Επιστροφή στο Forum : TTC
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TTC MPAINEI MONO ME THN KONSOLA ΤΟΥ PN?
ΕΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΟ 168 ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ?
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ENGLISH VERSION
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ?
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟ 168 ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ?
Η αναγγελία των οδών στα Ελληνικά ετοιμάζεται. Με την Αγγλική το mio ήταν στα όριά του. Δε θα έπρεπε να έχει τίποτε άλλο φορτωμένο για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς. Ίσως όμως η Ελληνική έκδοση να είναι πιο ελαφριά.
ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ZEP?
KAI MIA ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΧΗΤΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ
ΕΧΩ ΠΧ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΟ
ΤΙ ΚΑΝΩ ZEP
EYXARISTO ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ
η λειτουργια ttc μπαινει απο την κονσολα ?
αν ναι ποτε θα εχουμε την κονσολσ?
Τα CD θα τα έχουμε σε περίπου 2 εβδομάδες
ok perimeno
θα μου τα στειλεις με courier?
χρεωση δικη μου εννοειτε
Το πιο εύκολο και γρήγορο για μας θα ήταν να τα παραλαμβάνατε από τα γραφεία μας. Αν θα πρέπει να στείλουμε σε όλους τα CDs θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο μ' αυτό για ένα διάστημα.
Kαλησπερα.Τα CD ποσο θα κανουν για μας που εχουμε αγορασει το ΡΝ ?Στην Θεσσαλονικη απο που θα μπορουμε να τα προμηθευτουμε ?
Ευχριστω.
Το πιο εύκολο και γρήγορο για μας θα ήταν να τα παραλαμβάνατε από τα γραφεία μας. Αν θα πρέπει να στείλουμε σε όλους τα CDs θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο μ' αυτό για ένα διάστημα.
Εχεις απολυτο δικιο zep,αλλα πρεπει και εμεις που δεν ειμαστε Αθήνα,και δεν ερχομαστε και συχνα να παρουμε με καποιο τροπο το cd.Βεβαια χωρις να σας πιεζουμε,αλλά και μεσα σε καποιο χρονικο οριο. :lol:
zep diathrontas ths epifylakseis peri pneumatikvn dikaiwmatvn katevasa thn konsola tou pn apo to internet an thn egkatasthsw tha paizei kanonika?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.