PDA

Επιστροφή στο Forum : Mio C320B Firmware Update

john_koubis
13-01-08, 15:20
Καλησπερα σε ολα τα μελη,

πριν ξεκινησω θα ηθελα να ζητησω συγνωμη αλλα βρισκομαι σε συγχιση και αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο topic να σβηστει το δικο μου.
Μολις εχτες αγορασα το ΜΙο C320B και εκανα την βλακεια να κανω Firmware Update απο το site της Mio αλλα που δεν ειναι συμβατο με το C320B αλλα μονο με το C320!!!!!
Τωρα αφου δεν εχω κανει backup στα αρχεια που ειχε ηδη το Μιο δεν μπορω να το κανω να δουλεψει και καθε φορα που παω να ξεκινησω το Μiomap μου βγαζει μυνημα hardwareiderror.
Τα εχω δοκιμασει ολα αλλα ματαια.
Σας παρακαλω βοηθηστε με.
Ευχαριστω εκ των προταιρων

ΚΩΣΤΑΣ
13-01-08, 18:29
Αν κάποιος έχει να σου δώσει το παλιό firmware καλός. Αλλιώς μόνο στην mio. :D

john_koubis
13-01-08, 20:56
Δηλαδη στο Βελγιο πρεπει να το στειλω?
Καποιος που εχε το ιδιο ΜΙΟ δεν μπορει να κανει ενα backup και να το ανεβασει για να το παρω απο εκει?
Καποια λυση πρεπει να υπαρχει εκτος απο αυτο!!!
Δεν με ενδιαφερει να δουλεψει με τους official χαρτες , με ενδιαφερει και unlocked με καποιο mod.
Αν υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω (οτιδηποτε) θα το εκτιμουσα αν το μοιραζοσταν μαζι μου.
Ευχαριστω

ΚΩΣΤΑΣ
13-01-08, 22:24
Τότε πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι κάποιος φίλος που έχει ΜΙΟ C320B να μπορέσει να σου στείλει το firmware αν μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν είπες ότι το καινούργιο firmware το κατέβασες από την MIO? Στείλε ένα mail εξηγώντας τους τι έγινε μήπως σε βοηθήσουν αυτοί. :D

john_koubis
13-01-08, 22:36
Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα μιας και το εχω ψαξει πολυ.
Αν καποιος γνωριζει που μπορω να το βρω θα ηταν πολυ εξυπηρετικο.
Σας ευχαριστω ολους.

gplays
15-03-08, 10:54
Λύθηκε το πρόβλημα;
Μόλις προχτές αγόρασα το μηχανακι και το μόνο που χω βάλει είναι το keyboard αρχείο για κεφαλαία.
Χρειάζεσαι τους φακέλους που έχει αρχικα μέσα η συσκευή;

ΚΩΣΤΑΣ
15-03-08, 11:02
Από ότι κατάλαβα μάλλον θέλει το firmware Της συσκευής. Πρέπει να βρείς πρόγραμμα που να κάνει backup στην ουσία την rom :smt045

sikam
26-08-08, 23:42
Vasika exw kai egw akrivos to idio provlima mipws vrethike lusi sto thema ?
Den vriskw pouthena to default firmware tou c320b:(

roditis
23-09-08, 00:41
Ego file moy poy to epatha anagkastika kai to edosa sthn antiprosopeia na moy kanei ena format kai egkatastash olon apo thn arxh.Sto kanoyn xoris xreosh

panosha
23-09-08, 00:48
Γράφετε ελληνικά σας παρακαλώ.