Επιστροφή στο Forum : Μεταφορά αγαπημένων από το Destinator 6 στο 7
Αντιγράφουμε με αντικατάσταση τα αρχεία με κατάληξη dat + bmp που μας ενδιαφέρουν από τον φάκελο DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites του Destinator6, στον ίδιο φάκελο του Destinator 7.
Aν υπάρχουν αρχεία με την ίδια ονομασία (ήχοι δηλαδή) με κατάληξη wav, κάνουμε το από τον φάκελο DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek.
Προσοχή μην μεταφέρετε ολόκληρο τον φάκελο Favorites από το ένα πρόγραμμα στο άλλο.
εγω εκανα αντικατασταση τα favorites kai ta my favorites και μου δουλευουν μια χαρα
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Αντιγράφουμε με αντικατάσταση τα αρχεία με κατάληξη dat + bmp που μας ενδιαφέρουν από τον φάκελο DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites του Destinator6, στον ίδιο φάκελο του Destinator 7.
Aν υπάρχουν αρχεία με την ίδια ονομασία (ήχοι δηλαδή) με κατάληξη wav, κάνουμε το από τον φάκελο DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek.
Προσοχή μην μεταφέρετε ολόκληρο τον φάκελο Favorites από το ένα πρόγραμμα στο άλλο.
Πάνο, και γώ έκανα αυτό που λέει ο Gabatia πιο πάνω , δηλ. εσβησα το original Favorites του Dest 7 και εκανα paste το δικό μου από το 6 και όλα δουλεύουν (?) μια χαρά .
Λές να έχουμε πρόβλημα στο μέλλον ?
Αφού δουλεύουν τώρα, μάλλον όχι. Οι πρώτες εκδόσεις του 7 είχαν κάποιες ασυμβατότητες.
Αφού δουλεύουν τώρα, μάλλον όχι. Οι πρώτες εκδόσεις του 7 είχαν κάποιες ασυμβατότητες.
Thanks Pano !!!
εγω παλι εκανα μεταφορα τα favorites απο το 6 στο 7 και τα poi δεν ανοιγουν καθολου.φυσικα εκανα και αντικατασταση
Σβήσε τα από το 7 και ξαναπέρασε τα.
το εκανα αλλα τα poi οταν τα ανοιγω και επιλεγω περιηγηση δεν ανοιγη κολαει
Άλλο τα favorites κι άλλο τα POI. Τα POI είναι ενσωματωμένα στον χάρτη. Θα σε συμβούλευα να πετάξεις τα πάντα και να περάσεις το Destinator από την αρχή.
τα speed cameras μπορούμε να τα μεταφέρουμε ?
Τα favorites σε ποια αρχεια αποθηκευονται? Θελω να τα μεταφερω σε αλλη συσκευη με ιδια εκδοση Dest.
Τα ρίχνεις όλα στο φάκελλο \Destinator\UserData\Favorites. grin1
οτι Χαρτη εχεις στην συσκευη ολα γραφονται \Destinator\UserData\Favorites ?
Όχι, ο χάρτης μπαίνεις ή στο \DestinatorApps\ ή στο \DestinatorApps\Destinator\
Αν έχεις περισσότερες της μίας, εκδόσεις του Destinator εγκατεστημένες, καλύτερα να τον βάλεις στην πρώτη διαδρομή που σου προτείνω ώστε να τον διαβάζουν από κοινού.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.