PDA

Επιστροφή στο Forum : Destinator 3 Software Development Kit και NAVTEQ Map files

Nazx
27-04-05, 19:27
Απο το σαιτ του MapMonkey:
"The software available on this site requires the use of both a HSTC Destinator 3 Software Development Kit and NAVTEQ Mapping files".

Μου λεει καποιος που θα βρω το D3 SDK και τα NAVTEQ map files???
Και ποσο κοστιζουν αν ειναι δυνατον...

Nazx
28-04-05, 16:25
Απευθυνομαι κυριως στους admins/mods που εχουν αμεση σχεση με το θεμα! Μπορειτε να με πληροφορησετε για το που μπορω να βρω το SDK και τα NAVTEQ mapping files που απαιτει το MapMonkey??

Σκοπευω να χρησιμοποιησω το Destinator 3 σε PC που υπαρχει στο αυτοκινητο και δεν εχω βρει καποια αλλη λυση..

Μπορω να προμηθευτω τα παραπανω καπου απο εδω η μονο στο εξωτερικο υπαρχουν (τα οποια εχω ηδη βρει γυρω στα 50 ευρω)??

Ποσο θα κοστισουν?

tlg
28-04-05, 18:57
Απευθυνομαι κυριως στους admins/mods που εχουν αμεση σχεση με το θεμα! Μπορειτε να με πληροφορησετε για το που μπορω να βρω το SDK και τα NAVTEQ mapping files που απαιτει το MapMonkey??

Σκοπευω να χρησιμοποιησω το Destinator 3 σε PC που υπαρχει στο αυτοκινητο και δεν εχω βρει καποια αλλη λυση..

Μπορω να προμηθευτω τα παραπανω καπου απο εδω η μονο στο εξωτερικο υπαρχουν (τα οποια εχω ηδη βρει γυρω στα 50 ευρω)??

Ποσο θα κοστισουν?

Ακριβως τα ιδια θα ηθελα να μαθω κ εγω για τον ιδιο ακριβως λογο... :)

Nazx
29-04-05, 15:11
Να φανταστώ οτι λογω των ημερων του Πασχα δεν εχει και πολύ κινηση για να μας απαντησουν...

Με την πρωτη ευκαιρια ρε παιδια δωστε μας μια απαντηση! Υπάρχουν στην Ελλαδα? Αν ναι που και ποσο??

Αντε και καλη Ανασταση!

maximi01
29-04-05, 18:14
Πράγματι λόγω Πάσχα είμαστε όλοι σε διακοπές.
Το θέμα της έκδοσης του Destinator για Car PC είναι μια μεγάλη ιστορία και δεν είναι δυνατόν να σας την πω τώρα. Θα κάνετε λίγη υπομονή από Τρίτη και μετά. Επιγραμματικά όμως αναφέρω ότι το SDK με άδεια χρήσης, το διαθέτει η HSTC ως λύση ανάγκης (για να μην κυκλοφορούν μη νόμιμες άδειες car pc) δεδομένου ότι έχει έτοιμη επίσημη λύση την οποία ελπίζω πολύ σύντομα να αποφασίσει να την κυκλοφορήσει. Το site του MapMonkey υποχρεώθηκε να προτείνει την λύση SDK γιατί το λογισμικό που είχε αναπτύξει και διέθετε μέσω του site (πολύ ενδιαφέρον κατά τα άλλα) ήταν μη νόμιμο.
Όσο για τους χάρτες NAVTEQ προφανώς αναφέρεται στην Αγγλία γιατί στην Ελλάδα λειτουργεί μόνο με τους χάρτες της NGI. Αυτά προς το παρόν και Καλή Ανάσταση

Nazx
29-04-05, 20:07
Πράγματι λόγω Πάσχα είμαστε όλοι σε διακοπές.
Το θέμα της έκδοσης του Destinator για Car PC είναι μια μεγάλη ιστορία και δεν είναι δυνατόν να σας την πω τώρα. Θα κάνετε λίγη υπομονή από Τρίτη και μετά. Επιγραμματικά όμως αναφέρω ότι το SDK με άδεια χρήσης, το διαθέτει η HSTC ως λύση ανάγκης (για να μην κυκλοφορούν μη νόμιμες άδειες car pc) δεδομένου ότι έχει έτοιμη επίσημη λύση την οποία ελπίζω πολύ σύντομα να αποφασίσει να την κυκλοφορήσει. Το site του MapMonkey υποχρεώθηκε να προτείνει την λύση SDK γιατί το λογισμικό που είχε αναπτύξει και διέθετε μέσω του site (πολύ ενδιαφέρον κατά τα άλλα) ήταν μη νόμιμο.
Όσο για τους χάρτες NAVTEQ προφανώς αναφέρεται στην Αγγλία γιατί στην Ελλάδα λειτουργεί μόνο με τους χάρτες της NGI. Αυτά προς το παρόν και Καλή Ανάσταση

Φιλε μου σ'ευχαριστω για την αν μη τι αλλο αρκετα κατατοπιστικη απαντηση, ακομη και αυτε τις Αγιες ημερες!

Αναμενω σε μια πληρη απαντηση μολις μπορεσεις για το εν λογω ζητημα...

Και πανω απο ολα: απο που μπορουμε να προμηθευτουμε το απαιτουμενο λογισμικο και σε τι κοστος εκαστο?

Nazx
05-05-05, 14:02
Φιλε μου θα μας πεις τελικα τι γινεται με το destinator 3 για PC?

Το SDK που μας ενδιαφερει κυριως που μπορουμε να το βρουμε? Οπως και τα map files προκειμενου να ειμαστε και νομιμοι....

Nazx
12-06-05, 23:57
τελικα τι εγινε με το sdk?? θα το βρουμε πουθενα?

maximi01
13-06-05, 12:20
Το Destinator για PC δεν θα κυκλοφορήσει προς το παρόν. Είναι απόφαση πολιτικής της εταιρίας HSTC, προφανώς γιατί βγαίνουν σύντομα στην αγορά dedicated συστήματα με λογισμικό DestiantorPN. Αυτό που κυκλοφορεί (όσοι το έχουν δει) είναι παρωχημένο και δεν υποστηρίζεται. Μπορεί δηλαδή κάποια από τις επόμενες αναβαθμίσεις χαρτών να μην είναι και συμβατές. Αντίθετα υπάρχει SDK που υποστηρίζεται για PPC αλλά υποθέτω ότι δεν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει.