Επιστροφή στο Forum : ξεκλειδωμα και hard reset
γεια σας και απο εμενα εχω καποιες αποριες και αν μπορειτε απανστ pleasε
ειμαι και εγω κατοχος του n100 και θα ηθελα να μου πειτε πως ξεκλειδωνει το μηχανημα (διοτι θελω να βαλω κατι προγραματακια μεσα αν γινετε δηλ. και αν θα εχω μετεπειτα προβλημα με το destinator
και σχετικα με το hard reset πως γινετε? δηλ. τι κανει αυτο? φορματ τιν συσκευη? και αν ναι τοτε πως βαζουμε ξανα τα προγραματα μεσα? destinator και αλλα
δηλ. τι κανει αυτο? φορματ τιν συσκευη? και αν ναι τοτε πως βαζουμε ξανα τα προγραματα μεσα? destinator και αλλα
Ο μόνος που μπορεί να σου πεί πως γίνεται το hardreset στην συσκευή σου είναι το manual ή κάποιος άλλος χρήστης με ίδια συσκευή. Σχετικά με το είναι. Είναι η διαδικασία που επαναφέρει την συσκευή στην κατάσταση που ήταν μόλις βγήκε από το εργοστάσιο, φορτωμένο πάνω σε αυτή μόνο το λειτουργικό της σύστημα. Δεν έχει καμμιά σχέση με format. Τα προγράμματα τα βάζεις με την ίδια διαδικασία που τα πρωτοεγκατέστησες. :D
To hard reset στο loox γινεται ως εξης..
Βαζεις το διακοπτακι που υπαρχει στο πλαϊ στη θεση LOCK (δηλαδη να φαινεται το κοκκινο σημαδι και να μην αντιδρα σε οποιοδηποτε πατημα κουμπιου-touchscreen) και στη συνεχεια, κρατωντας πατημενο το κουμπι off, κανεις reset. Πατας το κουμπακι του reset, και κρατωντας πατημενο ακομα το κουμπι off θα πρεπει να εμφανιστει ενα μηνυμα στην οθονη. Στη συνεχεια βαζεις το κουμπι LOCK στη θεση off (δηλαδη προς τα κατω) και βουαλά. Βεβαια, το hard reset δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις, εκτος κι αν εχει μπλοκαρει τελειως η συσκευη και το soft reset δε σωζει την κατασταση, ή αν θες να του αναβαθμισεις το firmware.
Απο την αλλη μερια, μην περιμενεις οτι θα βαλεις ο,τι προγραμμα επιθυμεις στο loox. Λιγα πραγματα μπορεις να του βαλεις κι αυτα με αρκετη 'μανούρα', μιας και εχει για λειτουργικο τα windows ce και οχι τα windows mobile που εχουν τα PDA.
Στην ελληνικη, οι οδηγιες για το hard reset ειναι :
push the lock button to UP, hold the power button while briefly pressing the reset button, keep power button pressed until you message on screen, then push lock button down to reset everything
(απο εδω http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=71114#top )
thanks για της απαντησεις περι το hard reset δεν μου χρειαστηκε δοξα τον θεο, δουλευει μια χαρα και χωρις προβληματα αλλα απο απλο ενδιαφερων αν χρειαστει..
κωστα..το dest ειναι στην καρτα και οι χαρτες, απλως ξαναβαζω την καρτα μεσα και θα δουλεψει?η θα πρεπει να εγκαταστησω και καποιο αλλο προγραμα για να δουλεψει το dest?
τωρα σχετικα με το ξεκλειδωμα της συσκευης δεν μου απαντησατε πως γινετε??
και παλι ευχαριστω
Αναφορικα με το ξεκλειδωμα, ριξε μια ματια εδω (ειναι στα αγγλικα το forum)
http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=71114&whichpage=1&SearchTerms=n100
Παλαιοτερα, ειχα ξεκλειδωσει το Ν100, αλλα δεν κερδισα και τιποτα..
Σχετικα με την καρτα και το dest... απο τη στιγμη που εχεις βαλει τα απαραιτητα αρχεια στην καρτα (που τα παιρνει κανεις απο την ngi),
απλα τη βαζεις στο Ν100 και κανεις soft reset. Αν το κανεις μια φορα, μετα δε χρειαζεται reset, απλα on/off.
ok thanks να ειστε παντα καλα να μας βοηθατε εμας τους νεους εδω....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.