PDA

Επιστροφή στο Forum : Προσωρινές διακοπές λειτουργίας web server

kargas
22-01-08, 18:01
Λόγω (πολλαπλών) αναβαθμίσεων που εκτελούνται αυτή την περίοδο στον NGi Web Server, θα παρατηρούνται ολιγόλεπτες διακοπές στην λειτουργία του. Όπως θα έχετε παρατηρήσει αυτό ήδη έχει ξεκινήσει εδω και κάποιες μέρες. Εκτιμούμε ότι θα συνεχισθεί για λίγες μέρες ακόμη.

Θα προσπαθούμε να ανακοινώνουμε κάθε διακοπή, σε αυτό εδώ το θέμα. Ορισμένες που μπορεί να είναι και ολιγόωρες θα ανακοινώνονται τουλάχιστον μια μέρα πριν.

Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία, αλλά νομίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους πάντες.

panosha
22-01-08, 18:16
Αφού είναι για καλό, θα είμαστε υπομονετικοί. :D

electro
22-01-08, 20:03
Και μονο ποθ θα μας ενημερωνετε , εμενα μου αρκει!!!!

Ανυπομονουμε....... :)

ChrisAthens
22-01-08, 20:10
Και μονο ποθ θα μας ενημερωνετε , εμενα μου αρκει!!!!

Ανυπομονουμε....... :)

Μαζοχιστής η μου φαίνεται?? Ανυπομονείς να σε ενημερώσει πως θα κάνει διακοπή ο server???

electro
22-01-08, 20:17
Μου αρεσει απλα να νιωθω οτι δεν μας εχουν γρ@μεν0υς.....

Απο την στιγμη που θα υπαρχουν διακοπες και θα υπαρχει ενημερωση , για μενα ειναι πολυ σημαντικο....

blueshark
22-01-08, 20:18
Παιδιά κοιτάμε μπροστά.
Το αποτέλεσμα μετράει.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!

ΚΩΣΤΑΣ
22-01-08, 20:36
=D>

Oldman
30-01-08, 09:29
Εχω παρατηρησει εδω και αρκετο καιρο οτι οταν ειναι πολλα μελη συνδεδεμενα για να περιηγηθω στις σελιδες του φορουμ υποφερω, κανει πανω απο ενα λεπτο για να ανοιξει νεα σελιδα , και μην μου πειτε οτι εχω αργη συνδεση , γιατι εχω την ανωτερη της forthnet. Μηπως ειναι αποροια της αναβαθμισης του φορουμ;

panosha
30-01-08, 09:56
H ταχύτητα περιήγησης στο φόρουμ είναι εδώ και μερικές μέρες σταθερά λες και μπαίνεις με απλή PSTN και χειρότερα, άσχετα με το πόσοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι. :(

Oldman
30-01-08, 10:02
H ταχύτητα περιήγησης στο φόρουμ είναι εδώ και μερικές μέρες σταθερά λες και μπαίνεις με απλή PSTN και χειρότερα, άσχετα με το πόσοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι. :(
Ευχαριστω για την απαντηση γιατι προς στιγμης νομισα οτι κατι συμβαινει με το PC μου. :!:

electro
30-01-08, 18:34
Παντως ρε παιδια να σας πω οτι με ενοχλη αυτη η χαμηλη ταχυτητα.... Μου κοβει την ορεξη να γραφω..... Περιμενουμε ολοι με ανυπομονισια την αλλαγη........ :)

autos100
30-01-08, 18:45
Το θεμα ειναι ποσο θα περιμενουμε........

panther
30-01-08, 20:22
Κάλιο αργά, παρά ποτέ :-D :-D :-D

Εκτελείται ποτέ έργο, χωρίς την απαραίτητη ταλαιπωρία; :wink:

Αυτό συμβαίνει και στα ηλεκτρονικά :smt024

Άλλωστε για το καλό μας είναι :smt004

Xapns
30-01-08, 21:26
Άντε με το καλό και με το......νέο και γρήγορο Forum!!!! [-o< [-o< [-o< =D> \:D/ :smt041 :smt038

Fox
31-01-08, 10:24

Ανάθεμα την 24άρα που έβαλα :lol: