Επιστροφή στο Forum : Έχασα τους κωδικούς
γεια σε ολους ειμαι πρωταρης εδω! ακουστε το προβλημα μου,η μητερα μου ειχε ενα destinator και καπια στιγμη πηρε καινουριο αυτο που ειχε το πηρα εγω και μολις του εβαλα την μπαταρια του και το φορτισα οταν το ανοιξα εκανε instal καποια προγραμματα και μετα πηγα να μπω στο destinator pn που εχει και για να μπω στο χαρτη greece που λεει μου ζηταει ενα κλειδι το οποιο δεν το εχω!τι κανω τωρα?
στη μανα σου το ειπες :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γεια σε ολους ειμαι πρωταρης εδω! ακουστε το προβλημα μου,η μητερα μου ειχε ενα destinator και καπια στιγμη πηρε καινουριο αυτο που ειχε το πηρα εγω και μολις του εβαλα την μπαταρια του και το φορτισα οταν το ανοιξα εκανε instal καποια προγραμματα και μετα πηγα να μπω στο destinator pn που εχει και για να μπω στο χαρτη greece που λεει μου ζηταει ενα κλειδι το οποιο δεν το εχω!τι κανω τωρα?
Καλώς ήρθες .
Μετά θα σου ζητήσει και δεύτερο κλειδί .Πρέπει να βρεί τα κλειδιά ενεργοποίησης η μητέρα σου .
Δες και στο My documents->Destinator technologies->destinator αν υπάρχει κάποιος φάκελος ''licenses'' .Αν υπάρχει τότε εκεί είναι τα κλειδιά που θές .
Τι συσκευή έχεις? Αν είναι συσκευή που φοράει WM2003 επειδή έμεινε από μπαταρία θέλει να ξανακάνεις install το dest και φυσικά πρέπει να έχεις τα κλειδιά ενεργοποίησης. Στα δίνουν μαζί με την αγορά του dest. :D
Μετά θα σου ζητήσει και δεύτερο κλειδί .Πρέπει να βρεί τα κλειδιά ενεργοποίησης η μητέρα σου .
Δες και στο My documents->Destinator technologies->destinator αν υπάρχει κάποιος φάκελος ''licenses'' .Αν υπάρχει τότε εκεί είναι τα κλειδιά που θές .
ακριβως :!: :D με προλαβες...
η συσκευη λεγεται holux, και η μητερα μου δεν εχει κατι τετοιο γιατι δεν το περασε η ιδια το πηρε ετοιμο!
τι να κανω ρε παιδια???βοηθηστελιγο
mastoris than.
15-01-08, 19:12
Πήγαινέ το εκεί που το πήρε.
Το κοίταξες αυτό ;
ο φακελος υπαρχει αλλα μεσα δεν εχει τιποτα
ο φακελος υπαρχει αλλα μεσα δεν εχει τιποτα
Υπάρχει licenses και όταν το ανοίγεις δεν γράφει τίποτα ; :shock:
Τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά αυτό που είπε ο παππούς...
Πήγαινέ το εκεί που το πήρε.
αν παρω το κλειδι απο καποιον αλλο????
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.