Επιστροφή στο Forum : Ειδοποιήσεις στα θέματα που παρακολουθώ
δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση για τα θέματα που παρακολουθώ, ενώ έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. είναι γενικότερο το πρόβλημα ή δεν έχω κάνει ίσως κάτι σωστά;
κάποιος άλλος που έχει αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει ;
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα
δεν περνώ καμία ειδοποίηση για τα θέματα που παρακολουθώ
Τσεκάρετε το mail σας πως είναι σωστό και θα το δούμε.
Τσέκαρα το mail μου και είναι σωστό
Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι στον υποφάκελο «Θέματα που παρακολουθείτε»
ενώ βάζω στην στήλη «Ειδοποιήσεις» όλα τα τικ στα αντίστοιχα σημεία, όταν ξαναμπώ στον υποφάκελο δεν είναι κανένα τσεκαρισμένο
ευχαριστώ, λογικά το πρόβλημα ξεκινά από εμάς. παρακαλώ αν δείτε από αύριο κάποια αλλαγή να ενημερώσετε.
Καλησπερα και απο μενα στο Νεο μας φορουμ
Εγω εχω το εξης προβλημα????απο τοτε που αλλαξε το φορουμ και κανω login ,Πχ μου λεει τελευταια επισκεψη σας :23-02-08 αλλα δεν μου βγαζει τα αδιαβαστα μηνυματα απο την τελευταια επισκεψη οπως στο παλιο φορουμ για να μπορω να δω πια ειναι τα μηνυματα απο την τελευταια φορα που ημουν on-line,και να τα διαβασω.
Τι παιζει ξερει κανεις ??
Ευχαριστω.
Στην πάνω γραμμή του forum υπάρχουν τα "Νέα Μηνύματα". Πάτα το και όλα OK. :smt002
ChrisAthens
28-02-08, 10:36
εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα. βρίσκομαι να παρακολουθώ θέματα που δεν παρακολουθώ!!
δες όλες τις επιλογές σου στον πίνακα ελέγχου.
εγώ πάλι έχω άλλο πρόβλημα. βρίσκομαι να παρακολουθώ θέματα που δεν παρακολουθώ!!
Νομίζω ότι κρατάει τα θέματα που έχεις κάνει πρόσφατα δημοσίευση. Αν αποσυνδεθείς και ξανασυνδεθείς δεν θα υπάρχουν.
ουτε σε εμενα ερχονται ειδοποιήσεις
Τσέκαρα οτι όλες οι επιλογές μου είναι σωστές, αντικατέστησα (με τα ίδια) τους κωδικούς και email, αλλά συνεχίζω να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ...
Το θέμα είναι σημαντικό (για εμένα τουλάχιστον), που λόγω έλλειψης χρόνου, "χάνω" όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που γράφονται στο φορουμ μας...
είναι όντως σημαντικό, το ψάχνουμε.
ενημερώνω οτι ακόμα δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση...
(43 θέματα παρακολουθώ)
τι γίνεται;
ενημερώνω οτι ακόμα δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση...
(43 θέματα παρακολουθώ)
τι γίνεται;
δεν εισαι ο μονος.υπομονη γιατι εχει γινει καλη δουλεια.μονο να διορθωθουν.. οι παιδικες ασθενειες :smt039
Περίεργο , σε μένα ερχόντουσαν κανονικά έως ότου το απενεργοποίησα γιατί πληθύναμε και άρχισε να γίνεται ενοχλητικό τόσα μηνύματα .
Πιστεύω ότι έχεις επιλέξει το ''άμεση ειδοποίηση με email'' .
ChrisAthens
03-03-08, 13:36
σήμερα για πρώτη μέρα από την έναρξη του νέου φόρουμ, ο φάκελος των... παρακολουθήσεων είναι κενός!! αντε μπας και γλυτώσουμε τον χαρακτηρισμό του.. χαφιέ!!
Περίεργο , σε μένα ερχόντουσαν κανονικά έως ότου το απενεργοποίησα γιατί πληθύναμε και άρχισε να γίνεται ενοχλητικό τόσα μηνύματα .
Πιστεύω ότι έχεις επιλέξει το ''άμεση ειδοποίηση με email'' .
Εννοείται...
Ακόμα δεν μου έρχεται τίποτα...
Κι εμενα δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση ενώ στο profil μου ειναι τσεκαρισμενη η ''άμεση ειδοποίηση με email''
χωρις καμμια αλλαγη σε ρυθμισεις η explorer απο σημερα μεσημερι αρχισα να λαβαινω κανονικα ειδοποιησεις με e-mail για θεματα που παρακολουθω:smt080
μόλις τώρα μου ήρθε και εμένα ειδοποίηση...
θα βρεθηκε η αιτια.μπραβο σε οσους ακουραστα προσπαθουν και δινουν παντα λυσεις.:smt041
επιτέλους, μου έρχονται ειδοποιήσεις...
αν και πιστεύω οτι άργησε να φτιαχτεί το πρόβλημα, χωρίς να έχουμε καμιά σχεδόν ενημέρωση, ευχαριστούμε τους τεχνικούς που το έλυσαν.
Tι ενημέρωση να κάνουμε βρε παιδιά, απλά ψάχναμε να δούμε από που είναι το πρόβλημα, όπως ασχολούμαστε και με άλλα που έχουν αναφερθεί κι ακόμα περισσότερα. Aφού εντοπίστηκε, λύθηκε.
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω
θα πρέπει να ενεργοποιήσεις ξανά τις ειδοποιήσεις για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν
γιατί οι παλιές χάθηκαν μετά την διόρθωση που έκαναν
θα πρέπει να ενεργοποιήσεις ξανά τις ειδοποιήσεις για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν
γιατί οι παλιές χάθηκαν μετά την διόρθωση που έκαναν
Δεν είναι σίγουρο οτι χρειάζεται να γίνει αυτό. Πρέπει να το ελέγξεις πρώτα. Σε εμένα τα θέματα που παρακολουθώ δεν έχουν χαθεί.
Και σε μενα καμμια ειδοποιηση για νεες τοποθετησεις σε θεματα που παρακολουθω. Οι ρυθμισεις μου ελεγεμενες 100%.
Μήπως όταν ποστάρεις είναι επιλεγμένο πιο κάτω μετά την ''καταχώρηση'' το
Παρακολούθηση θέματοςΤύπος Ειδοποίησης:
Δεν επιθυμώ παρακολούθηση Καμία ειδοποίηση μέσω email
Μήπως όταν ποστάρεις είναι επιλεγμένο πιο κάτω μετά την ''καταχώρηση'' το
Παρακολούθηση θέματοςΤύπος Ειδοποίησης:
Δεν επιθυμώ παρακολούθηση Καμία ειδοποίηση μέσω email
Το αντιθετο...Ειναι επιλεγμενο το αμμεση ειδοποιηση με email.
apostolisv
11-04-08, 16:40
(..)
Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι στον υποφάκελο «Θέματα που παρακολουθείτε»
ενώ βάζω στην στήλη «Ειδοποιήσεις» όλα τα τικ στα αντίστοιχα σημεία, όταν ξαναμπώ στον υποφάκελο δεν είναι κανένα τσεκαρισμένο
κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, με το τσεκάρισμα, και σε explorer & με firefox. Διαβάζω όμως ότι άρχισαν να έρχονται μηνύματα σε κάποιους, μήπως κάνω κάτι λάθος;
Οι ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθείτε λειτουργούν κανονικά. Δείτε προσεκτικά όλες τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου σας. Πιθανώς να σας δημιουργούν προβλήματα επίσης κάποια προγράμματα που προστατεύουν τον υπολογιστή σας. Δείτε τις ρυθμίσεις τους.
Πιθανώς να σας δημιουργούν προβλήματα επίσης κάποια προγράμματα που προστατεύουν τον υπολογιστή σας.
Μονο για αυτο το forum και ενα ακομα σε μενα ???? Καπως χλωμο...Σε αλλα 6-7 φορουμ δουλευουν κανονικα.
Οι ρυθμισεις τσεκαρισμενες 100% !!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.