Επιστροφή στο Forum : ENAΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ DESTINATOR 3
θα ήθελα να σας ρωτούσα αν έχω την δυνατότητα να έχω ταυτόχρονα εγκατεστημένο το dest 3 (έχω ήδη εγκατεστημένο το ΡΝ),για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σε ορισμένες περιπτώσεις που κάλυπτε αυτό και που αδυνατεί το ΡΝ.
να κάνω δηλ. κάτι σαν επιλογή χαρτών...
σας ευχαριστώ
Αυτό το έχει κάνει ο MinOtaVrS, θα το δει και θα απαντήσει.
θα ήθελα να σας ρωτούσα αν έχω την δυνατότητα να έχω ταυτόχρονα εγκατεστημένο το dest 3 (έχω ήδη εγκατεστημένο το ΡΝ),για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σε ορισμένες περιπτώσεις που κάλυπτε αυτό
και που αδυνατεί το ΡΝ.
σας ευχαριστώ
Moλις το είδα :lol: :lol:
Λοιπόν κανε τα παρακάτω και είσαι JET !!
====================================
Destinators (Desinatort3 & DestinatorPN) in One Device
Λοιπόν για να σου δουλέψουν και οι 2 εκδόσεις θα πρέπει να έχεις:
Προηγουμενη εμπειρια
Οπωσδηποτε να εχεις παρει backup !!
Τον πρόγραμμα Resco File Explorer
ΣΤΗΝΕΙΣ το Destinator PN στην main memory και
1. Κανεις copy ολον τον φάκελο destinator που βρισκετε στο Desttinatorapps στην main memory στον Φάκελο DestinatorApps Destinator της Storage Card
2 Κανεις Delete όλα τα αρχεια και τους φακέλους απο τον φάκελο Destinatorapps της main memory πλην του φακέλου activation
3 Στήνεις το Destinator3 απο την κονσόλα στην Μain memory !
4. Στήνεις τον χάρτη GreeceG (ή GreeceΕ) στον φάκελο DestinatorApps στη Storage Card (στον οποίο θα υπάρχει ήδη και ο GreeceU απο την εγκατασταση του PN)
5. Με τον resco file explorer πας \Storage Card\DestinatorApps Destinator\Destinator\destinator.exe και to κανεις shortcut το start menu της συσκευής σου με το όνομα DESTINATOR ΡΝ
6. Με τον resco file explorer πας
DestinatorApps Destinator\Destinator\destinator.exe και to κανεις shortcut το start menu της συσκευής σου με το όνομα και το DESTINATOR3
Εnjoy...
MinOtaVrS
θα ήθελα να σας ρωτούσα αν έχω την δυνατότητα να έχω ταυτόχρονα εγκατεστημένο το dest 3 (έχω ήδη εγκατεστημένο το ΡΝ),για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σε ορισμένες περιπτώσεις που κάλυπτε αυτό
και που αδυνατεί το ΡΝ.
σας ευχαριστώ
Moλις το είδα :lol: :lol:
Λοιπόν κανε τα παρακάτω και είσαι JET !!
Destinators (Desinatort3 & DestinatorPN) in One Device
Λοιπόν για να σου δουλέψουν και οι 2 εκδόσεις θα πρέπει να έχεις:
Προηγουμενη εμπειρια
Οπωσδηποτε να εχεις παρει backup !!
Τον πρόγραμμα Resco File Explorer
ΣΤΗΝΕΙΣ το Destinator PN στην main memory και
1. Κανεις copy ολον τον φάκελο destinator που βρισκετε στο Desttinatorapps στην main memory στον Φάκελο DestinatorApps Destinator της Storage Card
2 Κανεις Delete όλα τα αρχεια και τους φακέλους απο τον φάκελο Destinatorapps της main memory πλην του φακέλου activation
3 Στήνεις το Destinator3 απο την κονσόλα στην Μain memory !
4. Στήνεις τον χάρτη GreeceG (ή GreeceΕ) στον φάκελο DestinatorApps στη Storage Card (στον οποίο θα υπάρχει ήδη και ο GreeceU απο την εγκατασταση του PN)
5. Με τον resco file explorer πας \Storage Card\DestinatorApps Destinator\Destinator\destinator.exe και to κανεις shortcut το start menu της συσκευής σου με το όνομα DESTINATOR ΡΝ
6. Με τον resco file explorer πας
DestinatorApps Destinator\Destinator\destinator.exe και to κανεις shortcut το start menu της συσκευής σου με το όνομα και το DESTINATOR3
Εnjoy...
MinOtaVrS
φίλε μου MinOtaVrS , είσαι σίγουρος πως θα τα ...καταφέρω???
διαβάζοντας όλα τα παραπάνω που πρέπει να κάνω ένοιωσα ...υπερπλήρης με το ΡΝ!!!
πάντως σ ευχαριστώ φίλε μου που μου έδωσες την λύση...
πιστεύω να βρω κάποιον κομπιουτερά που να μπορέσει να ακολουθήσει τα γραφόμενά σου (αν το κάνω εγώ βλέπω το ΜΙΟ να κάνει ...ΝΙΑΟΥ στα ...κεραμίδια!!),διαφορετικά ετοιμάσου να με ...υποδεχτείς Θεσ/νίκη (αν δεν κάνω λάθος!!!)
και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου...
φίλε μου MinOtaVrS , είσαι σίγουρος πως θα τα ...καταφέρω???
διαβάζοντας όλα τα παραπάνω που πρέπει να κάνω ένοιωσα ...υπερπλήρης με το ΡΝ!!!
πάντως σ ευχαριστώ φίλε μου που μου έδωσες την λύση...
πιστεύω να βρω κάποιον κομπιουτερά που να μπορέσει να ακολουθήσει τα γραφόμενά σου (αν το κάνω εγώ βλέπω το ΜΙΟ να κάνει ...ΝΙΑΟΥ στα ...κεραμίδια!!),διαφορετικά ετοιμάσου να με ...υποδεχτείς Θεσ/νίκη (αν δεν κάνω λάθος!!!)
Χεχεχε ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
εγω λεω φιλε daspan να κανουμε καμια επισκεψη στον mino στη σαλονικα να μας κερασει και κανα τριγωνο :lol: :lol:
φιλικα Μακης
:lol: :lol:
εγω λεω φιλε daspan να κανουμε καμια επισκεψη στον mino στη σαλονικα να μας κερασει και κανα τριγωνο :lol: :lol:
φιλικα Μακης
Apo logia !!
xexee... :lol: :lol:
καλάάάά....
κανόνισε να μας δεις κανένα πρωινό να χαζεύουμε ότι φαίνεται απ΄τ' άλογο του Μεγαλέξανδρου!!!!! :D :D :D
καλάάάά....
κανόνισε να μας δεις κανένα πρωινό να χαζεύουμε ότι φαίνεται απ΄τ' άλογο του Μεγαλέξανδρου!!!!! :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.