PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ PN ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ 3 ?

vasiliadis1
16-02-06, 10:30
ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ PN ΖΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ 3?

zeppelin
16-02-06, 11:52
Θα διαβάσεις τις οδηγίες εγκατάστασης στο PDF

vasiliadis1
17-02-06, 08:58
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ZEPPELIN! ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

nik2205
17-02-06, 09:56
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ZEPPELIN! ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Σε μερικες περιπτώσεις ήταν καλήτερο dest3 και συγκεκριμένα στο DTweak στην ρυθμιση ful screen ειχες με μια ματια παρα πολλές πληροφορίες

gianko
17-02-06, 11:53
Σε μερικες περιπτώσεις ήταν καλήτερο dest3 και συγκεκριμένα στο DTweak στην ρυθμιση ful screen ειχες με μια ματια παρα πολλές πληροφορίες
Συμφωνώ :!: Η πρώτη εντύπωση που μου άφησε το PN δεν ήταν ευχάριστη :( . Επειδή είχα συνηθίσει τη full screen του DTweak με ενοχλούσαν τα εικονίδια της οθόνης του PN έστω και αν εξασθενούσαν (όχι τελείως). Επίσης η full screen του DTweak σου έδινε τη δυνατότητα να έχεις επάνω τη μπάρα με την οδό που βρίσκεσαι ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ της οδού!!! και αν θυμάμε καλά ΚΑΙ την πόλη :roll: (πολύ καλή η μπάρα! και φαινόταν η οδός όταν είχε μεγάλο όνομα, ενώ στο mio168 το PN μου κόβει τη μισή 2η γραμμή)

Μακάρι να γινόταν να είχαμε αυτές τις δυνατότητες του DTweak στο PN :cry: