PDA

Επιστροφή στο Forum : Χάρτες Εξωτερικου και μετάβαση

MELASLOG
08-02-08, 12:31
Καλημέρα.
Εχω βάλει στην στην κάρτα μου χάρτες εωτερικού Q4.2006 και το Euroroads Q4.2006 και τον ελληνικό της NGI.
Τους βλέπω κανονοκά στην επιλογή χαρτών και μπορώ να τους εναλλάσω.
Εχοντας επιλέξει τον Eurooads βάζω αφετηρία Αθήνα και προορισμό London και όταν πατάω GO, κολλάει το σύμπαν και δεν κάνει τίποτα.
Τι μπορεί να φταιέι; Θυμάμαι παλαιότερα να το έχω κάνει.
Ευχαριστώ

caldo
10-02-08, 17:54
Έχοντας ακούσει οτι στα σύνορα πρέπει να γίνεται αλλαγή χάρτη απο τον χρήστη, δηλαδή οτι αυτό δεν γίνεται αυτόματα, προφανώς δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις.
Εκτός αν ο Euroroads λειτουργεί διαφορετικά.

ΚΩΣΤΑΣ
10-02-08, 20:19
Έχοντας ακούσει οτι στα σύνορα πρέπει να γίνεται αλλαγή χάρτη απο τον χρήστη, δηλαδή οτι αυτό δεν γίνεται αυτόματα, προφανώς δεν γίνεται αυτό που πας να κάνεις.
Εκτός αν ο Euroroads λειτουργεί διαφορετικά.

Εχω την εντύπωση ότι έχοντας τους χάρτες Euroroads (ΟΧΙ τον Ελληνικό χάρτη της NGI) τότε δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ αλλαγή. :D

bbbb
10-02-08, 21:53
Δεν επιλέγουμε ως αρχικό τον χάρτη ΕU_Roads αλλά τον χάρτη της χώρας στην οποία βρισκόμαστε.Από Ελλάδα πρέπει να βάλουμε τον χάρτη της Navteq.Τουλάχιστον έτσι υπολογίζει διαδρομή.Τώρα στην πράξη δεν ξέρω τι θα συμβεί.Destinator είναι αυτό :lol:

sinapias
10-02-08, 22:12
αν θες να δουλεψει σωστα ο EU ROADS βαλε τον μονο του στην καρτα σου.

ascites
11-02-08, 13:49
O bbbb εχει δικιο,χρησιμοποιούμε αρχικά τον χάρτη Ελλάδος της Navteq εφοσον θέλουμε να ξεκινήσουμε από Ελλάδα ,οριζουμε το σημείο αφετηριας και μας δινει επιλογή αλλαγή χώρας αν κανουμε κλικ πάνω στον χάρτη... οποτε οριζουμε και το σημείο αφιξης και το προγραμμα κάνει υπολογισμό ολης της διαδρομής.

bbbb
11-02-08, 16:05
Παρατήρησα όμως ότι οι χάρτες 2006.q4 δουλεύουν σωστά μόνο στο 7.Στο 6.1.1 υπάρχει μια δυσλειτουργία.