Επιστροφή στο Forum : Mls A3850 + Destinator 7
music_lover
06-02-08, 22:57
η Α3850 είναι νέα συσκευή η οποία έρχεται με destinator 6.1
http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=3
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1076736
τα windows ce 5 που περιέχει είναι κλειδωμένα και την θέση τους έχει πάρει ένα κεντρικό μενού με επιλογές όπως προήγηση,μουσική,βίντεο,ει όνες κτλ
το πρόβλημα είναι μπορούμε και πως να βάλουμε Destinator 7 σε αυτήν την συσκευή?
μερικά στοιχεία:
όταν το συνδέω στον υπολογιστή μέσω usb μου βγάζει τέσσερα εικονίδια:
ένα με όνομα / στον οποίο υπάρχουν φακέλοι με όνομα windows,program files,temp και my documents (τα vista μου γράφουν οτι είναι 6,5mb με ελεύθερο χώρο 6,4mb) σε tfat :?
ένα με όνομα Network ο οποιος είναι κενός σε fat32
ένα με όνομα ResidentFlash που περίεχει μόνον έναν φάκελο με τον όνομα MobileNavigator και έχει μόνο ένα αρχείο μέσα το DestCore.dll σε fat32
και ένα με όνομα SDMMC που περιέχει το destinator 6 σε φάκελο με όνομα MobileNavigator στον οποιό περιέχεται το destinator 6.1 και έναν άλλο με το όνομα slideplayer σε fat32
ευχαριστώ για τον χρόνο σας :wink:
με ενδιαφερει και εμενα...
εφοσον ειμαστε νομιμοι χρηστες μπορουμε να του βαλουμε το 7?
Αφού είναι φορτομένο το destinator 6.1 σίγουρα θα παίρνει και το 7 .
ναι αλλα πως το ξεκλειδονεις για να το βαλεις?
Τι να ξεκλειδώσεις , αφού φοράει το destinator και συγχρονίζεται με το pc δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι άλλο .
Αγγελος Φάγκρας
16-03-08, 00:05
Συγγνωμη παιδια ,ειναι νεος και δεν γνωριζω εαν πρεπει να βάλω εδω το θέμα μου ή οχι ...
Θα ήθελα να μάθω εαν
γινεται εγκατασταση το destinator 7 στο MLS 3850 ?
Επίσης σε περίπτωση που θελήσω χάρτη της Αυστριας για το συγκεκριμενο PNA ,που μπορω να τον βρω ?
Καλώς ήρθες.
Οπως έχει περιγραφτεί σε διάφορα post μπορεί να γίνει εγκατάσταση. Ψάξε στο forum και θα βρεις άκρη.
Οσο για τους χάρτες
http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 :D
Αγγελος Φάγκρας
16-03-08, 01:11
Σε ευχαριστω για την γρηγορη απάντηση.
Μεχρι στιγμής κανενας δεν εχει κανει σε mls3850 αναβάθμιση το dest7 ...
Επίσης εαν ειναι να πληρωσω οσα εδωσα μεχρι τωρα για να αγορασω "Ευρωπαϊκοί χάρτες για Destinator 6" για μια χωρα που το θελω μονο και αυτο με στοιχεια του 2006 ...αστο θα χρησιμοποιησω ταξί !!!
Αγγελος Φάγκρας
16-03-08, 10:41
παιδια εχετε δικιο ....
Δεν μπαινει λογω αλλων folder π.χ MobileNavigator με DestinatorApps κ.α
Θα πρεπει να γινει ειδικο θεμα στις συσκευες πλοηγησης Α3850 για να βρουμε την ακρη γιατι και την αλλη εβδομαδα να βγει το 7 δεν μπορούμε να το "κολλήσουμε" σε αυτην την συσκευη
Εκτος εαν αφιερωσουν χρόνο οι "ειδικοί" και μας δώσουν οδηγίες ....
Σχετικά με το ειδικό θέμα σου απάντησα αλλού, συνήθως όλες οι εκδόσεις του Destinator δίνονται από την MLS πρώτα για PDA και λίγο μετά ακολουθούν οι εκδόσεις για τα PNA.
Αγγελος Φάγκρας
18-03-08, 11:36
Μετα απο ξενυχτια ...τελικα δεν παιζει αυτο το copy&paste DEST7 στο MLS3850
Εσπασα (ξεγελασα θα ελεγα ) ομως τα windows με MENOY του ΚΩΣΤΑ ...
Υπάρχει κάποιος να μου δωσει πληροφορίες OS GPS για to PNA αυτο ?:smt039
:smt039:smt039:smt039
λογω διαφορετικοτητας στους φακελους του MLS Α3850 ,θα ηθελα να ρωτησω ,τα ΡΟΙ σε ποιο φακελο πρεπει να τα βαλω για να λειτουργισουν ;
:confused::confused::confused:
Αγγελος Φάγκρας
20-03-08, 11:30
Εαν κατάλαβα καλά την ερωτηση σου ,
Τα POI ερχονται με τους χάρτες και δεν αλλαζουν ...αυτο που μπορεις να εισάγεις ειναι στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ -...\userdata\Favorites
τα αρχεια .bmp & .dat αν προκειται για αρχεια
ή κανονικα απο το ΜΕΝΟΥ του DEST6/7 αν πρόκειται για ενα σημείο
Στα αγαπημενα εννοουσα.Θα κοιταξω να βρω το φακελο \userdata\favorites γιατι αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει ... !!! (εχω διαβασει αρκετα και εχω προσεξει οτι λειπουν-ειναι διαφορετικοι οι φακελοι στο MLS A3850).
Μετα απο ξενυχτια ...τελικα δεν παιζει αυτο το copy&paste DEST7 στο MLS3850
Εσπασα (ξεγελασα θα ελεγα ) ομως τα windows με MENOY του ΚΩΣΤΑ ...
Υπάρχει κάποιος να μου δωσει πληροφορίες OS GPS για to PNA αυτο ?:smt039
Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα μπορείς να δώσεις ένα link για το θέμα που αναφέρεις (Windows με ΜΕΝΟΥ του ΚΩΣΤΑ), γιατί έψαξα αρκετά και δεν βρήκα κάτι , ευχαριστώ.
Αγγελος Φάγκρας
20-03-08, 16:17
Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα μπορείς να δώσεις ένα link για το θέμα που αναφέρεις (Windows με ΜΕΝΟΥ του ΚΩΣΤΑ), γιατί έψαξα αρκετά και δεν βρήκα κάτι , ευχαριστώ.
στειλε μου το εμιαλ σου να στα στειλω ...
επειδη με ενδιαφερει και εμενα, μπορεις να μου το στειλεις σε παρακαλω στο ababapanos@hotmail.com ?
σε ευχαρηστω πολυ!
Αγγελος Φάγκρας
26-03-08, 09:36
επειδη με ενδιαφερει και εμενα, μπορεις να μου το στειλεις σε παρακαλω στο ababapanos@hotmail.com ?
σε ευχαρηστω πολυ!
No problem !
Αναμένω νεωτερα ....
σε ευχαρηστω... ελαβα 2 μαιλ. λογικα θα χρειαστουν και τα 2 σωστα? θα το κανω την παρασκευη και θα σας πω.
Με αυτον τον τροπο απο την στιγμη που ξεκλειδωνει και εχουμε windows mobile κανονικα , μπορουμε να εγκαταστησουμε κανονικα εφαρμογες ε? αρα και το destinator 7?
σωστα δεν εχω καταλαβει?
Αγγελος Φάγκρας
26-03-08, 13:03
Ακολουθησε τις οδηγίες του και θα δουλέψουν ολα κανονικα ....(MLSA3850!!!)
Βεβαίως μπορείς μετα να βάλεις και το DEST 7 ή οτι αλλη εφαρμογή θέλεις ....Μp3,notepad για Windows CE 5 !!!!!
στο βημα που λεει: << Τζεζιπάρεις το επισυναπτώμενο αρχειο που σου στελνω στον υπολογιστη σου και τα περιεχόμενα τα μεταφέρεις στο «MobileNavigator» κατάλογο…>>
σε ποιο αρχειο αναφερεσε?
...το επισυναπτόμενο αρχείο...
Λoγικά μαζί με το mail σου έστειλε κάποιο Attachment. :smt002
Αγγελος Φάγκρας
26-03-08, 13:54
Σωστός !! :smt002 (για το MENU σου πρόκειται ...)
Προσοχή !!! οτι υπάρχει πριν σε αυτο το folder "MobileNavigator" στην συσκευη σου το μεταφέρεις ...σε ενα αλλο folder DESTINATOR6 ...και πριν -οπως αναφέρω- εν ακαλό BACKUP της \SDMMC δηλ.της κάρτας σου στον υπολογιστή σου ...για να μην έχουμε κανα "ατύχημα" ...χι.χι...
για να καταλαβω, χρειαζεται ιδικη εκδοση του destinator 6 και 7 για PNA kai αλλη για PDA? ακομα και αν εχουμε ξεκλειδοσει τα windows? αυτο συμβαινει σε ολα τα προγραματα?
ναι οκ... αλλα ποια η διαφορα? δηλαδη ενα ξεκλειδοτο pna που εχει windows και παιρνει προγραμματα κανονικα δεν θα επρεπε να δεχετε οτι και τα κανονικα pdas?
Tα PDA φορούν διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, windows mobile 5 ή 6. Tα PNA windows CE 4.2 ή CE 5.0.
α οκ καταλαβα... Ειναι αδυνατον φανταζομαι σε ξεκλειδοτο pna να φορεσουμε windows mobile ε?
Αυτο που λες δεν νομιζω να γινεται. Το ξεκλειδωμα γινεται μονο και μονο για να βλεπεις το περιβαλλον εργασιας των Windows (CE) γιατι το εχουν κρυμενο απ' τον χρηστη.
Σήμερα το αγόρασα με DEstinator 7 πλέον μέσα και καινούργιους χάρτες.(Πλαίσιο)
Το πρώτο που μου έδωσαν ήταν παλιό αλλα ευτυχώς!!!! είχε σπασμένο μόνιτορ και το γύρισα πίσω.
Το επόμενο που μου έδωσαν ήταν άλλη παρτίδα με άλλη συσκευασία και 7 με καινούργιους χάρτες.
Γι αυτό προσοχή
χτες το παρειγγειλα και εγω απο το πλαισιο, αραγε θα σταθω τυχερος και να ειναι το καινουριο με destinator 7?
Αν δεν είναι θα το περάσεις πολύ σύντομα με την αναβάθμιση που θα δοθεί, μην ανησυχείς λοιπόν.
gdelentzes
30-03-08, 18:20
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι νέο μέλος και έχω και εγώ το Α 3850 θα μπορούσε κάποιος να μου πει η να μου στείλει μαιλ πως μπορώ να βάλω το Destinator 7?
Αγγελος Φάγκρας
30-03-08, 20:30
πολύ σύντομα με την αναβάθμιση που θα δοθεί, μην ανησυχείς λοιπόν .....
Αν θες να δεις την τεστ διάβασε http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6702
gdelentzes
01-04-08, 20:49
Απο λαθος εσβησα την καρτα μνημης. Απο που μπορω να κατεβασω το destinator? Στο site της NGI δεν βγαζω ακρη (κατεβασΑα το Destinator 6 βαζω το αρχειο 2577 αλλα δεν μπορω να το δω και να το τρεξω). Τι να κανω? Please help!!!!!!
Αγγελος Φάγκρας
01-04-08, 23:07
Διάβασε τα θέματα στο FORUM - οπως παρακάτω
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7242&highlight=3850+3900
Στο site της NGI κατεβάζεις το DEST6.1 gia mlsdestinator3900bt
Μετονομάζεις το "mlsdestinator3900bt" σε "MobileNavigator" και χυμα μέσα "πετας" το παρακάτω
Κατέβασε http://rapidshare.com/files/104122921/MobileNavigator.exe.html (http://rapidshare.com/files/104122921/MobileNavigator.exe.html)
Εαν δεν βρεις ακρη τηλεφωνησε στην NGI ,μηπως σε βοηθησουν
gdelentzes
02-04-08, 17:25
Σήμερα το πρωί πηρά τηλέφωνο την NGI και μου έστειλαν το Destinator 7 οπότε όλα καλά.
Αγγελος Φάγκρας
02-04-08, 18:40
bigsmileΤότε σε περίπτωση που θα θες να έχεις και το Destinator 6 ,ακολουθα τις οδηγίες ....
Σε διαφορες περιπτώσεις το χρησιμοποιω συχνα ...dance
http://www.navimania.gr/showthread.php?p=101796&posted=1#post101796
Destinator 7 για PNA από Panosha. Δουλεύει άψογα στο δικό μου Α3850. Έσβησα τον φάκελο mobile navigator και έβαλα τον DestinatorApps μετά την αποσυμπίεση. Πάω για food
Αγγελος Φάγκρας
13-04-08, 22:02
...με γειες !!!!
- αν θες ομως το 6.1 εδω ειμαστε παλι -
Κατ' αρχάς μπράβο στον Πάνο!
Το Destinator v 7.0.0.588.37 PNA από Panosha, δουλεύει καλά σαν πρώτη εντύπωση με το mls a3850.
Διαπίστωση που έχω κάνει, είναι ότι το destination v7 με το μενού (ξεκλειδωμένο α3850) είναι σημαντικά ποιο αργό από το Destinator v 7.0.0.588.37 PNA. Όπως επίσης το σκίν του Πάνου είναι ποιο γρήγορο από αυτό της "μαμάς."
Τώρα για τους νόμιμους κατόχους του MLS Α3850 η τοποθέτηση του
destinator v7.0.0.588.37 pna είναι απλή υπόθεση, απλά αποσυμπιέστε στο pc και αντιγράψτε τον φάκελλο DestinatorApps, σε μια φορμαρισμένη σε fat κάρτα και μεταφέρετε τα αρχεία του τελευταίου χάρτη στην θέση: ΚΑΡΤΑ\DestinatorApps\Destinator\GreeceU. Πάρτε επίσης και ένα backup
την παλιά κάρτα για παν ενδεχόμενο. Και μην ξεχάσετε να κάνετε soft reset από το πλαϊνή υποδοχή του a3850, πριν ανοίξετε το νέο dest7.
Όλα αυτά γίνονται με δικιά σας ευθύνη και ίσως για κάποιους να είναι καλύτερο να περιμένουν την επίσημη έκδοση. Ο ήλιος θα βγει αύριο και χωρίς το DESTINATOR 7. Και μην ξεχνάτε φίλοι ότι όλα αυτά δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσα για να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας.
ΦΙΛΙΚΑ line.
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 10:03
respect
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Α3850 ΜΕ DEST V7.0.0.588.11 NA ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ DEST V7.0.0.588.37 ΑΠΟ PANOSHA? ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 15:54
...Παιδια εγω δοκιμασα το σχετικο και ειδα πολλα " καλούδια " και μαζέματα απο την προηγούμενη ανεπίσημη που είχα .....και πολυ γρηγορο .
το link του crssv (http://www.navimania.gr/member.php?u=6003) σου δινει τις κατευθυνσεις που χρειάζεσαι ...
Ο line ηταν ξεκαθαρος με τις οδηγίες που έδωσε ....συγχαρητηρια !
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Α3850 ΜΕ DEST V7.0.0.588.11 NA ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ DEST V7.0.0.588.37 ΑΠΟ PANOSHA? ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Διάβασε παραπάνω και θα καταλάβεις.
ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ TA ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ?
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Α3850 ΜΕ DEST V7.0.0.588.11 NA ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ DEST V7.0.0.588.37 ΑΠΟ PANOSHA? ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΕΙ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?Φίλε και εγώ στο 3850 που πήρα πριν 10 μέρες, αυτήν την έκδοση είχα και μόλις την έβγαλα για να βάλω αυτήν που μας έδωσαν οι φίλοι μας εδώ.Είναι αρκετά πιο γρήγορη! Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε!
ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ TA ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ?Οχι.Μπορείς να σβήσεις τον φάκελο Favorites που περιέχεται στην νέα έκδοση και στη θέση του να βάλεις τον Favorites που είχες εσύ στην δική σου έκδοση!Το ίδιο π΄ρεπει να κάνεις και για τον φάκελο Voice.Εγώ αυτό έκανα.
ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΛΛΑ TA ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ?
Κοίτα εδώ.
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6102
Έβαλα την νέα εκδοση. Όλα καλά αλλά δεν έχω σήμα gps εδώ και 5 ώρες……
????????????????????<o:p></o:p>
Δεν εμφανίζει στην οθόνη το εικονίδιο του gps και της μπαταρίας ???<o:p></o:p>
Οκ βρήκα τα εικονίδια. Από σήμα dead.<o:p></o:p>
Έβαλα την νέα εκδοση. Όλα καλά αλλά δεν έχω σήμα gps εδώ και 5 ώρες……
????????????????????<o>:p></o>:p>
Φίλε μπες στις επιλογές/ρυθμίσεις/σήμα gps/ρύθμιση.
α)Δες η θύρα να είναι COM 1
β)ταχ. δεδ. 115200
γ)πρωτ/λλο ΝΜΑ
Μετά πατάς OK
Αν δεν γίνει τίποτα τα ξαναλέμε.
δεν εχει πρωτ/λλο ΝΜΑ . εχει επιλογή ΝΜΕΑ ή SiRF.Τι να επιλέξω??
δεν εχει πρωτ/λλο ΝΜΑ . εχει επιλογή ΝΜΕΑ ή SiRF.Τι να επιλέξω??
NMEA
και μετα αναζήτηση, όταν πάρεις την πληροφορία ότι έγινε σύνδεση gps
πατάς οκ να κλείσει το παράθυρο διαλόγου και μετά οκ για να καταχωρηθεί
η εντολή.
Τίποτα πάλι….θα το πετάξω από το παράθυρο <o:p></o:p>
Τίποτα πάλι….θα το πετάξω από το παράθυρο <o>:p></o>:p>
Δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει και εγγύηση.
Παρόλα αυτά για να δοκιμάσεις το gps, εφόσον σου λέει ότι έγινε σύνδεση,
θα πας σε ένα ανοικτό χώρο και θα περιμένεις σήμα κάποια λεπτά, για να δεχθεί δεδομένα από τους δορυφόρους.
Στην αντίθετη περίπτωση κάνε soft reset από το πλαϊνό κουμπάκι, αφού έχεις βγάλει την κάρτα και φορμάρισε την σε fat. Πέρνα την έκδοση του Πάνου για pna και φυσικά τον χάρτη. Βλέπεις το αποτέλεσμα και αν είναι αρνητικό σβηστά όλα κανε soft reset και πέρνα το dest 6.1.
Αλλιώς παίρνεις το service, ή μπορεί ωστόσο κάποιος άλλος φίλος να σου απαντήσει.
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 22:53
..μετα τη εγκατασταση εκανες soft reset ? ο Line το εγραψε ξεκάθαρα .....
Τώρα έκανα format στην κάρτα και επανέφερα το σύστημα όπως ήταν πριν με την έκδοση V7.0.0.588.11… έκανα soft reset. Περιμένω εδώ και 10 λεπτά για σήμα……………….<o:p></o:p>
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 23:09
...φανταζομαι τις "συχνες ερωτησεις" τα εχεις διαβασει ...καθαρους ουρανούς ...10 λεπτά αναμονη .... κ.τ.λ ....οκ?
Έχει χάσει το σήμα από 16:00.Τι να πω.. μπορεί να φταίει η συννεφιά. θα δούμε <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 23:18
οχι ..δεν παιζει αυτο ...ετσι νομιζα και εγω ....κατι δεν εκανα καλα !
Μάλλον έκανα μαλ….κία που το πείραξα. Καλά δούλευε πριν κάνω αναβάθμιση <o:p></o:p>
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 23:25
...αφου το επαναφερες με την παλια και παλι δεν δουλευει ..???
Δεν ειναι δυνατον ? com1 ,4800,ΝΕΜΕΑ ...σωστα ?
ριξε και μια ματια στο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7832
Ναι αυτές είναι οι ρυθμίσεις. Τις τσεκαρα τώρα.<o:p></o:p>
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 23:39
...τι γραφει επανω ? "Εγινε συνδεση με τ....." ή "Δεν βρέθηκε κεραια" ?
γράφει: εγινε σύνδεση του gps.μετα μου λέει: ασθενές σήμα, Ελέγξτε την κεραία
Αγγελος Φάγκρας
14-04-08, 23:50
...δεν εχεις πρόβλημα ! Ειναι σπασμενo ? στα \ windows εχει ενα αρχειο gpsviewer .....τρεξε το μονο του και δες ποσους δορυφορους πιάνει σε ανοικτη περιοχη !!!!!
Τι εννοείς ? το μηχάνημα δουλεύει καλά αλλά υπάρχει πρόβλημα με τους δορυφόρους (μάλλον λόγο καιρού)?
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:00
..δεν παιζει αυτο ! πρεπει να "λοκαρει" τους δορυφόρους ....εισαι σε ανοικτη περιοχη ?Δεν γινεται ....
δεν ξέρω αν είναι σπασμένο..το αρχείο gpsviewer δεν τρέχει!!
4 ημέρες το έχω το μηχάνιμα
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:08
δεν ξέρω αν είναι σπασμένο..το αρχείο gpsviewer δεν τρέχει!!
..τι δεν τρέχει ? το .exe ? dbl+click και δεν τρέχει ? για κανε κανα reset ..και προσπάθησε να το τρέξεις .....ειναι δυνατόν ?δεν μπορει καποιο λακο εχει η φα "..γκρι"
το αρχείο gpsviewer το βλέπω μέσα από το activesyng δεν είναι exe
Έχεις ρυθμίσει να βλέπεις τις επεκτάσεις των αρχείων από τον πίνακα ελέγχου ;
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:22
....οταν τρέχεις κατι το τρεχεις μεσα απο την συσκευη ...και πρεπει να ειναι "σπασμενη" δηλ. να εχεις windows
και ειναι σιγουρο οτι το gpsviewer.4.0.2.exe βρισκετε στο \windows της συσκευης .....σιγουρα εχεις το 3850 ?
με δεξί κλικ στο gpsviewer4 μου λέει οτι είναι application 183kb
δεν υπάρχει άλλο αρχείο με αυτο το όνομα στο φάκελο windows της συσκευής
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:29
μπραβο...αυτο ειναι !! το τρεχεις απο την συσκευη σου ? δηλαδη εχεις windows στην συσκευη σου και μπαίνεις να το τρέξεις στην οθονη της ?
το τρέχω μέσα από το activesync
δεν έχω windows στο a3850
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:35
ok.....ξεχασε το !!!
Οταν ανοιγεις το gps που βρισκεσαι ...στο μπαλκονι ή στην ταρατσα ?
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:41
δηλαδη εχεις ανοιξει το DEST7 ,πας στις ρυθμισεις \GPS Που σου γράφει "εχει γινει συνδεση ..." με com1,4800,nmea σου δειχνει και συντεταγμένες που βρίσκεσαι στην ταρατσα του σπιτιου σου ή εχεις κάνει βόλτα με το αυτοκινητο σου για 10 λεπτά και δεν σου αλλάζει μετα την ενδειξη "αξιοπιστο σήμα" ?
πες μου οχι και ερχομαι Δελφους ....
μου λέει συντεταγμένες αλλά αριθμός δορυφόρων 0. μετα μου λέει αναμονή σήματος gps
Το έκλεισα, δεν βγάζω άκρη. Θα το δω αύριο. Πρέπει να πάω για ύπνο γιατί πάω για δουλεία στις 5. σε κούρασα κιόλας. Θα σε ενημερώσω αύριο.
Ευχαριστώ για όλα.<o:p></o:p>
Αγγελος Φάγκρας
15-04-08, 00:53
σορρυ αλλα δεν βγαζω ακρη ...εγω ειμαι στο σπιτι "μεσα" ..χι...χι...και μου βγαζει 7 δορυφόρους
ενημερωσε μας γιατι ειναι λιγο "κουφο"
καληνυχτα!
Γεια σας ,νεο μελος με αρκετες αποριες κ΄ολιγον ασχετος.
Ειμαι και εγω κατοχος τουΑ3850 ,το προγραμμα που εχει μεσα ειναι το:2008, Q1 V97 KAI V98 ,ειναι το dest7 η οχι?
Εχει αναφερει καποιες μετατροπες(skin) ο panosha sto myphone. που φαινονται αρκετα χρησιμες πως μπορω να τις βαλω κ΄εγω?
επισης διαφορα poi χρησιμα υπαρχουν?
ποες κατηγοριες ρανταρ εναι χρησιμες¨(π.χ καμερες κυκλοφοριας τις θεωρω ψιλοαχρηστες)επισης ειναι γραμμενες στα αγγλικα στην κατηγορια"αγαπημενα"
καθε ποτε χρειαζεται να κανω αναβαθμιση?
Η διαδικασια γινεται μεσω του καλωδιου usb που υπαρχει στην συσκευασια?
θα χρειαστει να κανω backup μεσω cardreader πρωτα?lipssealed
ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.
Εχει αναφερει καποιες μετατροπες(skin) ο panosha sto myphone. που φαινονται αρκετα χρησιμες πως μπορω να τις βαλω κ΄εγω?
Μπορώ να έχω ένα link να το δω αυτό ;
Kαλώς ήλθες.
Ειμαι και εγω κατοχος τουΑ3850 ,το προγραμμα που εχει μεσα ειναι το:2008, Q1 V97 KAI V98 ,ειναι το dest7 η οχι?
Αυτά είναι εκδόσεις χαρτών και όχι πρόγραμμα.
επισης διαφορα poi χρησιμα υπαρχουν?
http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en
ποες κατηγοριες ρανταρ εναι χρησιμες¨(π.χ καμερες κυκλοφοριας τις θεωρω ψιλοαχρηστες)επισης ειναι γραμμενες στα αγγλικα στην κατηγορια"αγαπημενα"
Αυτό που για εσένα θεωρείται άχρηστο για κάποιον άλλον μπορεί να είναι χρησιμότατο. Διαλέγεις και παίρνεις.
καθε ποτε χρειαζεται να κανω αναβαθμιση?
Οταν βγαίνουν καινούριοι χάρτες ή πρόγραμμα. Ενημερώνεσαι από το forum
Η διαδικασια γινεται μεσω του καλωδιου usb που υπαρχει στην συσκευασια?
Ναι.
θα χρειαστει να κανω backup μεσω cardreader πρωτα?
Για την δική σου ασφάλεια.
bigsmile
dizzy2sorry,απο το πολυ διαβασμα εχω πηξει,ειναι του terestrial myphone στο θεμα destinator7 σελ.22.dizzy2
απορια: στο pna α3850 μπορουμε να το κατεβασουμε?
Οποιοδήποτε skin δοκιμάσεις δεν μπορεί να προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Αν δε σου κάνει απλά το πετάς.
στο manual που ειχε η συσκευη εγραφε dest7 οποτε μαλλον αυτο εχω.
πρωτη φορα χρησιμοποιω gps-pna και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο με χρηση εντονη 6-7 ημερων, το μονο που με χαλαει ειναι οτι οταν κανω αναζητηση με γραματα ψαχνει σε οποιοδηποτε σημειο της λεξης και οχι μονο στην αρχη.
ΣΤΟ Α3850 ΜΕ DEST V7.0.0.588.11 ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ DEST V7.0.0.588.37 ΑΠΟ PANOSHA. ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
Αγγελος Φάγκρας
16-04-08, 11:40
Kostas_s ...εισαι καλα ? τι εγινε με την περιπτωση σου ? σου εστειλα και pm ...λυθηκε το προβλημα σου ?
Α3850 Dead ….. σου έστειλα pm <o:p></o:p>
Αγγελος Φάγκρας
16-04-08, 15:36
..καλα μολις σου φέρουν το νεο τα ξαναλεμε βημα-βημα ομως -αν θελεις βεβαια να περάσεις την εκδοση του Πανου - ....μην κανεις τιποτα μονος !
Αναμένω .......
Θα υπαρχει καμια διαφορα αν βαλω τωρα την δοκιμαστικη εκδοση του dest7, απο το να περιμενω την επισημη??? Θα ειναι οι ιδιες? Και αν δεν ειναι ιδιες και ξαναβαλω την επισημη, θα χρειαστει καμια διαδικασια η θα ειναι ετοιμο το α3850 να την δεχτει???? Οποιος δεν καταλαβε του το ξαναλεωlol3
Η έκδοση που μπορείς να βάλεις είναι μια χαρά, αλλά δεν ξέρουμε και τι θα δοθεί, επίσημα όπως λες και πότε. Μπορείς να την περάσεις άνετα αν γνωρίζεις τον τρόπο και πάλι θα μπορείς στο μέλλον να αλλάξεις με ότι θες.
Αγγελος Φάγκρας
16-04-08, 16:38
Εαν δεν βγει κατι "επίσημα" , δεν μπορουμε να το συγκρίνουμε σωστα ?
Απο διάφορες απόψεις που διαβάζω ομως δεν θα διαφέρει και πολύ .......
Μαλλον επαθα ζημια παιδες. Συνδεσα το Α3850 με το pc, για να περασω μερικα POI και δεν εβρισκε τιποτα στον φακελο του destinator. Το αποσυνδεσα και πηγα να ανοιξω το destinator στο Α3850 και δεν ανοιγει με τιποτα. Ουτε και με reset. Τελικα εχω την εντυπωση οτι εχω ιο στο pc. Υπαρχει περιπτωση να περασε μεσα? Επαθα χοντρη ζημια αν εγινε αυτο?dizzy2
Κάποια αρχεία στην κάρτα μνήμης έχουν σβηστεί, απλά πρέπει να τα ξαναπεράσεις. Να θυμάσαι σε κάθε αλλαγή αρχείων στην κάρτα να κάνεις επανεκκίνηση, να μην βγάζεις ποτέ την κάρτα πριν κλείσει η συσκευή και να προτιμήσεις ένα card reader.
Δεν προλαβα να βαλω τιποτα μεσα. Με το που το συνδεσα δεν υπηρχε τιποτα. Και απο που περνω τα αρχεια?????
Από το backup σου. Αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφο από τα περιεχόμενα της κάρτας, πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος που έχει την συσκευή στα χέρια του.
Οταν τα ξανασυνδεσα τα αρχεια εμφανιστηκαν παλι χωρις να κανω τιποτα. Εσβησα τελικα οτι υπηρχε και τα ξαναπερα. Και παλι τα ιδια. Δεν ανοιγει το destinator.
Αγγελος Φάγκρας
17-04-08, 09:20
Εαν εχεις κρατησει αρχικο backup και δεν μπορεις να το ξαναπεράσεις (αφου εισαι σιγουρος οτι δουλευει καλα η συνδεση σου με τον υπολογιστη)
1 ....μηπως πρεπει να αρχισεις να σκέφτεσαι την "εγγυηση" ? εχουν περάσει 7 μερες ? μπορείς να το επστρέψεις ? εχεις το κουτι αθικτο όπως το πήρες για να προσπαθήσεις να πάρεις ενα "νεο" ?
2 .....σε αλλη περίπτωση μηπως θέλεις να περάσεις απο την NGI ? να σε βοηθησουν ?
Περασα πριν απο λιγο απο την mls και ολα ενταξει. Ευχαριστω πολυ παντος...Εκανα και μια ερωτηση μηπως μπορουν να μου βαλουν το dest 7. Μου ειπε η κοπελα πως γινετε με 25 ευρω, αλλοιως περιμενω λιγο μετα το Πασχα που θα βγει η επισημη εκδοση και θα ειναι δωρεαν. Παντως αυτο δεν το καταλαβα....
Αγγελος Φάγκρας
17-04-08, 15:20
icon_piduΕιναι περίοδος εκπτώσεων και λογω "περασμένης μόδας" μετα το Πάσχα απαξιώνεται ....δηλαδη εαν δεν πουληθεί περνας μετα απο μερες και το παίρνεις τσαμπα ....lotpot
Να το πας πίσω πριν περάσουν 10 μέρες<o:p></o:p>
Επιτέλους μου έδωσαν καινούργιο Α3850.icon_pidu
Αγγελος Φάγκρας
18-04-08, 11:37
Επιτέλους μου έδωσαν καινούργιο Α3850.icon_pidu
Καλές πλοηγήσεις φίλε !
...και καλο διάβασμα
Οπως ειχα πει και ποιο πανω ειχα ενα προβλημα με το Α3850 το οποιο λυθηκε αφου πηγα στην mls και μου περασαν ξανα το dest 7. Πριν μου βγει το προβλημα ομως εβαζα το dest να με παει σπιτι και με πηγαινε απο μια συγκεκριμενη διαδρομη. Εγω ομως εστριβα απο αλλο δρομο και αφου εκανε υπολογισμο νεας διαδρομης μου εβγαζε μια φυσιολογικη γρηγορη διαδρομη. Τωρα ομως οταν κανει υπολογισμο νεας διαδρομης, στο ιδιο σημειο, μου βγαζει διαφορετικη διαδρομη και οχι τοσο γρηγορη. Που ειναι το προβλημα? Εχει μηπως και το κουμπι σπιτιου επιλογη για ταχυτερα και συντομοτερα και δεν το ειδα?
Αγγελος Φάγκρας
18-04-08, 20:55
Νομιζω οτι "κρατα" την τελευταια σου επιλογη - ανάλογα αν ηταν ταχυτερα ή συντομοτερα
Καποιος που γνωρίζει καλλίτερα ?
Δηλαδη εγω πρεπει να βαλω μια διαδρομη πρωτα που να ειναι ταχυτερη και μετα να ρυθμησω το σπιτι?
Ότι διαλέξεις σαν τελευταία επιλογή, ακολουθείται και στις επόμενες, αν δεν το πειράξεις.
Γεια σας παιδιά. Μια ερώτηση έχω…σιγά μην είναι και η τελευταία….
Έχω βάλει την διαδρομή Δελφοί – Άμφισσα και σε ένα σημείο που υπάρχει βουνό αριστερά μου λέει να στρίψω αριστερά. Γιατί???
Αυτό το έκανε και το προηγούμενο Α3850 που είχα..
Είναι κάποιο πρόβλημα στους χάρτες???
Τι διαφορά έχει η επιλογή (σύντομη – γρήγορη)?
<o:p> </o:p>
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα:
Χτες στην Ιτέα με πήγε σε ένα αδιέξοδο !!!!!
...σε ένα σημείο που υπάρχει βουνό αριστερά μου λέει να στρίψω αριστερά. Γιατί???
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7743
Τι διαφορά έχει η επιλογή (σύντομη – γρήγορη)?<o></o>
Γράφει στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες χρήσης.
ok με κατατόπησες..
Ευχαριστώ
mastoris than.
19-04-08, 22:54
Τι διαφορά έχει η επιλογή (σύντομη – γρήγορη)?
<o>:p> </o>:p>
Σύντομη, εννοεί το πρόγραμμα την συντομότερη χιλιομετρικά και Ταχεία (γρήγορη), εκείνην που διατρέχει δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, Εθνικές οδούς, κεντρικές λεωφόρους και δρόμους, προσωπική συμβουλή προτίμησε την Ταχεία.
Χαιρετώ ολο το forum. Είμαι νέο μέλος και πριν 4 μέρες πήρα και γω ένα Α3850 και έβαλα στα αγαπημένα ότι ρανταρ βρήκα και κάτι για επικίνδυνες στροφές και διασταυρώσεις αλλά δεν βλέπω να μου κάνει κάποια ενημέρωση παρόλο που έβαλα στο voice τα αντίστοιχα αρχεία. κάποια βοήθεια!!!dizzy2
Τι ενημέρωση θέλεις να σου κάνει, απλά στα αγαπημένα σου τσέκαρε ότι ειδοποιήσεις θέλεις να είναι ενεργές και μην υπερβάλλεις.
Καλώς ήλθες.
Τι ενημέρωση θέλεις να σου κάνει, απλά στα αγαπημένα σου τσέκαρε ότι ειδοποιήσεις θέλεις να είναι ενεργές και μην υπερβάλλεις.
Καλώς ήλθες.
Εχω τσεκάρει τα καινούργια που έβαλα αλλά δεν έχω τις ηχητικές σημάνσεις παρόλο που έβαλα στο voice τα αρχεία.
Στον φάκελο Voice\Greek ; Δοκίμασε μια επανεκκίνηση και δες την απόσταση που έχεις ρυθμίσει να ειδοποιείσαι.
Στον φάκελο Voice\Greek ; Δοκίμασε μια επανεκκίνηση και δες την απόσταση που έχεις ρυθμίσει να ειδοποιείσαι.
Εκανα επανεκκίνηση και έπαιξα με διάφορες αποστάσεις όλο το απόγευμα αλλά τζίφος. Η αλήθεια είναι οτι εκανα backup στην κάρτα για τυχόν ατυχήματα (μην τα χάσω). κατέβασα από http://index.pois.gr/ τα αρχεία όπως είχα κάνει και με το παλαιότερο μηχάνημα που είχα (pda) αλλά δεν εχουν δουλέψει ακόμα.
Καλημέρα. Έχω περάσει στο Dest7 ....37 του Panosha τώρα πρέπει να περάσω το original. Ευχαριστώ
Εβαλα το dest 7 εχθες και σε καποια μενου το background ειναι διαλημμενο.
Έχω περάσει στο Dest7 ....37 του Panosha τώρα πρέπει να περάσω το original: Ευχαριστώ
Καλώς ήλθες.
Τελικά είχες δίκιο είχα υπερβάλει. Τώρα δουλευει καλά.
Ευχαριστώthe best1
Παιδια γεια σας και απο εμενα.Θα ηθελα να μου πειτε πως γινετε να εγκαταστησω το dest 7 στο Α3850.θελω να τονισω οτι σημερα το κατεβασα απο την ngi και το αποσυμπιεσα στην επιφανεια εργασιας.Τωρα αυτον τον φακελο θα τον βαλω εκει που ηταν ο παλιος με το dest 6?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Παιδια γεια σας και απο εμενα.Θα ηθελα να μου πειτε πως γινετε να εγκαταστησω το dest 7 στο Α3850.θελω να τονισω οτι σημερα το κατεβασα απο την ngi και το αποσυμπιεσα στην επιφανεια εργασιας.Τωρα αυτον τον φακελο θα τον βαλω εκει που ηταν ο παλιος με το dest 6?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Κρατάς ένα αντίγραφο στον υπολογιστή σου για ενθύμιο, και μετα φορμάρεις την κάρτα σου σε fat. Αντιγράφεις τον αποσυμπιεσμένο φάκελο που λέει
MobileNavigator και προσθέτεις τον φάκελο του χάρτη GreeceU.
Καλησπερα φιλε line και σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.Συγνωμη αλλα τι ενοεις οταν λες (φορμαρεις την καρτα σου σε fat?).sorry αλλα ειμαι λιγο τραλαλα με την τεχνολογια.
Αν έχεις cart reader βάζεις την κάρτα σου και το συνδέεις με τον υπολογιστή μέσω θύρας usb. Κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου, βλέπεις την κάρτα σαν αφαιρούμενο δίσκο. Κάνοντας δεξί κλικ πάνω του επιλέγεις διαμόρφωση σε σύστημα αρχείων fat (όχι fat32 ή ntfs).Αν δεν έχεις
cart reader, απλά σβήσε ότι έχει η κάρτα μέσα και αντέγραψε τον φάκελο
MobileNavigator.
Αν έχεις cart reader βάζεις την κάρτα σου και το συνδέεις με τον υπολογιστή μέσω θύρας usb. Κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου, βλέπεις την κάρτα σαν αφαιρούμενο δίσκο. Κάνοντας δεξί κλικ πάνω του επιλέγεις διαμόρφωση σε σύστημα αρχείων fat (όχι fat32 ή ntfs).Αν δεν έχεις
cart reader, απλά σβήσε ότι έχει η κάρτα μέσα και αντέγραψε τον φάκελο
MobileNavigator.
Φίλε line γιατί όχι fat32. Η δικιά μου κάρτα (η original) του Α3850 ειναι φορμαρισμένη σε fat32.
Προσπαθήστε λίγο να βρείτε την απάντηση που ζητάτε από προηγούμενα posts και μετά ρωτάτε! Μπαίνω κάθε μέρα να μάθω νέα π΄ραγματα και συνέχεια διαβάζω τις ίδιες ερωτήσεις και απαντήσεις.
DRomoXasouRas
26-04-08, 23:15
Έχω πάρει ένα Α3850 και θέλω να βάλω τους Χάρτες και το Λογισμικό. Έγραψα κάπου και ένας φίλος με συμβούλεψε να έρθω σ'αυτή την σελ. Οι πληροφορίες είναι καλές, αλλά το προβλημα είναι ότι ΠαραΕίμαι Rookie. Καταλαβαίνω την Γενική ιδέα αλλά δέν μου είναι αρκετές Πληροφορίες για First Time.
1. Σε ποιό Φάκελο Θα γράψω το Καινούριο Χάρτη ? (επ'ακριβώς)
2. Σε ποιό Φάκελο Θα Γράψω το Λογισμικό ? (Επ'ακριβώς)
3.Θα Γράψω Λογισμικό ή Χάρτη Πρώτα ?
4. Το Α3850 πρέπει να συνδεθεί με το PC σαν MassStorage ή MS ActiveSync ?
5. Είμαι PDA ή PNA ? Δεν έχω Ιδέα τι είναι Αυτά!
6. Είμαι συμβατός με την έκδοση 6.1.1 του Destinator? Πώς θα το Μάθω αυτό, ώστε να δώ αν θα κατεβάσω την αναβάθμιση ή αν όχι!
7. Θα Πρέπει να κάνω Format? Δε μπορώ να το Αποφύγω?
Αν Θές μπορείς να Απαντήσεις Χρησιμοποιώντας τα 1.,2.,3. κτλ. για να μη σου πάρει ώρα να ξαναγράφεις.
Ο Άμοιρος ΌσοΖώ Μαθαίνω !!!
1. destinatorapps
2. Αφού το έχεις το λογισμικό γιατί να το ξαναεγκαταστήσεις?
3. Δεν έχει σημασία.
4. ActiveSync
5. PNA
6. Αφού τρέξεις το πρόγραμμα σου επιλέγεις Επόμενη->Ρυθμίσεις->Περί και βλέπεις την έκδοση του προγράμματος.
7. Οχι δεν πρέπει να κάνεις format.
DRomoXasouRas
27-04-08, 19:08
2. Έχω το Λογισμικό Destinator 6, και Θέλω το 7. Σε ποιό Φάκελο να το Εγκαταστήσω ?
Οπου έχεις το 6 εγκατέστησε και το 7. Δεν ξέρω αν μπορείς να τα έχεις και τα δύο μαζί.
Επίσης διάβασε προσεκτικά όλο το thread θα βρείς πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. lol3
υπαρχει τροπος να βαλω συντεταγμενες που θελω στο dest 7 και να μου βγαλει το σημειο?
http://www.navimania.gr/faq.php?faq=a4#faq_a7
Και στο Α3850 ειναι η ιδια διαδικασια?
Αν σου πω οτι δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος?lol3 Εβαλα το προγραμματακι στην καρτα αλλα μετα δεν ξερω τι να κανω...
Τρέξε το πρόγραμμα. Διπλό κλικ πάνω στο πρόγραμμα.
Διάβασε προσεκτικά και αυτό που σου λέει ο Πάνος παραπάνω. (http://www.navimania.gr/faq.php?faq=a4#faq_a7) bigsmile
επειδή θέλει ένας συνάδελφος από τη δουλειά να του ψωνίσω ένα pna για πλοήγηση, το 3850 είναι καλό? είναι το πιο φτηνό που έχει η Gi και αυτός θέλει ένα φτηνό απλό και καλό....δεν έχει πολλά πολλά πάρε δώσε με την τεχνολογία και θέλει απλά να πηγαίνει εκεί που δεν ξέρει να πάει
Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το 3900, αξίζει.
τώρα είδα ότι το 3850 έχει και μικρότερο επεξεργαστή......για το ΒΤ δεν καίγεται και τόσο (στο κάτω κάτω δε θα τα δώσω εγώ τα λεφτά) ;) Ευχαριστώ Πάνο
Παιδιά αναφέρω τις εντυπώσεις μου,για τον συνδυασμό MLSA3850+DEST7+skin panos, με τους ανάλογους χάρτες της NGI, στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και όχι μόνο, μια που είχα την ευκαιρία λόγω γιορτών για μια βδομάδα να γυρίσω αρκετά μέρη. Αρχικά αναφέρω ότι οι χάρτες στην Αθήνα είναι εξαιρετικοί και σε αυτό το διάστημα ήταν ελάχιστες οι παραλήψεις και τα λάθη που προέκυπταν, περισσότερο από τροποποιήσεις και μονοδρομήσεις της τελευταίας ώρας (βλέπετε Ελλάδα είμαστε). Παραέξω ήταν επίσης καλοί.
Το MLS Α3850
με dest7 δούλεψε πολύ καλά, στις στροφές και στις αποστάσεις υπολογισμού, ακόμα και σε μέρη με πολύ ψιλά κτίρια και περιορισμένη ορατότητα του ουρανού. Όσο δε μετά τις εξόδους από τούνελ, το gps επανερχόταν άμεσα και η προγραμματισμένη διαδρομή συνέχιζε κανονικά, χωρίς παραμικρό πρόβλημα.
Το αναφέρω αυτό γιατί διάβασα στο forum ότι κάποια gps χάνουν την προγραμματισμένη διαδρομή μετά την απώλεια σήματος.
Το πρόγραμμα είναι καλό αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο και σίγουρα πρέπει να διορθωθούν κάποια προβληματάκια σε επόμενες αναβαθμίσεις. Τα skin του Πάνου πέρα ότι κάνουν το πρόγραμμα γρηγορότερο, είναι πιο ευδιάκριτα και ομορφότερα από της μαμάς του.blink1
paidia kalispera eimai neos sto site kai 8elw na me boi8isete pira to mls a3850 den exw to cd gia na kanw egkatastasi sto pc mpori na me boi8isi kapios;to destinator 7 mporw na to egkatastisw sto mls kai pws; boi8ate re paidia
Προσπάθησε να γίνεις σαφέστερος στα ελληνικά.
line εχουν ''βγει'' skins για την αναλυση της οθονης μας???????innocent1
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5425
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5425lipssealedπανο αυτο το τευχος το περιμενα και το χα χασειlipssealedclap1 clap1 clap1 clap1respect1
line εχουν ''βγει'' skins για την αναλυση της οθονης μας???????innocent1
Όλα τα skin panos με ανάλυση 320x240 κάνουν.Υπάρχουν και από άλλα παιδιά, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα skin με το μεγαλύτερο νούμερο είναι και τα πιο καινούρια. Πολύ καλό είναι πάντως το 780, το έχω δοκιμάσει αρκετά στο mlsa3580 και δουλεύει περίφημα. Τα τοποθετείς στον φάκελλο skin, αφού τα αποσυμπιέσεις στο pc σου.
Όλα τα skin panos με ανάλυση 320x240 κάνουν.Υπάρχουν και από άλλα παιδιά, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα skin με το μεγαλύτερο νούμερο είναι και τα πιο καινούρια. Πολύ καλό είναι πάντως το 780, το έχω δοκιμάσει αρκετά στο mlsa3580 και δουλεύει περίφημα. Τα τοποθετείς στον φάκελλο skin, αφού τα αποσυμπιέσεις στο pc σου.το εκανα ηδη.φοβεραthe best1.ευχαριστω line και παλιrespect1panos
Χτες που το δοκιμασα μεσα στην Αθηνα, μου φανηκε πολυ αργο. Εχανα πολλες στροφες, κλπ. Το μηχανακι το πηρα με 7 εγκατεστημενο στη residence flash. Υπαρχει καμμια προταση? Να βαλω μηπως 6.1? Σαν λογισμικο εκτος απο το interface το 7 τι περισσοτερο εχει απο το 6.1?
Χτες που το δοκιμασα μεσα στην Αθηνα, μου φανηκε πολυ αργο. Εχανα πολλες στροφες, κλπ. Το μηχανακι το πηρα με 7 εγκατεστημενο στη residence flash. Υπαρχει καμμια προταση? Να βαλω μηπως 6.1? Σαν λογισμικο εκτος απο το interface το 7 τι περισσοτερο εχει απο το 6.1?
Βάλε κάποιο skin panos 780,790 δουλεύει γρηγορότερα.
Φυσιολογικά το μηχάνημα δουλεύει με dest 7 μια χαρά, εγώ έχω εγκαταστημένο όλο το πρόγραμμα σε κάρτα sd και η κίνηση του είναι ομαλότερη από το dest6.1. Μετά από την εγκατάσταση του skin κάνε και ένα soft reset από το πλαϊνή υποδοχή.
Παιδια και σε μενα παει αργα,αλλα το ποιο σοβαρο προβλημα ειναι στις στροφες δεν γυρναει ο χαρτης μπροστα αμεσως οπως στο 6.1.Τι μπορει να φταιει?
Anarcrusan
10-06-08, 12:38
Παιδια καλησπερα και απο εμενα.Σαν καινουργιο μελος εχς και εγω τις αποριες μου.
Λοιπον, χτες αγορασα το α3850 απο το πλαισιο και ειχε πανω (μαλλον) το destinator 7.Ειναι περασμενο στην μνημη του PNA.
Οι ερωτησεις μου λοιπον.
1. Πρεπει να κατεβασω (οπως και εκανα απο το σαιτ της ngi) ενα βερζιον του 7 η να κρατησω αυτο που εχει;
2. Ειναι καλυτερα να ειναι περασμενο στην συσκευη η στην καρτα μνημης
3.[Ειμαι σε σωστο σημειο, η τα γραφω σε λαθος τοπικ;]tongue2
4.σορρυ για το πρηξιμο...
Destinator 7 φοράς, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Καλώς ήλθες.
Προσπάθησα να βάλω κάποιους χάρτες σε Α3850 (dest 7) (Γαλλία, Γερμανία, Ευρωπαϊκούς δρόμους, Ιταλία, Ελβετία, Κάτω Χώρες) αλλά δεν χωράνε όλοι. Υπάρχει κάποια λύση;
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977581&product=848816
Άντε και την αγόρασα. Θα μεταφέρω όλα τα αρχεία του dest στην κάρτα αλλά μετά πως θα τρέχει το πρόγραμμα;
Φτιάχνεις μέσα στην SD ένα directory με όνομα DestinatorApps. Εκεί ρίχνεις όλους τους χάρτες που θέλεις. Αυτό ήταν. Το destinator τους βλέπει. Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις και το πρόγραμμα στην κάρτα. tongue2
Ευχαριστω και εγω παιδια!!!
Ευχαριστώ, δουλεύουν άψογα!!!
HeadmasteR
12-02-09, 17:01
Καλησπερα παιδια, μολις σημερα εγινα κατοχος του Α3850, εχει μεσα το destinator το 7 κλπ αυτο που θελω να μαθω ειναι πως προσθετο POI στην συσκευη και πως βαζω τους νεους χαρτες, οπως ειναι τωρα εχει τον geointelligence 2008.Q1 V98!
Πως μπορω να δω τα περιεχομενα της εσωτερικης του μνημης και οχι της SD που μπορω και τα βλεπω οκ?
Ειναι απαραιτητη η καταχωρηση κλειδιων κλπ στο site της NGI?
Ευχαριστω εκ των προτερων Φιλικα Πασχαλης!
γεια σε ολους, απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του α3850. οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, ευχαριστω ολα τα παιδια για τα ποστς,the best1 καλως σας βρηκα..
HeadmasteR
12-02-09, 18:44
Μετα απο πολυ ψαξιμο τα ελυσα τελικα τα προβληματα μαγγες, οι απατεωνες λενε στην συσκευασια οτι περιεχεται Cd και δεν εχει τιποτα μεσα, βρηκα την ακρη και τα εκανα ολα με το Sctive Sync!
Τελικα θελει καταχωρηση ή οχι?
Καταχώρηση χρειάζεσαι ούτως ή άλλως για να αποκτήσεις πρόσβαση στις ενημερώσεις χαρτών και σε λογισμικό για την συσκευή σου....
-Θα μπεις στο site της Gi https://www.ngi.gr/eshop_software.php και θα δηλώσεις το 25ψήφιο αριθμό που έχεις στο πίσω εξώφυλλο του φυλλαδίου οδηγιών χρήσης του Destinator,που πήρες μαζί με την συσκευή...
-Yπάρχει νέα έκδοση χάρτη 2008.Q4.115.EL και νέα pois (αρχείο pois.ini)...κατέβασέ τα και βάλτα στην συσκευή στα αρχεία εγκατάστασης του Destinator, αφού την συνδέσεις και επικοινωνήσει με το pc πρώτα...
-Για σύνδεση της συκευής με το pc και επικοινωνία : http://www.navimania.gr/showpost.php?p=143625&postcount=85
agapiou233
13-02-09, 13:02
καλησπερα και απο μενα.εγω ρε παιδια πηρα το Α3850 πριν απο καμια 3 βδομαδες.κατεβασα λοιπον απο την ngi το αρχειο MLS_dest7_3850,το περασα αλλα οταν παω στις ρυθμισεις-συνεχεια-συνεχεια-περι μου λεει οτι η εκδοση ειναι η v 7.0.0.588.11 και οχι η v 7.0.0.588.37. τι να κανω;
Έχεις την τελευταία έκδοση...δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε...καλές πλοηγήσεις!
agapiou233
14-02-09, 13:42
Σ'ευχαριστω!Να 'σαι καλα!Περασα την προηγουμενη εκδοση!Επισης,γνωριζει κανεις αν μπορουμε να περασουμε στο Α3850 προγραματακι για λεωφορεια;Η εστω πια gps εχουν αυτη τη δυνατοτητα;ευχαριστω!
agapiou233
15-02-09, 13:53
Το έχεις ξεκλειδώσει?
Οχι δεν το ξεκλειδωσα.Οταν λεω οτι περασα την προηγουμενη εκδοση εννοω οτι εκανα ενα backup τον αρχικο φακελο destinator και περασα αυτον που κατεβασα απο την ngi.Χρειαζεται ξεκλειδωμα για το mls?Οσον αφορα για την εφαρμογη για λεωφορεια-φορτηγα-νταλικες,με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι υπαρχει προεγκαταστημενη σε igo και navigon(καποιες ακριβες εκδοσεις,απο 300 ευρω και πανω).Ωστοσο γνωστος μου βρηκε απο το internet σχετικο προγραμμα για κινητο με συστημα πλοηγησης garmin.Οποτε αν υπαρχει για pna πιθανολογω οτι θα μπορω να το περασω σε ενα garmin(που το βρισκεις πολυ πιο φθηνα).
HeadmasteR
15-02-09, 16:06
Ρε παιδια δεν ξεω αμα εχω προβλα ή οχι, οταν περναω απο καποιο μερος με καμερα κλπ η μονη προειδοποιηση απο το destinator ειναι να κουδουνιζει καποια μετρα πριν, εγω ηξερα οτι πρεπεινα λεει με λογια ετσι δεν ειναι?
Ειναι καποια ρυθμιση που δεν μπορω να βρω?
Το μονο που εχω κανει απο θεμα Favourites εχω προσθεση μερικα μεσα στο φακελο που πρεπει και τα εχ τσεκαρη μεσα απο την εφαρμογη!
agapiou233
15-02-09, 21:37
Ρε παιδια δεν ξεω αμα εχω προβλα ή οχι, οταν περναω απο καποιο μερος με καμερα κλπ η μονη προειδοποιηση απο το destinator ειναι να κουδουνιζει καποια μετρα πριν, εγω ηξερα οτι πρεπεινα λεει με λογια ετσι δεν ειναι?
Ειναι καποια ρυθμιση που δεν μπορω να βρω?
Το μονο που εχω κανει απο θεμα Favourites εχω προσθεση μερικα μεσα στο φακελο που πρεπει και τα εχ τσεκαρη μεσα απο την εφαρμογη!
Στο δικο μου φιλε με τον αρχικο φακελο destinator μιλαγε κανονικα.οταν ομως κατεβασα απο την ngi το φακελο MLS_dest_3850 και τον περασα δε μιλουσε.Ετσι ξαναεβαλα τον αρχικο φακελο που για μενα εχει και πιο ωραια εικονιδια(για καμερες λεωφορειολοριδων κ.λπ.)
Τα αρχεία που κατεβάζετε με τις κάμερες έχουν μέσα και έναν φάκελο "voice" που έχει τα αρχεία ήχου για τα αντίστοιχα dat και bmp που βάζετε στο φάκελο favorites. Αν δεν βάλετε τα αρχεία ήχου στο φάκελο voice που είναι και οι υπόλοιποι ήχοι, φωνητικές οδηγίες κλπ που χρησιμοποιείτε και δεν ενεργοποιήσετε τις φωνητικές ειδοποιήσεις μέσα από τα αγαπημένα του destinator δεν θα ακούσετε προειδοποίηση ποτέ.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.