές στο θέμα της υγείας συνολικά εξαρτώνται από συμφέροντα και μόνο. Εμείς τους επιτρέπουμε να τα ισοπεδώνουν όλα, αφού τους αποδεχόμαστε.
Mε την δικιά σου λογική θα έπρεπε να αποποινικοποιήσουν και τα ελαφριά ναρκωτικά μια που και αυτά φέρνουν λεφτά και δεν μπλέκονται με τα συμφέροντα κανενός.
Και αυτό δεν συμβαίνει. Στο θέμα του καπνίσματος υπάρχει όρεξη το φαινόμενο να περιοριστεί. Εγώ αυτό βλέπω. Μην ξεχνάς επίσης και το εξοντωτικό μέτρο αναγραφής ανατριχιαστικών μηνυμάτων πάνω στα πακέτα
Οσο για την απαγόρευση του καπνίσματος, εγώ τους δικαιολογώ που δεν έγινε ακόμα. Είναι πολύ δύσκολο να στήλεις σπίτι τους ξαφνικά τόσους εργαζόμενους, να διαγράψεις το έσοδο του φόρου σε εποχές οικονομικής κρίσης και να έχεις και αρκετούς διαμαρτυρόμενους, ασθενείς καπνιστές.
Δεν θεωρώ οτι μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Δηλαδή τι? Για ποιο λόγο περάσαν αυτό το μέτρο; Τι εξυπηρετεί εκτός απο την υγεία των μη καπνιστών αλλα και των καπνιστών ίσως
Στάχτη στα μάτια είναι να σε αφήσουν να καπνίζεις. Στάχτη στον πνεύμονα θα έλεγα tongue2
Αστειεύομαι. Το θέμα του καπνίσματος είναι πολύ μεγάλο και σοβαρό για την υγεία μας.
Το θέμα των απαγορεύσεων και των τελευταίων νόμων παγκοσμίως όμως, είναι γελοίο.
Το χρησιμοποιούν για να μας μάθουν να αποδεχόμαστε όσα μας επιβάλλουν και μετά να μας επιβάλλον ακόμα χειρότερα.
Πουραντμίν ώρες ώρες αναρωτιέμαι που σου βρίσκεται αυτή η διαύγεια!!!!
geopa συμφωνώ στο ότι η λογική είναι αυτή της καταστολής...
Mε την δικιά σου λογική θα έπρεπε να αποποινικοποιήσουν και τα ελαφριά ναρκωτικά μια που και αυτά φέρνουν λεφτά και δεν μπλέκονται με τα συμφέροντα κανενός.
Προφανώς!
Πάντως μην τα μπερδεύουμε. Άλλο απαγόρευση καπνίσματος και άλλο απαγόρευση καπνίσματος σε ορισμένους χώρους. Δεν πιστεύω ότι αυτό το μέτρο θα οδηγήσει στον περιορισμό των καπνιστών. Στην τελική, όποιος θέλει να κόψει το κάπνισμα το κόβει, όποιος δεν θέλει, δεν το κόβει.
Θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε ξανά στα σπίτια (καπνιστές) και το καλοκαίρι έξω στις καφετέριες καπνίζεις όσο γουστάρεις. Σκεφτείτε σε περιοχές που δεν έχει ποτέ καλό καιρό τι τραβάνε!
Τα μαγαζιά κάτω των 70τμ μπορούν να επιλέξουν αν θα είναι για καπνιστές ή όχι και ο καθένας θα διαλέξει που θα πάει. Έτσι βέβαια θα χωριστούν τα μαγαζιά και οι άνθρωποι σε καπνιστές και μη (άλλος ένας διαχωρισμός) και θα έχουμε στην ελλάδα τα πρώτα ΣΜΟΚΙΕΣ... χαχαχαχ ... θα χει πολύ πλάκα. Θα ζήσουμε εποχές ποτοαπαγόρευσης!
http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre1997/3_29.htm
πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου
"η καταστολή δεν αποτελεί παρά το σύμπτωμα και όχι την αιτία"
http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre1997/3_29.htm
πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου
"η καταστολή δεν αποτελεί παρά το σύμπτωμα και όχι την αιτία"
κατα την γνωμη μου τα ναρκοτικα πρεπει να απαγορευθουν για ενα και μονο λογο!!!Ευτοι που κανουν χρηση δν μπορουν να καταλαβουν τι γινετε γυρο τους!!!κοιτανε τα προβληματα τους κλεινονται στον εαυτο τους και Ψαχνουν οπως ειπε και ο κυριος στο κειμενο "εναν αλλο καλυτερο και ευχαριστο κοσμο".Το ναρκοτικο εχει σαν αποτελεσμα να τον καθιλωνει και να τον κραταει εκει μεχρι να φτασει στο σημειο να πεθανει!!!Οι κυβερνησεις δν νιαζονται αν ο αλλος περνει ναρκοτικα ισα ισα τους σημφερει κιολας για να κανουν οτι τους αρεσει και να μας πλασαρουν μετρα χωρις καμια αντιριση!!
Κατά τη γνώμη τη δική μου, της αστυνομίας και των δικαστηρίων, τα ναρκωτικά είναι ήδη απαγορευμένα...
Επίσης κατά τη γνώμη μου δεν διάβασες το κείμενο lol2
Κατά τη γνώμη τη δική μου, της αστυνομίας και των δικαστηρίων, τα ναρκωτικά είναι ήδη απαγορευμένα...
Επίσης κατά τη γνώμη μου δεν διάβασες το κείμενο lol2
πιστευεις πραγματικα οτι ειναι απαγορευμενα???δν το διαβασα ολο βαριομουν!!απλα ειπα την γνωμη μου!κατα την δικια μ γνωμη δν ειναι γιατι ζω σε μια κινωνια που τα ναρκωτικα δινουν και περνουν και κανεις δν κανει τπτ!!στο σχολειο που ειμαι ολοι συζητανε για μαυρο!!!!πιστευεις οτι ειναι απαγορευμενα!!!what1
δν τους νιαζει καθολου!!!!τους συμφερει η νεολεα να περνει ναρκοτικα γιατι ειναι οι μονοι που μπορουν να κανουν κατι παραπανω!!
Βεβαίως και είναι απαγορευμένα τα ναρκωτικά! Όπως άλλωστε και η εκτός σχεδίου δόμηση, το κλείσιμο των ημιυπαίθριων χώρων, οι μίζες, το λάδωμα, η βία, οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, η απλήρωτη υπερωριακή εργασία, η ανασφάλιστη εργασία, οσονούπω το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους κλπ! lotpot
Βεβαίως και είναι απαγορευμένα τα ναρκωτικά! Όπως άλλωστε και η εκτός σχεδίου δόμηση, το κλείσιμο των ημιυπαίθριων χώρων, οι μίζες, το λάδωμα, οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, η απλήρωτη υπερωριακή εργασία, η ανασφάλιστη εργασία, οσονούπω το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους κλπ! lotpot
lol3respect1αμα το παρουμε ετσι τοτε ειναι ολα υπο ελεγχο και ολα τελεια csaw2
και αύριο, είναι η εργατική πρωτομαγιά, που καθιερώθηκε το 1889 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού Συνεδρίου της Δεύτερης Σοσιαλιστικής Διεθνούς ως γιορτή της μισθωτής εργασίας, σε ανάμνηση της αιματοβαμμένης εξέγερσης των εργατικών συνδικάτων του Σικάγο, που το Μάη του 1886 ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας ωράριο εργασίας στις 8 ώρες και καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Τα χρόνια πέρασαν, η δημοκρατία και η κοινωνία μας εξελίχθηκε και το 2009 κατάφερε να γλυτώσει από το παθητικό κάπνισμα.
Πάω κλουβί
και αύριο, είναι η εργατική πρωτομαγιά, που καθιερώθηκε το 1889 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού Συνεδρίου της Δεύτερης Σοσιαλιστικής Διεθνούς ως γιορτή της μισθωτής εργασίας, σε ανάμνηση της αιματοβαμμένης εξέγερσης των εργατικών συνδικάτων του Σικάγο, που το Μάη του 1886 ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας ωράριο εργασίας στις 8 ώρες και καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Τα χρόνια πέρασαν, η δημοκρατία εξελίχθηκε και το 2009 η κοινωνία μας κατάφερε να γλυτώσει από το παθητικό κάπνισμα.
Πάω κλουβί
πιστευω να πας πορεια!!!!!respect1
απαπαπαπα
κυκλοφορούν αδιακρίτως καπνίζοντες κουκουλοφόροι ενώ απαγορεύεται!
απαπαπαπαπα
απαπαπαπα
κυκλοφορούν αδιακρίτως καπνίζοντες κουκουλοφόροι
απαπαπαπαπα
απαπαπα σιγα τα αυγαlol2πιγεντε διαδιλωσετε Κ.Ιωαννα τοσα μυνηματα πολιτικου και κινωνικου περιεχομενου εδω στο navimania και φοβαστε τους καπνιζοντες κουκουλοφορους!!!!Ντροπη
Δεν μπορώ παιδάκι μου. Πονάει η μέση μου! ninja_hide
ολο δικαιολογιες!!!!!!!!δες αυτη τη φοτο μιας και σε ποναει η μεση σ!!!!
http://indy.gr/newswire/se-poreia-oi-syntaksioy3c7oi-etoima-ta-mat/syntaksiouxoi.jpg/image_preview
ποποποπο βρε σάμπως να βάλω τη μασέλα μου, να πάρω τη μαγκούρα μου και να κατέβω? Είδα κάτι ωραία γκομενάκια στη φώτο!
Υ.Γ. ΠΑΩ ΚΛΟΥΒΙ ΛΕΜΕ... μη με παρασύρεις μικρέ γιατί θα ρθει ο πουραντμίν και θα μου πάρει τα χάπια της χοληστερίνης και της υπέρτασης και δε με βλέπω καλά απόψε
ποποποπο βρε σάμπως να βάλω τη μασέλα μου, να πάρω τη μαγκούρα μου και να κατέβω? Είδα κάτι ωραία γκομενάκια στη φώτο!
Υ.Γ. ΠΑΩ ΚΛΟΥΒΙ ΛΕΜΕ... μη με παρασύρεις μικρέ γιατί θα ρθει ο πουραντμίν και θα μου πάρει τα χάπια της χοληστερίνης και της υπέρτασης και δε με βλέπω καλά απόψε
hysterical1superman1ερχομαι κλουβι!!!που θα σε βρω?
Υ.Γ σου γιαλισαν ΕεΕεΕlol3
http://www.mohaw.gr/future/anakoinseis-egkyklioi/ethniko-s3a7edio-drasis-gia-ti-dimosia-ygeia/ethniko-schedio-drasis-gia-to-kapnisma-2008-2012/view
Επίσημο έγγραφο από το υπουργείο Υγείας. Είναι ένα σύνολο μέτρων για την αντιμετώπιση του καπνίσματος. Πάρα πολύ καλό. Καπνιστές και μη αξίζει να το διαβάσετε.
Από 1 Ιουλίου 2009! Μέρα ανεξαρτησίας! wave22
Καπνιστές! Οι μέρες σας τελειώσαν! csaw2
Διαβάστε και πιστέψτε! hysterical1
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.