PDA

Επιστροφή στο Forum : DestinatorPN VGA, για την έκδοση 5.1.172

apostat
20-02-06, 22:15
Η έκδοση 5.1.172 του DestinatorPN έχει κάποιες διαφορές από την 5.1.165.
Εχω ανεβάσει στον FTP της NGI ένα καινούργιο πακέτο με τις απαραίτητες αλλαγές για να λειτουργήσει ο DestinatorPN σε VGA, με το όνομα DestinatorPN(5.1.172)-VGA.zip.

Δεν είναι τέλειο, αλλά αρκετά καλό ;-)

cgavar
20-02-06, 22:36
Τι εννοεις? Το Destinator PN που διαθέτει η NGI λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε VGA.

apostat
20-02-06, 22:55
Ναι μεν αλλά. Τα κουμπιά είναι σε άσχετες θέσεις, πολύ μικρά για να τα πατήσεις με το δάχτυλο, οι γραμματοσειρές δεν προσαρμόζονται στην ψηλή ανάλυση κλπ.
Δεν ξέρω βέβαια αν υπονοείς κάτι με το Το Destinator PN που διαθέτει η NGI. Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ, το οποίο αγόρασα πριν μερικές ημέρες από την NGI.
Το όνομά μου είναι Στάθης Αποστόλου, αν θέλει κάποιος να το ελέγξει.

maik
21-02-06, 10:14
tha ithela na protino mia kai asxolithikes ean ginete sta ikonidia na min
alaksi to megethos toys alla mono i thesi toys!
Emena prosopika apo tin stigmi poy to programa mpeni se VGA mode
moy aresoyn kai ta icons na einai mikra, mono poy prepei na mpoyne se sosti thesi, tora oso afora ta menu den theloyn kamia allagi oyte thesis oyte megethoys!

SE EYXARISTOYME OLOI GIA TON XRONO SOY!

zeppelin
21-02-06, 10:48
@cgavar
H έκδοση 5.1.172 παίζει χωρίς πρόβλημα σε PDAs με ανάλυση VGA αλλά σε QVGA mode.
Αυτό που έφτιαξε ο apostat είναι ένα βελτιωμένο interface για να "παίζει" σε πραγματική ανάλυση VGA.

cgavar
21-02-06, 11:26
Φίλε apostat, δεν υποννοούσα τίποτα κακό με το σχόλιο μου και φυσικά δεν είναι θέμα ελέγχου. Απλά εξέλαβα ότι με την έκφρασή σου απαραίτητες αλλαγές για να λειτουργήσει ο DestinatorPN σε VGA εννοούσες ότι χωρίς αυτό δεν εγκαθίσταται σε PDA με οθόνη VGA. Σε ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου!

apostat
21-02-06, 12:12
@cgavar
Φίλε cgavar, λυπάμαι αν σε παρεξήγησα, αλλά ήμουνα μπουρινιασμένος με κάτι στόκους σε ένα γερμανικό Φόρουμ και την πλήρωσες εσύ.
Είναι και το θέμα λεπτό. Οι χάρτες της NGI είναι από τα ελάχιστα ψηφιακά προϊόντα (εκτός από τα επαγγελματικά μου) που ευχαρίστως τα πληρώνω. Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχει κάτι σαν gentlemen's agreement μεταξύ μας σε αυτό το ζήτημα, διότι όλοι οι κατασκευαστές λογισμικού πλοήγησης (συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της Destinator) μας έχουν χεσμένους πατόκορφα.

@Maik
Σου έστειλα ένα προσωπικό μαιλι με το Destinator.inf που χρειάζεσαι, επειδή δεν έχω πρόσβαση αυτήν την στιγμή στον ftp.

survey
21-02-06, 13:11
exw ena acer n35 ypostirizei to vga?
thanx in advance

zeppelin
21-02-06, 15:38
όχι