Επιστροφή στο Forum : Η Αναβάθμιση server τελειώσε
Με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η αναβάθμιση του server μας τελείωσε .
Εαν κατα την παραμονή σας στο forum αποκτήσετε κάποιο πρόβλημα η για οποιονδήποτε άλλο λόγο κάτι που δούλευε πριν , τώρα δεν δουλεύει, απαντήστε σε αυτήν την ενότητα για να το επιλύσουμε άμεσα.
Με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η αναβάθμιση του server μας τελείωσε .
Εαν κατα την παραμονή σας στο forum αποκτήσετε κάποιο πρόβλημα η για οποιονδήποτε άλλο λόγο κάτι που δούλευε πριν , τώρα δεν δουλεύει, απαντήστε σε αυτήν την ενότητα για να το επιλύσουμε άμεσα.
Δεν εμφανίζεται κάτω κάτω ποιος έκανε την τελευταία δημοσίευση και σε πιο θέμα.. Δεν μου είναι απαραίτητο, απλά κάτι λείπει από εκεί και είπα να το αναφέρω.. 8)
Όπως επίσης λείπει και το "Δημοσιεύσεις/ημέρα" (υπάρχει μόνο το νούμερο)..
Όπως επίσης λείπει και το "Δημοσιεύσεις/ημέρα" (υπάρχει μόνο το νούμερο)..
thank you , το κοιτάμε άμεσα. Υπάρχουν ακόμα κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία κοιτάμε
Βρε παιδάκια το forum σέρνεται ή μου φαίνεται? :(
mastoris than.
13-02-08, 14:41
Βρε παιδάκια το forum σέρνεται ή μου φαίνεται? :(Όχι Κώστα μου, αλλά όπως οτιδήποτε σοφιστικέ, είναι λίγο χαλαρό. Δεν ζορίζεται βρε παιδί μου, κατάλαβες; :D
...λίγο χαλαρό. Δεν ζορίζεται βρε παιδί μου, κατάλαβες; :D
Κατάλαβα, φίλε μου. Χαλαρά. :-D
Ζητούμε συγνώμη για όποια προβλήματα, τα οποία η ομάδα μας κοιτάει άμεσα. Ελπίζουμε στην υπομονή σας και οτι όλα θα είναι φυσιολογικά σύντομα
ευχαριστούμε για την κατανόηση
...λίγο χαλαρό. Δεν ζορίζεται βρε παιδί μου, κατάλαβες; :D
Κατάλαβα, φίλε μου. Χαλαρά. :-D
Οντως έτσι είδα κι εγώ.
( έχω αρχίσει και γίνομαι γρήγορος βλέπετε...)
Βρε παιδάκια το forum σέρνεται ή μου φαίνεται? :(
μπα ιδεα σου , ειναι :!: :twisted:
οχι αλλο καρβουνο ..... :D
Μήπως έχουν καταργηθεί οι ειδοποιήσεις που είχαμε ζητήσει να έχουμε σε διάφορα θέματα που παρακολουθούμε; (βλέπω οτι δεν λαμβάνω μηνύματα-ειδοποιήσεις)
Αν όχι, φαντάζομαι οτι θα είναι συμπτωματικό..
Φίλε ropox επειμένω ότι το forum είναι πολύ αργό. Έχω γραμμή ADSL 1024 kbps, και είναι σαν να έχω απλή γραμμή DialUp.
Σημειωτέον σε οποιοδήποτε άλλο site πάει σφαίρα. :(
Πράγματι πάει λίγο ''χαλαρά'' (κλεμένο αυτό)
Φίλε ropox επειμένω ότι το forum είναι πολύ αργό. Έχω γραμμή ADSL 1024 kbps, και είναι σαν να έχω απλή γραμμή DialUp.
Σημειωτέον σε οποιοδήποτε άλλο site πάει σφαίρα. :(
Κώστα είδα και τα 2 μηνυματά σου, και προσπαθούμε να το διορθώσουμε όσο γίνεται, Συνχρόνως όμως είμαστε σε φάση μετάβασης του υπάρχοντος φόρουμ σε νέα μηχανή, όπου περιμένω να λυθούν οποια προβλήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ελπίζω στην κατανοησή σου και των υπολοίπων φίλων μας, λίγες μέρες ακόμα.
watch this space
Μήπως έχουν καταργηθεί οι ειδοποιήσεις που είχαμε ζητήσει να έχουμε σε διάφορα θέματα που παρακολουθούμε; (βλέπω οτι δεν λαμβάνω μηνύματα-ειδοποιήσεις)
Αν όχι, φαντάζομαι οτι θα είναι συμπτωματικό..
mαλλον θα είναι συμπτωματικό γιατί δεν έχουμε αλάξει τίποτα απο τις ρυθμίσεις του φόρουμ
Φίλε μου η κατανόηση, τουλάχιστον η δικιά μου είναι δεδομένη. Νομίζω και όλων των άλλων παιδιών που θέλουν το καλύτερο. Ευχαριστούμε πολύ.
Σε κάποια μέλη (νομίζω κυρίως στους "Junior Member") υπάρχει το "ΠοιητήςAdminModeratorNewbieCaptain MarvelSite Admin"!!!
Κάπου νομίζω αναφέρθηκε. Που είναι τα avatars?
Κάπου νομίζω αναφέρθηκε. Που είναι τα avatars?
Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλα τα post.
Εκτός από τα avatars (ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί πχ 80χ80 και kb???) που είναι και τα smileys?
Δεν έχω διαβάσει ακόμα όλα τα post.
Εκτός από τα avatars (ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί πχ 80χ80 και kb???) που είναι και τα smileys?
Για τα avatars δεν μπορώ να σου απάντήσω για τον λόγο ότι δεν μπορείς να επέμβεις καν. Με τα smileys από ότι είδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Την ώρα που γράφεις κάποιο μήνυμα κάτα αριστερά λέει "Τα smilies είναι σε λειτουργία". Αν κάνεις κλικ εκεί σου βγάζει όλα τα διαθέσιμα smilies. :cool:
Από αύριο (σήμερα) θα φροντίσουμε να διορθωθούν μερικά προβληματάκια. Όλοι θα χρειαστούμε ένα χρόνο προσαρμογής.
αν θες να βαλεις τα smilies μονο! δε μπαινουν θελει ΚΑΙ κειμενο να εχεις γραψει!
Απο σήμερα μου βγαίνει το παρακάτω μήνυμα
" To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 4 posts. "
Τι είναι το post ?
Πώς μπορώ να κάνω post ?
Ευχαριστώ
Απο σήμερα μου βγαίνει το παρακάτω μήνυμα
" To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 4 posts. "
Τι είναι το post ?
Πώς μπορώ να κάνω post ?
Ευχαριστώ
Post είναι αυτό που έκανες μόλις τώρα να γράψεις μήνυμα δηλαδή. Απλά πατάς στο post reply. grin1
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.