PDA

Επιστροφή στο Forum : λυση

billy
16-02-06, 18:12
σχετικα με το pn και τα προβληματα που παρουσιαζονται στη χρηση του με το μιο 201 και αλλων σχετικων δυνατοτητων pda (mobile 2005 vga οθονες ) τι γινεται υπαρχει θα υπαρξει λυση?

zeppelin
16-02-06, 18:37
Με την έκδοσση του PN που υπάρχει στο site μας δεν υπάρχει πρόβλημα σε συσκευές με windows mobile 2005 καθώς και με οθόνες με ανάλυση vga (640x480).
Με το A201 ασχολείτε η Destinator Technologies κι όταν δώσει λύση θα έχετε άμεσα τη πληροφορία.

billy
16-02-06, 19:08
Με την έκδοσση του PN που υπάρχει στο site μας δεν υπάρχει πρόβλημα σε συσκευές με windows mobile 2005 καθώς και με οθόνες με ανάλυση vga (640x480).
Με το A201 ασχολείτε η Destinator Technologies κι όταν δώσει λύση θα έχετε άμεσα τη πληροφορία.ευχαριστωγια την απαντηση για καποιους το pn ειναι εργαλειο δουλειας

billy
16-02-06, 19:10
Με το A201 ασχολείτε η Destinator Technologies κι όταν δώσει λύση θα έχετε άμεσα τη πληροφορία.ευχαριστωγια την απαντηση για καποιους το pn ειναι εργαλειο δουλειας

billy
16-02-06, 19:10

jvita
16-02-06, 19:39
Με το ACER N35 πιστεύεται να βρεθεί λύση;

nik2205
16-02-06, 20:51
Τι προβλημα είναι με το acern35 γιατι εγω δεν εχω κανενα είναι καποια λειτουργια που δεν την εχω κανει και ισως να έχω προβλημα

Antono
16-02-06, 21:47

Zeppelin, θα ήθελα να δώσεις μια μονομερή και οριστική απάντηση στο θέμα, διότι σκοπεύω ν' αγοράσω το PN όταν βγει.

Εξηγούμαι: πριν 3 ημέρες (13 Φεβρουαρίου) είχες πει αναφορικά με προβλήματα αργής περιστροφής του χάρτη

Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο στα απλά pda. Στις vga οθόνες και με πολά χρώματα έχει παρατηρηθεί. Πιθανότατα να οφείλετε στη κάρτα γραφικών του pda.

Τελικά τι από τα δύο ισχύει?

jvita
16-02-06, 22:45
Τι προβλημα είναι με το acern35 γιατι εγω δεν εχω κανενα είναι καποια λειτουργια που δεν την εχω κανει και ισως να έχω προβλημα

Δηλαδή δεν παγώνει η οθόνη σου, δεν χάνονται οι δρόμοι, δεν χάνονται οι ονομασίες των δρόμων, δεν χάνεται η διαδρομή και δεν να αργεί να στρίψει; Αλήθεια σε ποια περιοχή μένεις;

jvita
16-02-06, 22:55

Τώρα είδα ότι μένεις Ρέθυμνο. Μάλλον για αυτό δεν έχεις τέτοια προβλήματα.
Προς NGI : 1)Έχεται εντοπίσει προβλήματα και με χρήστες εκτός Αθηνώ;
2) Είναι ελληνικό φαινόμενο αυτά τα προβλήματα ή έχουν παρουσιαστεί και σε άλλες χώρες ;

Ανυπομονώ τη Δευτέρα να πάω Αγρίνιο να το τεστάρω.
Από τη μέρα που κατέβασα το ΡΝ έχω χάσει τον ύπνο μου.

nik2205
17-02-06, 07:34

Δηλαδή δεν παγώνει η οθόνη σου, δεν χάνονται οι δρόμοι, δεν χάνονται οι ονομασίες των δρόμων, δεν χάνεται η διαδρομή και δεν να αργεί να στρίψει; Αλήθεια σε ποια περιοχή μένεις;
Εχω παει στο Ηράκλειο αλλα δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα και με ολα τα σημεια ενδιαφεροντος ενεργοπηοιμενα (ξενοδ.συγκην,γερμ, κ.λ.π.)

szion
18-02-06, 13:44

Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο προβλημα με το n35. Το έχω δοκιμάσει και στην Αθήνα και στον Βόλο και στην εθνική, δεν φένεται να είναι θέμα σήματος. Το κάνει είτε πιάνει 4 είτε 9 δορυφόρους. Ο χάρτης φλασάρει για λίγο,χάνονται τα ονοματα και η διαδρομή. Η περιστρόφή επίσης ειναι πολύ αργή. Όλα αυτά χωρίς να τρέχει τιποτέ αλλό στο ppc ταυτόχρονα και χωρις σημεία ενδιαφέροντος. Το έχω δοκιμάσει με το pn στην μνήμη του ppc αλλά και στην rom. Δεν παρατήρησα καμία διαφόρα.Να σημειώσω ότι το pn είναι γνήσιο και περασμένο μετά από Hard reset. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει η sd. Δεν την έχω αλλάξει (έχω την apacer x60 256mb).Ίσως είναι αργή για το pn.

maximi01
18-02-06, 14:48
Τα φαινόμενα που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογικά. Θυμάμαι ότι τα συμπρώματα αυτά τα είχαμε παρατηρήσει στα πρώτα Acer όταν τα δοκιμάσαμε πριν δύο χρόνια με την πρώτη πειραματική έκδοση του D3 (πριν κυκλοφορήσει). Όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα ίσως θα έπρεπε να δείτε την έκδοση του firmware και να το συγκρίνετε με άλλους που δεν το έχουν. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε και εμείς από τους τεχνικούς της Destinator.

szion
18-02-06, 15:32
To N35 το έχω αναβαθμήσει σε WM2003 SE (4.21.1088) από WM 2003 premium που ήταν by default. Με το D3 δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επίσης αν θυμάμαι καλά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στο Pn όταν δεν έχω επιλέξει διαδρομή, παρά μόνο κατά την διαρκεία της πλοήγησης.
Το κάνει επίσης και κατά την διαρκεία αναπαραγωγής μίας διαδρομής, αν επιλέξω πλοήγηση σε κάποιο σημείο.

Φίλε nik2205, μπορέις να μας δώσεις λεπτομέριες για το configuration του ppc σου,μήπως και βγάλουμε καμία άκρη;

billy
18-02-06, 23:13
[quote="maximi01"]Τα φαινόμενα που περιγράφεις δεν είναι φυσιολογικά. Θυμάμαι ότι τα συμπρώματα αυτά τα είχαμε παρατηρήσει στα πρώτα Acer όταν τα δοκιμάσαμε πριν δύο χρόνια με την πρώτη πειραματική έκδοση του D3 (πριν κυκλοφορήσει). Όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα ίσως θα έπρεπε να δείτε την έκδοση του firmware και να το συγκρίνετε με άλλους που δεν το έχουν. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε και εμείς από τους τεχνικούς της Destinator.[/quote ] τα ιδια συμβαινουν και με το μιο 201

LiQuiD
23-02-06, 12:56

Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο προβλημα με το n35. Το έχω δοκιμάσει και στην Αθήνα και στον Βόλο και στην εθνική, δεν φένεται να είναι θέμα σήματος. Το κάνει είτε πιάνει 4 είτε 9 δορυφόρους. Ο χάρτης φλασάρει για λίγο,χάνονται τα ονοματα και η διαδρομή. Η περιστρόφή επίσης ειναι πολύ αργή. Όλα αυτά χωρίς να τρέχει τιποτέ αλλό στο ppc ταυτόχρονα και χωρις σημεία ενδιαφέροντος. Το έχω δοκιμάσει με το pn στην μνήμη του ppc αλλά και στην rom. Δεν παρατήρησα καμία διαφόρα.Να σημειώσω ότι το pn είναι γνήσιο και περασμένο μετά από Hard reset. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει η sd. Δεν την έχω αλλάξει (έχω την apacer x60 256mb).Ίσως είναι αργή για το pn.

Τα ίδια ακριβώς προβλήματα αντιμετωπίζω κι εγώ :( (Windows 2003 premium - Acer n35 και στις ίδιες περιοχές). Απο Άγιο Στέφανο και νοτιότερα φλασάρει η οθόνη, χάνει τα ονόματα των οδών, αργεί η περιστροφή και το τελειότερο απ'όλα που δεν το έχει αναφερει κανείς: ΧΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙ !!!!!!!!). Εγώ πάντως μιάς και έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι όσο πλησιάζεις στην αθήνα αυξάνεται η πολυπλοκότητα του χάρτη λόγω πολλών δρόμων στενών ονομάτων κλπ. ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ PDA ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΤΩΝ 27500 Μhz 32Giga Ram και της παναγιάς τα μάτια!!!!!!!!!!!!! Τέλος θα παρακαλούσα κάποιον απο την ΝGI να μας απαντήσει αν για τα προβλήματα αυτά εντός Αττικής όντως φταίει αυτό που προανέφερα.

Ευχαριστώ

nik2205
23-02-06, 14:24
μήπως θα είναι καλητερο η ngi να κάνει κατι σαν αποκοπη χαρτί

psiloulis
23-02-06, 14:43
As mas dosi mia apadisi kapios ipefthinos...epitelous kai ego ACER N35 exo me ola ta parapano provlimata....

zeppelin
23-02-06, 14:54
Προφανώς όσο πιο πυκνός είναι ο χάρτης τόσο πιο μεγάλη επεξεργαστική ισχύ χρειαζόμαστε. Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το αυτόματο zoom. Πάντως προσωπικά στις δοκιμές που έκανα με ένα acer n35 δεν είχα κανένα πρόβλημα – η πλοήγηση γινόταν σε αξιοπρεπή επίπεδα ταχήτητας

nik2205
23-02-06, 14:58
Προφανώς όσο πιο πυκνός είναι ο χάρτης τόσο πιο μεγάλη επεξεργαστική ισχύ χρειαζόμαστε. Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το αυτόματο zoom. Πάντως προσωπικά στις δοκιμές που έκανα με ένα acer n35 δεν είχα κανένα πρόβλημα – η πλοήγηση γινόταν σε αξιοπρεπή επίπεδα ταχήτητας
Θα συμφωνησω μαζι σου zepelin
Και επισης στις μεγαλες πολις εγω βαζω φουλ ζουμ για να βλεπω και τα σχετικα χρησιμα που ειναι

LiQuiD
23-02-06, 15:58

Αγαπητέ zeppelin και υπόλοιποι κύριοι της NGI. Δεν θέλω να φανώ ούτε ειρωνικός ούτε αχάριστος και πραγματικά εκτιμώ τις άμεσες απαντήσεις σας και τη καλή σας διάθεση να βοηθήσετε. Με τέτοιου τύπου απαντήσεις όμως θυμώνω, χάνω την ψυχραιμία μου και με δυσκολία καταφέρνω να παραμείνω ευγενικός. Η λειτουργία του αυτόματου ζούμ έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης και δεν χρειάζεται να μπώ σε λεπτομέρειες. Απο τη στιγμή που περιλαμβάνεται στο πακετο θα είναι λειτουργική και για'μένα και για τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω για δεύτερη φορα για όσους δεν το πρόσεξαν οτι έχω ηδη δοκιμάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της απενεργοποίησης του ζούμ χωρίς αποτέλεσμα. Πείτε μου που πρέπει να απευθυνθώ προκειμένου να πάρω μια επιστημονική απάντηση και όχι μια πρόχειρα μπακαλίστικη και πατένταρισμένη λύση.

vlazaras
23-02-06, 16:18
Φίλε μου το πρόβλημα είναι στην ταχύτητα της κάρτας, sd για παράδειγμα.
Στο PN το μεγαλύττερο μέρος του προγράμματος είναι στην κάρτα και έτσι η επικοινωνία του προγράμματος με τον αποθυκευτικό χώρο είναι μεγάλων απαιτήσεων. Οι συνήθεις κάρτες έχουν ταχύτητα 40Χ και οι 60Χ λέγονται high speed. Αγόρασα μια κάρτα 512, 150Χ απο το http://www.play247.gr και με το mio168 το πρόγραμμα κυριολεκτικά πετάει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην περιστροφή του χάρτη ούτε στους άλλους υπολογισμούς.
Φιλικά Παναγιώτης
Όσο Ζω θα ελπίζω.

LiQuiD
23-02-06, 16:57
Στο PN το μεγαλύττερο μέρος του προγράμματος είναι στην κάρτα και έτσι η επικοινωνία του προγράμματος με τον αποθυκευτικό χώρο είναι μεγάλων απαιτήσεων. Οι συνήθεις κάρτες έχουν ταχύτητα 40Χ και οι 60Χ λέγονται high speed. Αγόρασα μια κάρτα 512, 150Χ απο το http://www.play247.gr και με το mio168 το πρόγραμμα κυριολεκτικά πετάει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην περιστροφή του χάρτη ούτε στους άλλους υπολογισμούς.
Φιλικά Παναγιώτης
Όσο Ζω θα ελπίζω.

Σε ποιά περιοχή μένεις-κινείσαι? Εντος Αττικής? Αν είσαι απο επαρχία η χαρτογραφηση ειναι πιο αραιή άρα και πιο γρήγορη! Αν πάλι είσαι εντός Αττικής και παίζει καλά τότε θα το εφαρμόσω κι εγώ. Ελπίζω μόνο να μην πάνε κι'άλλα χρήματα χαμένα γιατι ήδη ξόδεψα 50 ευρουλάκια για μια αναβάθμηση που χρησιμεύει για ΟΔΟΡΑΜΑ και ΟΧΙ για πλοηγό. Και τέλος αν επιτέλους η λύση μας ειναι τόσο απλή όσο μια SD 150x γιατι δεν μας την έχει υποδείξει καποιος υπέυθυνος επίσημα τοσο καιρο ?

zeppelin
23-02-06, 17:53

Αγαπητέ zeppelin και υπόλοιποι κύριοι της NGI. Δεν θέλω να φανώ ούτε ειρωνικός ούτε αχάριστος και πραγματικά εκτιμώ τις άμεσες απαντήσεις σας και τη καλή σας διάθεση να βοηθήσετε. Με τέτοιου τύπου απαντήσεις όμως θυμώνω, χάνω την ψυχραιμία μου και με δυσκολία καταφέρνω να παραμείνω ευγενικός. Η λειτουργία του αυτόματου ζούμ έχει σοβαρό λόγο ύπαρξης και δεν χρειάζεται να μπώ σε λεπτομέρειες. Απο τη στιγμή που περιλαμβάνεται στο πακετο θα είναι λειτουργική και για'μένα και για τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω για δεύτερη φορα για όσους δεν το πρόσεξαν οτι έχω ηδη δοκιμάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της απενεργοποίησης του ζούμ χωρίς αποτέλεσμα. Πείτε μου που πρέπει να απευθυνθώ προκειμένου να πάρω μια επιστημονική απάντηση και όχι μια πρόχειρα μπακαλίστικη και πατένταρισμένη λύση.

Απάντησα ήδη, έχω δοκιμάσει το n35 και ήταν αρκετά αξιοπρεπές. Μάλλον πρόκειται για κάποια παρτίδα με πρόβλημα.
Πάντως δεν είναι σωστό να μας αποκαλείτε "μπακάληδες".
Μπορείτε να δείτε στο http://www.gpspassion.com και να αναζητήσετε την πληροφορία που ψάχνετε.

vlazaras
23-02-06, 19:45
Φιλικά Παναγιώτης
Όσο Ζω θα ελπίζω.

Σε ποιά περιοχή μένεις-κινείσαι? Εντος Αττικής? Αν είσαι απο επαρχία η χαρτογραφηση ειναι πιο αραιή άρα και πιο γρήγορη! Αν πάλι είσαι εντός Αττικής και παίζει καλά τότε θα το εφαρμόσω κι εγώ. Ελπίζω μόνο να μην πάνε κι'άλλα χρήματα χαμένα γιατι ήδη ξόδεψα 50 ευρουλάκια για μια αναβάθμηση που χρησιμεύει για ΟΔΟΡΑΜΑ και ΟΧΙ για πλοηγό. Και τέλος αν επιτέλους η λύση μας ειναι τόσο απλή όσο μια SD 150x γιατι δεν μας την έχει υποδείξει καποιος υπέυθυνος επίσημα τοσο καιρο ?
Φίλε μου μένω στην Αθήνα, στους Αγίους Αναργύρους και κινούμε σε όλο το εύρος του κέντρου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σημείωση άλλοι φίλοι μου με το ίδιο μηχάνημα mio168, και με απλή κάρτα έχουν μικροπροβλήματα καθυστερήσεων. Με μια άλλη απλή 128ΜΒ 40Χ που έχω βλέπω στο ίδιο μηχάνημα μεγάλη διαφορά στην λειτουργία του ΡΝ.
Τέλος δεν πουλάω κάρτες και ούτε ανήκο στην εταιρία για να έχω όφελος και να γράφω όσα γράφω.
Φιλικά Παναγιώτης
ΥΣ. Δύο φίλοι μου βλέποντας την διαφορά θα αγοράσουν παρόμοια κάρτα μνήμης.
Οι φίλοι φαίνονται στις δύσκολες ώρες ( Λαική Σοφία )

bmw318con
24-02-06, 08:32
Με τη σειρα μου θελω να σημειωσω οτι οσο λιγοτερο ελευθερο χωρο εχει η μνημη του Ppc ,τοσο θα εμφανιζεται το προβλημα που αναφερεται.Συγκεκριμενα ειχα "γεμισει" το ΜΙΟ που διαθετω με καποια προγραμματα,DIVx,διαχειρισης χρηματων,παιχνιδια κλπ.και τοτε μου πρωτοπαρουσιαστηκε το προβλημα.Σβηνοντας τα το Ppc επανηλθε και λειτουργει κανονικα.Απαλλαγειται απο προγραμματα που δεν χρησιμοποιειται για να βρειτε "την υγειά σας"! :wink:

zeppelin
24-02-06, 13:11
Παρακάτω παραθέτω ένα e-mail που δεχθήκαμε χθες από τον jvita κι αφού μας έδωσε την αδειά του το δημοσιεύουμε:

Γεια σας

Ονομάζομαι Βιταλιώτης Ιωάννης και θα ήθελα να σας περιγράψω κάποια πράγματα που είδα πάνω στην χρήση του Destinator PN, καθώς και κάποιους πειραματισμούς που έκανα..

Αγόρασα το καλοκαίρι το ACER N35 πακέτο με το Destinator 3.

Στις 8/3 μέσω του site σας το αναβάθμισα στο Destinator PN. Έκανα hard reset και έκανα την εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Ακολουθήσαν τα γνωστά προβλήματα όπως περιγράφονται εκτενώς στο forum σας.

Αυτό που μου έκανε πάντως εντύπωση είναι ότι το PDA μου πληρούσε τις ελάχιστες απαιτήσεις που έθετε η Destinator στο site της.

Διαβάζοντας το forum σας και πειραματιζόμενος με το PDA μου έκανα τα παρακάτω:

Αγόρασα από το Πλαίσιο μια PNY 512MB X150 αλλά δεν είδα κάποια βελτίωση μεγάλη.

Βρήκα μετά μέσω του internet ένα μαγαζί που πούλαγε την Sandisk Extreme ΙΙΙ 1.0GB σε τρομερή τιμή και πήρα και αυτή, αλλά καμία διαφορά δεν είδα πάλι..

Όταν πήγαινα εκτός Λεκανοπεδίου ή άμα έκανα εγκατάσταση του χάρτη στην μνήμη του PDA όλα δουλεύανε τέλεια.

Ψάχνοντας στο internet να βρω προγράμματα που να ρυθμίζουνε την registry, βρήκα και εγκατέστησα το Tweaks2k2.net. Πηγαίνοντας στο μενού Tweaks/System tricks/System tricks/Collection 5 έχει να τσεκάρεις το WM5 Optimum Cache Size. To τσεκάρισα και έκανα soft reset. Φόρτωσα το PN και είδα έκπληκτος να δουλεύει καλύτερα αλλά όχι πάλι καλά.

Αγόρασα εξωτερική κεραία να βελτιώσω το σήμα, αλλά και πάλι δεν είδα κάποια διαφορά. Πάντως η εξωτερική κεραία είναι πολύ χρήσιμη, βρίσκεις σήμα αμέσως και δεν το χάνεις μέσα στα στενά της Αθήνας.

Μπήκα στον ftp server της Acer και έκανα αναβάθμιση στο PDA με ότι update βρήκα, αλλά πάλι χωρίς ουσιαστική βελτίωση. (στην διεύθυνση ftp://ftp.support.acer-euro.com/handheld/n35/manual/ μπορείτε να βρείτε ένα φοβερό tutorial για την χρήση του PN).

Ψάχνοντας την registry να δω τι έχει κάνει το Tweaks2k2.NET βρήκα να έχει δημιουργήσει το παρακάτω κλειδί:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Filters\f sreplxfilt]

"ReplStoreCacheSize"=dword:00001000

και είχε αλλάξει το παρακάτω κλειδί

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\FATFS]

"CacheSize"=dword:00000000

σε

"CacheSize"=dword:00001000

Πειραματιζόμενος πάλι βρήκα ότι βάζοντας ίδια τιμή και στα δύο κλειδιά βελτίωνα την απόδοση του PN μέχρι την τιμή 16384 Dec.

Τέλος άλλαξα και το κλειδί

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\GLYPHCACHE]

"Limit"=dword:00010000

σε 32768 Dec.

Αυτήν την στιγμή αν και έχω μεταφέρει το πρόγραμμα του PN και τον χάρτη στην storage card το PN πάει πολύ καλά. Ανταποκρίνεται γρήγορα, δεν χάνει τις ονομασίες των δρόμων, ούτε τους δρόμους, έχει ακριβές σήμα, σχετικά γρήγορη περιστροφή, δεν παγώνει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις (π.χ. εάν προσπαθεί να βρει καινούρια διαδρομή και περιστρέφεται ταυτόχρονα) αλλά κρατάει για ελάχιστο χρόνο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Όχι τελείως, αλλά βλέπω ότι πάει καλά.

Δοκίμασα πριν λίγο και έσβησα το κλειδί που δημιούργησε το Tweaks2k2.NET δηλαδή το κλειδί
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Filters\f sreplxfilt]

"ReplStoreCacheSize"=dword:00001000

και άφησα το παρακα΄τω κλειδί ως έχει
"CacheSize"=dword:4000 δηλαδή 16384 Dec

Και πάλι φαίνεται να δουλεύει καλά.

DILYK
25-02-06, 22:10
Πράγματι δείχνει να δουλεύει καλά μετά την παραπάνω αλλαγή.
Επειδή δεινοπάθησα να βρω registry editor δίνω και το παρακάτω link
http://www2r.biglobe.ne.jp/~tascal/download/pocketpc/tre_e.htm

Thanks

stefan
03-04-06, 12:21
afta ola ta kaloudia pou grafete parapano. mhpos mporei h ngi na ta ftiaxei se ena arxeiaki , se mia nea version kai na mas ta steilei se olous emas tous asxetous?
den katalava . plhrosame 50 evro gia to pn gia na to ftiaxnoume monoi mas?

hstam
03-04-06, 17:57
stefan,

το παραπάνω το Acer φτιάχνει, όχι το PN

jvita
03-04-06, 18:57
Μία απορία
Την προηγούμενη Τετάρτη με Πέμπτη πήγα Θεσσαλονίκη. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι άμα σύρεις τον χάρτη και τον αφήσεις ανανεώνεται πολύ πιο γρήγορα η οθόνη από ότι εάν το κάνεις αυτό στην Αθήνα και γενικά το πρόγραμμα δουλεύει πιο ανάλαφρα. Υπάρχει κάποια εξήγηση;
Αυτό που έχω καταλήξει μετά την χρήση 2 μηνών περίπου του PN με το Acer είναι ότι, αν και το Acer πληρή οριακά τις προδιαγραφές του PN το πρόβλημα εστιάζεται στην διαχείριση της cache του συστήματος και στο πόσο γρήγορα ανανεώνετε ο χάρτης στην οθόνη.