Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με Pretec SDIO GPS
Γεια και χαρά σε όλους . Έχω ένα QTEK 2020 στο οποίο έχω εγκαταστήσει ένα Pretec SDIO GPS. Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ρυθμίσεις αλλά με τίποτα , το PN δεν λέει να κάνει σύνδεση με τίποτα. Μου βγάζει αναζήτηση δορυφόρων αλλά μετά βγάζει το μήνυμα το GPS δεν βρέθηκε. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
Είχα κι έγω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο GPS, (το Destinator3 δε το έβρισκε καθόλου). Εκεί που έχουμε καταλήξει είναι ότι το συγκεκριμένο GPS δεν είναι συμβατό με smartphones. Σε κανονικό PDA που δεν είναι τηλέφωνο μπορεί να παίξει.
Είχα κι έγω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο GPS, (το Destinator3 δε το έβρισκε καθόλου). Εκεί που έχουμε καταλήξει είναι ότι το συγκεκριμένο GPS δεν είναι συμβατό με smartphones. Σε κανονικό PDA που δεν είναι τηλέφωνο μπορεί να παίξει.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το έστειλα πίσω και θα μου στείλουν της ίδιας μάρκας αλλά σε bluetooth. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ .
YDinopoulos
21-02-06, 18:02
Περιεργο...
Ειχα το 2020i με ενα ΒΤ gps της Pretec και δουλευε ρολοι !
Τελικά επειδή δεν είχαν ετοιμοπαράδωτο το pretec θα παραλάβω το Fortuna με το τελαυταίο firmware etc.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.