Επιστροφή στο Forum : Εικονίδιο Destinator σε Μio C220 Στην επιφάνεια εργασίας
Καλημέρα σε όλους
Έχω ένα mio c220 του έβαλα το Destinator και δεν μπορώ να βάλω την συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας του mio…
Σας παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας
Ευχαριστώ πολύ
Αν έχεις το γνωστό ξεκλείδωμα , δεν μπορείς , πρεπει να αλλάξεις το background... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις τιν συντόμευση του ΜΙΟΜΑΡ και να τρέχεις απο εκεί το destinator...
Αν έχεις το γνωστό ξεκλείδωμα , δεν μπορείς , πρεπει να αλλάξεις το background... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις τιν συντόμευση του ΜΙΟΜΑΡ και να τρέχεις απο εκεί το destinator...
ΜΗΠΩς θα μπορουσες να μας υποδειξεις τη διαδικαΣΙΑ?θα με ενδιεφερε
σε ευχαριστω
Eχετε το βάλει το ξεκλείδωμα με την sd?Oλα τα αρχεία που εμφανίζονται στο νέο μενού,αποθηκεύονται στο my flash disk\script.Πρέπει λοιπόν να μπεις σε αυτό το φάκελο και να βρεις τα αρχεία button(π.χ. 04,05κτλ).ini και στη συνέχεια να το επεξεργαστείς στην συσκευή σου,ώστε να βάλεις το μονοπάτι του destinator.Αντέγραψε και το αρχείο sysinfosettings.ini.Aυτό το αρχείο δίνει στο μενού την δυνατότητα να καταλαβει ποια εικονιδια θελεις να εμφανιστούν.Το button.ini θα πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή
GLOBALSETTINGS
ShowMessage = 0
X =110
Y =21
Width = 45
Border = 0
BackgroundColor = 000000
BackgroundBitmap = \my flash disk\Script\back.bmp
BitmapOffsetX = x
BitmapOffsetY = y
Refresh = 0
Distance = 0
ICONXPBUTTON
Command = \Storage Card\Destinatorapps\Destinator\Destinator.exe
SizeNormal = 45
SizePushed = 45
ScaleAlpha = 100
IconNormal = \my flash disk\Script\destinator.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = \my flash disk\Script\destinator.ico
file bbbb...ti kaneis?
xanabrethikame...
se eyxaristo poly tha to dokimaso sto c230
Σας παρακαλώ στείλτε μου με pm τα αρχεία για να ξεκλειδώσω το c230 και να βάλω destinator.Είναι για το αφεντικό μου..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.