PDA

Επιστροφή στο Forum : Συμβατοτητα Μιο Α201 με Destinator PN

scan
16-02-06, 23:25
Γεια σας
Προ ημερων αγορασα το ΜΙΟ Α201 με το Destinatror3 απο το καταστημα Πλαισιο. Παρα τις διαβεβαιωσεις οτι τρεχει και το ΡΝ εκπληκτος ειδα απο την NGI οτι υπαρχει ασυνβατοτητα. Ποτε θα λυθει αυτο το προβλημα? Εχει σχεση με τη γενικοτερη συζητηση για τα Windows Mobile 05 η με τη συγκεκριμενη συσκευη?

grimak
16-02-06, 23:32
γεια σου...

Ποτε θα λυθει αυτο το προβλημα? περιμενουμε νεα απο τον zeppelin (προσπαθει να το λυσει η destinator.com)
Εχει σχεση με τη γενικοτερη συζητηση για τα Windows Mobile 05 η με τη συγκεκριμενη συσκευη? το προβλημα ειναι με την συγκεκριμενη συσκευη!

φιλικα Μακης

scan
16-02-06, 23:45
Σευχαριστω Μακη. Εν το μεταξυ επικρατει το Π-Λ-Η-Ρ-Ε-Σ μπαχαλο με αυτο το θεμα.Στο Πλαισιο καποιος υπαλληλος μου εκανε επιδειξη του Α201 με το Destinator PN τοποθετοντας μια SD καρτα που το ειχε περασμενο.Υπαρχουν καταστηματα που πουλανε το Α201 πακετο με το ΡΝ στα 540 ευρω. Ακουω οτι απλα χρειαζεται να φορτωσω καποιο Patch για να τρεξει.Τελικα το εχω μετανοιωσει που αγορασα τη συγκεκριμενη συσκευη αλλα φταινε και οι υπαλληλοι στο πλαισιο οι οποιοι 'η ειναι ασχετοι με το θεμα 'η κανουν τους ασχετους.ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ Ε-Ξ-Α-Λ-Λ-Ο-Σ...

grimak
16-02-06, 23:55
Σευχαριστω Μακη. Εν το μεταξυ επικρατει το Π-Λ-Η-Ρ-Ε-Σ μπαχαλο με αυτο το θεμα.Στο Πλαισιο καποιος υπαλληλος μου εκανε επιδειξη του Α201 με το Destinator PN τοποθετοντας μια SD καρτα που το ειχε περασμενο.Υπαρχουν καταστηματα που πουλανε το Α201 πακετο με το ΡΝ στα 540 ευρω. Ακουω οτι απλα χρειαζεται να φορτωσω καποιο Patch για να τρεξει.Τελικα το εχω μετανοιωσει που αγορασα τη συγκεκριμενη συσκευη αλλα φταινε και οι υπαλληλοι στο πλαισιο οι οποιοι 'η ειναι ασχετοι με το θεμα 'η κανουν τους ασχετους.ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ Ε-Ξ-Α-Λ-Λ-Ο-Σ...

κανε λιγο υπομονη φιλε,
πιστευω οτι θα βρεθει καποια λυση!

billy
17-02-06, 21:19
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο τις απαντησεις των υπευθηνων το τελευταιο διαστημα εαν εχουν αντιληφθει οτι το pn εχει προβλημα στη χρηση με καποιες συσκευες τις οποιες καθαρα ονοματιζουν οι χρηστες τους

scan
18-02-06, 01:02
Κυριως ('η κια αποκλειστικα) τους ενδιαφερει να Π-Ο-Υ-Λ-Η-Σ-Ο-Υ-Ν
Εχω επανηλημενως ζητησει συμβουλες στο Πλαισιο απο το "εξιδικευμενο" προσωπικο.Ε λοιπον στο ιδιο αντικειμενο ο πιο εντιμος θα σου πει "δεν γνωριζω το θεμα" και απο κει κιεπειτα μπορει να ακουσεις 15 διαφορετικες απαντησεις παντα σε ευγενικο τονο λεγοντας σου μονο κατι ουτως ωστε να σε πεισουν να Α-Γ-Ο-Ρ-Α-Σ-Ε-Ι-Σ.
Στο συγκεκριμενο θεμα πηγα και προσπαθησα να το συζητησω και ακομα και τωρα ορισμενοι επιμενουν πως δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα.Καποιος μαλιστα μου προτεινε να αγορασω το ΡΝ εναντι 127ευρω (αυτο που δινουν για το Hewllet Packard) παρα το οτι του εξεθεσα πως εχουν τα πραγματα... :roll: : :x
Απο κει κι επειτα τι να πεις...

maximi01
18-02-06, 10:07
Μην αμφιβάλετε ότι οι πωλητές κατά κανόνα γνωρίζουν πολύ λιγότερα από εσάς ειδικά στο αντικείμενο αυτό. Δεν έχουν βασικές γνώσεις, χειρίζονται πάρα πολλούς κωδικούς προϊόντων και ενημερώνονται συνήθως από μη πιστοποιημένες πηγές. Υπάρχουν βέβαια και φωτεινές εξαιρέσεις αλλά αυτοί δεν μένουν για πολύ χρόνο πωλητές. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και την ευθύνη την έχουν και αυτοί που τους προμηθεύουν τα προϊόντα (και εκεί υπάρχει ένα σχετικό χάος). Πάντως εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωσή τους. Αναφέρω ως ανέκδοτο ότι μας πήρε πελάτης στο τηλέφωνο για υποστήριξη και μετά από δέκα λεπτά συνομιλίας διαπιστώσαμε ότι είχε αγοράσει ανταγωνιστικό προϊόν ! Το τηλέφωνό μας για υποστήριξη τους το είχε δώσει ο πωλητής του καταστήματος !!!