PDA

Επιστροφή στο Forum : ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ????

desk69
04-01-08, 01:27
Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη καποιων νέων και πιο παλιών γιατι βλέπω οτι τελευταια οι εφημερες σχεσεις πληθαινουν

desk69
04-01-08, 01:30
Όπως καταλαβαινω το forum επειδη αποτελειται κυριως από αντρες αν υπάρχουν γυναικες που εχουν αποψη επι του θέματος θα ήταν καλό να τις ακουσουμε για να μην ειναι μονοπλευρες οι απαντησεις

mastoris than.
04-01-08, 03:09
Γιατί ΕΥΚΟΛΑ, οι άνθρωποι δεν είναι ο εαυτός τους, δεν είναι αυθεντικοί. ΔΗΘΕΝ οι άνθρωποι, ΔΗΘΕΝ και η σχέση.

manoula
04-01-08, 10:33
Για να χαλάσει μια σχέσει πρέπει πρώτα να έχει φτιαχτεί.

Κανένας πλέον δεν έχει υπομονή και επιμονή γιατί ποτέ δε χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για κάτι που ήθελε.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι σχέσεις χαλάνε επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν.

Αυτά.

panosha
04-01-08, 10:36
Για να χαλάσει μια σχέσει πρέπει πρώτα να έχει φτιαχτεί.

Κανένας πλέον δεν έχει υπομονή και επιμονή γιατί ποτέ δε χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για κάτι που ήθελε.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι σχέσεις χαλάνε επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν.

Αυτά.
=D> =D> =D>

Κι ας είμαι σκληρός. :-D

manoula
04-01-08, 10:39
Για να χαλάσει μια σχεση πρέπει πρώτα να έχει φτιαχτεί.

Αυτά.
=D> =D> =D>

Κι ας είμαι σκληρός. :-D

Πω πωωωω έκανα ορθογραφικό λάθος ρε συ........

joannita
04-01-08, 10:39
1. Πως καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πληθαίνουν? :shock:
2. Σε σχέση με πότε? Πριν 100? 200 η 1.000.000 χρόνια? (γιατί τότε νομίζω ότι ο άνθρωπος ήταν εντελώς πολυγαμικός :roll: )
3. Εγώ πάλι ΜΠΟΜΠ αμφισβητώ το ότι, όταν οι άνθρωποι είναι αυθεντικοί, είναι και μονογαμικοί! :twisted:
4. Αν πάντως κάτι τέτοιο ισχύει, δηλαδή πράγματι πληθαίνουν οι εφήμερες σχέσεις σε σύγκριση με πριν δέκα χρόνια ας πούμε, τότε πιστεύω ότι αυτό κυρίως οφείλεται στη γενικότερη περιβαλλοντική υποβάθμιση (καμμένα δάση, μολυσμένα νερά και η καταστροφή του όζοντος!) :-)
5. Επίσης, πολύ πιθανό (το πιθανότερο μη σου πώ) είναι να οφείλεται στην ανεργία! Σε ανταγωνιστικούς καιρούς, σου λέει, κοίτα τι τράβηξε η κυρία του ζαχό για να μονιμοποιηθεί και σκέψου δηλαδή τι θα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιποι 200.000 υφιστάμενοι συμβασιούχοι (χώρια τους εκκολαπτόμενους :-s) για να γίνουν ανταγωνιστικοί με βάση τις ανάγκες της "κρατικής" αγοράς εργασίας! :?
6. Τέλος πιστεύω ότι ο σημαντικότερος παράγοντας είναι πολιτικός, καθώς είμαι βέβαιη ότι κάποιο βίντεο σχετικό είχε στο γραφείο του ο πρωθυπουργός και αποφάσισε να το θάψει. :-$

panosha
04-01-08, 10:44
Καλά, μιλάμε έχεις φάει απίστευτο κόλλημα γενικά. Ακόμα και για αυτό η Παπαρήγα νομίζεις θα δώσει λύση. Άσε που για να δεις σωστά το θέμα πρέπει πρώτα να έχεις περάσει μια μακροχρόνια σχέση, πάνω από δεκαετία. :D

electro
04-01-08, 10:45
Πολλες φορες ρε jo , προβληματιζομαι , ποτε μιλας σοβαρα και ποτε οχι......

Για παραδειγμα , τωρα μιλησες σοβαρα? Ειδηκα για το 4, 5 , 6.....

panosha
04-01-08, 10:48
Το κακό είναι πως νομίζει ότι πάντα μιλάει σοβαρά. :lol:

joannita
04-01-08, 10:53
Πολλες φορες ρε jo , προβληματιζομαι , ποτε μιλας σοβαρα και ποτε οχι......

Για παραδειγμα , τωρα μιλησες σοβαρα? Ειδηκα για το 4, 5 , 6.....

Δεν το νομίζω! Πράγματι πάντα μιλάω σοβαρα! Μη σε μπερδεύει ο τρόπος που λέω αυτό που θέλω να πω! :-D
ΠΑΝΟ, δε μίλησα για την κυρία Παπαρήγα ούτε θεωρώ ότι το θέμα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στην τελική και κάποια λύση!
Αναλύω απλά τις παραμέτρους του! :wink:
Διάβασε προσεκτικότερα τη φράση της μανούλας: "οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν" :-D

panosha
04-01-08, 10:56
Noμίζω επικοινωνώ καλά με τη manoula σε τέτοια θέματα. 8)

giorgoskeratsini
04-01-08, 11:50
εγω θα απαντησω στο ερωτημα οτι φταινε οι γυναικες που δεν ειναι πλεον ανεκτικες

kirileman
04-01-08, 11:54
Τι φταίει και χαλάνε οι σχέσεις... Νομίζω ότι σήμερα είμαστε πιο αδύναμοι από ποτέ. Αδύναμα ανθρωπάκια που δεν έχουν το θάρρος να πάρουν την παραμικρή δύσκολη απόφαση. Και στις προσωπικές σχέσεις ερχόμαστε συνεχώς μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις και κομβικά σημεία που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. "Να πάρω αυτό τον δρόμο ή τον άλλο;" Λένε ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση υπάρχουν 2 δρόμοι. Ο εύκολος και ο σωστός. Επιλέγουμε λοιπόν πάντα τον εύκολο. Οι ακόμα πιο "κότες", οι ακόμα πιο αδύναμοι, κάθονται άπραγοι χωρίς να κάνουν τίποτα περιμένοντας όταν τα ξανανοίξουν, ο ένας από τους δυο δρόμους να έχει εξαφανιστεί και να έχει μείνει αυτός που τους βολεύει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι για κλάμματα, είτε έχουν σχέση είτε όχι. Δεν υπάρχουν κακοί και καλοί κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι. Οι δυνατοί ήταν κάποτε αδύναμοι που έμαθαν κάποια στιγμή να αντιπετωπίζουν τα προβλήματα. Τελευταία επιλέγω στις σχέσεις μου αυτούς γιατί δεν έχω πια καιρό για ψυχαναλύσεις, επειδή μόνο από αυτούς κερδίζεις κάτι ενώ οι άλλοι μπορούν μονάχα να σε ρίξουν χαμηλά, δεν υπάρχει περίπτωση να σώσεις κανέναν, θα σε πάρουν μαζί τους στον πάτο. Και άντε μετά να ξαναβγεις...
just my 2 cents.

manoula
04-01-08, 12:02
Τι φταίει και χαλάνε οι σχέσεις... Νομίζω ότι σήμερα είμαστε πιο αδύναμοι από ποτέ. Αδύναμα ανθρωπάκια που δεν έχουν το θάρρος να πάρουν την παραμικρή δύσκολη απόφαση. Και στις προσωπικές σχέσεις ερχόμαστε συνεχώς μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις και κομβικά σημεία που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. "Να πάρω αυτό τον δρόμο ή τον άλλο;" Λένε ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση υπάρχουν 2 δρόμοι. Ο εύκολος και ο σωστός. Επιλέγουμε λοιπόν πάντα τον εύκολο. Οι ακόμα πιο "κότες", οι ακόμα πιο αδύναμοι, κάθονται άπραγοι χωρίς να κάνουν τίποτα περιμένοντας όταν τα ξανανοίξουν, ο ένας από τους δυο δρόμους να έχει εξαφανιστεί και να έχει μείνει αυτός που τους βολεύει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι για κλάμματα, είτε έχουν σχέση είτε όχι. Δεν υπάρχουν κακοί και καλοί κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι. Οι δυνατοί ήταν κάποτε αδύναμοι που έμαθαν κάποια στιγμή να αντιπετωπίζουν τα προβλήματα. Τελευταία επιλέγω στις σχέσεις μου αυτούς γιατί δεν έχω πια καιρό για ψυχαναλύσεις, επειδή μόνο από αυτούς κερδίζεις κάτι ενώ οι άλλοι μπορούν μονάχα να σε ρίξουν χαμηλά, δεν υπάρχει περίπτωση να σώσεις κανέναν, θα σε πάρουν μαζί τους στον πάτο. Και άντε μετά να ξαναβγεις...
just my 2 cents.

Προφανώς για να εντοπίζεις αυτούς που λες έχεις αναπτύξει ειδικούς αισθητήρες και φιλτράρεις ακαριαία το χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση του ατόμου που γνωρίζεις πρώτη φορά? Μήπως έτσι αφήνεις ίσως κάποιες περιπτώσεις που αξίζουν μία ευκαιρία στην απ΄έξω και τελικά δεν κερδίζεις? Εκτός και αν επιλέγεις το "λίγοι και καλοί" όπου οι καλοί έχουν περάσει εξαντλητικό crash test?

panosha
04-01-08, 12:05
Ε, άμα δεν προλαβαίνεις, λογικό είναι. :-D

kirileman
04-01-08, 12:06
Επειδή ακριβώς manοula το σύστημα σκαναρίσματος δεν ειναι τόσο προχωρημένο, αφήνω το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Απλά και όμορφα.

ps. Το ότι κρατάει μια σχέση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα βαίνουν καλώς. Συνήθως διατηρείται μια σχέση με έντονα (μονομερή προφανώς) εξουσιαστικά στοιχεία. Σχέση μεταξύ θύτη και θύματος χαλάει; Ποτέ! Σχέση, όμως, μεταξύ δυο ισότιμων μελών χαλάει και παραχαλάει... εκτός αν τιθασευτούν τα "θέλω" προς το γενικότερο καλό, αν μπορούν να το δουν έτσι τα δυο μέλη. Συμπέρασμα. Βρείτε ένα κορόιδο να κάνετε την τύχη σας (όσοι αισθάνεστε ότι μόνο έτσι την παλεύετε) ή βρείτε κάποιον να σας κάνει τη ζωή κόλαση μπας και αποκτήσει νόημα. Τι ωραίες που είναι οι σχέσεις... :-D :-D :-D

panosha
04-01-08, 12:12
Το ότι κρατάει μια σχέση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα βαίνουν καλώς. Συνήθως διατηρείται μια σχέση με έντονα (μονομερή προφανώς) εξουσιαστικά στοιχεία. Σχέση μεταξύ θύτη και θύματος χαλάει; Ποτέ! Σχέση, όμως, μεταξύ δυο ισότιμων μελών χαλάει και παραχαλάει... εκτός αν τιθασευτούν τα "θέλω" προς το γενικότερο καλό, αν μπορούν να το δουν έτσι τα δυο μέλη. Συμπέρασμα. Βρείτε ένα κορόιδο να κάνετε την τύχη σας (όσοι αισθάνεστε ότι μόνο έτσι την παλεύετε) ή βρείτε κάποιον να σας κάνει τη ζωή κόλαση μπας και αποκτήσει νόημα.
Διαφωνώ, απλά ακόμα δεν βρήκες τον άνθρωπο σου μάλλον και ίσως πραγματικά οι περισσότεροι από μας να μην τον βρουν ποτέ.

Oldman
04-01-08, 12:16
Ε, άμα δεν προλαβαίνεις, λογικό είναι. :-D
Μηπως η λυση ειναι εδω: :roll:
http://www.in.gr/article.asp?IngEntityID=861115&IngDtrID=252

manoula
04-01-08, 12:28
Xμ....Αναρωτιέμαι πόσοι από μας έχουμε συζητήσει ποτέ αυτό το θέμα τόσο ανοιχτά όσο εδώ με το σύντροφό μας....Ίσως είναι τραγικό..........

Oldman
04-01-08, 12:32
Xμ....Αναρωτιέμαι πόσοι από μας έχουμε συζητήσει ποτέ αυτό το θέμα τόσο ανοιχτά όσο εδώ με το σύντροφό μας....Ίσως είναι τραγικό..........
+1 και κατι παραπανω. :smt014

kirileman
04-01-08, 12:37
-1
Δεν χρειάζεται. Ignorance is a bless...

panosha
04-01-08, 12:42
Mε άγνοια και χωρίς να φας τα μούτρα σου μερικές φορές δε χτίζεις σχέση. 8)

manoula
04-01-08, 12:47
-1
Δεν χρειάζεται. Ignorance is a bless...

Νομίζω ότι έτσι υποτιμάς τη νοημοσύνη των άλλων

kirileman
04-01-08, 12:51
Των "συνφορουμιτών" μου;

Oldman
04-01-08, 12:56
Των "συνφορουμιτών" μου;
Οποιος στα βουνα περπατει τραγους και κατσικες συναντει. :D

mastoris than.
04-01-08, 13:01
Των "συνφορουμιτών" μου;
Οποιος στα βουνα περπατει τραγους και κατσικες συναντει. :DΜπα, αυτή την εποχή, είναι στα χειμαδιά.

kirileman
04-01-08, 13:05
Τεσπα, ελεύθερα κουβεντιάστε με τον σύντροφό σας. Μόνο προσέξτε γιατί δεν ξέρετε τι θα ανακαλύψετε μετά από τόσο καιρό! :twisted: :twisted: :twisted:

mastoris than.
04-01-08, 13:10
Τεσπα, ελεύθερα κουβεντιάστε με τον σύντροφό σας. Μόνο προσέξτε γιατί δεν ξέρετε τι θα ανακαλύψετε μετά από τόσο καιρό! :twisted: :twisted: :twisted:Χωρίς να έχω διαβάσει το link, που παρατέθηκε, όλα μέσα στην ζωή δεν είναι;

kirileman
04-01-08, 13:11
Όλα όλα (το κάνεις ακόμα πιο τρομακτικό, thanx) :-D :-D :-D

mastoris than.
04-01-08, 13:12
Όλα όλα (το κάνεις ακόμα πιο τρομακτικό, thanx) :-D :-D :-DΤο διατύπωσα λάθος, ΟΛΑ!!!! είναι το σωστό.

EDIT: Η σχέση που έχω με την κοπελιά μου είναι 28 ετών, εκτός από γηρατειά, από τι άλλο κινδυνεύει; :roll:

kirileman
04-01-08, 13:18
Από την απώλεια χιούμορ :D

mastoris than.
04-01-08, 13:21
Από την απώλεια χιούμορ :DΕιδικά αυτό Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !!!!!

Oldman
04-01-08, 13:22
Όλα όλα (το κάνεις ακόμα πιο τρομακτικό, thanx) :-D :-D :-DΤο διατύπωσα λάθος, ΟΛΑ!!!! είναι το σωστό.

EDIT: Η σχέση που έχω με την κοπελιά μου είναι 28 ετών, εκτός από γηρατειά, από τι άλλο κινδυνεύει; :roll:
Το link αναφερεται στα οφελη που θα εχεις αν το ξεψειρισμα διαρκεση πολυ. \:D/

kirileman
04-01-08, 13:22
Α, είπα. :D

panosha
04-01-08, 13:24
Η σχέση που έχω με την κοπελιά μου είναι 28 ετών, εκτός από γηρατειά, από τι άλλο κινδυνεύει;
Δε μου λες παλιέ, στα 21 να ανησυχώ για κάτι ; :roll:

mastoris than.
04-01-08, 13:24

Το link αναφερεται στα οφελη που θα εχεις αν το ξεψειρισμα διαρκεση πολυ. \:D/Δεν μου ανοίγει, για να το διαβάσω. Ξεψείρισμα; :roll:

mastoris than.
04-01-08, 13:25
Η σχέση που έχω με την κοπελιά μου είναι 28 ετών, εκτός από γηρατειά, από τι άλλο κινδυνεύει;
Δε μου λες παλιέ, στα 21 να ανησυχώ για κάτι ; :roll:Για ΤΙΠΟΤΑ, εσύ ειδικά. :D

kirileman
04-01-08, 13:29
Όλα τέλεια λοιπόν. Άντε και στα δικά μας... (αν και βλέπω κάποιους σιωπηλούς εκεί στη γωνία και είμαι σίγουρος ότι σκέφτονται...."Λες;") Ρουφιάνα αμφιβολία :-D :-D :-D

manoula
04-01-08, 13:32
Των "συνφορουμιτών" μου;

Όχι ρε συ....αυτών που αγνοείς.......

mastoris than.
04-01-08, 13:32
Όλα τέλεια λοιπόν. Άντε και στα δικά μας... (αν και βλέπω κάποιους σιωπηλούς εκεί στη γωνία και είμαι σίγουρος ότι σκέφτονται...."Λες;") Ρουφιάνα αμφιβολία :-D :-D :-DΗ ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, δεν είπε κανείς ότι είναι πάντα ευχάριστες. 8)

Oldman
04-01-08, 13:38

Το link αναφερεται στα οφελη που θα εχεις αν το ξεψειρισμα διαρκεση πολυ. \:D/Δεν μου ανοίγει, για να το διαβάσω. Ξεψείρισμα; :roll:
Για δες εδω www.in.gr (οι αρσενικοι μακακοι συχνα πληρωνουν για σεξ)

apstls11
04-01-08, 13:44
Δε μου λες παλιέ, στα 21 να ανησυχώ για κάτι ; :roll:

Παιδιά ''αλλαγή'' κάθε πότε γίνετε?

mastoris than.
04-01-08, 14:14
Για δες εδω www.in.gr (οι αρσενικοι μακακοι συχνα πληρωνουν για σεξ)
Αν θες μόνον αυτό φιλαράκο (γενικά), Ααα! Θα το πληρώσεις!

Παιδιά ''αλλαγή'' κάθε πότε γίνετε?
Κοίτα, αν το σασί δεν έχει σκουριές, προσέχεις φίλτρα και λάδια, κοιτάς το νεράκι να μην λείπει, περνάς και μια καινούργια rom, πετάς τα άχρηστα για να έχεις χαμηλή μνήμη, δεν υπάρχει λόγος αλλαγών.

Το αυτό ισχύει ΚΑΙ για τις 2 πλευρές, αν πιστεύουν ότι είναι 2 και όχι μία.

apstls11
04-01-08, 14:32
Δηλαδή στα 31 δεν καιγόμαστε πλέον? Φ Τ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ γαμότο

Braker
04-01-08, 14:39
its all about the money........ no money no honey :wink:

desk69
04-01-08, 23:49
Μου έκανε εκπληξη που το θεμα πηρε αμεσως διάσταση. Κατα τη δική μου γνωμη είναι οτι εχουν αλλάξει οι ρόλοι του αντρα και της γυναικας σε μια σχέση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι οι γυναικες έχουν το δικό τους πορτοφόλι και τελικα το μόνο που τους ενδιαφερει είναι να βρουν καποιον να κανουν ενα παιδι και απο κει και υστερα δεν τους ενδιαφερει καθολου ο συντροφος τους αφου είναι πλεον ολοκληρωμενες και δεν τον εχουν αναγκη ουτε θελουν να ειναι ''δουλες'' του και να του μαγειρευουν, να τον καθαριζουν, να του σιδερωνουν και όλα τα συναφή. Επισης πολλες φορες παιρνουν οι γυναικες τη θεση του κυνηγου (ρόλος αποκλειστικα του ανδρα) και τελικα κανουν αυτες τα πρωτα βηματα...Πιστευω οτι εμεις οι ανδρες πρεπει να ξυπνησουμε πλεον και να παρουμε παλι τα υνια στα χερια μας....

Γιάννης
04-01-08, 23:50
ας αφησουμε τους εγωισμους και ας κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας...

Oldman
05-01-08, 11:07
Οι γυναικες εχουν την εξης θεση: Οπως δεν δινεις στο παιδι να παιξει με την πορσελανη ετσι και στον ανδρα σου δεν λες ποτε την αληθεια. ;-)

joannita
05-01-08, 11:24
Ψτ ντέσκ69, τι σημαίνει να ξυπνήστε και να πάρτε πάλι τα ινία στα χέρια σας? Να αρχίσω να φοβάμαι? :shock:
Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να ξυπνήσω ένα πρωί με το πορτοφόλι κάποιου άλλου και μόνο να μαγειρεύω, καθαρίζω, σιδερώνω και όλα τα συναφή και να είμαι αποκλειστικά θήραμα? :-s

desk69
05-01-08, 11:45
Αγαπητη joannita, κατα αρχην χαιρομαι που εισαι τοσο δημοφιλης σε αυτο το forum. Μην αγχωνεσαι νομιζω οτι θυματα οσο τουλαχιστον ζεις θα βρισκεις πάντα. Μια νέα και ομορφη παρουσια (οπως φανταζομαι οτι θα εισαι) θα μπορει να βρει αρκετους μ@λ@κες (συγνωμη για την εκφραση, αλλα ετσι είναι) ώστε να μπορει να περναει καλα στη ζωη της (κυρίως οικονομικα οπως εχεις γραψει και παλιαιοτερα), αλλα θα της λείπει η πραγματική αγαπη. Αυτο το τελευταιο είναι και το σημαντικοτερο για να μπορέσει μια σχεση να έχει διάρκεια. Δυστυχώς όταν λείπει ή διαλυεται η σχεση ή υπάρχει συμβιβασμός από την γυναίκα και αρχιζει να ξενοκοιταει....

Γιάννης
05-01-08, 12:28
Ψτ ντέσκ69, τι σημαίνει να ξυπνήστε και να πάρτε πάλι τα ινία στα χέρια σας? Να αρχίσω να φοβάμαι? :shock:
Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να ξυπνήσω ένα πρωί με το πορτοφόλι κάποιου άλλου και μόνο να μαγειρεύω, καθαρίζω, σιδερώνω και όλα τα συναφή και να είμαι αποκλειστικά θήραμα? :-s

ενω τωρα ισχυουν τα ιδια συν οτι δουλευεις κιολας...
τοτε τουλαχιστο μπορει να μη δουλευεις.

panosha
05-01-08, 12:58
Αγαπητη joannita, κατα αρχην χαιρομαι που εισαι τοσο δημοφιλης σε αυτο το forum. Μην αγχωνεσαι νομιζω οτι θυματα οσο τουλαχιστον ζεις θα βρισκεις πάντα. Μια νέα και ομορφη παρουσια (οπως φανταζομαι οτι θα εισαι) θα μπορει να βρει αρκετους μ@λ@κες (συγνωμη για την εκφραση, αλλα ετσι είναι) ώστε να μπορει να περναει καλα στη ζωη της (κυρίως οικονομικα οπως εχεις γραψει και παλιαιοτερα), αλλα θα της λείπει η πραγματική αγαπη. Αυτο το τελευταιο είναι και το σημαντικοτερο για να μπορέσει μια σχεση να έχει διάρκεια. Δυστυχώς όταν λείπει ή διαλυεται η σχεση ή υπάρχει συμβιβασμός από την γυναίκα και αρχιζει να ξενοκοιταει....
Νομίζω τα ίδια ακριβώς που ισχυρίζεσαι μπορεί να κάνει και ένας νέος, δημοφιλής κι όμορφος νέος, αρκεί να έχει και μυαλό. :-D

dimitriossara
05-01-08, 15:47
Νομίζω τα ίδια ακριβώς που ισχυρίζεσαι μπορεί να κάνει και ένας νέος, δημοφιλής κι όμορφος νέος, αρκεί να έχει και μυαλό. :-D

Δεν νομίζω να εννοείς εμένα,διότι εγώ είμαι ακριβοπληρωμένος :-D

joannita
05-01-08, 16:08
Quote:
κατα αρχην χαιρομαι που εισαι τοσο δημοφιλης σε αυτο το forum.
Είμαι δημοφιλής????? :shock: \:D/
Μην αγχωνεσαι νομιζω οτι θυματα οσο τουλαχιστον ζεις θα βρισκεις πάντα.
Το μόνο που με αγχώνει είναι μη γίνω εγώ θύμα... :smt017
Μια νέα και ομορφη παρουσια (οπως φανταζομαι οτι θα εισαι)
Καλά τα φαντάζεσαι... Και εγώ έτσι με φαντάζομαι! :smt023 :-D
θα μπορει να βρει αρκετους μ@λ@κες (συγνωμη για την εκφραση, αλλα ετσι είναι) ώστε να μπορει να περναει καλα στη ζωη της (κυρίως οικονομικα οπως εχεις γραψει και παλιαιοτερα),
Έχω γράψει εγώ ποτέ ότι ψάχνω έναν μαλάκα να με πληρώνει :? ????????? Αν πάντως είχα τέτοιο στόχο, τότε θα άλλαζα επάγγελμα ... :smt061
αλλα θα της λείπει η πραγματική αγαπη. Αυτο το τελευταιο είναι και το σημαντικοτερο για να μπορέσει μια σχεση να έχει διάρκεια. Δυστυχώς όταν λείπει ή διαλυεται η σχεση ή υπάρχει συμβιβασμός από την γυναίκα και αρχιζει να ξενοκοιταει...
Δηλαδή υφίστανται και σχέσεις δίχως συμβιβασμούς? :shock: :-k !

chrisbas
05-01-08, 16:13
Τωρα δεσαμε... :roll:

joannita
05-01-08, 16:14
Ποιόν δέσατε????? :shock: :twisted:

dimitriossara
05-01-08, 16:15
Quote:
κατα αρχην χαιρομαι που εισαι τοσο δημοφιλης σε αυτο το forum.
Είμαι δημοφιλής????? :shock: \:D/
Μην αγχωνεσαι νομιζω οτι θυματα οσο τουλαχιστον ζεις θα βρισκεις πάντα.
Το μόνο που με αγχώνει είναι μη γίνω εγώ θύμα... :smt017
Μια νέα και ομορφη παρουσια (οπως φανταζομαι οτι θα εισαι)
Καλά τα φαντάζεσαι... Και εγώ έτσι με φαντάζομαι! :smt023 :-D
θα μπορει να βρει αρκετους μ@λ@κες (συγνωμη για την εκφραση, αλλα ετσι είναι) ώστε να μπορει να περναει καλα στη ζωη της (κυρίως οικονομικα οπως εχεις γραψει και παλιαιοτερα),
Έχω γράψει εγώ ποτέ ότι ψάχνω έναν μαλάκα να με πληρώνει :? ????????? Αν πάντως είχα τέτοιο στόχο, τότε θα άλλαζα επάγγελμα ... :smt061
αλλα θα της λείπει η πραγματική αγαπη. Αυτο το τελευταιο είναι και το σημαντικοτερο για να μπορέσει μια σχεση να έχει διάρκεια. Δυστυχώς όταν λείπει ή διαλυεται η σχεση ή υπάρχει συμβιβασμός από την γυναίκα και αρχιζει να ξενοκοιταει...
Δηλαδή υφίστανται και σχέσεις δίχως συμβιβασμούς? :shock: :-k !

Άντε πάνε πιές κανέναν καφέ τώρα για να ηρεμήσεις 8)

joannita
05-01-08, 16:17
Πίνω καφέ στο γραφείο... πως να ηρεμήσω? :(

chrisbas
05-01-08, 16:23
Ποιόν δέσατε????? :shock: :twisted:Εσενα και σε πεταξαμε απο τον 13ο αλλα ακομα να φτασεις στο ισογειο!Μαλλον στην περιπτωση σου δεν ισχυει ο νομος της βαρυτητας!!!

dimitriossara
05-01-08, 16:25
Πίνω καφέ στο γραφείο... πως να ηρεμήσω? :(

Δεν σε αντέχει κανείς και αναγκαστικά την βγάζεις στο γραφείο Σαββατιάτικα;;; :smt056

joannita
05-01-08, 16:35
Όχι καλέ μου! :roll: Απλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιον μ@λ@κα!

Αλήθεια, μιας και το φερε η κουβέντα, τί κάνεις το βράδυ? :-)

dimitriossara
05-01-08, 16:38
Όχι καλέ μου! :roll: Απλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιον μ@λ@κα!

Αλήθεια, μιας και το φερε η κουβέντα, τί κάνεις το βράδυ? :-)

Δεν με σηκώνει η τσέπη σου..καρντιά μου ;-) :smt016

joannita
05-01-08, 16:41
Έχω την εντύπωση ότι, δε σε σηκώνει οτιδήποτε, καρδιά μου!

Αχ, ευχαριστώ! Είσαι καλύτερος από καφέ! Ηρέμησα και πάω να εργαστώ! φιλάκια

dimitriossara
05-01-08, 16:48
Έχω την εντύπωση ότι, δε σε σηκώνει οτιδήποτε, καρδιά μου!

Αχ, ευχαριστώ! Είσαι καλύτερος από καφέ! Ηρέμησα και πάω να εργαστώ! φιλάκια

...και απο άλλα σεξουαλικά βοηθήματα :smt045

panosha
05-01-08, 16:52
Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε επικεφαλίδα στο θέμα και να βάλουμε "Γιατί δεν δημιουργούνται πολλές σοβαρές σχέσεις σήμερα".

ascites
06-01-08, 15:04
" Δέκα λογιώ οι παλικαριές
οι εννιά να δραπετεύεις
Και οι αγάπες δυό λογιώ
στη μιά καλογερεύεις."

Δεν πιστεύω ότι γίνονται πιο πολλές εφήμερες σχέσεις σήμερα,αντίθετα πιστεύω ότι γίνονται λιγότερες σχέσεις γενικότερα κυριως στα αστικά κέντρα (βλέπε Αθήνα) αν πιστέψω όλες τις 30ρες φίλες μου πως <<τέλειωσαν οι άνδρες>> και βλέποντας τους 20ρηδες να ξημεροβραδιάζονται στα κομπιουτερ αντι να πάνε να χτυπήσουν "γκομενες" όπως καναμε εμείς πίσω εκει στα έιτυς που δεν ειχαμε Ει Ντι Ες Ελ και φορουμς ουτε Παραπέντε και Λαζόπουλους να κοιτάμε σαν χάνοι.
Ευτυχώς η επαρχία ανθίσταται ακόμη λιγάκι με 2 στους 4 παντρεμένους (ανθρώπους) να ξενο......νται επιπροσθέτως δε φαίνται οτι ενεσκηψε καυλ......κη γενιά Αλβανών μεταναστών που βολεύουν αδιαμαρτύρητα θυληκους και αρσενικους.
Και ναι η ουσια του προβλήματος είναι πολιτική και μόνο.
Οι στατιστικές δείχνουν σαν τους πιο σεξουαλικους λαούς με ανεπτυγμενα συστήματα κοινωνικής προστασίας και ανεβασμένο ποιοτικο επίπεδο διαβίωσης (Σουηδία ,Ολλανδία ,Δανία)
Το κυνηγητο της επιβίωσης και η καταγεγραμμενη ανεργία 30% στις ηλικίες 20-30 ετών στην Ελλαδα των Αλογοσκουφηδων και ιδιαιτερα μιας απο τις καλύτερα εφοδιασμενες σε προαπαιτουμενα σπουδές γενιάς (μαστερ,πι ειτς ντι και δε συμμαζέυεται) δεν επιτρέπει εύκολα τη δημιουργία σταθερών με προοπτική στο μέλλον σχέσεων άσε που χαζέυει τους ανθρώπους με την λειτουργία της ματαίωσης...
Κι οταν δεν εισαι στο " δρόμο" καθε μερα εχεις πιο πολλές πιθανοτητες να συναντήσεις τον ένα απο τους 2 μεγάλους έρωτες που σου αναλογουν στη ζωή σου.

joannita
06-01-08, 15:26
Φωτισμένη απάντηση την ημέρα των Φώτων! :-)

mastoris than.
06-01-08, 16:03
Αυτό δεν είναι το θέμα;

Γιατί το αλλάζετε;
Ποιος σας είπε ότι οι νέοι δεν κάνουν σχέσεις; Δύο παιδιά έχω, 21 και 19 ετών, μια χαρά είναι με τις σχέσεις τους και την διάρκειά τους, με τις χαρές, τους ενθουσιασμούς, τις μελαγχολίες και τις λύπες τους.
Και τα προλαβαίνουν και τα κάνουν όλα. Και γνωρίζετε γιατί; Γιατί ζουν πιο πολύ και πιο γρήγορα, σε ασύλληπτους ρυθμούς, να την πιστεύετε αυτή την γενιά των 20άρηδων και να μην την ζηλεύετε. Είναι πολύ πιο μπροστά, όσο κοινότυπο και να φαίνεται, από την γαμ...νη δική μου γενιά και τις μετέπειτα των δήθεν, όπως ακριβώς τις περιγράφει ο ascites.

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις εύκολα;

Αν την έχεις στείλει έχει καλώς, αν σε έχει στείλει εκείνη φιλαράκο(γενικώς) και γρήγορα, 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή είσαι βλάκας, ή δεν βλέπεσαι, ή τον έχεις μικρό.

. . . και μόνο για να γελάσουμε και χωρίς παρεξήγηση. :D

panosha
06-01-08, 16:07
Υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, θα συμφωνήσω με τον ascites. Οι σχέσεις που δημιουργούνται σήμερα ανάμεσα στα νέα παιδιά είναι λιγότερες, τουλάχιστον αυτές που κρατούν λίγο περισσότερο. Οι λόγοι είναι πολλοί και οι περισσότεροι έχουν σχέση με το περιβάλλον που ζούμε, δεν βγάλαμε τα παιδιά άχρηστα.

spyrazf1
06-01-08, 16:25
Γιατί χαλάνε οι σχέσεις εύκολα;

Αν την έχεις στείλει έχει καλώς, αν σε έχει στείλει εκείνη φιλαράκο(γενικώς) και γρήγορα, 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή είσαι βλάκας, ή δεν βλέπεσαι, ή τον έχεις μικρό.

. . . και μόνο για να γελάσουμε και χωρίς παρεξήγηση. :D[/quote]

εμεναπου με εστειλε που ανηκω?

mastoris than.
06-01-08, 17:08
Υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, θα συμφωνήσω με τον ascites. Οι σχέσεις που δημιουργούνται σήμερα ανάμεσα στα νέα παιδιά είναι λιγότερες, τουλάχιστον αυτές που κρατούν λίγο περισσότερο. Οι λόγοι είναι πολλοί και οι περισσότεροι έχουν σχέση με το περιβάλλον που ζούμε, δεν βγάλαμε τα παιδιά άχρηστα.
Γιατί έχουν ωριμότητα και συγκρότηση, που πιθανόν έλλειπαν από τους γονείς τους, γνωρίζουν τι ζητούν από την σχέση τους και έχουν καλύτερη κοινωνική συμπεριφορά. Δεν κάνουν μία σχέση απλά για να την κάνουν.
Όλη αυτή η κουβέντα, μου θυμίζει τα λόγια του πατέρα μου: Στην δική μας την εποχή οι νέοι ήταν αλλιώς . . . .
Αλίμονο, αν οι σχέσεις των νέων και πως αυτές εξελίσσονται καθώς και οι κώδικες συμπεριφοράς μας άρεσαν, ή εμείς θα είμαστε παιδιά ή εκείνοι γέροι.

ascites
06-01-08, 17:10
Γιατί το αλλάζετε;
Ποιος σας είπε ότι οι νέοι δεν κάνουν σχέσεις; Δύο παιδιά έχω, 21 και 19 ετών, μια χαρά είναι με τις σχέσεις τους και την διάρκειά τους, με τις χαρές, τους ενθουσιασμούς, τις μελαγχολίες και τις λύπες τους.
Και τα προλαβαίνουν και τα κάνουν όλα. Και γνωρίζετε γιατί; Γιατί ζουν πιο πολύ και πιο γρήγορα, σε ασύλληπτους ρυθμούς, να την πιστεύετε αυτή την γενιά των 20άρηδων και να μην την ζηλεύετε. Είναι πολύ πιο μπροστά, όσο κοινότυπο και να φαίνεται, από την γαμ...νη δική μου γενιά και τις μετέπειτα των δήθεν, όπως ακριβώς τις περιγράφει ο ascites.

:smt052
Ναι ειναι απο τα καλύτερα παιδιά που είχε η χώρα!!
Κανείς δεν τα κατηγόρησε κι εγώ Αθανάσιε θαυμάζω τον αγώνα που κάνουν.Η δική σου γενιά τα παρήγαγε μην ξεχνάς :wink: και αυτα ειναι η τράστια επιτυχία της.Και ευτυχώς απέκτησαν στο Ιντερνετ βήμα,αλλιώς κανείς δεν θα ήξερε την ύπαρξή τους εκτος από τους οικείους τους.
Λίγο πήραμε χαμπάρι κι εμείς έτσι που βγάζανε πέρσι τη γλώσσα κάθε Πέμπτη στους δρόμους της Αθήνας και στις ομιλουσες γραβάτες και τα σταφιδιασμενα ταγιέρ των 20.00.
Ευτυχώς έχουμε ακόμα πολλα να πούμε

staman
07-01-08, 09:42
Ένα έχω να πω:
Μεγάλο ποσοστό αστοχίας στις απόπειρες αυτοκτονίας :!:
Μήπως να επανέλθει η γκιλοτίνα? Ασφαλής και σίγουρη :!: http://smilies.sofrayt.com/%5E/0/guillotine.gif

joannita
07-01-08, 12:57
Συμπληρώνω ότι, γνώμη μου είναι πως έχει χαθεί κάτι εξαιρετικά πολύτιμο για τη συνοχή της κοινωνίας
Η αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών (άσχετο με το θέμα, άλλα κολλάει παντού! :-) )

desk69
07-01-08, 15:42
Ενας ακομη λόγος πιστευω οτι εχει παψει ή γινεται σε πολυ μικρο βαθμό συννενοηση μεταξυ των ζευγαριών. Οι αντρες δεν μπορουμε να καταλάβουμε τις γυναικες μας και οι γυναίκες δεν μπορουν να καταλάβουν εμας και τα προβλήματά μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ρητο : "Aββυσος η ψυχή και η καρδιά της γυναίκας"......

giorgoskeratsini
07-01-08, 17:00
τι να καταλαβουμε ρε παιδια το ξαναλεω δειτε τις μαναδες και τις γιαγιαδες σας και καταλαβετε γιατι πλεον χαλανε οι σχεσεις
ανεκαθεν οι γυναικες κρατουσαν τις οικογενειες σε ολες τις εποχες τωρα ομως που σταματησαν να κανουν υποχωρησεις και να λειτουργουν οπως οι αντρες δεν μπορει να κρατηθει καμια σχεση γιατι ως γνωστον οι σχεσεις στηριζονται στις αμοιβαιες υποχωρησεις και στην ιδεα οτι οι αντρες ειμαστε "ανωτεροι" (παλιωτερα μας αφηναν να το πιστευουμε και κινουσαν υπογειος τα νηματα τωρα τα κινουν μπροστα στα ματια μας και δεν το αντεχουμε) :wink:

panosha
07-01-08, 17:56
Μου αρέσει οι γυναίκες να κινούν τα νήματα κι εγώ να παρακολουθώ αραχτός. :-D

desk69
10-01-08, 11:44
Παντως κριμα που η συμμετοχη των γυναικών είναι περιορισμενη. Θα μπορουσαμε να βγαλουμε πολλα χρησιμα συμπερασματα μέσα απο τη γνωμη τους. Παντως ειναι τυχαιο οτι οι μεγαλυτερες λαϊκες επιτυχιες που εχουν γραφτει πανω στο θέμα των χωρισμών, τραγουδιουνται απο ανδρες?

mastoris than.
10-01-08, 11:57
Παντως κριμα που η συμμετοχη των γυναικών είναι περιορισμενη. Θα μπορουσαμε να βγαλουμε πολλα χρησιμα συμπερασματα μέσα απο τη γνωμη τους. Παντως ειναι τυχαιο οτι οι μεγαλυτερες λαϊκες επιτυχιες που εχουν γραφτει πανω στο θέμα των χωρισμών, τραγουδιουνται απο ανδρες?
Δύο γυναίκες έχει όλες κι όλες το forum, Θεός να τις κάνει δηλαδή.

Όταν λες για λαϊκές επιτυχίες; Εννοείς και το: . . . από 'δω η γυναίκα μου κι από 'δω το αίσθημά μου; :D

manoula
10-01-08, 13:30

Όταν λες για λαϊκές επιτυχίες; Εννοείς και το: . . . από 'δω η γυναίκα μου κι από 'δω το αίσθημά μου; :D

Φορτώστε με Φορτώστε με
τα νεύρα μου τσιτώσατε

Κε ΠΟιητά μου υπονοείτε κάτι? Δηλαδής τι είμεθα?

mastoris than.
10-01-08, 13:34
Ακόμα είσαστε κοπέλες, έχετε χρόνια μπροστά σας!!! :D

efrosinos
10-01-08, 16:51
Μου αρέσει οι γυναίκες να κινούν τα νήματα κι εγώ να παρακολουθώ αραχτός. :-D
ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ :lol: :lol: :lol: :lol:

efrosinos
10-01-08, 16:55

ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ: ΤΩΡΑ ΠΟΥΣΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ Σ' ΑΠΑΤΑΩΩΩΩΩΩωωωω :lol: :lol:

Poulman
10-01-08, 19:26
Στον χωρισμο φταινε παντα δυο...
...και η γυναικα σου και η πεθερα σου!

desk69
11-01-08, 10:02
Οχι παντα...Να συμπληρωσω οτι μπορει να ειναι και ενας τριτος μεσα στο ζευγαρι (ο ποιητης το ειπε μια χαρα). Απο δω η γυναικα μου και απο δω το αισθημα μου

chrisbas
11-01-08, 11:06
Με λενε Πασχαλη και την γυναικα μου την εχω κορωνα στο κεφαλι μου!!!

desk69
11-01-08, 12:28
Εχεις καμια σχεση με τον τραγουδιστη? Ρωταω γιατι και αυτον Πασχάλη τον λενε...

Μαργαρίτα
11-01-08, 12:29

Δεν νομίζω πως μπορούν να "συμμετέχουν" γυναίκες από την στιγμή που όπως καταλαβαίνω, οι απαντήσεις ειναι προδιαγεγραμμένες και αποφασισμένες. Δηλαδή " οι γυναίκες δεν είναι όπως μια φορά"
Επειδή γενικότερα σιχαίνομαι την έκφραση (και ) τρόπο σκέψης "παλιά ήταν καλύτερα" θα πω κάτι άλλο
Οι σχέσεις δεν έχουν αλλάξει. Οι φόβοι μας που υποστηρίζουν με την ύπαρξη τους ή όχι τις σχέσεις μας έχουν πάει σε άλλο επίπεδο , και έχουν αλλάξει τον τρόπο
που τις διαχειριζόμαστε .
Σκεφτείτε το.

[/i]

desk69
11-01-08, 13:06
Μαργαριτα χαιρομαι που κανεις τοποθετηση επι του θεματος. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι προδεδικασμενο, ουτε ουσιαστικα γραφεται οτι οι γυναικες παλαιοτερα ηταν καλυτερες απο τις σημερινες. Απλα έχουν αλλαξει τα πραγματα αρκετα σε συγκριση με παλια (χειροτερα ή καλυτερα η ιστορια θα δείξει). Κατα τη γνωμη μου προς το καλυτερο. Απλα μαλλον εχει αλλαξει ο ρολος της γυναικας και ειναι πιο αυτονομες πλεον (που σημαινει οτι δεν εχουν πλεον αναγκη τους ανδρες οπως παλαιοτερα). Μαλλον ειναι θεμα αναγκων....

panosha
11-01-08, 13:10
Ίσως έχει αλλάξει κι ο ρόλος του άνδρα... ίσως έχουν αλλάξει πολλά. 8)

desk69
11-01-08, 13:12
Σιγουρα εχει και αλλαξει ο ρολος του ανδρα... :-)

mastoris than.
11-01-08, 13:33
Μαργαριτα χαιρομαι που κανεις τοποθετηση επι του θεματος. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι προδεδικασμενο, ουτε ουσιαστικα γραφεται οτι οι γυναικες παλαιοτερα ηταν καλυτερες απο τις σημερινες. Απλα έχουν αλλαξει τα πραγματα αρκετα σε συγκριση με παλια (χειροτερα ή καλυτερα η ιστορια θα δείξει). Κατα τη γνωμη μου προς το καλυτερο. Απλα μαλλον εχει αλλαξει ο ρολος της γυναικας και ειναι πιο αυτονομες πλεον (που σημαινει οτι δεν εχουν πλεον αναγκη τους ανδρες οπως παλαιοτερα). Μαλλον ειναι θεμα αναγκων....
Τα παλιά τα χρόνια ή εποχές, οι γυναίκες ήταν "φυλακισμένες" με δεσμοφύλακα την ανασφάλεια του "φτωχού" και "αμόρφωτου", πατέρα, αδερφού, συζύγου. Και πολλές φορές από τις ενοχές του ίδιου της του φύλου. Στο "δικαστήριο" της ιστορίας και της ζωής, η οποία αποδεικνύει τα πάντα, η "κατηγορούμενη" αθωώθηκε και διεκδικεί αποζημίωση. Και την εισπράττει.

ChrisAthens
11-01-08, 13:39
Προσωπικά πιστεύω πως είναι θέμα μεγαλύτερης παροχής επιλογών σήμερα από ότι ήταν πριν μερικές δεκαετίες. Π.χ. 1) το μέσον με το οποίο «μιλάμε» τώρα, το Internet. Πίσω από την απροσωπία της οθόνης και του nickname παράγει ιδεατούς εν δυνάμει συντρόφους. 2) Οι διάφορες συναθροίσεις τύπου «Ψειρή», νυχτερινές πίστες, Clubs κλπ. φέρνουν τους νέους πιο κοντά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αλήθεια, του Ψειρή το είπαν έτσι γιατί έτσι που στριμώχνονται πιάνουν.. ψείρες?? 3) Το επάγγελμα «οικιακά» παλιά ήταν σύνηθες για τις γυναίκες, τώρα είναι έως και ντροπή, οπότε το περιβάλλον εργασίας δημιουργεί συνθήκες ευρέσεως νέου συντρόφου. 4) Το καθεστώς της συμβίωσης, αντί του γάμου. Πιο εύκολα διαλύεται μία συμβίωση, έστω και πολυετής, παρά ένας γάμος, ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά.
Και πολλοί άλλοι παράγοντες ων ουκ εστι τέλος.

chrisbas
11-01-08, 13:46
Απο τωρα αρχισατε να πινετε;;;Την Κυριακη ειναι το παρτυ!!!

Μαργαρίτα
11-01-08, 13:49
οπότε μπορούμε να πούμε πως η εποχή που ζούμε είναι αυτή της γυναίκας ;

mastoris than.
11-01-08, 13:50
Απο τωρα αρχισατε να πινετε;;;Την Κυριακη ειναι το παρτυ!!!
Προθέρμανση Χρήστο μου, προθέρμανση.

Για τα υπόλοιπα, όσο οι άνδρες επιδεικνύουν ως δέλεαρ αναλώσιμα προτερήματα, αυτή θα είναι η τύχη της σχέσης τους.

mastoris than.
11-01-08, 13:52
οπότε μπορούμε να πούμε πως η εποχή που ζούμε είναι αυτή της γυναίκας ;
Σε καμία περίπτωση, εποχή επαναπροσδιορισμού θέσης και σχέσεων, νομίζω ναι.

Μαργαρίτα
11-01-08, 13:53
Για τα υπόλοιπα, όσο οι άνδρες επιδεικνύουν ως δέλεαρ αναλώσιμα προτερήματα, αυτή θα είναι η τύχη της σχέσης τους.

υποκλίνομαι

Μαργαρίτα
11-01-08, 14:01
πάνω στην καταπληκτική σας ατάκα αγαπητέ mastoris δείτε εδώ (http://reporjazz.wordpress.com/2006/07/12/%ce%a4he-pussy-value-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-lifestyle-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bb%ce%b1%cf%87%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%80%c e%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf% 8d/)

mastoris than.
11-01-08, 14:10
. . . και το πόσο δίκιο έχει ο συντάκτης του κειμένου, χωρίς να συμφωνώ στα πάντα*, είναι τα σχόλια των αναγνωστών του.

*επιμένω ότι κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητα, όχι λόγω της μεγάλης αξίας τους, αλλά γιατί απλά είναι αδιαπραγμάτευτα.

joannita
11-01-08, 14:22
Το λοιπόν που λέτε παιδάκια μου, κάποτες σε ένα μάθημα κοινωνιολογίας, μας είχε βάλει ο αγαπητός μας καθηγητής μια άσκηση. Ήταν μια έρευνα που είχε λανθασμένα αποτελέσματα επειδή δεν εξέταζε μια σημαντική παράμετρο και εμείς έπρεπε να βρουμε την παράμετρο.

Η έρευνα λοιπόν, εξέταζε ποσοστά διαζυγίων σε ζευγάρια που είχαν συμβιώσει πριν το γάμο και σε ζευγάρια που δεν είχαν συμβιώσει πριν το γάμο. Η έρευνα έβγαζε ότι τα ζευγάρια που είχαν συμβιώσει πριν το γάμο, είχαν αρκετά μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο σύμφωνα με τα στατιστικά αποτελέσματα. Κατέληγε λοιπόν η έρευνα σ το συμπέρασμα, ότι τα ζευγάρια που συμβιώνουν πριν το γάμο τελικά δεν έχουν καλά δομημένη σχέση με αποτέλεσμα τη συχνότερη κατάληξη σε διαζύγιοοοοοο.

Το λάθος της έρευνας αυτής (και του μαθηματικού / στατιστικού μοντέλου) ήταν ότι κατά την ερμηνεία του αποτελέσματος, δεν ελάμβανε υπόψη τις θρησκευτικές και κοινωνικές επιλογές των ανθρώπων του δείγματος. Δηλαδή, το ότι τα ποσοστά διαζυγίων ήταν υψηλότερα στα ζευγάρια που είχαν συζήσει πριν το γάμο δεν εξυπακούεται χειρότερη ποιότητα σχέσης αλλά αντίθετα μπορεί να σημαίνει ότι οι άνθρωποι ως πιο ελεύθεροι, όταν η σχέση δεν πήγαινε καλά τη διέλυαν. Αντίθετα, τα ζευγάρια που δεν είχαν συζήσει πριν το γάμο, μπορεί λόγω θρησκευτικών και κοινωνικών αντιλήψεων (άλλωστε μπορεί και για αυτό να μην είχαν συζήσει πρωτύτερα) να μην προχωρούσαν σε διαζύγιο ΠΑΡΟΛΟ που η σχέση είχε διαλυθεί! Δηλαδή μπορεί η γυναίκα να καθόταν να υποστεί ξύλο, κέρατο και οτιδήποτε άλλο παρά να επιλέξει το δρόμο του χωρισμού.

Εν ολίγοις, αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου:

Α. Το θέμα δεν προσφέρεται για εύκολα συμπεράσματα ούτε γενικοποιείται με βάση απόψεις που εμπεριέχουν μέσα τους προσωπικές, θρησκευτικές και γενικότερα ηθικοπλαστικές θέσεις

Β. Ανετότατα χαλάει ένας λογικός άνθρωπος μια σχέση που δεν τον καλύπτει ή τον καταπιέζει κλπ, από το να την υποστεί δια βίου. Με τον τρόπο αυτό πονάει κανείς 5-10-100 ημέρες και όχι μια ζωή! Και θεωρώ πως ορθώς πράττει. Το πρόβλημα λοιπόν για να διατηρηθεί μια σχέση είναι να καλύπτει τα εμπλεκόμενα μέρη στο μεγαλύτερο βαθμό. Συνεπώς, η μη κάλυψη των εμπλεκόμενων μερών μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα, όπως στην καταπίεση, στη διαφορά αντιλήψεων έως και στην απλή διαφορά προσωπικοτήτων και στην εν τέλει συνειδητοποίηση ότι κάναμε κακή επιλογή!

Μαργαρίτα
11-01-08, 14:23
Δεν έχει δίκο σε όλα. Το ύφος είναι επίτηδες δηκτικό, για να δημιουργήσει και την συζήτηση που είδατε.
Αλλά σίγουρα δίνει αυτό που λέμε food for thought.

panosha
11-01-08, 14:30
@ joannita

Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να συζήσεις πριν το γάμο, αλλά να προσέξεις τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. :-D

joannita
11-01-08, 14:33
Εξυπακούεται! Το θεωρώ εξαιρετικά σοβαρό θέμα! :-)

desk69
11-01-08, 14:35
Ρε jo μας εστειλες.....αδιαβαστους....!!! ! Μ :roll: ιλαμε τωρα ανεβασες τον πηχη της συζητησης πολυ ψηλα!!!! Πολυ εμπεριστατομενη σε βρισκω τελικα!!!! Μαλλον σε ειχα παρεξηγησει (συγνωμη κιολας που το λεω), αλλα ετσι ειναι.

desk69
11-01-08, 14:39
Εγω παντως ειχα αλλη αποψη επι του θεματος συμβιωσης προ γαμου. Πιστευα οτι το ζευγαρι πρεπει να συζει για λιγο καιρο μεχρι να δουν αν ταιριαζουν μεταξυ τους. Μετα ας παρουν τις αποφασεις τους. Τωρα, μετα στην ερευνα, που δημοσιοποιησες αλλαξανε λιγο τα πιστευω μου. Μακαρι να ειχες και αλλες ερευνες επι του θεματος να μπορεσουμε να μορφωθουμε... :-)

joannita
11-01-08, 14:39
Ευχαριστώ, μάλλον είναι εποχή ανακωχών! :twisted:
Μη σου γίνει όμως και συνήθεια και αρχίσεις τα σιρόπια και ξεχάσουμε τις ΦΑΠΕΣ! :?

Υ.Γ. Αν αυτό κατάλαβες από την έρευνα δεν πας καλά! Το ακριβώς αντίθετο όμως? :shock:

desk69
11-01-08, 14:42
Πανω απο ολα οι ΦΑΠΕΣ :wink: Παντως εχεις παθει μια κριση καλοσυνης τελευταια εχω να παρατηρησω... ΠΕΡΙΕΡΓΟ :!:

panosha
11-01-08, 14:46
Ρε jo μας εστειλες.....αδιαβαστους....!!! ! Μ :roll: ιλαμε τωρα ανεβασες τον πηχη της συζητησης πολυ ψηλα!!!! Πολυ εμπεριστατομενη σε βρισκω τελικα!!!! Μαλλον σε ειχα παρεξηγησει (συγνωμη κιολας που το λεω), αλλα ετσι ειναι.
Η joannita είναι must have για το φόρουμ κι όταν περνάνε μέρες να γράψει μου λείπει. :smt054

Απλά καμιά φορά φυτρώνει εκεί που δε την σπέρνουν. :-D

joannita
11-01-08, 14:47
Ουφ... δεν έχει νόημα...

άλλα αντί άλλων κατάλαβε ο ντεστ!

3 πουλάκια δηλαδή :(

desk69
11-01-08, 14:51
:lol: :lol: :lol: Τελος παντων κατι μπορει να πηρα χαμπαρι απλα ηθελα να δω πως αντιδρας οταν καποιος καταλαβαινει αλα νταλον... Ετσι ειναι οι αντιδρασεις των γυναικων...Τα παρατανε με το παραμικρο....

mastoris than.
11-01-08, 14:52
Πολύ επιφυλακτικός είμαι, σε κάθε είδους ανάλυση, μοντέλο, καταγραφή ανθρώπινης συμπεριφοράς και σχέσης. Ο άνθρωπος έχει έναν "κεντρικό" κορμό συμπεριφοράς. Κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος σε εξωτερικά ερεθίσματα, κατά περίπτωση η συμπεριφορά αλλάζει, κάθε άνθρωπος διαφορετική αντίδραση.
ΔΕΝ υπάρχει μέσος άνθρωπος, ΔΕΝ υπάρχει μέση αντίδραση και συμπεριφορά, ΔΕΝ μπαίνει σε καλούπι, ούτε σε μικροσκόπιο.
Η κοινωνική μας συμπεριφορά εκπέμπει κώδικες, που μας φέρνουν πιο κοντά ή μας απομακρύνουν, από άτομα ή ομάδες.
Όταν ως προτέρημα προβάλλεις την BMW, φίλε έχασες, η σχέση σου θα κρατήσει μέχρι να βγάλει η MERCEDES νεώτερο μοντέλο. Και θα χωρίσεις είτε συζούσες προ του γάμου, είτε όχι.
Υπάρχουν αξίες, που στηρίζονται οι σχέσεις, είτε είναι μεταξύ φύλων, είτε μεταξύ φίλων.

desk69
11-01-08, 14:56
Πολυ σωστος ο ποιητης...ΑΞΙΕΣ. Αυτη ειναι η λεξη κλειδι.

desk69
11-01-08, 14:58
Προβλεπω την Κυριακή να πεσουν πολλα γέλια!!!

mastoris than.
11-01-08, 15:00
Έλα εσύ και τι σε νοιάζει!!! :D

desk69
11-01-08, 15:14
Jo, αληθεια τι ζωδιο εισαι? Ψαρι?...ε...ηθελα να πω Ιχθεις?

kirileman
11-01-08, 15:36
Το "πολλά" είναι το σίγουρο. Για το άλλο δεν ξέρω. :-D :-D :-D Μας βλέπω να χωριζόμαστε σε δυο ομάδες και δυο μαγαζιά.

joannita
11-01-08, 15:39
Jo, αληθεια τι ζωδιο εισαι? Ψαρι?...ε...ηθελα να πω Ιχθεις?
απαπαπαπαπαπααααα με τιποτα ομως!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ όπως είπαμε! :wink:

desk69
14-01-08, 12:25
Μετα τη συναντηση που ειχαμε την Κυριακη 13/1/2007 στις 13:00 σε γνωστο κουτουκι...λυθηκαν πολλα μυστηρια για τους λογους που χαλανε οι σχεσεις...Συζητησαμε απο κοντα, ανταλλαξαμε αποψεις, πινοντας το κρασακι μας, τρωγοντας τα ωραια φαγητα προσπαθησαμε να κατανοησουμε τους λογους που οι σχεσεις χαλανε ευκολα....ξαφνικα και σαν κερανος εν ενεθρεια ξεσπασε ενας μεγαλος ερωτας...Μετα απο λιγο και δευτερος...Στο τελος η jo πεταξε και μια μαγικη ατακα...Αντε να φυγουμε γιατι εχουμε καυ...σει εδω μεσα... Μετα η Manoula μου ειχε πεσει απο κοντα και δωστου συμβουλες...Τελικα οι σχεσεις ειτε ερωτικες ειτε φιλικες για να μη χαλανε ευκολα μαλλον θελουν συγκεντρωσεις, συζητησεις, καλη παρεα και κρασακι. Τουλαχιστον ετσι συσφιγγουν.... :wink: [/list]

mastoris than.
14-01-08, 12:28
Βασίλη μου, όπως κατάλαβες ίσως, εγώ είμαι αρμόδιος για το πόσο εύκολα φτιάχνονται οι σχέσεις. :D

desk69
14-01-08, 12:36
Βασίλη μου, όπως κατάλαβες ίσως, εγώ είμαι αρμόδιος για το πόσο εύκολα φτιάχνονται οι σχέσεις. :D

Θαναση μου, το καταλαβα πολυ καλα.... :wink: Μας εδωσες σε ολους μας πιστευω ενα πολυ καλο μαθημα... Ελπιζω και αλλοι μεσα στο forum να σε συμβουλευτουν ωστε να εχουν τα ιδια αποτελεσματα. :-D Επισης σε ευχαριστω για την τετ-α-τετ κουβεντα που ειχαμε και μπορεσα να παρω απο κοντα μερικα μαθηματα... :wink:

joannita
14-01-08, 13:03
Βρε βρε ! Καλώς τον Εξήνταεννιάαααααααα!

Θανάση, επίσης είσαι παράδειγμα του πως χαλάνε οι γάμοι.... :-D :twisted:

Επίσης, κύριε ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, να ανακοινώσω τα νέα σχέδιά σας για το φορουμ (ότι δηλαδή θα φτιάξουμε τόπικ με συμβουλές ερωτικές και σχέσεων και θα το αναλάβει η Ντόκτορ Τζο) ή να μην τα ανακοινώσω ακόμα? :-D

mastoris than.
14-01-08, 13:08

Θανάση, επίσης είσαι παράδειγμα του πως χαλάνε οι γάμοι.... :-D :twisted: . . . ή πολλαπλασιάζονται; Εγώ, είπαμε, την "προετοιμασία" κάνω!!!! :D

desk69
14-01-08, 13:12
Θα εχει πολυ ενδιαφερον ενα τετοιο μεσα στο forum... Doctor Jo...Πολυ ενδιαφερον...

mastoris than.
14-01-08, 13:15
Αγαπητή Dr Jo.

Έχω πρόβλημα, κυρίως όταν πίνω. Άλλη θέλω, με άλλη ερωτεύομαι και με άλλη καταλήγω.
Είναι σοβαρό γιατρέ μου;;

Κάτι τέτοιο εννοείς; Πράγματι λείπει!!! :D

joannita
14-01-08, 13:18
"Αγαπητέ ΜΠΟΜΠ,
Το πρόβλημά σου είναι σοβαρό και οφείλεται κυρίως στο ότι αλλού τρώς, αλλού πίνεις και αλλού πας και το δίνεις.
Για να το ξεπεράσεις, συστήνουμε δύο κουταλιές ντεκαυλέ, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, μετά το φαγητό!"

Κάτι τέτοιο εννοείς?

mastoris than.
14-01-08, 13:23
Αγαπητή Dr Jo.

Δεν φταίω εγώ και εντελώς,
δεν φταίνε οι ορμόνες,
μα είναι με τρελαίνουνε,
πολλές γυναίκες μόνες.

Κάτι τέτοιο εννοώ.

joannita
14-01-08, 13:27
Μα προφανώς αγαπητέ μου ΜΠΟΜΠ!
Το επιχείρημά σου είναι κατά το «Έπεσε πάνω στη ζαρτινιέρα»
Dr. Jo.

desk69
14-01-08, 13:36
Πολυ καλο μου φαινεται...Dr Jo...το 'χεις...Προχωρα σε θελει ολη η χωρα...

mastoris than.
14-01-08, 13:40
Μα επιτρέπεται; Ένα τραπέζι με 15 άντρες, ο ένας εντάξει δεν μπορούσε και δεν έπρεπε, οι άλλοι; Ούτε μια φιλοφρόνηση; Ούτε ένα χαμόγελο;
Τι να κάνω κι ο γέρος; Πήρα το φορτίο στις πλάτες μου!!! :D

mastoris than.
14-01-08, 13:44
Μα προφανώς αγαπητέ μου ΜΠΟΜΠ!
Το επιχείρημά σου είναι κατά το «Έπεσε πάνω στη ζαρτινιέρα»
Dr. Jo.
Εγώ έπεσα στην ζαρντινιέρα, αλλά είμαι ολωσδιόλου αθώος, στις φωνητικές οδηγίες υπάκουσα και στις οπτικές ειδοποιήσεις.

desk69
14-01-08, 14:13
Μα επιτρέπεται; Ένα τραπέζι με 15 άντρες, ο ένας εντάξει δεν μπορούσε και δεν έπρεπε, οι άλλοι; Ούτε μια φιλοφρόνηση; Ούτε ένα χαμόγελο;
Τι να κάνω κι ο γέρος; Πήρα το φορτίο στις πλάτες μου!!! :D

Θαναση παντα μας βγαζεις απο τη δυσκολη θεση...Σε ολα...Ξερεις εσυ... :wink:

desk69
14-01-08, 14:30
Το blog μίας 19χρονης...

http://www.sfinaki.gr/index.php?ind=blog&op=home&idu=11568

Το μελλον μας ειναι καλο...πολυ καλο...

panosha
14-01-08, 16:22
Dr Jo, αλλού τρως, αλλού πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις. Σε λίγο θ' ακούσουμε πως έχεις και χάλια φωνή.

Πφφφ, διχασμένες προσωπικότητες. :-D

joannita
14-01-08, 17:40
Εδώ καρακάξα !
Εδώ καρακάξα ! :-D

Ζηλεύεις που ο ΜΠΟΜΠ έδινε σημασία στην Ιο-Χ και όχι σε σένα πιστεύω!

efrosinos
15-01-08, 00:07
Αγαπητή Dr Jo.

Έχω πρόβλημα, κυρίως όταν πίνω. Άλλη θέλω, με άλλη ερωτεύομαι και με άλλη καταλήγω.
Είναι σοβαρό γιατρέ μου;;

Κάτι τέτοιο εννοείς; Πράγματι λείπει!!! :D
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΑΑΑΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ. :smt021
ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ :-D

desk69
16-01-08, 10:28

Dr Jo,

Θα ήθελα τη γνωμη σου για http://giannous.hi5.com Πιστευεις οτι θελει αλλαγες, προσθηκες αφαιρεσεις?

Υ.Γ 1)Αν καποιος αλλος συνμφορουμιτης θελει να μπει σαν φιλος μπορει (η εγγραφη ειναι δωρεαν και πολυ ευκολη). Επισης θελω γνωμες...
2)Μανουλα τι γνωμη εχεις εσυ?
3)Θαναση θελω και δικη σου γνωμη

Προσπαθω με καθε δυνατο μεσω να κανω συσφιξη των σχεσεων μας...Ετσι για να μην χαλανε ευκολα οι σχεσεις...

joannita
16-01-08, 10:32
ti einai auto???????? :shock:

desk69
16-01-08, 10:36
:lol: :lol: Θελω να το μελετησεις και να μου πεις γνωμη οχι ετσι βιαστικα!!!

desk69
16-01-08, 10:45
Αυτο ειναι ενα site που χρηστες εγγραφονται και γινονται φιλοι με αλλους...Το συγκεκριμενο http://giannous.hi5.com το εχω φτιαξει εγω και μπορουν να γραφτουν αν κανουν "add as friend" και αλλοι φιλοι μου και να κανουν σχολια και να συμμετεχουν σε συζητησεις. Ειναι καλο!!!

mastoris than.
16-01-08, 11:16
3)Θαναση θελω και δικη σου γνωμηΣτην είπα με pm.

panosha
16-01-08, 11:17
Ο δολοφόνος ξέρει από αυτά. :D

desk69
16-01-08, 12:38
Εσενα Πανο σου αρεσε? Γιατι λες μονο για το Bob? Μπορεις να κανεις και σχολιο πανω σε καποια συγκεκριμεη αν σου αρεσει ιδιαιτερα!! Εχω φτιαξει και album με gps...Λεω να κανω και ενα section για να τους παραπεμπω στο forum μας μπας και ερθει κανα μωρο (μανουλα και jo αν δεν σας πειραζει). Zeppelin δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα μπας και ερθει και καμια γυναικα ακομα, ετσι για να εχουμε ποικιλια!!! Ποια ειναι η γνωμη σας για το θεμα? Αντε μπας και γεννηθει και κανας ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!

joannita
16-01-08, 15:24
Εσενα Πανο σου αρεσε? Γιατι λες μονο για το Bob? Μπορεις να κανεις και σχολιο πανω σε καποια συγκεκριμεη αν σου αρεσει ιδιαιτερα!! Εχω φτιαξει και album με gps...Λεω να κανω και ενα section για να τους παραπεμπω στο forum μας μπας και ερθει κανα μωρο (μανουλα και jo αν δεν σας πειραζει). Zeppelin δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα μπας και ερθει και καμια γυναικα ακομα, ετσι για να εχουμε ποικιλια!!! Ποια ειναι η γνωμη σας για το θεμα? Αντε μπας και γεννηθει και κανας ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!

Άμα δε πειράζει τη γυναίκα σου, εμένα καθόλου δε με νοιάζει! Θα το δώ αργότερα!

desk69
16-01-08, 16:47
Η γυναικα μου ειναι open minded :wink:

panosha
16-01-08, 16:51
Άμα έρθει ο Γκοντός να δούμε αν θα παραμείνει open. :-D

desk69
16-01-08, 16:54
Λες να εχουμε προβληματα? Μεχρι τωρα παντως και παρολες τι αντιξοοτητες ολα ειναι ok. Ιδωμεν!

mastoris than.
16-01-08, 20:03
Λες να εχουμε προβληματα? Μεχρι τωρα παντως και παρολες τι αντιξοοτητες ολα ειναι ok. Ιδωμεν!
Άλλο το, όλα είναι καλά και άλλο το, δεν μας πήρανε χαμπάρι.

efrosinos
16-01-08, 20:09
ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΧΕΡΑ;(ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΛΆΣΤΗ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ)

desk69
16-01-08, 21:26

Ειδες για να εχω τύχη? :-D

desk69
16-01-08, 21:28
Άλλο το, όλα είναι καλά και άλλο το, δεν μας πήρανε χαμπάρι.

:wink: :smt023

manoula
17-01-08, 11:04

Ότι είσαι τυχερός δε θα στο ξαναπώ

Μία ερωτησούλα μόνο. Πρέπει να περάσουμε από audition για να μπούμε εκεί μέσα γιατί οι φίλες σου είναι λίγο....μοντέλα???

mastoris than.
17-01-08, 11:59

Μία ερωτησούλα μόνο. Πρέπει να περάσουμε από audition για να μπούμε εκεί μέσα γιατί οι φίλες σου είναι λίγο....μοντέλα???Μην το λες, πίστεψέ με, 3-4 από εκεί μέσα τις γνωρίζω καλά, μα πολύ καλά όμως!!!!!

kirileman
17-01-08, 12:07
Φίλε μου!!! Φανταστικέ ποιητή!!! Master των gps!!! :twisted: :twisted: :twisted:

mastoris than.
17-01-08, 12:09
Όποτε θες. :D

kirileman
17-01-08, 12:13
Όποτε θες. :D
Φέρτες μαζί με το cruise :twisted:

mastoris than.
17-01-08, 12:17
Αυτή την στιγμή, πιο εύκολα 3 κοριτσόπουλα, παρά το cruise. :D

desk69
17-01-08, 12:26

Μία ερωτησούλα μόνο. Πρέπει να περάσουμε από audition για να μπούμε εκεί μέσα γιατί οι φίλες σου είναι λίγο....μοντέλα???

Εσυ μανουλα δεν χρειαζεσαι audition...Την εχεις περασει στη συναντηση που ειχαμε. Τι υπονοεις οτι δεν εισαι μοντελο εσυ? :wink: Γιατι αν νομιζεις κατι τετοιο κανεις μεγαλο λαθος :wink:

desk69
17-01-08, 12:30
Θαναση ολα τα υπολοιπα στο σπιτι :wink: καλα? Για τις φιλες μου τις ψηνω μπας και παρουν κανα gps και συσφιξουν οι σχεσεις μας λιγο πιο πολυ :wink:

mastoris than.
17-01-08, 12:37
Θαναση ολα τα υπολοιπα στο σπιτι :wink: καλα? Για τις φιλες μου τις ψηνω μπας και παρουν κανα gps και συσφιξουν οι σχεσεις μας λιγο πιο πολυ :wink:Σε έχω στο κλισιοσκόπιο, πρόσεχε! :-)

Oldman
17-01-08, 12:43
Φιλοι μου με ολα αυτα που διαβαζω εχω μπερδευτει λιγο(μαλλον πολυ). Εμενα θα ηθελα ολοι να με φτυσουν γιατι 34 χρονια γαμου και 3 χρονια Π.Γ(προ γαμου) εξακολουθω να ειμαι ερωτευμενος με την γυναικα μου.Χειροκροτηστε . =D>
Παιρνω την σκυταλη στο φορουμ απο τον γιο μου που ειναι φανταρος και κανονικα θα επρεπε στο προφιλ μου να γραφω gerwnetwn60. :D

ΥΓ
Με παρακολουθει η γυναικα μου τωρα που γραφω αυτα (καταλαβατε;;;;;) :wink:

apstls11
17-01-08, 12:47
Αρα σου ανήκει ο τίτλος του ΠΑΠΠΟΥ του φόρουμ μας? Γιατί κάποιον άλλον ακούω Παππού.....

desk69
17-01-08, 12:48

Παντως ειναι ευκολο να το κανεις...Παντως γνωμη μου αν θελεις βαλε και καμια photo πιο αποκαλυπτικη... :D :wink: Δε με χαλαει καθολου...

Oldman
17-01-08, 12:51
Αρα σου ανήκει ο τίτλος του ΠΑΠΠΟΥ του φόρουμ μας? Γιατί κάποιον άλλον ακούω Παππού.....
Αμην και ποτε; :!: .Τα ατιμα τωρα δεν κανουν εγγονια. :cry:

mastoris than.
17-01-08, 12:51
Αρα σου ανήκει ο τίτλος του ΠΑΠΠΟΥ του φόρουμ μας? Γιατί κάποιον άλλον ακούω Παππού.....Όταν είσαι δεινόσαυρος, λίγη σημασία έχει το είδος και ποια περίοδο έζησες, κατά τα άλλα οι γνωστές κακοήθειες. :D

Oldman
17-01-08, 12:53
Αρα σου ανήκει ο τίτλος του ΠΑΠΠΟΥ του φόρουμ μας? Γιατί κάποιον άλλον ακούω Παππού.....Όταν είσαι δεινόσαυρος, λίγη σημασία έχει το είδος και ποια περίοδο έζησες, κατά τα άλλα οι γνωστές κακοήθειες. :D

Ποιες ειναι αυτες φιλε μου εχω μεινει λιγο πισω.

desk69
17-01-08, 12:57

Ριξε μια ματια και πες μου γνωμη http://giannous.hi5.com Αμα θελεις μπορεις να γραφτεις κιολας

mastoris than.
17-01-08, 12:57

Ποιες ειναι αυτες φιλε μου εχω μεινει λιγο πισω.Μην δίνεις σημασία Γέροντα, οι γνωστές σπόντες από φίλους. :D

Oldman
17-01-08, 13:02
ααααααααααααα παντως εσεις οι νεοτεροι που και που δινεται και καμμια συμβουλη σε εμας γιατι ειμαστε εκτος εποχης. :lol:

Oldman
17-01-08, 13:04
Ριξε μια ματια και πες μου γνωμη http://giannous.hi5.com Αμα θελεις μπορεις να γραφτεις κιολας[/quote]
Σε πρωτη ευκαιρια. Το επισκεφθηκα και μου αρεσε :wink:

desk69
17-01-08, 13:06
Ριξε μια ματια και πες μου γνωμη http://giannous.hi5.com Αμα θελεις μπορεις να γραφτεις κιολας
Σε πρωτη ευκαιρια. Το επισκεφθηκα και μου αρεσε :wink:[/quote]

Thank you mate :wink:

mastoris than.
17-01-08, 13:18

Ριξε μια ματια και πες μου γνωμη http://giannous.hi5.com Αμα θελεις μπορεις να γραφτεις κιολαςΒρε Βασίλη, συγνώμη κιόλας, ξεκινάς ένα topic με θέμα: Τι φταίει και οι σχέσεις δεν κρατάνε πολύ, ή κάπως έτσι και καταλήγεις μετά από 12 σελίδες να προτείνεις σε μεσήλικες (κι εγώ μέσα), να επισκεφτούν μία διεύθυνση που σκοπό έχει γνωριμίες και ότι προκύψει (ή κάτι τέτοιο). Και σου εξηγώ με pm, ότι μέσα εκεί βλέπω κάποια παιδιά, που γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Παιδιά από 18-20 ετών, μην επεκταθώ περισσότερο και επιμένεις μην λαβαίνοντας καθόλου υπόψιν σου ότι είπα και με υπονοούμενο.
Αν θες μου λες σε τι ακριβώς αποσκοπεί αυτή η κίνηση και ποια σχέση έχει με τον τίτλο του topic.

Φανερά ενοχλημένος.
θανάσης.

desk69
17-01-08, 13:40
Θαναση σου απαντησα με pm

desk69
18-01-08, 09:52
Φίλοι! Τους βρήκαμε... αλλά πως τους διατηρούμε;

Στην σημερινή εποχή που ακόμα και οι φίλοι είναι είδος προς εξαφάνιση , καλό θα είναι αυτούς τους λίγους φίλους που μας έχουν απομείνει να ξέρουμε και τον τρόπο να τους διατηρούμε. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοπούμε από τους φίλους μας είναι αν τους παραμελήσουμε ή αν για κάποιους λόγους μειώσουμε τις επαφές μας μαζί τους στο ελάχιστο.

Έστω και αν με τους ρυθμούς της καθημερινότητας μας είναι δύσκολο , πρέπει να ακολουθήσουμε την εύκολη αυτή συνταγή που θα μας βοηθήσει στο να κρατήσουμε κοντά μας αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά εκτιμούμε και αγαπάμε :

Δεν χρειάζεται πολλής χρόνος !Θα το διαπιστώσετε!

1. Δεν προλαβαίνετε να πάρετε τηλέφωνο; Στείλτε τους ένα σύντομο email! Τους δείχνετε πως τους σκεφτήκατε!

2. Τηλεφωνείστε τους τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα!

3. Στείλτε τους ένα μήνυμα στο κινητό!

4. Κανονίστε να πηγαίνετε παρέα στο γυμναστήριο , ή κάντε ένα άλλο κοινό σας χόμπι παρέα. Αυτό θα σας δίνει την ευκαιρία να συναντιέστε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και να περνάτε ευχάριστα.

5. Στείλτε φωτογραφίες! Ειδικά αν μένετε σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες , μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις!

6. Μια μέρα την εβδομάδα ορίστε την σας την δική σας μέρα που θα συναντιέστε ότι και αν συμβεί για καφέ ή για φαγητό.

Εκτός από το να διατηρείτε επαφή υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα κάνουν τους φίλους σας να μην σας αποχωρίζονται εύκολα!

1. Μάθετε να είστε καλός ακροατής , χωρίς να κριτικάρετε και να προσπαθείτε να περάσετε τους δικούς σας κανόνες.
2. Να σέβεστε τις απόψεις και τις ιδέες των φίλων σας και να μην προσπαθείτε να τους επιβάλετε τις δικές σας.
3. Μην προδίδετε την εμπιστοσύνη που σας έχουν δείξει.
4. Στηρίξτε τους φίλους σας και επαινέστε τους όταν κάνουν κάτι καλό. Δεν είναι απαραίτητο να αναφέρετε πάντα τις ατέλειες και τις αποτυχίες τους.
5. Μην ζηλεύετε τις επιτυχίες τους. Μοιραστείτε την χαρά τους και χαρείτε πραγματικά γι αυτούς.
6. Μην είσαστε καταπιεστικοί. Εάν , κάποιος φίλος / φίλη πρέπει να αναβάλει το ραντεβού σας , δεν πρέπει να κρατάτε μούτρα. Δείξτε κατανόηση.
7. Σε περίπτωση διαφωνίας ή και καυγά , μάθετε να συζητάτε και να ξεκαθαρίζετε τις παρεξηγήσεις.

8. Δώστε τους χρόνο! Εάν σε κάποια φάση της ζωής τους είναι απορροφημένοι με κάτι άλλο καταλάβετε τους και δεχτείτε τους πίσω.

Οι φίλοι είναι πολύτιμοι και απαραίτητοι. Προσπαθείστε λοιπόν να τους κρατήσετε κοντά σας και να τους νοιάζεστε αληθινά. Θα το καταλάβουν και θα σας το ανταποδώσουν!

desk69
18-01-08, 09:54
Κάποτε κάποιος μου είπε κάτι που μου φάνηκε περίεργο στην αρχή ,αλλά με τη πάροδο του χρόνου κατάλαβα πως ήταν ίσως μια από τις πιο σοφές κουβέντες που έχω ακούσει. "Φίλος δεν είναι αυτός που λυπάται με τη λύπη σου. Φίλος είναι μόνο αυτός που χαίρεται με τη χαρά σου".

Όλοι έχουμε τη τάση να πιστεύουμε πως οι φίλοι μας είναι δίπλα μας και στα δύσκολα αλλά και στη χαρά. Η αλήθεια είναι ότι μόνο οι πραγματικοί φίλοι μπορούν να αντέξουν τη χαρά ή την επιτυχία μας. Γιατί αυτό; Οι πραγματικοί φίλοι μας αγαπούν αληθινά , χωρίς ζήλιες, μικρότητες και ανούσιες συγκρίσεις. Οι πραγματικοί φίλοι δεν μένουν μόνο στα εντυπωσιακά λόγια αλλά δείχνουν με τις πράξεις και τη ζεστασιά τους το πώς πραγματικά αισθάνονται για εμάς.

Σε ένα κόσμο γεμάτο "γνωστούς" οι πραγματικοί φίλοι σπανίζουν και είναι πολύτιμοι. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού, αληθινού φίλου ; Οι αληθινοί φίλοι ξέρουν να μοιράζονται τη ψυχή και τα συναισθήματα τους χωρίς να φοβούνται ότι θα παρεξηγηθούν ή θα γίνουν περίγελος από τους φίλους τους. Κλαίνε μαζί ,γελάνε μαζί, διασκεδάζουν, αγκαλιάζονται , αγαπάνε και ξέρουν να συγχωρούν.

Οι αληθινοί φίλοι, αλληλοϋποστηρίζονται στα δύσκολα και η στεναχώρια του ενός δεν παύει να είναι και στεναχώρια για τον άλλο - όχι χαρά! Δυστυχώς , στις μέρες μας, η δυστυχία ή η ατυχία κάποιου "φίλου" γίνεται αιτία κακόβουλων κουτσομπολιών ή αιτία χαράς για τους άλλους που δεν χάνουν την ευκαιρία να πετροβολήσουν τον "φίλο" τους για να ανέβουν οι ίδιοι.

Οι αληθινοί φίλοι ξέρουν να συζητούν και να λύνουν τα προβλήματα και τις διαφορές τους με γνώμονα τη φιλία τους και το κοινό τους παρελθόν. Οι αληθινοί φίλοι επικοινωνούν αποτελεσματικά μιας και έχουν φτιάξει κοινούς κώδικες λεκτικής επικοινωνίας και πολλές κοινές αναμνήσεις. Δύσκολα αμφισβητούν τις μεταξύ τους προθέσεις μιας και γνωρίζουν πολύ καλά το ποιος είναι ο φίλος τους και ποια τα κίνητρα του.

Οι πραγματικοί φίλοι αποδέχονται ο ένας τον άλλο. Αποδοχή δεν σημαίνει απαραίτητα και έγκριση αλλά σημαίνει ανοχή σε κάποιες παραξενιές ή ιδιομορφίες του χαρακτήρα τους. Η αποδοχή προϋποθέτει επίσης και την αναγνώριση όλων αυτών των θετικών πλευρών των φίλων μας , που είναι σημαντικότερες από τις αρνητικές τους πλευρές και τις κάνουν να φαίνονται ασήμαντες. Οι πραγματικοί φίλοι δεν κατακρίνουν αλλά συμβουλεύουν. Οι πραγματικοί φίλοι δεν τιμωρούν αλλά εξηγούν.

Οι πραγματικοί φίλοι πάντα νοιάζονται για το καλό των φίλων τους και είναι ειλικρινείς απέναντι τους. Το ενδιαφέρον και η ειλικρίνεια πολλές φορές πληγώνουν , αλλά ένας πραγματικός φίλος οφείλει να μιλήσει στο φίλο του με αυτό τον τρόπο ακόμα και αν ρισκάρει να τον πληγώσει. Τα κίνητρα του είναι καλά και μακροπρόθεσμα, τα αποτελέσματα της ειλικρίνειας θα επιφέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα.

Οι πραγματικές φιλίες δε χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη αλλά χρειάζονται χρόνο και δουλειά. Οι πραγματικές φιλίες έχουν δοκιμαστεί και έχουν αντέξει στο χρόνο. Για αυτό ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί από τους ανθρώπους που αποκαλούμε "φίλους" δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλοί γνωστοί. Τους αποκαλούμε "φίλους" για όσο διάστημα φέρονται φιλικά απέναντι μας και με την πρώτη δυσκολία οι μεταξύ μας σχέσεις μετατρέπονται σε κάτι παραπάνω από εχθρικές γιατί πολύ απλά δεν είχαν γερές φιλικές βάσεις. Πραγματικοί φίλοι δεν είναι επίσης αυτά τα άτομα με τα οποία απολαμβάνουμε να πίνουμε ένα καφέ που και που ή που περνάμε καλά μαζί εάν βγούμε μια φορά το μήνα. Οι πραγματικοί φίλοι διατηρούν επαφή και ακόμα και αν έχουν χρόνια ολόκληρα να συναντηθούν μόλις αντικρίσουν ο ένας τον άλλο, συνεχίζουν από εκεί που έμειναν , ακόμα και αν η ζωή τους έχει αλλάξει εντελώς.

Με τους αληθινούς φίλους έχουμε χιλιάδες αναμνήσεις και στιγμές που μας δένουν και που μας κρατάνε ζωντανούς. Ας μη μιλήσω και για τους παιδικούς φίλους που μας θυμίζουν πανέμορφα κομμάτια της παιδικής μας ηλικίας και της εφηβείας που έχουν φύγει χωρίς γυρισμό. Φροντίσετε τους φίλους σας , μάθετε να είσαστε πραγματικοί φίλοι απέναντι τους, μην τους ξεχνάτε και μη τους παραμελείτε. Οι καλοί φίλοι είναι απαραίτητοι για μια ισορροπημένη προσωπικότητα. Οι καλοί φίλοι είναι ευλογία.

desk69
18-01-08, 09:56
Να που συμβαίνουν και αυτά! Η κολλητή σας δεν θέλει να τον δει μπροστά της και αυτός δεν ανέχεται ούτε την παρουσία της στον χώρο. Σας τηλεφωνά η κολλητή σας , κατεβάζει τα μούτρα του ο καλός σας. Εκεί που απολαμβάνετε το καφεδάκι σας και ο «κοινωνικό σχόλιο» της ημέρας με την κολλητή σας , εμφανίζεται ο καλός σας και εξαφανίζεται αυτή! Και τώρα; Πως χειρίζεστε αυτή την άσχημη σχέση για να μπορέσετε να κρατήσετε και την παρέα της φίλης σας αλλά και αυτήν του συντρόφου σας;

Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα η φίλη της ή οι φίλες της , να εγκρίνουν και να θαυμάζουν στην καλύτερη περίπτωση , τον άντρα με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια σχέση. Εάν η φίλη συνεχώς τον κατηγορεί και τον μειώνει , είναι τελικά αναπόφευκτό να «πέσει» η αξία του στα μάτια της και να αρχίσει έτσι να έχει δεύτερες σκέψεις για την επιλογή της.

Δεν είναι όμως απαραίτητο και υποχρεωτικό οι φίλες σας να συμπαθούν και να κάνουν καλή παρέα με τον σύντροφο σας ή εσείς να κάνετε κολλητή παρέα με τους δικούς του φίλους. Αυτό που εσείς έχετε ερωτευτεί σε αυτόν και αυτός σε εσάς , οι άλλοι πιθανό να μην το βλέπουν ή να μην μπορούν να το καταλάβουν. Αυτό που σας συνδέει με τον σύντροφο σας δεν μπορούν να το ξέρουν οι τρίτοι... γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να επαναξιολογείτε την επιλογή σας γιατί οι άλλοι το πιστεύουν... εκτός και αν εσείς και μόνο εσείς το κρίνετε απαραίτητο.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η σχέση της καλύτερης σας φίλης ή η σχέση που έχουν η φίλες σας γενικότερα με τον σύντροφο σας δεν είναι καλή , πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση διατηρώντας τις ισορροπίες;

Η πιο εύκολη και λογική κίνηση σας θα ήταν να αποφύγετε τις κοινές συναντήσεις του συντρόφου σας με την φίλη ή τις φίλες σας. Μπορείτε να αφιερώνετε κάποιο χρόνο στις φίλες σας και κάποιο χρόνο στο σύντροφο σας απολαμβάνοντας έτσι την παρέα που η κάθε σχέση μπορεί να σας προσφέρει , χωρίς όμως να έχετε τα προβλήματα που πιθανό να προκύψουν από τις μεταξύ τους συναντήσεις. Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ της φίλης σας ή της σχέσης σας. Συνδυάστε τα οφέλη από την παρέα τους σε διαφορετικές ώρες.

Μην είστε ανυπόμονες! Μην απαιτείτε από την φίλη σας να αποδεχτεί τον σύντροφο σας ή από τον σύντροφο σας να είναι φιλικός με την κολλητή σας από την πρώτη τους συνάντηση. Δώστε τους χρόνο. Πολλές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται ένα χρονικό διάστημα για να εξοικειωθούν και να αναπτύξουν σχέσεις , αν έχουν κάποια κοινά σημεία. Σε περίπτωση που δεν έχουν κοινά σημεία δεν υπάρχει λόγος να τους «ζορίζετε» να αποδεχτούν ο ένας τον άλλο. Κανονίστε κάποιες κοινές συναντήσεις και αν δείτε ότι η κατάσταση δεν βελτιώνεται , τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να φέρνετε την φίλη σας με τον σύντροφο σας σε επαφή.

Μην πιέζετε την φίλη σας ή τον σύντροφο σας να καταβάλουν προσπάθεια για να γίνουν αρεστοί ο ένας στον άλλο. Η απαίτηση σας είναι εντελώς παράλογη και θα τους εκνευρίσει μιας και θα τους αναγκάσετε να προσποιηθούν κάτι που δεν αισθάνονται. Το μόνο που μπορείτε να τους ζητήσετε είναι όταν τυγχάνει να συναντηθούν, απλά να φέρονται ευγενικά – τυπικά ο ένας στον άλλο για να μην σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Αποφύγετε να μεταφέρετε τα αρνητικά σχόλια που πιθανό να έχει πει ο ένας στον άλλο γιατί αυτό απλά θα χειροτερεύσει την μεταξύ τους σχέση και αυτό δεν το θέλετε σε καμία περίπτωση. Επίσης , δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε τις «κατηγορίες» του ενός προς τον άλλο σε κάποιο καυγά η διαφωνία που πιθανό να έχετε. Σχόλια του τύπου ...

- Μου το είχε πει εμένα η Μαρία ότι είσαι λίγος για μένα
ή
- Ο Κώστας ήταν σίγουρος ότι δεν μπορείς να κρατήσεις μυστικό....

.... απαγορεύονται δια ροπάλου!

Δεν υπάρχει λόγος να μειώνετε την φίλη σας στον σύντροφο σας ή τον σύντροφο σας στη φίλη σας , γιατί με αυτό τον τρόπο το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να τους δώσετε «πάτημα» για περισσότερα καυστικά σχόλια.

Μην επιτρέπετε στην φίλη ή τις φίλες σας , να κατηγορούν τον σύντροφο σας. Εκτιμάτε την γνώμη τους , όταν τους την ζητήσετε , αλλά μην επιτρέψετε σε καμία περίπτωση να σας χαλάσουν την εικόνα που εσείς έχετε δημιουργήσει για τον σύντροφο σας. Εξάλλου...εσείς τον γνωρίζετε καλύτερα.

Εάν διαπιστώσετε ότι η φίλη σας αισθάνεται ότι απειλείται ή ότι ζηλεύει την καινούργια σας σχέση , προσπαθήστε να την διαβεβαιώσετε ότι δεν θα χαθείτε και δεν θα απομακρυνθείτε γιατί την αγαπάτε και την νοιάζεστε. Βέβαια , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πείτε «όχι» σε μια παράλογη απαίτηση της ή ότι θα πρέπει να την συναντάτε με την ίδια συχνότητα που την συναντούσατε όταν δεν είχατε σχέση. Ξεκαθαρίστε την θέση σας και τις προθέσεις σας απέναντι της.

Εάν πάλι διαπιστώσετε ότι ο σύντροφος σας έχει την τάση να προσπαθεί να σας απομακρύνει από τις φίλες σας και σας θέλει συνεχώς, αποκλειστικά για τον εαυτό του τότε θα πρέπει να του εξηγήσετε πως έχετε ανάγκη και την παρέα των φίλων σας γιατί η σχέση σας μαζί τους είναι εντελώς διαφορετική και σας καλύπτει κάποιες άλλες ανάγκες που είναι απαραίτητες για την ισορροπία σας ως προσωπικότητα. Εάν δεν μπορεί να το καταλάβει , υπάρχει κίνδυνος να είναι υπερβολικά ζηλιάρης ή κτητικός , πράγμα που θα σας κουράσει στην πορεία της σχέσης σας.

Μην επιτρέψετε στην φίλη ή τις φίλες σας να δημιουργούν προβλήματα στην σχέση σας και φυσικά μην επιτρέψετε τον σύντροφο σας να σας αποκόψει από τις φίλες σας. Έχετε ανάγκη και τα δύο είδη σχέσεων και σίγουρα μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή για την διατήρηση τους , ακόμα και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα!

desk69
18-01-08, 09:57
Μήπως κάποιος από τους φίλους / φίλες σας κάνει συνεχώς περίεργα σχόλια για τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας; Μήπως συνεχώς επικρίνει κακόβουλα τον / την σύντροφο σας; Μήπως αποφεύγει να έρχεται στο σπίτι σας ή δεν θέλει να βγαίνετε έξω μαζί; Εάν συμβαίνει κάτι από όλα αυτά μάλλον έχετε δίπλα σας ένα φίλο/ μια φίλη που σας ζηλεύει!

«Η Γεωργία ήταν κολλητή με την Έλενα για χρόνια. Η Έλενα όμως είχε προσέξει κάτι πολύ περίεργο στην συμπεριφορά της φίλης της : κάθε φορά που η Γεωργία είχε μια σχέση απέφευγε να συστήσει τον σύντροφο της στην Έλενα με φτηνές δικαιολογίες! Στην αρχή η Έλενα δεν έδινε σημασία , ώσπου τελικά κατάλαβε ότι η φίλη της την ζήλευε τόσο πολύ που φοβόταν να της συστήσει τον σύντροφο της γιατί πιθανό να του έκανε καλύτερη εντύπωση από ότι η ίδια.»

« Ο Γιάννης και ο Κώστας ήταν φίλοι από το Πανεπιστήμιο. Ο Γιάννης προχώρησε στην δουλειά του δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση και κερδίζοντας αρκετά χρήματα. Ο Κώστας , άρχισε να απομακρύνεται από τον Γιάννη. Με τον καιρό ο Γιάννης έμαθε ότι ο Κώστας προσπαθούσε να τον υποβιβάσει και να μειώσει σε όλους τους κοινούς τους φίλους διαδίδοντας ψέματα γι αυτόν. Τέλος , έμαθε ότι ο Κώστας ξεκίνησε την δική του επιχείρηση κλέβοντας τις ιδέες της ήδη επιτυχημένης επιχείρησης του Γιάννη. Αντέγραψε τα προϊόντα του και προσπαθούσε να τα πλασάρει στην αγορά σαν να ήταν δικά του και μάλιστα διαδίδοντας ότι ο Γιάννης τον αντέγραφε! Ο Γιάννης ήταν το αντικείμενο του φθόνου του Κώστα »

« Η Μαρία είχε τρομερό πρόβλημα με την εμφάνιση της. Μισούσε τα περιττά κιλά της και πίστευε ότι η άσχημη εμφάνιση της ήταν ο λόγος για τον οποίο όλες τις οι σχέσεις αποτύγχαναν , ο σύντροφος της την απατούσε και η επαγγελματική της ζωή ήταν μέτρια έως κακή. Η Εύα ήταν όμορφη , επαγγελματικά πετυχημένη , μορφωμένη και είχε ένα ευτυχισμένο γάμο. Έκανε παρέα με την Μαρία και πολλές φορές την είχε βοηθήσει όταν η Μαρία είχε κάποιο πρόβλημα αυτοπεποίθησης ή μοναξιάς. Η Μαρία ανταπέδωσε στην Εύα την φιλία προσπαθώντας να την βλάψει επαγγελματικά και προσπαθώντας να της δημιουργήσει πρόβλημα με τον σύντροφο της , τηλεφωνώντας στο σπίτι της προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη γυναίκα! Η Εύα συνειδητοποίησε το ποιόν της Μαρίας και την απομάκρυνε. Η Μαρία όμως λόγω της υπερβολικής της ζήλιας απέναντι στην Εύα προσπαθούσε να την μιμηθεί σε σημείο που έφτανε στα όρια την παράνοιας. Αντέγραφε τα λόγια της , τις κινήσεις της, την δουλειά της και γενικά προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει η Εύα! Μια τραγική κατάληξη που σαν είχε σαν αποτέλεσμα η Μαρία να γίνει περίγελος ενώ η Εύα έφτασε σε σημείο να την λυπάται για την κατάντια της. Η Μαρία εξακολούθησε να την μισεί και ακόμα και σήμερα προσπαθεί να την βλάψει με κάθε τρόπο.»

Τρία τυπικά παραδείγματα ύπαρξης ζήλιας σε φιλικές σχέσεις! Πόσες φορές δεν έχουμε δει «φίλους» να πατάνε στις πλάτες μας για να ανέβουν κοινωνικά ή επαγγελματικά; Πόσες φορές δεν έχουμε δει «φίλους» να χαμογελούν μπροστά μας και να βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο πίσω μας ; Πόσες φορές έχουμε βιώσει την απόλυτη αχαριστία από φίλους μας ; Πιστεύω ότι ο καθένας μας έχει να διηγηθεί τις δικές του λυπητερές ιστορίες που αφορούν φίλους που τον πρόδωσαν ή τον εκμεταλλεύτηκαν. Όσοι δε είναι πετυχημένοι , εμφανίσιμοι , δημοφιλείς ή έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που του κάνει να ξεχωρίζουν , θα έχουν να διηγηθούν πάρα πολλά περιστατικά προδοσίας από τους «φίλους» τους!

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι φίλοι μας , μας αγαπούν και μας υποστηρίζουν και σίγουρα δεν νομίζουμε ότι έχουν πρόθεση να μας κατηγορήσουν και να μας υποβιβάσουν πίσω από την πλάτη μας. Συνήθως ξεκινάμε τις φιλικές μας σχέσεις με όλη τη καλή μας διάθεση. Ανοίγουμε την καρδιά μας και εμπιστευόμαστε τους φίλους μας ακόμα και με τις πιο κρυφές μας σκέψεις . Δυστυχώς όμως η ανθρώπινη φύση πολλές φορές υπερτερεί του αγνού συναισθήματος της φιλίας και ο σημερινός μας φίλος μπορεί να γίνει ο πιο μεγάλος εχθρός μας αύριο, γιατί το μικρόβιο της ζήλιας έχει μπει βαθιά μέσα στην καρδιά του. Οι φίλοι που ζηλεύουν μπορεί να είναι ενοχλητικοί ή και επικίνδυνοι. Γιατί ; Γιατί ξέρουν τις αδυναμίες μας , ξέρουν αρκετά γεγονότα και λεπτομέρειες από την ζωή μας γεγονός που τους δίνει τη δύναμη να μας πληγώσουν και να μας χτυπήσουν ακριβώς εκεί που θα πονέσουμε.

Η ζήλια πηγάζει από την ανασφάλεια του φίλου / της φίλης μας. Δεν φταιμε εμείς για την δημιουργία αυτού του συναισθήματος γιατί πολύ απλά κάνουμε κάτι για να το δημιουργήσουμε. Η συναισθηματική ανισορροπία που προκαλεί το συναίσθημα της ζήλιας βρίσκει τα αίτια της στην ζωή και στα βιώματα του φίλου / της φίλης μας. Μπορεί να αισθάνεται ανασφάλεια για την εμφάνιση του / της! Μπορεί να αισθάνεται ότι οικονομικά δεν μπορεί να φτάσει στα δικά σας επίπεδα και αυτό να τον εξοργίζει. Μπορεί πάλι να πιστεύει ότι ζει στη σκιά σας και να θέλει να σας εκδικηθεί. Μπορεί να αισθάνεται ανασφάλεια για το μορφωτικό του επίπεδο ή τα επιτεύγματα του σε σχέση με εσάς. Βέβαια , υπάρχει και τον ενδεχόμενο να είναι απλά ένα κακόβουλο άτομο που ευχαριστιέται να κάνει κακό πιστεύοντας ότι κερδίζει αξία μειώνοντας σας.

Αν κρατάμε αυτούς τους ανθρώπους στην ζωή μας , μάλλον θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα! Θα πρέπει να τους απομακρύνουμε το συντομότερο δυνατό πριν προλάβουν να μας κάνουν μεγάλη ζημιά. Δεν είναι δική μας ευθύνη να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα τους ή να ανεχτούμε την ζήλια τους από λύπηση. Ας μην ξεχνάμε ότι εάν τα δικά μας αισθήματα απέναντι τους ήταν όντως φιλικά και αυτοί μας ανταπέδωσαν την φιλία με φθόνο , τότε δεν άξιζαν ποτέ τη φιλία μας. Οι «φίλοι» αυτού του είδους μπορούν να προκαλέσουν μόνο καυγάδες , δυσαρέσκεια , άσχημο κλίμα και να μας βλάψουν ψυχικά και συναισθηματικά.

Εντοπίστε αυτούς τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας και κρατήστε αποστάσεις. Η φιλία δεν είναι συνδεδεμένη με συμφεροντολογικά κίνητρα ή με υστερόβουλες πράξεις. Η φιλία δεν είναι απλά μια λέξη που χρησιμοποιούμε , είναι μια ευγενής ιδέα, μια σχέση αγάπης και κατανόησης , μια σχέση αδελφοσύνης. Όποιος σας ζηλεύει δεν έχει θέση δίπλα σας. Προτιμήστε να έχετε λίγους φίλους , αλλά πραγματικούς φίλους και μην ξοδεύεστε σε άσκοπες κοινωνικές επαφές που το μόνο που μπορούν να σας προσφέρουν είναι προβλήματα , πικρίες και εκνευρισμό!

Πως μπορείτε να προστατευτείτε από τέτοια άτομα εάν πρέπει να συναναστρέφεστε μαζί τους ; Κρατήστε τους έξω από την προσωπική σας ζωή – δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επέμβουν και να σας προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Ποτέ μην μοιράζεστε μαζί τους τις ιδέες σας σε επαγγελματικό επίπεδο – δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τις οικειοποιηθούν! Ποτέ μην μιλάτε για τις επιτυχίες σας γιατί αυτό σίγουρα τους εξοργίζει ακόμα περισσότερο απέναντι σας. Μην τους μιλάτε ποτέ για τα οικονομικά σας – αφήστε τους να φαντάζονται! Ποτέ μην τους βάζετε στο σπίτι σας και μην τους αφήνετε να έρχονται σε επαφή με τα άτομα που αγαπάτε – δεν ξέρετε πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις επαφές για να σας κάνουν κακό! Η καλύτερη λύση όμως από όλες , είναι να φύγετε όσο το δυνατό πιο μακριά από κοντά τους και να ξεχάσετε την ύπαρξη τους – δεν έχετε ανάγκη από την κακή ενέργεια που εκπέμπουν!

Ο φίλος δεν προδίδει. Ο φίλος δεν χαίρεται με την λύπη σας αλλά ούτε και λυπάται με την χαρά και την ευτυχία σας. Ο πραγματικός φίλος δεν θέλει ποτέ να σας πληγώσει και να σας εξευτελίσει. Δυστυχώς , υπάρχουν και άνθρωποι χωρίς αξίες και χωρίς ηθική που θα σας φερθούν με αυτό τον τρόπο γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την χαρά σας. Μην αισθάνεστε κακία γι αυτούς. Είναι απλά αξιολύπητοι. Προστατεύστε τον εαυτό σας από αυτούς, απομακρυνθείτε και αφήστε την ζωή να τους δώσει αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Και τη επόμενη φορά μην ξεχάσετε να είστε πιο επιλεκτικοί για τα άτομα που χαρακτηρίζετε ως φίλους σας...

desk69
18-01-08, 10:00
Ένας πραγματικός φίλος ποτέ δεν μας εκμεταλλεύεται η μας χρησιμοποιεί. Αυτό είναι κανόνας. Αλλά ούτε και εμείς πρέπει να χρησιμοποιούμε αντίστοιχα του φίλους μας εάν θέλουμε να διατηρήσουμε μια σωστή και πραγματική φιλία που είναι πολύτιμη και ίσως και δυσεύρετη στις μέρες μας. Για να καταλάβετε εάν εκμεταλλεύεστε ή εάν γίνεστε αντικείμενο της εκμετάλλευσης των φίλων σας ρωτήστε τον εαυτό σας και απαντήστε ειλικρινά στα πιο κάτω ερωτήματα:

1. Όταν βγαίνετε πάτε πάντα σε μέρη που ο / η φίλος / φίλη σας επιλέγει; Εάν η απάντηση σας είναι θετική , τότε σημαίνει ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την σχέση με το φιλικό σας πρόσωπο. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας εκμεταλλεύεται , αλλά εσείς μπορεί να μην έχετε ξεκαθαρίσει την θέση σας ως προς στο τι προτιμάτε και τι όχι. Καιρός λοιπόν να συζητήσετε!

2. Μήπως το χιούμορ του / της φίλης σας απέναντι σας , σας μειώνει ή σας κάνει να αισθάνεστε άβολα; Προσοχή! Μπορεί το χιούμορ ή το πείραγμα να μην είναι τόσο αθώο αλλά να έχει σαν στόχο πραγματικά να σας μειώσει. Συζητήστε το. Εξηγείστε τι σας ενοχλεί και τι όχι. Βάλτε τα δικά σας όρια . Εάν το φιλικό σας πρόσωπο δεν σεβαστεί την επιθυμία σας , τότε πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το κατά πόσο αυτή η φιλία σας καλύπτει.

3. Μήπως ο φίλος/ φίλη σας ,απολαμβάνουν σας διορθώνουν όταν μιλάτε και ειδικά μπροστά σε άλλους ; Mήπως σας κάνει να αισθάνεστε μειονεκτικά ; Πάλι εδώ αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με την περίπτωση του χιούμορ. Συζητήστε το και δεχτείτε την απολογία του φιλικού σας προσώπου εάν άθελα του σας στεναχωρεί.

4. Μήπως ο φίλος / η φίλη σας , γκρινιάζουν συνεχώς για την κακοτυχία τους , για το πόσο άσχημη είναι η ζωή τους , για το πόσο δυστυχισμένοι είναι και γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη με αυτούς; Εδώ πάλι υπάρχει πρόβλημα , γιατί με αυτή τους την συμπεριφορά σας υποβάλλουν σε ψυχολογική βία , σε ένα είδος ψυχολογικού εκβιασμού που σας αναγκάζει να δέχεστε τα πάντα από αυτούς και να προσπαθείτε να δεχτείτε και να ανεχτείτε τις λανθασμένες τους συμπεριφορές , απλά και μόνο γιατί δεν θέλετε να τους επιφορτίσετε άλλο την ήδη δυστυχισμένη ζωή τους. Σ αυτή την περίπτωση μιλήστε τους ανοιχτά. Εξηγείστε τους ότι όσο και αν τους αγαπάτε θα τους λετε την αλήθεια χωρίς να έχετε καμία πρόθεση να τους πληγώσετε. Μην ξεχνάτε , οι σωστές εξηγήσεις είναι οι καλύτερες βάσεις για μια πραγματική φιλία.

Όλα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω δεν είναι συμπεριφορές οι οποίες θα πρέπει να υπάρχουν σε μια φιλική σχέση. Εάν εμείς υιοθετούμε αυτές τις συμπεριφορές απέναντι στα φιλικά μας πρόσωπα τότε αυτομάτως σημαίνει πως εμείς τους εκμεταλλευόμαστε. Οι φίλοι εκμεταλλευτές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες :

Ο φίλος που σας εκμεταλλεύεται μέσο κάποιας ανάγκης που σας δημιουργεί. Δηλαδή,
σας καθοδηγεί ως το προς να στηρίζεται βασικές λειτουργίες ή ασχολίες σας πάνω του ούτως ώστε να είναι αναντικατάστατος για σας.

Η δεύτερη κατηγορία φίλων εκμεταλλευτών , είναι οι φίλοι οι οποίοι θέλουν να πάρουν το πάνω χέρι στην φιλική σας σχέση και κατ επέκταση να καθορίζουν την ζωή και τις κινήσεις σας.

Και τέλος , στην Τρίτη κατηγορία φίλων εκμεταλλευτών , είναι οι φίλοι που παρουσιάζουν τον εαυτό τους τόσο αδύναμο και τόσο εξαρτημένο από εσάς , δημιουργώντας σας έτσι ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι τους που σας εμποδίζει από το να λειτουργήσετε φυσιολογικά σε κάποιες ιδιάζουσες καταστάσεις.

Μήπως οι πιο πάνω συμπεριφορές σας θυμίζουν κάτι;

desk69
18-01-08, 10:01
Αυτα για την ωρα περι σχεσεων...ακολουθω με νεοτερα προσεχως... :wink:

desk69
18-01-08, 10:03
Βρίσκετε το γάμο σας βαρετό; Μήπως σας έχει κουράσει; Αισθάνεστε να πνίγεστε και να είσαστε κλεισμένοι σε μια φυλακή που έχουν πετάξει τα κλειδιά; Μήπως το πάθος και ο έρωτας είναι κάτι που έχουν όλοι οι άλλοι αλλά όχι εσείς; Αισθάνεστε απελπισμένοι και απογοητευμένοι; Χρειάζεστε μια άλλη προσέγγιση!

Είναι πραγματικά απογοητευτικό και θλιβερό ένας γάμος να ξεφτίζει και να χάνει εκείνη τη μαγεία που σας έδινε φτερά και σας έκανε να αντιμετωπίζετε τον κόσμο με ένα πλατύ χαμόγελο....αν σας τα έδινε ποτέ. Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχουμε την ανάγκη για αγάπη , ρομάντζο και πάθος στη ζωή μας. Τι γίνεται όμως όταν δεν αισθανόμαστε πια όπως παλιά; Τι γίνεται όταν το άτομο που έχουμε δίπλα μας έχει πάψει να προκαλεί το ενδιαφέρον μας ή δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματα μας με τον ανάλογο τρόπο; Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα!

Χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας , δεν αισθανόμαστε σέξι και επιθυμητοί , αναζητούμε επιβεβαίωση από τον οποιοδήποτε μπορεί να μας την προσφέρει και αργά ή γρήγορα εάν η απιστία δεν μας χτυπήσει τη πόρτα , είμαστε το λιγότερο δυστυχισμένοι και πιο μόνοι παρά ποτέ , πλημμυρισμένοι από αισθήματα ανεπάρκειας , απόγνωσης και φυλάκισης. Ο γάμος μας σφίγγει σα θηλιά το λαιμό. Ψάχνουμε διεξόδους παντού γιατί αισθανόμαστε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν φεύγουμε από το γάμο γιατί υπάρχουν παιδιά και υποχρεώσεις. Δεν φεύγουμε γιατί δεν έχουμε το κουράγιο να αρχίσουμε ξανά από την αρχή. Βρίσκουμε χιλιάδες δικαιολογίες και άλλοθι. Και αυτή η κατάσταση διαιωνίζεται μέχρι που τελικά δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από το διαζύγιο και το χωρισμό.

Ας πούμε ότι σαν ζευγάρι δεν προνοήσατε να φροντίζετε τη σχέση σας και να την διατηρείτε ζωντανή. Ας πούμε ότι είχατε να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες – επαγγελματικές , οικονομικές , παιδιά – οι οποίες δεν σας άφηναν ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και αποξενωθήκατε. Τώρα που νιώθετε δυστυχισμένοι , τι κάνετε ; Υπάρχει άραγε περιθώριο επιστροφής ; Μπορείτε να ξανανιώσετε όλα αυτά που νιώθατε και να αισθανθείτε ευτυχισμένοι; Μπορείτε να νιώσετε ευτυχία στο γάμο στο γάμο σας;

Για να έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο μάλλον υπάρχουν μερικά ή όλα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά στη σχέση σας :

• Έλλειψη επικοινωνίας
• Έλλειψη βαθύτερων συναισθηματικών δεσμών
• Έλλειψη ρομαντικής διάθεσης
• Μέτρια έως κακή σεξουαλική ζωή ή ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή
• Απωθημένα και συσσωρευμένη ένταση από καυγάδες
• Έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων – χρόνου
• Σοβαρά οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας
• Εμπλοκή της ευρύτερης οικογένειας (πεθερικών) στο γάμο σας.

Όλοι μας , άντρες και γυναίκες , ειδικότερα οι παντρεμένοι άντρες και οι παντρεμένες γυναίκες , έχουμε την ανάγκη να ζούμε κάποιες τρυφερές στιγμές στην καθημερινότητα μας , θέλουμε να μπορούμε να εκφραστούμε και να βρούμε κατανόηση ,θέλουμε να νιώθουμε επιθυμητοί, θέλουμε να μπορούμε να στηριχτούμε κάπου , θέλουμε να νιώθουμε ερωτευμένοι και να βλέπουμε την αγάπη να μας δένει με τον / την σύντροφο μας , έχουμε ανάγκη της σεξουαλικής επαφής για την ολοκλήρωση και την στήριξη της σχέσης μας. Χωρίς όλα αυτά , ένας γάμος φαίνεται σαν μια φυλακή χωρίς τέλος! Εάν ο γάμος μας έχει απομακρυνθεί από την κάλυψη όλων αυτών μας των αναγκών πρέπει άμεσα να κάνουμε κάτι για να μην περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μίζεροι και δυστυχισμένοι. Εάν δεν προσπαθήσουμε , τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του ως δια μαγείας. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε , αλλά μόνο να κερδίσουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε για το γάμο μας;

Ξεκινώντας από αυτή τη στιγμή , θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε στον/ στην σύντροφο μας περισσότερη αγάπη και περισσότερη τρυφερότητα. Μια αγκαλιά , ένα χάδι , δεν μας στοιχίζουν τίποτα , αλλά μπορεί να θεραπευτικές επιπτώσεις στον / στην σύντροφο μας που σίγουρα τα χρειάζεται. Θέλουμε ο/ η σύντροφος μας να μας αγαπούν περισσότερο; Αντί να το ζητάμε λοιπόν , γιατί δεν αρχίσουμε να τους αγαπάμε εμείς περισσότερο και να το εκφράζουμε; Θα μας τον ανταποδώσουν....

Μια μεγάλη και ειλικρινής συζήτηση , θα βοηθήσει ένα παντρεμένο ζευγάρι να εντοπίσει όλα τα σημεία της κοινής τους ζωής στα οποία υπάρχει πρόβλημα. Μιλήστε ειλικρινά για το τι θα θέλατε και δεν έχετε ή για το πως φαντάζεστε το γάμο σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και των δυο σας! Εκτιμήστε όλα αυτά που έχετε και μην παραπονιέστε συνεχώς. Όταν αποφασίζετε μαζί το μέλλον σας , ελπίζοντας και προσπαθώντας όλα να εξελιχθούν προς το καλύτερο , θα τα καταφέρετε! Αντιμετωπίστε τα προβλήματα σας ένα προς ένα και βρείτε τις κατάλληλες λύσεις σε αυτά. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τον θυμό που μπορεί να μαζέψατε στην ψυχή σας με την επικοινωνία και συγχωρέστε τον / την σύντροφο σας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και εσείς κάνετε λάθη και ο /η σύντροφος σας κάνει λάθη. Δεν χρειάζεται να τα κρατάτε αιωνίως ριζωμένα στην καρδιά σας. Γυρίστε σελίδα και αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το γάμο σας.

Φροντίστε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας και χαρίστε στον εαυτό σας αλλά και στον / στην σύντροφο σας ρομαντικές στιγμές και στιγμές πάθους. Τις δικαιούστε! Αφήστε τα παιδιά για ένα Σαββατοκύριακο και αποδράστε σε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο για να θυμηθείτε τα παλιά και να έρθετε πιο κοντά. Κάντε μια έκπληξη στο / στη σύντροφο σας και προσπαθήστε να βάλετε τη μαγεία στη ζωή σας μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ανάψτε μια σπίθα... μπορεί να μετατραπεί σε πυρκαγιά! Το έχετε ανάγκη...

Μην αφήνετε το γάμο σας να μετατραπεί σε μια απλή συγκατοίκηση. Επικοινωνήστε με τον /την σύντροφο σας , μοιραστείτε τις σκέψεις και τα όνειρα σας , τολμήστε να κάνετε όλα αυτά που επιθυμεί η ψυχή σας και βρείτε την απόλυτη ελευθερία μέσα από την απόλυτη συντροφικότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Διώξτε την άρνηση , οπλιστείτε με όρεξη και ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια στη ζωή σας που σκοπό της θα έχει την ανακάλυψη μιας καινούργιας ζωής – μιας ευτυχισμένης ζωής μέσα από την ισορροπία και την αρμονία που ένας ολοκληρωμένος γάμος μπορεί να σας προσφέρει. Από εσάς εξαρτάται και αυτό , όπως και από εσάς εξαρτώνται τα πάντα στη ζωή σας....

desk69
18-01-08, 10:04
Θα ακολουθησουν και αλλα!!! Ειπα να γραψω λιγο! :wink:

panosha
18-01-08, 10:42
Στο πρώτο μισό του κειμένου αντικατέστησε τη λέξη γάμος με τη λέξη ζωή, το δεύτερο μισό το βρίσκω πολύ απλοϊκό για να κάνω διορθώσεις. :D

manoula
18-01-08, 10:45
(emoticon με ανοιχτό το στόμα από την έκπληξη)

ΤΡΕΜΕ DR JO !!!!!!!!! ΙΔΟΥ Ο ΟΠΡΑΣ ΤΟΥ FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bow :bow :bow :bow

desk69
18-01-08, 13:45
Μη με συγκρινεις με τη Dr Jo, ειμαι πολυ λιγος μπροστα της...Ελπιζω να το αποδειξει ομως...

desk69
18-01-08, 21:01
Jo χαθηκες... Ακομα δουλευεις? :wink:

spyrazf1
18-01-08, 23:12
υπαρχει μια πιο απλη λυση
πια? οπως λεει και το ασμα
http://www.youtube.com/watch?v=bSHjnAsHils

desk69
14-02-08, 10:08
Χρονια πολλα σε ολους!!!

manoula
14-02-08, 15:20
Χρονια πολλα σε ολους!!!

Για ποιο πραγμα μας ευχεσαι deskoυλινι??? :shock: :shock:

desk69
14-02-08, 16:23
Σημερα ως γνωστον μανουλιτσα γιορταζουν οι ερωτευμενοι. Πιστευω οτι ολοι ειμαστε ευρωτευμενοι με κατι...Αρα λοιπον ολοι γιορταζουν σημερα... :wink: Λογω πολυ εντονου φορτου εργασιας δεν μπαινω πολυ στο φορουμ, ελπιζω σιγα-σιγα να απεγκλωβιστώ. Μαλλον με κολλησε η Jo...