PDA

Επιστροφή στο Forum : ΟΔΟΙ ΜΕ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ

Nik
16-02-06, 09:43
Μου συμβαίνει το εξής:
Ζητώ πλοήγηση στην οδό ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στην Πάτρα, και αναλόγως με το σημείο αφετηρίας, άλλοτε με βγάζει στην οδό ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ στην περιοχή Αγυιάς και άλλοτε στην ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ στην περιοχή Αρόης. Υπάρχουν βέβαια και οι δύο οι οδοί και με το ίδιο όνομα.
Στην σελίδα του site 'Εντοπίστε τη διεύθυνσή σας', πολύ σωστά αναγράφει και τις δύο οδούς, αλλά στο PDA όταν εισάγω τα στοιχεία, η οδός αναφέρεται μόνο μία φορά.
Ενδεχομένως αυτό να συμβαίνει και σε άλλες οδούς που έχουν ίδιο όνομα.
Καμιά συμβουλή για το πως να επιλέγω τη σωστή οδό?
Ευχαριστώ

chris1
16-02-06, 11:17
Μπορείς να χρησιμοποιείς τον Ταχυδρομικό Κωδικό που είναι διαφορετικός στις δυο συνοικίες. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται δυστυχώς σε πολλούς Δήμους της χώρας και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα στην εύρεση διεύθυνσης.

Nik
16-02-06, 13:18
Αυτό θα μπορούσε να είναι μία λύση, σε περίπτωση που ο ΤΚ υπάρχει (στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει ο ΤΚ στην οδό στην Αρόη όπως φαίνεται στο site στο "Εντοπίστε την διεύθυνσή σας") ή είναι γνωστός, πράγμα που στην πράξη δύσκολα συμβαίνει. Ο μόνος ΤΚ που γνωρίζουμε είναι του σπιτιού ή του γραφείου μας (και αυτούς ίσως).
Είμαι σίγουρος όμως ότι κάτι θα βρείτε για να λυθεί και αυτό το προβληματάκι.

NLS
22-02-06, 10:52
αυτό το πρόβλημα υπήρχε πάντα

αυτό που πρέπει να κάνει η ΝGi (ελπίζω να διαβάζουν) είναι να ενημερώσει την Destinator Tech ότι εκεί που υπάρχουν συνωνυμίες (στην ίδια πόλη) πρέπει να βγάζει το πρόγραμμα ΜΟΝΟ του το να διαλέξουμε μεταξύ των δυο ή περισσότερων, με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό όπως τον ΤΚ και όχι να το... έχει προβλέψει ο χρήστης και να πρέπει τον ξέρει από πριν αλλά να έχει πει και στο πρόγραμμα από πριν ότι θέλει να κάνει εύρεση με ΤΚ (που εξάλλου εμποδίζει αν θυμάμαι να μπει αριθμός κτηρίου άρα δεν βολεύει)...

επίσης μια πατέντα της ΙΔΙΑΣ της NGi είναι όπως όταν υπάρχουν ίδια ονόματα πόλεων/περιοχών που δίπλα βάζουν παρένθεση με διευκρύνιση για να καταλάβουμε, το ίδιο να κάνουν και με αυτές τις οδούς που είναι στον ίδιο δήμο με ίδιο όνομα

πχ.

Πειραιάς/Χατζημήτρου (κέντρο Πειραιά)
Πειραιάς/Χατζημήτρου (λιμάνι Πειραιά)

(φυσικά τυχαίο το πχ. με απίθανα ονόματα)

chris1
22-02-06, 10:58
Αυτή η λύση έχει εφαρμοστεί ήδη σε ορισμένες οδούς του Πειραιά, της Βάρης και άλλων Δήμων. Είναι πολύ πιθανό να την καθιερώσουμε σε όλες τις περιπτώσεις συνωνυμιών ανά την Ελλάδα.

MELASLOG
22-02-06, 12:39
Αυτή η λύση έχει εφαρμοστεί ήδη σε ορισμένες οδούς του Πειραιά, της Βάρης και άλλων Δήμων. Είναι πολύ πιθανό να την καθιερώσουμε σε όλες τις περιπτώσεις συνωνυμιών ανά την Ελλάδα.

Καλημέρα,
έχω το εξής πρόβλημα στον Πειραιά.
Οδός Σκυλίτση Ομ. υπάρχει στην πλατεία Ιπποδαμίας με τκ 18532 και στη Μαρίνα Ζέας με τκ 18537.
Δίνοντας στο πρόγραμμα Πειραιάς-Σκυλίτση Ομ.-3 μου εμφανίζει μόνο αυτή με τκ 18532, Δίνοντας 18537-Σκυλίτση Ομ.-3 μου εμφνίζει τη δεύτερη. Το πρόβλημα είναι ότι πήγα στις επαφές έβαλα διεύθυνση και τκ και μου εμφανίζει μόνο την πρώτη. Γιατί μου βγαζει αυτή με το τκ 18532 και οχι την άλλη με τκ 18537.
Στο driveme μου την εμφανίζει κανονικά την δεύτερη. Διορθώθηκε τώρα και δεν έχει περαστεί στους χάρτες; ή κάτι άλλο; Παρακαλώ κοιτάχτε το.
Ευχαριστώ.

NLS
22-02-06, 16:03
πωπω να το δουν! :) μιλάμε για κεντρικότατους δρόμους (μάλιστα νομίζω υπάρχει και ΤΡΙΤΗ Σκυλίτση) - κοντά εκεί μένω :P

chris1
22-02-06, 18:21

Καλημέρα,
Οδός Σκυλίτση Ομ. υπάρχει στην πλατεία Ιπποδαμίας με τκ 18532 και στη Μαρίνα Ζέας με τκ 18537.
Δίνοντας στο πρόγραμμα Πειραιάς-Σκυλίτση Ομ.-3 μου εμφανίζει μόνο αυτή με τκ 18532, Δίνοντας 18537-Σκυλίτση Ομ.-3 μου εμφνίζει τη δεύτερη. Το πρόβλημα είναι ότι πήγα στις επαφές έβαλα διεύθυνση και τκ και μου εμφανίζει μόνο την πρώτη. Γιατί μου βγαζει αυτή με το τκ 18532 και οχι την άλλη με τκ 18537.
Στο driveme μου την εμφανίζει κανονικά την δεύτερη. Διορθώθηκε τώρα και δεν έχει περαστεί στους χάρτες; ή κάτι άλλο; Παρακαλώ κοιτάχτε το.
Ευχαριστώ.

Οι οδοί με την ονομασία "Σκυλίτση Ομ." είναι όντως δύο στον τρέχοντα χάρτη. Ωστόσο πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι ο δρόμος στην περιοχή της μαρίνας Ζέας λέγεται "ΟΜΗΡΙΔΟΥ". Θα το ελέγξουμε σύντομα.
Το Destinator σε περιπτώσεις συνωνυμιών φαίνεται ότι επιλέγει είτε τυχαία τη διεύθυνση που ζητούμε (όταν ο ΤΚ είναι ίδιος), είτε προτιμά το μικρότερο ΤΚ (όταν οι συνώνυμες οδοί έχουν διαφορετικό ΤΚ). Όπως ανέφερα και σε άλλο post, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα στον επόμενο χάρτη.

@NLS
Υπάρχει και η οδός "ΣΚΥΛΙΤΣΗ" κοντά στην Ευαγγελίστρια, η οποία δε δημιουργεί πρόβλημα στην εύρεση διεύθυνσης.

MELASLOG
22-02-06, 23:05

Καλημέρα,
Ευχαριστώ.

Οι οδοί με την ονομασία "Σκυλίτση Ομ." είναι όντως δύο στον τρέχοντα χάρτη. Ωστόσο πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι ο δρόμος στην περιοχή της μαρίνας Ζέας λέγεται "ΟΜΗΡΙΔΟΥ". Θα το ελέγξουμε σύντομα.
Το Destinator σε περιπτώσεις συνωνυμιών φαίνεται ότι επιλέγει είτε τυχαία τη διεύθυνση που ζητούμε (όταν ο ΤΚ είναι ίδιος), είτε προτιμά το μικρότερο ΤΚ (όταν οι συνώνυμες οδοί έχουν διαφορετικό ΤΚ). Όπως ανέφερα και σε άλλο post, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα στον επόμενο χάρτη.

@NLS
Υπάρχει και η οδός "ΣΚΥΛΙΤΣΗ" κοντά στην Ευαγγελίστρια, η οποία δε δημιουργεί πρόβλημα στην εύρεση διεύθυνσης.

Σωστά, Ομηρίδου λέγεται κανονικά αλλά στον χάρτη λέγεται Σκυλίτση Ομηρίδου