Επιστροφή στο Forum : SOS με της οδους
trikalos_1977
14-02-06, 23:02
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν στο ΡΝ μπορούμε να έχουμε σαν προεπιλογή την πόλη της Αθήνας και να μην την πληκτρολογούμε συνεχεία και μετά την οδό, γιατί είμαι ταξιτζής και δεν θέλω πολύ χρόνο στην πληκρολογιση. Το D3 που έχω μπορεί να το κάνει αυτό ?
Δυστυχως δεν γινεται αυτο στο D3 ....
Στο PN τωρα , αυτο που γινεται ειναι οτι οταν πας να πληκτρολογησεις διευθυνση σου προεπιλεγει την πολη/δημο που βρισκεσαι, οποτε μπορεις να πληκτρολογησεις απευθειας την οδο/αριθμο...
(και εγω ταξι δουλευω ... :wink: )
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ D3 ΑΥΤΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ DTweak.exe
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ FORUM.
ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ PN.
(ΚΙ ΕΓΩ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ)
geia sas. kai egw tarifas . o tetartos. exw to destinator 3. to pn einai kalytero gia tin doyleia mas? shmeia endiaferontos kai ploigigisi? (ta lathakia)?
geia sas. kai egw tarifas . o tetartos. exw to destinator 3. to pn einai kalytero gia tin doyleia mas? shmeia endiaferontos kai ploigigisi? (ta lathakia)?
-----------------
Κάνε αναβάθμιση σε PN εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2 να βρείς την υγειά σου και βασικά να πάρεις τους καινούργιους χάρτες που είναι και το σημαντικότερο. Είναι πολύ βελτιωμένοι. Αν πάρεις το PN σε λίγο θα πάρεις δωρεάν και το 6. :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.