Επιστροφή στο Forum : ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ
one_happy_cloud
28-01-08, 16:35
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ PDA P550 ΚΑΙ ΤΟ DESTINATOR 7. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΣΤΑ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ" ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ. Π.Χ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ή ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ...HELP!!! :? javascript:emoticon(':?')
Confused
Στο destinator δεν μπορείς να εισάγεις στα αγαπημένα σημεία τα οποία δεν βρίσκονται πάνω σε κάποιο δρόμο. :D
Υπάρχει τρόπος, ρίξε μια ματιά εδώ (http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=1595&start=0)
:smt023
Και γιατί πρέπει να γραφτούμε μέλη για να δούμε την λύση ; Δεν μπορείς να την γράψεις εδώ ;
@ one_happy_cloud Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσει.
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4553
Και γιατί πρέπει να γραφτούμε μέλη για να δούμε την λύση ; Δεν μπορείς να την γράψεις εδώ ;
Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος κάνει τίποτε. Κάποιος φίλος ρώτησε κάτι, εγώ απάντησα αυτό που θεωρώ σωστό και αυτό είναι όλο. Τώρα εσύ γιατί κάνεις σα να σε τσίμπησε σφήκα, δεν το καταλαβαίνω.
Δώσε τη λύση σου, όπως έδωσα τη δική μου και όλα καλά... :D
Προσωπικά με αυτό έλυσα το συγκεκριμένο πρόβλημα. :wink:
Χρήστο λέει Ρ550. 99,9% είναι το ΜΙΟ Ρ550.
Χρήστο λέει Ρ550. 99,9% είναι το ΜΙΟ Ρ550.
To είδα μετά,γιαυτό το διόρθωσα το ποστ :lol:
Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος κάνει τίποτε. Κάποιος φίλος ρώτησε κάτι, εγώ απάντησα αυτό που θεωρώ σωστό και αυτό είναι όλο. Τώρα εσύ γιατί κάνεις σα να σε τσίμπησε σφήκα, δεν το καταλαβαίνω.
Δεν ξέρεις πως μου έχει απαγορευτεί η πρόσβαση εκεί ;
Το ξέρω (το γιατί δε με ενδιαφέρει)...ο one_happy_cloud όμως που ρώτησε, δεν έχει κανένα περιορισμό
ΟΚ, αν και δεν βρίσκω λόγο να το κουβεντιάσουμε, είναι εντυπωσιακό που δεν σε ενδιαφέρει. :D
one_happy_cloud
31-01-08, 01:34
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ! ΑΛΛΑ... ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ?ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ NAVIGATOR ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ FAVORITES OTAN ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Το OS GPS αυτό ακριβώς σε βοηθά να κάνεις. Βλέπεις μέσα από το πρόγραμμα πλοήγησης τις συντεταγμένες της θέσης σου και μέσα από το OS GPS περνάς την θέση σαν αγαπημένο.
Φίλε μου σε μια κοινότητα (forum) οι λύσεις δεν δίνονται σε προσωπικό επίπεδο .Το ίδιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζουν και πολλοί άλλοι .
Αν έχεις την καλοσύνη να γράψεις δύο λέξεις για την λύση του προβλήματος ή αν βαριέσαι κάνε τουλάχιστον copy/paste .
Έτσι να μπορούμε να δούμε και εμείς που μας διαγράψανε από το συγκεκριμένο link που προτρέπεις .
Φίλε μου σε μια κοινότητα (forum) οι λύσεις δεν δίνονται σε προσωπικό επίπεδο .Το ίδιο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζουν και πολλοί άλλοι .
Αν έχεις την καλοσύνη να γράψεις δύο λέξεις για την λύση του προβλήματος ή αν βαριέσαι κάνε τουλάχιστον copy/paste .
Έτσι να μπορούμε να δούμε και εμείς που μας διαγράψανε από το συγκεκριμένο link που προτρέπεις .
Γι' αυτό και δεν απάντησα με ΡΜ, αλλά έδωσα αυτό το λινκ.
Το λινκ παραπέμπει σε μια εφαρμογή που κάνει αυτό που ζήτησε ο φίλος (όπως το OSGPS Convertor) αλλά έχει παραπάνω δυνατότητες ταξινόμησης των αποθηκευμένων σημείων (πχ σε δυο εκδόσεις Destinator ταυτόχρονα) και δίνει και πληροφορίες για τη λήψη του σήματος του GPS εκείνη τη στιγμή...
Γι' αυτό και δεν απάντησα με ΡΜ, αλλά έδωσα αυτό το λινκ.
Το λινκ παραπέμπει σε μια εφαρμογή που κάνει αυτό που ζήτησε ο φίλος (όπως το OSGPS Convertor) αλλά έχει παραπάνω δυνατότητες ταξινόμησης των αποθηκευμένων σημείων (πχ σε δυο εκδόσεις Destinator ταυτόχρονα) και δίνει και πληροφορίες για τη λήψη του σήματος του GPS εκείνη τη στιγμή...
Αυτό ακριβώς λέμε φίλε μου, το link που έδωσες δεν παραπέμπει σε κάποια εφαρμογή αλλά σε κάποιο forum που κάποιοι (όπως και εγώ) δεν μπορούν να το δούν .
Για φαντάσου να θέλεις λύση και να σε στέλνω σε link που δεν μπορείς να δείς (forum που δεν δέχονται άλλα μέλοι).
Κάνε μια έρευνα και πες μου πόσοι μπορούν και πόσοι δε μπορούν να δουν το λινκ. Εν πάσει περιπτώσει εγώ έγραψα για το 99,99% των χρηστών που μπορούν. :roll:
Κάνε μια έρευνα και πες μου πόσοι μπορούν και πόσοι δε μπορούν να δουν το λινκ. Εν πάσει περιπτώσει εγώ έγραψα για το 99,99% των χρηστών που μπορούν. :roll:
Να 'σαι καλά από το 00,01% φίλε μου :roll:
Το ξέρω (το γιατί δε με ενδιαφέρει)...ο one_happy_cloud όμως που ρώτησε, δεν έχει κανένα περιορισμό
Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει αφού σε βλέπω moderator εκεί φίλε μου. :-)
Από ότι βλέπω ούτε 0,01% είναι το ποσοστό αυτών που δεν έχουν πρόσβαση στο λινκ.
Και αφού εσύ δεν είσαι σε αυτό το 0,01%, για ποιο λόγο ξεκίνησες όλη αυτή τη φασαρία?
Έχω την εντύπωση γιατί έγινε αναφορά, έστω και έμμεση στο gpspocketpc forum (ουπς :-# :-# )
Από ότι βλέπω ούτε 0,01% είναι το ποσοστό αυτών που δεν έχουν πρόσβαση στο λινκ.
Και αφού εσύ δεν είσαι σε αυτό το 0,01%, για ποιο λόγο ξεκίνησες όλη αυτή τη φασαρία?
Έχω την εντύπωση γιατί έγινε αναφορά, έστω και έμμεση στο gpspocketpc forum (ουπς :-# :-# )
Καμία φασαρία απλά διαπίστωση , ανήκω στο 0,01% και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις λέξεις .
Δεν αναφερόμουν σε σένα φίλε Fox :-)
Δεν βγάζω άκρη απ' όσα γράφεις στο τελευταίο σου μήνυμα, δεν κάνω φασαρία να συζητήσω προσπαθώ και δεν διαβάζω το gpspocketpc forum.
Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει αφού σε βλέπω moderator εκεί φίλε μου. :-)
Δεν βγάζω άκρη απ' όσα γράφεις στο τελευταίο σου μήνυμα, δεν κάνω φασαρία να συζητήσω προσπαθώ και δεν διαβάζω το gpspocketpc forum.
Ούτε εγώ βγάζω άκρη...
Αυτό που έκανα εγώ ήταν απλά να δώσω μια απάντηση που θεωρούσα σωστή στο φίλο που ρώτησε κάτι.
Αν καταλαβαίνω καλά, εσείς λέτε πως κάθε φορά που δίνουμε μια απάντηση σε κάποιον, πρέπει να ελέγχουμε και πόσοι άλλοι μπορούν να δουν την απάντηση αυτή...λυπάμαι αλλά είναι πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο, και εγώ δε μπορώ να το ψάχνω τόσο...
Mου θυμίζεις έναν άλλο γνωστό mod στο ipmart που έλεγε: εγώ δεν κάνω τίποτα, το link δίνω απλά. :-D
Mου θυμίζεις έναν άλλο γνωστό mod στο ipmart που έλεγε: εγώ δεν κάνω τίποτα, το link δίνω απλά. :-D
Πάνο δεν έχω καμιά σχέση με οποιονδήποτε mod σε οποιοσήποτε άλλο forum. Ξαναλέω ότι το λινκ που έδωσα παραπέμπει σε freeware εφαρμογή που έλυνε το πρόβλημα του one_happy_cloud. Τώρα, για ποιο λόγο δέχθηκα κριτική γι αυτό, δεν το καταλαβαίνω...
Η κριτική σε αφορά στο ποσοστό που οι moderators αποδέχονται τις απόψεις των administrators του φόρουμ όπου δραστηριοποιούνται.
Η κριτική σε αφορά στο ποσοστό που οι moderators αποδέχονται τις απόψεις των administrators του φόρουμ όπου δραστηριοποιούνται.
Τις απόψεις μου δεν τις ξέρεις...
Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι περίμενες στη γωνία κάποιον που δραστηριοποιείται στο gpspocketpc, να γράψει κάτι, ώστε να βγάλεις απωθημένα.
Εξακολουθώ να λέω ότι έδωσα μια απάντηση σε ένα χρήστη, με τρόπο που, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι σωστός. Και δε νομίζω ότι ο one_happy_cloud, που άνοιξε αυτό το thread, δε βοηθήθηκε (είτε από τη δική μου λύση, είτε από τη δική σου, δεν έχει σημασία)
Πολύ καλά έκανες και βοήθησες, πολύ καλά κάνουν όσοι βρίσκουν βοήθεια και λύσεις εκεί, εσένα πρέπει να σε απασχολήσει μόνο το προηγούμενο ποστ μου, νομίζω.
Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, στην όποια απόφαση όμως να αποκλεισθεί κάποιος, να χρειάζεται εγγραφή για πρόσβαση σε συγκεκριμένα θέματα ή όποια άλλη θα είσαι πλέον συνυπεύθυνος, όπως και οι υπόλοιποι moderators είναι σε οποιοδήποτε φόρουμ.
Σωστά...
Εγώ από όλη τη συζήτηση κρατάω ότι βοηθήθηκε ο one_happy_cloud.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσιες κουβέντες.
Απλά φίλε garet είναι αρκετά εκνευριστικό να θέλω μια Άμεση λύση
και να είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω μια βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία
για να δω την λύση στο πρόβλημα μου!
Υπάρχουν πολλά forum που είναι εξ αρχής ανοιχτά σε όλο τον κόσμο χωρίς την
ανάγκη εγγραφής (με την μόνη διαφορά ότι δεν επιτρέπουν τα downloads χωρίς εγγραφή),
που διεύκολύνουν πάρα πολύ τον περισσότερο κόσμο!
(αν και έχω βρει και forum με ελεύθερα τα downloads χωρίς εγγραφή πχ www.lakeridgesoftware.com/forum/)
Άλλωστε τα forum αυτή την λογική έχουν,να βοηθήσουν και όχι το μάζεμα αριθμών!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.