Επιστροφή στο Forum : Προσωρινές διακοπές λειτουργίας web server
Λόγω (πολλαπλών) αναβαθμίσεων που εκτελούνται αυτή την περίοδο στον NGi Web Server, θα παρατηρούνται ολιγόλεπτες διακοπές στην λειτουργία του. Όπως θα έχετε παρατηρήσει αυτό ήδη έχει ξεκινήσει εδω και κάποιες μέρες. Εκτιμούμε ότι θα συνεχισθεί για λίγες μέρες ακόμη.
Θα προσπαθούμε να ανακοινώνουμε κάθε διακοπή, σε αυτό εδώ το θέμα. Ορισμένες που μπορεί να είναι και ολιγόωρες θα ανακοινώνονται τουλάχιστον μια μέρα πριν.
Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία, αλλά νομίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους πάντες.
Αφού είναι για καλό, θα είμαστε υπομονετικοί. :D
Και μονο ποθ θα μας ενημερωνετε , εμενα μου αρκει!!!!
Ανυπομονουμε....... :)
ChrisAthens
22-01-08, 20:10
Και μονο ποθ θα μας ενημερωνετε , εμενα μου αρκει!!!!
Ανυπομονουμε....... :)
Μαζοχιστής η μου φαίνεται?? Ανυπομονείς να σε ενημερώσει πως θα κάνει διακοπή ο server???
Μου αρεσει απλα να νιωθω οτι δεν μας εχουν γρ@μεν0υς.....
Απο την στιγμη που θα υπαρχουν διακοπες και θα υπαρχει ενημερωση , για μενα ειναι πολυ σημαντικο....
Παιδιά κοιτάμε μπροστά.
Το αποτέλεσμα μετράει.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!
Εχω παρατηρησει εδω και αρκετο καιρο οτι οταν ειναι πολλα μελη συνδεδεμενα για να περιηγηθω στις σελιδες του φορουμ υποφερω, κανει πανω απο ενα λεπτο για να ανοιξει νεα σελιδα , και μην μου πειτε οτι εχω αργη συνδεση , γιατι εχω την ανωτερη της forthnet. Μηπως ειναι αποροια της αναβαθμισης του φορουμ;
H ταχύτητα περιήγησης στο φόρουμ είναι εδώ και μερικές μέρες σταθερά λες και μπαίνεις με απλή PSTN και χειρότερα, άσχετα με το πόσοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι. :(
H ταχύτητα περιήγησης στο φόρουμ είναι εδώ και μερικές μέρες σταθερά λες και μπαίνεις με απλή PSTN και χειρότερα, άσχετα με το πόσοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι. :(
Ευχαριστω για την απαντηση γιατι προς στιγμης νομισα οτι κατι συμβαινει με το PC μου. :!:
Παντως ρε παιδια να σας πω οτι με ενοχλη αυτη η χαμηλη ταχυτητα.... Μου κοβει την ορεξη να γραφω..... Περιμενουμε ολοι με ανυπομονισια την αλλαγη........ :)
Το θεμα ειναι ποσο θα περιμενουμε........
Κάλιο αργά, παρά ποτέ :-D :-D :-D
Εκτελείται ποτέ έργο, χωρίς την απαραίτητη ταλαιπωρία; :wink:
Αυτό συμβαίνει και στα ηλεκτρονικά :smt024
Άλλωστε για το καλό μας είναι :smt004
Άντε με το καλό και με το......νέο και γρήγορο Forum!!!! [-o< [-o< [-o< =D> \:D/ :smt041 :smt038
Ανάθεμα την 24άρα που έβαλα :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.