PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΕΣΦΙΝΑ - ΔΙΣΤΟΜΟ

daspan
24-02-06, 22:01
φίλοι μου καλησπέρα σας...
Ήθελα να επισημάνω στους αρμόδιους μια σημαντική παράληψη διαδρομής που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη...
Πηγαίνοντας από Ναύπακτο για Αθήνα μέσω Ιτέας,και θέλοντας να παρακάμψω τους Δελφούς-Αράχωβα,η νορμάλ διαδρομή είναι μέσω Δεσφίνας-Δίστομου.
Ο δρόμος είναι πως μετά απ την Δεσφίνα (2-3 χλμ) υπάρχει κόμβος που στρίβεις αριστερά και σε βγάζει ακριβώς έξω απ το Δίστομο και συνεχίζεις πια για Λιβαδειά...
Με το ΡΝ δεν αναφέρεται καθόλου αυτός ο δρόμος (αν και είναι πάνω απο 15 χρόνια φτιαγμένος),και σου υποδεικνύει να κατεβείς στα Αντίκυρα και να πας μέσω Παραλίας Διστόμου για να ανεβείς στην συνέχεια στο Δίστομο για Λιβαδειά.
μια διαδρομή εντελώς κουτή γιατί κάνεις κάποιες δεκάδες χιλιόμετρα παραπανίσια εντελώς άσκοπα μιας και κάνεις ολόκληρο κύκλο...
καλό είναι οι φίλοι μας να διορθώσουν αυτή την διαδρομή
σας ευχαριστώ

daspan
27-02-06, 13:25
:( :( :( :(

chris1
27-02-06, 17:29
Σε ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις.
Ρίξε μια ματιά στην Πελοπόννησο. Στο ίδιο ποσοστό πληρότητας (αν όχι μεγαλύτερο) σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε όλους τους υπόλοιπους Νομούς της χώρας, ούτως ώστε να εξαλειφθούν σημαντικές παραλείψεις όπως αυτή που μας ανέφερες.

daspan
27-02-06, 21:39
Σε ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις.
Ρίξε μια ματιά στην Πελοπόννησο. Στο ίδιο ποσοστό πληρότητας (αν όχι μεγαλύτερο) σκοπεύουμε να αναβαθμίσουμε όλους τους υπόλοιπους Νομούς της χώρας, ούτως ώστε να εξαλειφθούν σημαντικές παραλείψεις όπως αυτή που μας ανέφερες.

οκ φίλε μου chris1...
απλά ήθελα να δω αν πήρατε το μήνυμά μου μιας και μια φορά που προσπάθησα να στείλω στην σχετική σελίδα (NGI) για αναφορά λαθών μούφυγε η ...μαγκιά μέχρι να το καταφέρω!!!
και πάλι σ ευχαριστώ...