Επιστροφή στο Forum : Έσπασα την κάρτα μνήμης
panaotis1979
15-02-08, 16:13
Γειά σας παίδια.Είμαι καινούργιος στο forum και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.Έσπασα την κάρτα μνήμης του pda μου και έχασα τον χάρτη που είχα μέσα.Το pda είναι royaltek με χάρτη papaGO V7.Tι πρέπει να κάνω τώρα?Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τον χάρτη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλύτερα να μιλήσεις με την εταιρία που βγάζει το papago.
panaotis1979
15-02-08, 22:59
Καλύτερα να μιλήσεις με την εταιρία που βγάζει το papago.
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μήπως υπάρχει τρόπος άπο to internet.Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν οτι πρέπει να πάω στα γραφεία τους τα οποία είναι στην Αθήνα.
Δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται να πας αυτοπροσώπως από την Πρέβεζα στην Αθήνα, κάποιος άλλος τρόπος θα υπάρχει. Μάλλον να επικοινωνήσεις ξανά...
δυστυχώς φίλε μου εμπλεξες,η εν λόγω εταιρεία το μόνο που την ενδιαφέρει ειναι μάλλον μόνο να πουλήσει.για servis ουτε λόγος τους παίρνεις τηλέφωνο και σε εχουν γραμμένο δυστυχώς την φάγαμε απο την εν λόγω εταιρεία.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ {ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ} ΦΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
Υ.Γ. εσένα πάλι καλα σε ειπαν να πας αθήνα! σε αλλους ουτε τους ενημερώνουν.
περαστικά μας.
Aπό τη σελίδα τους πάντως,μπορείς να κατεβάσεις το papago και να το εγκαταστήσεις ξανά.Αρκεί να έχεις τα κλειδιά ενεργοποίησης.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.