PDA

Επιστροφή στο Forum : Problima me to PNA c220 gia Destinator7

fragias
04-02-08, 13:04
Kalimera.

meta apo akretes wres sto internet pisteyw oti eiste oi monoi pou mporoun na me voithisoun gia to pws tha valw to destinator 7 sto Mio c220.

ta arxeia pou exw einai: Mio Transfer Hack kai Destinator7 gia PNA.

den xerw ti akrivws prepei na kanw gia na to perasw sto C220.
an mporei kapoion na voithisei as steilei ena mail i na kanei ena reprly edw.

eyxaristw.

ΚΩΣΤΑΣ
04-02-08, 13:17
Καλώς ήρθες.

Το έχεις ξεκλειδώσει?

Για unlock κοίτα εδώ http://mioheaven.mywebcommunity.org/

Για το destinator θα πρέπει να περιμένεις από κάποιον πιό ειδικό στα PNA. :(

spirosroumel
08-03-08, 01:22
το destinator που εχεις ειναι λογικα ηδη εγκατεστημενο το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αντιγραψεις το φακελο destinator στην storage card (καρτα μνημης) με ενα card reader.Οταν εχεις το mio ξεκλειδωμενο υπαρχει ενας explorer βρισκεις storage card\destinator\destinator.exe το επιλεγεις και το προγραμμα τρεχει ΠΡΟΣΟΧΗ μεσα στο φακελο destinator να υπαρχει και φακελος GreeceU ΧΑΡΤΗς

panosha
08-03-08, 01:49
Το C220 βγαίνει με Miomap, πως είναι ήδη εγκατεστημένο το Destinator ;

Poly
30-03-08, 14:02
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέα στην παρέα σας και χρειάζομαι και εγώ με τη σειρά μου μια απάντηση στο προβλημά μου. Έχω και εγώ το Mio C220 έκανα όλα όσα χρειάζεται για να το ξεκλειδώσω. Μέχρι εδώ όλα ΟΚ. Βάζω το Destinaror 7 στην SD card όμως όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει ένα παράθυρο με το εξής σφάλμα: "A security error of unknown cause has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated."
Program: AUTORUN.EXE
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, έχω πλέον απελπηστεί.:smt022 Όλοι σχεδόν το έχετε καταφέρει, εγώ γιατί δεν μπορώ;:-k Τι κάνω λάθος;](*,)
Το ActiveSync, χρειάζεται κάπου; Αν ναι, που και πως μπορώ να το βρω;

Fox
31-03-08, 10:38
Καλώς ήρθες , για δες εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7188) , νομίζω ότι θα σε βοηθήσει .

Poly
31-03-08, 15:52
Καλώς ήρθες , για δες εδώ (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7188) , νομίζω ότι θα σε βοηθήσει .
Καλώς σας βρήκα! Είδα αυτό που μου εγραψες, όμως εγώ δεν έχω πρόβλημα με Restart. Εμένα, όταν παω να τρέξω το destinator.exe μου βγάζει: "Fatal Application Error" και η περιγράφη του σφάλματός είναι η εξής: "A security error of unknown cause has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated."
Program: AUTORUN.EXE

sanigige
31-03-08, 18:58
και εγω εχω το ιδιο προβλημα, δεν μπορει να τρεξει το destinator 7 ...απο οτι καταλαβα λογο οτι ειναι παλια εκδοση windows στο c220...καποιος να μας δωσει τα φωτα του?

theopan
31-03-08, 20:22
και εγω εχω το ιδιο προβλημα, δεν μπορει να τρεξει το destinator 7 ...απο οτι καταλαβα λογο οτι ειναι παλια εκδοση windows στο c220...καποιος να μας δωσει τα φωτα του?

Ακολουθήστε τις οδηγίες που δόθηκαν. Δουλεύει κανονικά το Dest 7 σε C220. Μόνο ελάττωμα για το οποίο δεν έχω βρει λύση, ότι χρειάζεται εισαγωγή πόλεων και οδών ακριβώς όπως είναι γραμμένες (πρώτο γράμμα κεφαλαίο-επόμενα πεζά).

sanigige
01-04-08, 18:46
Ακολουθήστε τις οδηγίες που δόθηκαν. Δουλεύει κανονικά το Dest 7 σε C220. Μόνο ελάττωμα για το οποίο δεν έχω βρει λύση, ότι χρειάζεται εισαγωγή πόλεων και οδών ακριβώς όπως είναι γραμμένες (πρώτο γράμμα κεφαλαίο-επόμενα πεζά).
στο συγκεκριμενο θεμα δεν βρισκω καποιον οδηγο...η εκδοση του 7 που εχω δεν περναει απλα στην καρτα και το τρεχεις...το περνας στην καρτα και μετα θελει και εγκατασταση πριν τρεξει...

letterman
01-04-08, 21:58
χαιρετω ολους σας.

ειμαι ενας απο τους καινουργιους χρηστες καθως προσφατα αγορασα το Mio C230 απο την Αμερικη , το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δεν βλεπει το Μιο , ουτε την εξωτερικη καρτα sd που του εβαλα ....

Ειναι χαλασμενο ? μπορω να κανω κατι για να τον δει ... ευχαριστω .

panosha
01-04-08, 22:21
Active Sync φοράει ο υπολογιστής ;

Fox
02-04-08, 10:09
Ή το TRANSFER MIO

lioltgo
02-04-08, 18:36
χαιρετω ολους σας.

ειμαι ενας απο τους καινουργιους χρηστες καθως προσφατα αγορασα το Mio C230 απο την Αμερικη , το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δεν βλεπει το Μιο , ουτε την εξωτερικη καρτα sd που του εβαλα ....

Ειναι χαλασμενο ? μπορω να κανω κατι για να τον δει ... ευχαριστω .

βαλε ενα καλωδιο usb απο καμερα υψηλης διαμεταγωγης και δεθαχεις κανενα προβλημα.

letterman
03-04-08, 00:42
μετα απο αρκετο διαβασμα στο φορουμ βρηκα ολες τις λυσεις για το πως θα κανω το μιο μου να βρει το Pc και να βαλω και αλλα προγραμματα πλοηγησης (destinator rulez !)

ευχαριστω οσους απαντησαν εδω αλλα και στα αλλα threads του φορουμ

sanigige
16-04-08, 19:27
τελικα την εκδοση του 7 που εχει εδω (http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7960) ο panosha μπορεσα να την περασω στο c220 ...τωρα αν εχει κολληματα ή οχι ,θα το δοκιμασω