PDA

Επιστροφή στο Forum : Καθυστέρηση ενεργοποίησης του ΜIO 168 με PN

kaster
11-02-06, 23:10
Όταν ενεργοποιώ το MIO 168 με το destinator ήδη ενεργοποιημένο αργεί μερικά δευτερόλεπτα η εμφάνιση της οθόνης. Συμβαίνει και σε άλλους? Το PN λειτουργεί και στο Futzitsu-Siemens 500 ή 520 ή 550 ή στο Α201 της MItac ή θέλει άλλη version ? Εντυπώσεις κανείς από τα πιο πάνω PDA? Ευχαριστώ. Νέος στο Forum απο Απρ. του 2005 με το Destinator3 με πολυ καλές εντυπώσεις . Το PN έχει και Περαία, Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης που δεν αναφέρονται από την ngi μπράβο !! :)

Chris Lappas
12-02-06, 00:07
Όταν ενεργοποιώ το MIO 168 με το destinator ήδη ενεργοποιημένο αργεί μερικά δευτερόλεπτα η εμφάνιση της οθόνης. Συμβαίνει και σε άλλους?

Ναι, και σε εμένα.

scotty
12-02-06, 13:48
Όταν ενεργοποιώ το MIO 168 με το destinator ήδη ενεργοποιημένο αργεί μερικά δευτερόλεπτα η εμφάνιση της οθόνης. Συμβαίνει και σε άλλους? Το PN λειτουργεί και στο Futzitsu-Siemens 500 ή 520 ή 550 ή στο Α201 της MItac ή θέλει άλλη version ? Εντυπώσεις κανείς από τα πιο πάνω PDA? Ευχαριστώ. Νέος στο Forum απο Απρ. του 2005 με το Destinator3 με πολυ καλές εντυπώσεις . Το PN έχει και Περαία, Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης που δεν αναφέρονται από την ngi μπράβο !! :)

Ναι και εμενα το κανει και ειναι φυσιολογικο , την στιγμη που κλεινεις την συσκευη χωρις να βγεις απο το PN ,οταν το ανοιγεις θελει μερικα δευτερα να φορτωσει το προγραμμα ,οπως κανει οταν το ανοιγεις κανονικα :wink:

kaster
14-02-06, 15:22
Ευχαριστώ, απλά ρώτησα γιατί με το D3 άνοιγε αμέσως. Πάντως παρατηρώ κάποια καθυστέρηση .

daspan
14-02-06, 23:07
ναι,και σε μένα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση της τάξεως των μερικών δευτερολέπτων...
δεν νομίζω όμως να επιρεάζει πουθενά αυτό...

kaster
14-02-06, 23:16
Δεν ξέρω ακόμα αν επηρεάζει . Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ . Το D3 δεν καθυστερούσε. Και τα μενού αργούν να ανταποκριθουν .

tlg
15-02-06, 08:38
Δεν ξέρω ακόμα αν επηρεάζει . Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ . Το D3 δεν καθυστερούσε. Και τα μενού αργούν να ανταποκριθουν .

Ειδικα τα μενού αργουν αρκετα νομιζω ....

zeppelin
15-02-06, 12:29
Παρακάτω παραθέτω τις βελτιώσεις που έγιναν στην έκδοση 5.1.172 (που κατεβάζετε από το site μας) του PN σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις:

Improvements / Enhancements:

- Installation of Destinator on Windows Mobile 5 devices is now possible
- The Destinator menu is now displayed correctly on the MDA Pro (Qtek 9000 / Imate JasJar)
- BT-connections (with WM5 and Widcomm BT Stack) are now possible
- The ETA format (estimated time of arrival) is displayed correctly
- The audio instruction “Turn left” has no annoying background noise anymore
- The bug which reset the warning settings of the favourites every time the PDA was
restarted has been fixed
- The “Storage card has been removed. Application will be closed” message seen after switching the PDA on
and off should not appear anymore.
It can take up to 5 seconds for Destinator to be ready again after switching on. This is due to the
fact that the latency time of the device waiting for a reaction from the storage card has been increased.
Please do not tap the screen during this period (this can lead to problems on some devices) it
may take a few moments. We apologise for any inconvenience caused.

Βλέπετε ότι στο τελευταίο να εξηγεί για το πρόβλημα του παγώματος του Destinator PN για 5 sec. Αυτό το έκαναν εσκεμμένα για να υπάρχει καλύτερη συμβατότητα με κάποιο PDAs που δεν έβρισκαν αμέσως τη SD και το PN έβγαζε το γνωστό μήνυμα κι έκλεινε.

giourousis
17-02-06, 19:14
kalispera,
tha hthela na kanw mia erwtisi, exw katevasei kanonika to pn kai mou douleuei xoris kanena provlima(me acer n35).agorase twra kai o paters mou ena mio me dest3 kai thelw na agorasw ousiastika ena key giati to software to exw ston hdd. ti prepei na kanw gia na parw mono to extra key gia na anavathmisw kai to allo pda??
euxaristw poly

zeppelin
17-02-06, 19:32
Θα κάνεις όλη τη διαδικασία από την αρχή παραλείποντας 1.τη δημιουργία λογαριασμού στο e-shop & 2.το downloading των αρχείων