PDA

Επιστροφή στο Forum : Ημι-Ξεκλειδωμα MLS 4400BT ?

Trigger
11-02-08, 12:58
Δεν το εκανα ακομα αλλα ειμαι σχεδον ετοιμος .Δεν ειμαι προγραμματιστης ουτε θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου ...εν ολιγοις , διαβαζετε και καντε οτι κανετε με δικη σας ευθυνη

Καταρχην πιστευω πως η συσκευη ειναι Jensen (audiovox). Πηγαινοντας στο φακελο MyFlashDisk βρισκουμε το αρχειο DATA.ZIP και μεσα το φακελο Icons ...μεσα εκει υπαρχει το generic.bmp . Ανοιγοντας το , βλεπουμε το Logo του κατασκευαστη.

Ολο το ξεκλειδωμα στηριζεται στο αρχειο IGOPATH.TXT που βρισκεται μεσα στη συσκευη (το βρισκουμε με activesync στο φακελο MyFlashDisk ).

Καταρχην , το igopath.txt παραπεμπει σε IGO :-D :-D Προφανως , οι συσκευες αυτες ηταν προορισμενες για αλλο προγραμμα πλοηγησης ...μπορει να κανω και λαθος.

Ανοιγοντας το IGOPATH.TXT , βλεπουμε τα εξης :
[modules]
Multimedia = "icons/media.bmp", "", 0
BlueTooth = "icons/bluetooth.bmp", "\\windows\\BlueMain.exe"
Settings = "icons/settings.bmp", "settings", 1
Navigate = "\\MyFlashDisk\\Destinator.bmp", "\\SDMMC\\DestinatorApps\\Destinator\\Destinator.ex e"

[Multimedia]
Audio = "icons/media.bmp", "\\windows\\MP3Player.exe"
Video = "icons/games.bmp", "\\windows\\MP4Player.exe"
Photo = "icons/photo.bmp", "\\windows\\IMAGEView.exe"

Απο εδω δηλαδη το PNA παιρνει πληροφοριες για το τι εμφανιζει / τρεχει μετα την εκκινηση . Πχ Πατωντας Navigate τρεχει το Dest που ειναι στη καρτα μνημης (οπως αλλωστε φαινεται και στο address). Τα υπολοιπα προγραμματα βρισκονται μεσα στη μνημη της συσκευης .

Λογικα , αλλαζοντας τις παραπανω διαδρομες / εικονικα κουμπια μπορουμε πχ να πουμε στη συσκευη να τρεξει windows explorer ..αρκει να κανουμε edit το igopath.txt και να του ορισουμε ποιο προγραμμα θα τρεξει και που θα το βρει.Για να γινει αυτο , λογικα ''τραβαμε'' το IGOPATH.TXT στον υπολογιστη μας , το ανοιγουμε εκει , το κανουμε edit/save και μετα το ξαναμεταφερουμε στο PNA αντικαθιστωντας το παλιο (απο το οποιο ειναι καλο να κανουμε ενα back up ασφαλειας).

Τι λετε ? καλα παμε ? Λογικα θα τρεξει IGO ...Δυστηχως δεν εχω καποιο αλλο προγραμμα για να το δοκιμασω ουτε θελω να ''παιζω'' με πειρατικα προγραμματα.

Κανοντας search για τις λέξεις igopath.txt βρισκονται τα παρακατω στο νετ ...εκει αλλωστε στηριζω και τα παραπανω :

http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=88474&whichpage=3
να το Jensen ...ιδιο δεν φαινεται με το 4400ΒΤ ? :-D :-D

http://www.redflagdeals.com/forums/showthread.php?t=458439 :wink:

Zorba_The_Freak
13-02-08, 11:51
Μπραβο βρε Βασίλη...

Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση..

ΥΓ: "Trigger" από που να προέρχεται αυτό άραγε? :P :P

NXAT
14-02-08, 20:13
Τυχαια ειδα την συζητηση. Λειτουργει σε 3900ΒΤ.
Γνωριζετε προγραμματα που να εχουν καμμια χρησιμοτητα;